ΛΥΚΑΩΝΕΣ-ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΛΥΚΑΩΝΕΣ – ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ

Ότι είχε να κάνει σχέση με λύκο από παραμύθια έως και ρεπορτάζ  με γοήτευε πάρα πολύ από παιδί, όταν μπήκα στην εφηβεία άρχισα ναβλέπω ταινίες τρόμου με λυκανθρώπους  ( Λυκάωνες ) οι οποίες εκείνο  το καιρό με γοήτεψαν πιο πολύ ακόμα. Υπήρχε όμως κάτι σε όλες τις ταινίες αυτές που δεν μου κολλούσε γνωρίζοντας τους λύκους σαν ζώα από κοντά. Σε διάφορες χώρες όπου έχω γυρίσει ψάχνοντας να βρω αποδείξεις για το θέμα της λυκανθρωπίας, γύρισα αλλά και έμεινα και κάμποσο καιρό στα δάση και βουνά των διαφόρων κρατών παρατηρώντας του λύκους σαν αγέλη άλλα και σαν μεμονωμένα ζώα, ας τα πιάσουμε από την αρχή ώστε να φτάσουμε στο φλέγον ζήτημα της ύπαρξης λυκανθρώπων ( Λυκάωνες ) ή όχι.

Μαζί με το ζήτημα της μέσης ή  κοίλης γης  ή κούφιας γης με απασχολούσε εξίσου σοβαρά και το θέμα της λυκανθρωπίας. Ήταν η γοητεία για τον λύκο που είχα για αυτό το μοναδικό, θεσπέσιο, κοινωνικό, καλοσυνάτο, μα και συνάμα άγριο ζώο του πλανήτη μας. Πιο πολύ όμως γοητεύτηκα στην ιδέα του λυκανθρώπου ( Λυκάωνα ) όπου έρευνες χρόνων επέφεραν καρπούς το αν υπάρχουν ή όχι αυτά τα πλάσματα. Ίσως, είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που έχει κάνει τόση μεγάλη έρευνα στο θέμα αυτό το οποίο έχει απασχολήσει από αρχαιοτάτους χρόνους πολλούς πολιτισμούς όπως θα δούμε παρακάτω!!  Όταν αναφέρομαι στους λυκανθρώπους βλέπετε ότι βάζω μέσα σε παρένθεση την ονομασία ( Λυκάωνες ) αυτό θα αναφερθώ πιο κάτω το γιατί και πιστεύω ότι και εσείς θα εκπλαγείτε το γιατί…….

Στην Ελληνική μυθολογία υπήρξε ο Πελασγός όπου και ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον πλανήτη, εκείνος έκανε λέγεται 50 παιδιά!! Ένα από αυτά είχε την ονομασία Λυκάων ή Λυκάωνας. Ήταν αυτός όπου ίδρυσε την πιο αρχαία πόλη του πλανήτη κατά τους αρχαιολόγους όλου του κόσμου την Λυκοσούρα. Το όρος Λύκαιον στην Αρκαδία πήρε επίσης το όνομα της από τον Λυκάων. Ήταν από τους πρώτους Αρκάδες μαζί με τα αδέρφια του τον πατέρα την μητέρα του άλλα και τις γυναίκες τους, οι πρόγονοι τους μετέπειτα θα πάρουν την ονομασία Αρκάδες. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές του μύθου για τον Λυκάων και την παραδειγματική τιμωρία του(;), εγώ θα αναφέρω όπως πάντα την πιο εξωφρενική την οποία και αναφέρει ο Λουκιανός.

Ο Δίας αποφάσισε να επισκεφτεί κάπoια στιγμή  τον Πελασγό πατέρα του Λυκάων για να δει σαν άνθρωποι αν ήταν σωστοί ή όχι και πόσο φιλόξενοι ήταν. Ο μύθος αναφέρει ότι ο Δίας πηρέ την μορφή ενός γέρου ιερέα και πήγε στον Πελασγό, όταν είδαν ότι ένας ιερέας του Δια επισκέφτηκε το παλάτι τους ο Λυκάων για να τιμήσει τον θεό της αστραπής Δια, θυσίασε στο βωμό του θεού ένα βρέφος προς τιμήν του οπού κατόπιν το μαγείρεψε και έδωσε στον ιερέα για να το φάει……( σημείωση: δεν έχει αναφερθεί πουθενά σε καμία αρχαία αναφορά για ανθρωποθυσίες στην αρχαία Ελλάδα άλλα ούτε για κανιβαλισμούς ). Ο Δίας που αντιλήφθηκε αμέσως το τι είχε γίνει έγινε έξαλλος και τιμώρησε τον Λυκάων μεταμορφώνοντας τον σε λύκο!! ( σημείωση: Αν και έκανε ένα τόσο φρυκτό έγκλημα δεν του πήρε την ζωή άλλα τον μεταμόρφωσε σε ένα από τα πιο όμορφα και θαρραλέα ζώα του πλανήτη…..!! ). Μετά από αυτήν την μυθολογική ιστορία οι Αρκάδες πιστεύουν ότι εμφανίστηκε ή ήρθε η Σελήνη!!! Για αυτό και στην αρχαιότητα τους ξεχώριζαν σε προ Σελήνιους, και τους Αρκάδες σε μετά Σελήνης!!!

Αυτός ο μύθος είναι περιληπτικός άλλα και πολύ αποκαλυπτικός σε κάποια πράγματα αν κάποιος ξέρει πως να τα κοιτάξει. Αν και στην Ελλάδα δεν υπάρχουν επίσημα  αναφορές για λυκανθρώπους (Λυκάωνες ) έχει αφεθεί να διανοηθεί από την αρχαιότητα ότι υπήρξαν κατά καιρούς σε όλη την επικράτεια της Ελλάδος και ότι η πατρίδα τους και γενέτειρα τους είναι η αρχαία άλλα και σημερινή Αρκαδία!!

Στην Αμερική οι Ινδιάνοι πίστευαν τον λύκο σαν ιερό ζώο του Μανήτου. Το 1989 όπου και βρέθηκα στην Αμερικανική ήπειρο, στην Αλάσκαέμαθα για αρκετούς θρύλους για τους λύκους από διάφορες φυλές Ινδιάνων, η πιο παράξενη άλλα και με πολλά στοιχεία όπου κεντρίζει το ενδιαφέρων είναι από την φυλή των Ινουίτ. Μίλησα με τον σαμάνο της φυλής ονόματι Χα-α-νουκ  για πολλά θέματα για την μέση γη άλλα και για το θέμα των λύκων άλλα και των λυκανθρώπων ( Λυκάωνες ), λέγοντας μου τα εξής: <<  Είναι παράξενο που εσύ ένας λευκός άνθρωπος χωρίς να είσαι οικολόγος να ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για τους λύκους, βλέπω όμως ότι η καρδία σου είναι μαλακιά και τρέφει συναισθήματα για τα ιερά αυτά ζώα, για αυτό και εγώ θα σου πω το πως ήρθαν και πάτησαν επάνω στην γη. Πριν πάρα πολλά χρονιά προτού εμείς οι Ινουίτ εμφανιστούμε στην γη υπήρξαν μόνο τα ζώα στον πλανήτη, ο αρχηγός όλων ήταν η μεγάλη λεύκη αρκούδα!! Το μεγάλο πνεύμα είδε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο ζωικό βασίλειο και αποφάσισε και έφτιαξε τον λύκο, από τότε όλα στο ζωικό βασίλειο επάνω στην γη ήταν σε μια τάξη!! Φτιάχνοντας τους λύκους το μεγάλο πνεύμα έβαλε μέσα και τον άνθρωπο!! Όταν οι λύκοι ήρθαν στην γη από το μεγάλο πνεύμα μετά από λίγο καιρό οι άνθρωπο που ήταν μέσα του ήθελαν και αυτοί δικαίωμα από την ζωή και ήθελαν να βγουν από τους λύκους!! Βασανιζόντουσαν λύκοι και άνθρωποι στο ίδιο σώμα, τότε το μεγάλο πνεύμα έδωσε το δικαίωμα όποτε θέλει ο άνθρωπος να αλλάζει από λύκο, και όποτε ήθελε ο λύκος να αλλάζει από άνθρωπο!! Με τα χρονιά όμως ο άνθρωπος ήθελε να φτιάχνει όλο και πιο πολλά που δεν άρεσαν στον λύκο όπου ήθελε την ζωή όπου του είχε δώσει το μεγάλο πνεύμα, έτσι παρακάλεσε το μεγάλο πνεύμα να τους χωρίσει και ο καθένας να τραβήξει τον δρόμο του. Πράγματι το μεγάλο πνεύμα έβγαλε τον άνθρωπο μέσα από τον λύκο και τον άφησε ελεύθερο στην γη……

Ο άνθρωπος πήρε τον δικό του δρόμο άλλα και ο λύκος επίσης, μετά από κάμποσα χρονιά ο άνθρωπος ξέχασε ότι είχε έρθει μέσα από τον λύκο στην γη, άρχισε να κυνηγούν τον λύκο αδελφό του για το δέρμα του. Τον κυνήγησε τόσο πολύ που σε κάποια σημεία της γης δεν υπάρχουν πλέων λύκοι!! Το μεγάλο πνεύμα καταράστηκε τον άνθρωπο να αυτοκαταστρέφεται δίνοντας του την ευκαιρία να ξαναρχίζει από την αρχή μήπως και δει τα πράγματα με άλλο μάτι, δυστυχώς ο άνθρωπος σαν γένος έχει καταστραφεί πάνω από 15 φόρες και έχει ξανά αρχίσει από την αρχή μα πάντα τα ίδια κάνει. Το μεγάλο πνεύμα μέσω των σαμάνων έχει προειδοποιήσει τους ανθρώπους ότι μόνο 15 φόρες θα είχε το δικαίωμα να φτιάξει και να σκεφτεί τι καταστροφές είχε φέρει στους λύκους μα και στον πλανήτη όλο, για αυτό και είπε στον άνθρωπο ότι η περίοδο που περνάμε τώρα θα είναι και η τελευταία, αν δεν βάλουμε μυαλό θα μας εξαφανίσει!! Όπως βλέπεις λευκέ μακρινέ επισκέπτη μου όχι μόνο δεν έχουμε βάλει μυαλό μα σήμερα είμαστε πιο καταστροφικοί από οποιαδήποτε άλλη εποχή έχει περάσει….. >>. Δεν είχε άδικο αν και η ιστορία του ήταν καταπληκτική για τα αυτά μου με πολλά ενδιαφέροντα σημεία.

Ο λύκος κυνηγήθηκε από τον άνθρωπο ανελέητα μα για το δέρμα του ή για χόμπι το οποίο και γίνεται μέχρι και τις μέρες μας!!

Το να είσαι κυνηγός σημαίνει όπως λένε οι Απάτσι της Αμερικής να σέβεσαι την φύση και τον εαυτό σου. Δυστυχώς σήμερα οι άνθρωποι δεν σέβονται τίποτα, το κυνήγι κάποτε ήταν τρόπος επιβίωσης και σήμερα είναι σπορ!!!Η χειρότερη καταστροφή για του λύκους ήρθε λίγο πριν τον μεσαίωνα όπου και κυνηγήθηκε από την Χριστιανική εκκλησία μέχρι τα όρια του αφανισμού!!! Έλεγαν ότι είναι όντα του Σατανά και παιδιά των μαγισσών και έπρεπε να εκλείψουν από προσώπου γης!! Πιο πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι λυκάνθρωποι ( Λυκάωνες ) εμφανίστηκαν τον μεσαίωνα, αυτό είναι τραγικό λάθος!! Υπάρχουν ατελείωτες αποδείξεις ότι προ υπήρχαν σε πολλούς αρχαίους λαούς!! Έτσι λοιπόν έκτος από τους δύστυχους τους λύκους κυνηγούσαν και τους λυκάνθρωπους ( Λυκάωνες ) με τραγικά αποτελέσματα για την εποχή εκείνη!! Σε όλη την Ευρώπη κάηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι για κάποια γεννητικά τους προβλήματα με την κατηγορία ότι ήταν λυκάνθρωποι ( Λυκάωνες ).Υπάρχει και ασθένεια της Πορφύριας η οποία είναι σπανιότατη άλλα και πολύ παράξενη το πως προκαλείται μέχρι και σήμερα, προκαλεί γεννητική μετάλλαξη στα ούλα, στην μύτη, στα αυτιά, στα άκρα, στην γλώσσα, υπέρ τριχοφυΐα, μέχρι στο τελειωτικό στάδιο σοβαρές ψυχικές διαταραχές( το ονομάζουν ως σύνδρομο του λυκανθρώπου άλλα και σύνδρομο της Τρανσυλβανίας ). Προβλήματα όπως λυκοστομία, δασυτριχισμός, παραμόρφωση κοκάλων, κουτσοί εκ γενετής,  άνθρωποι με ψυχολογικά προβλήματα, με παραμορφωτική αρθρίτιδα, άνθρωποι που είχαν κάποια ατυχήματα και είχαν παραμορφωθεί ανελέητα στο πρόσωπο ή στο σώμα τους!! Είναι σίγουρο ότι κάποιον λυκάνθρωπο ( Λυκάωνα ) δεν έπιασαν ποτέ ώστε να το κάψουν ή να τον σκοτώσουν.

Στην Ρουμάνια στην πόλη όπου ονομάζετε Σιμπίου είχα ακούσει κάποιες ιστορίες για λυκανθρώπους ( Λυκάωνες ). Το 2001 επισκέφτηκα τηνΡουμάνια για πολλά παράξενα πράγματα άλλα και για τις ιστορίες αυτές όπου τόσο έντονα κυκλοφορούσαν στους κύκλους όπου ασχολούνται επαγγελματικά με την ύπαρξη των λυκανθρώπων ( Λυκάωνες ). Η Ρουμάνια είναι μια χώρα που πράγματι τα δάση της και τα βουνά της είναι τόσο παράξενα σε μορφολογία όπου πράγματι κάτω από τις ανάλογες καιρικές συνθήκες μπορεί να προκαλέσουν φόβο και τρόμο στους ανθρώπους. Βρισκόμουν πλέων στην πόλη Σιμπίου, ήδη είχα φτάσει στο σπίτι του Ντορέλ Ιστράτε  όπου και είχα κανονίσει να συναντήσω για να μου πει την ιστορία όπου είχε ζήσει ο ίδιος. Το θεώρησα αξιόπιστο μάρτυρα για έναν και μοναδικό λόγο, δεν βγήκε στα κανάλια τα Ρομανικά που αναζητούν τέτοιες ιστορίες και πληρώνουν καλά για να τις δείξουν στον κόσμο!! Δεν το είπε πουθενά εκτός από την οικογένεια του και έναν πολύ καλό του φίλο και συμμαθητή του όπου είχε σπουδάσει και είχε γίνει ανθρωπολόγος και βρισκόταν σαν καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Κραϊόβας στην νότιο δυτική Ρουμανία. Δεν ήθελε να γίνει γνωστή  τριγύρω του η ιστορία  άλλα και παντού στο  κόσμο για να μην τον περάσουν για τρελό ή φαντασμένο. Είναι γεωπόνος στο επάγγελμα και είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος, σε ότι λέει τα λόγια του είναι μετρημένα και σταράτα!!

Βρέθηκα λοιπόν στο διαμέρισμα του στον 16ο όροφο σε μια παλιά πολυκατοικία από αυτές όπου έφτιαχναν επί κουμμουνισμού στην Ρουμάνια. Με φιλοξένησε και αρχίσαμε να μιλάμε για το θέμα το οποίο είχα πάει για να μάθω λέγοντας μου τα εξής: <<  Ήταν άνοιξη πέρισυ τέτοιο καιρό είχα πάει στο δασός όπου είναι γύρω στα 10 χιλιόμετρα από εδώ, είναι ένα δάσος το οποίο απλώνεται πάνω σε ένα μικρό βουνό. Τα πιο πολλά δάση της Ρουμανίας είναι πολύ πυκνά, τόσο πυκνά που με τα βίας μπορεί να περάσει κάποιος από τις φυλλωσιές και τα μικρά δένδρα όπου είναι διάσπαρτα παντού προσπαθώντας να φτάσουν σε ύψος τα τεράστια δένδρα όπου στέκουνε τριγύρω τους σαν γίγαντες. Με είχε στείλει η υπηρεσία μου για να ελέγξω τις βελανιδιές, οι οποίες εκείνο τον καιρό είχαν μια αρρώστια που έκανε τον κορμό τους να σκάει. Ψιλόβρεχε όταν έπαιρνα τα δείγματα από τους κορμούς των δένδρων, όταν τελείως ξαφνικά ένας οξύς θόρυβος από σπασμένα κλαριά και ένας παταγώδης γδούπος ακούστηκε δίπλα μου σαν κάτι να έπεσε από τον ουρανό. Γύρισα τρομαγμένος δεξιά μου να δω τι γινόταν, τι ήταν αυτό που έπεσε σχεδόν δίπλα μου, αντικρίζοντας κάτι το οποίο δεν είχα ιδέα ότι μπορούσε να υπάρχει. Άκουγα κάποιες ιστορίες όταν ήμουν παιδί, τα είχα δει σε κάποιες ταινίες τρόμου, άλλα να το έβλεπα εκεί μπροστά μου στα δύο μέτρα να με αντικρίζει και αυτό με την σειρά του ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για μένα. Στην αρχή πέρασα αυτό το πλάσμα για κάποια αρκούδα η οποία έπεσε από το δένδρο, παρατηρώντας την καλύτερα αμέσως κατάλαβα ότι δεν πρόκειται για αρκούδα από το πως στεκότανε άλλα και από την μορφολογία τους σώματος της. Η Ρουμανία έχει χιλιάδες αρκούδες όπου έχω συναντήσει εκατοντάδες στην καριέρα μου σαν γεωπόνος, και ήξερα πολύ καλά ότι δεν είχαν να κάνω με αρκούδα.  Είχε ύψος γύρω στα 2.30 στεκότανε στα δύο του πόδια, είχε μακριά μυώδη χέρια τα οποία ήταν οπλισμένα με τεράστια νύχια όπως της αρκούδας, είχε λεπτή μέση  άλλα ο θώρακας του ήταν τεράστιος, το κεφάλι του ήταν ακριβώς όπως των λύκων με την μόνη διαφορά ότι ήταν τεράστιο, όλο το ον φαινόταν να είναι μυώδες  με τρίχες όχι μακριές άλλα ούτε κοντές να καλύπτει όλο του το σώμα!! Το χρώμα του τριχώματος του ήταν όπως των λύκων μόνο που ήταν πιο ξανθό, με ανταύγειες ασημένιες στην πλάτη του άλλα και λίγο στο στήθος του. Αμέσως μου ήρθε μια γνώριμη μυρουδιά στην μύτη μου, μύριζε όπως ο σκύλος μου όταν το έχω κάνει μπάνιο. Δεν κρύβω ότι είχα παγώσει βλέποντας αυτό το πλάσμα μπροστά μου και ιδιαίτερα όταν σε κλάσματα δευτερόλεπτου  κατάλαβα ότι είχα να κάνω με έναν ον που θεωρείται από πολλούς άκρως δολοφονικό. Να πω την αλήθεια η καρδία μου νόμιζα ότι θα φύγει από την θέση της όπως χτυπούσε, πίστεψα ότι θα πάθαινα έμφραγμα από τον τρόπο που παλλότανε, ένας κόμπος άρχισε να μου σφίγγει το στομάχι κάνοντας το να μου δημιουργήσει έναν οξύ πόνο. Το πλάσμα αμέσως έκανε ένα βήμα μπροστά μου άρχισε να με μυρίζει για κάποια δευτερόλεπτα δείχνοντας μου τους τεράστιους κυνόδοντες του, όταν λέω τεράστιους πρέπει ο κάθε ένας να ήταν γύρω στους 13-15 πόντους μήκος!!! Γρύλισε απαλά, αμέσως σε κλάσματα του δευτερόλεπτου γύρισε απότομα την πλάτη του και με ένα απίστευτο άλμα χάθηκε από τα ματιά μου, σπάζοντας στο πέρασμα του, κλαδιά δένδρων. Μετά από κάμποσα λεπτά ακούστηκε ένα ουρλιαχτό από πολύ μακριά που ήταν από λύκο με την μόνη διαφορά ότι αυτό ήταν χόνδρο και δυνατό σαν να ουρλιάζανε δέκα λύκοι με την φωνή του ενός. Κατατρομαγμένος γύρισα σπίτι μου μην πιστεύοντας το τι είχα αντικρίσει μέσα στο δάσος, το είπα στην γυναίκα μου η οποία στην αρχή νόμιζε ότι της έκανα κάποια πλάκα, όταν είδε ότι μιλούσα σοβαρά κατάλαβε ότι σίγουρα το είχα συναντήσει. Το είπα στον φίλο μου το ανθρωπολόγο όπου αυτός το ανάφερε σε κάποιους ανθρώπους όπου ασχολούνται αποκλειστικά με τα πλάσματα αυτά, να όπως εσείς >>.

Με πήγε στο δάσος όπου είδε το λυκάνθρωπο ( Λυκάωνα ), πράγματι είναι ένα επιβλητικό αιωνόβιο δάσος από βελανιδιές και οξιές, είναι παρθένο λες και άνθρωπος δεν το έχει διασχίσει ποτέ του, δεν θα πω την ονομασία του δάσους άλλα ούτε την περιοχή γιατί υποσχέθηκα στον Ντορέλ να μην τα αναφέρω. Πιστεύει ότι εφόσον δεν τον πείραξε ο λυκάνθρωπος ( Λυκάωνας ) δεν πρέπει οι κυνηγοί τέτοιων πλασμάτων να μάθουν που βρίσκεται, γιατί θεωρεί ότι είναι άκακα για τον άνθρωπο!! Αυτό θα το δούμε παρακάτω αν είναι ή δεν είναι. Την συγκεκριμένη περιοχή δεν θα την αναφέρω, το Σιμπίου περιτριγυρίζεται από δάση, δάση τα οποία είναι παρθένα, όποιος νομίζει ότι έχει τα κότσια και μπορεί να τα διαβεί δεν έχει πάρα να δοκιμάσει, εγώ μαζί με τον Ντορέλ για να με πάει στο σημείο όπου έγινε το συμβάν από τον αγροτικό δρόμο μέχρι εκεί πρέπει να ήταν 150 μέτρα, αυτήν την απόσταση την κάναμε γύρω στα είκοσι λεπτά λόγο της πυκνότητας της βλάστησης!!! Φανταστείτε να θέλετε να διασχίσετε τα δάση αυτά πόσο καιρό θα σας πάρει. Ααα!! Και μην ξεχνάτε ότι η Ρουμάνια κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό σε αγέλες λύκων αν όχι στον κόσμο στην Ευρώπη σίγουρα και στα συγκεκριμένα δάση είναι πολλές!!!

Σε όλα τα Καυκάσια Όρη, στην Βουλγαρία, Τσεχία, Μολδαβία, Αλβανία, Ουκρανία, Ρωσία ,Σιβηρία, Ρουμανία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Τουρκεστάν, Τουρκία, Αρμενία, Μογγολία, Κίνα, Ινδία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, και Ιράν έχουν γίνει πάμπολλες αναφορές για ένα πλάσμα που το ονομάζουν ΑΛΜΑΣ, οι ανθρωπολόγοι το ονομάζουν ( Αγριάνθρωπο ), πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα είδος ανθρώπου όπου είναι απόγονος των Νεάντερνταλ!! Όπου έχουν εμφανιστεί σε άλλες αυτές τις χώρες που ανάφερα οι αυτόπτες μάρτυρες μιλάνε για ανθρώπους όπου όλο το σώμα τους είναι καλυμμένο με μακρύ τρίχωμα μακριά νύχια και πολύ άγρια χαρακτηριστικά προσώπου. Το ύψος τους φτάνει το 2,10 με 2,20, είναι απίστευτα γρήγορα και κάνουν τεράστια άλματα, όποτε έχουν έρθει σε επαφή με ανθρώπους εξαφανίζονται τόσο γρήγορα που πιστεύουν ότι είναι κάτι σαν εξωπραγματικά φαντάσματα όπως περιγράφουν οι μάρτυρες!! Δεν μιλάνε, μα γρυλλίζουνε λένε οι πιο πολλοί μάρτυρες όπου τα έχουν συναντήσει, γρυλίζουν όπως τα σκυλιά ή οι λύκοι, όταν αφουγκράζονται τον αέρα μυρίζουν όπως τα σκυλιά ή οι λύκοι, ακόμα και το λαχάνιασμα τους είναι ακριβώς το ίδιο!! Το National Geographic, έκανε ένα ρεπορτάζ για τα πλάσματα αυτά χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα, μα και που ασχολήθηκε με το θέμα αυτό σημαίνει ότι κάτι υπάρχει…… μπορείτε να βρείτε την εκπομπή στο διαδίκτυο με τίτλο Wildman……..

Μπορώ να πω ότι έχω πάει σε κάποιες από αυτές τις χώρες που ανάφερα για το θέμα της μέσης γης άλλα και για το θέμα των Λυκανθρώπων ( Λυκάωνες ). Πιστεύοντας  ότι ο Άλμας δεν είναι τίποτα άλλο από λυκανθρώπους ( Λυκάωνες ), το λέω αυτό γιατί πολλοί από τους μάρτυρες τους χαρακτηρίζουν έτσι, όχι όλοι μα σχεδόν οι μισοί από αυτούς. Εδώ λοιπόν έβγαλα κάποια συμπεράσματα δικά μου που όπως θα δείτε δεν στέκουν με τους ανθρωπολόγους για το Άλμας.

Α) Λένε ότι είναι απόγονοι των Νεάντερνταλ, από όσο γνωρίζω από παλαιοντολόγους ανθρωπολόγους λένε ότι οι Νεάντερνταλ χάθηκαν από προσώπου γης όταν εμφανίστηκε ο σύγχρονος άνθρωπος!! Μάλιστα πιστεύεται έντονα ότι ο σύγχρονος άνθρωπος ζευγάρωσε με τον Νεάντερνταλ  με αποτέλεσμα να χαθεί ο Νεάντερνταλ πολύ σύντομα σαν είδος!!

Β) Οι παλαιοντολόγοι λένε ότι οι Νεάντερνταλ μπορεί να μην μιλούσαν όπως οι άνθρωποι μα είχαν κάποιες λέξεις όπου χρησιμοποιούσαν αναμεταξύ τους, αν και σε νεώτερες ανακαλύψεις λένε ότι μιλούσαν κανονικά, είχαν τάφους, κ.τ.λ.

Γ) Ενώ με την περίπτωση του Άλμας είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, όλοι οι μάρτυρες αναφέρουν ότι αν εμφανιστεί, γρυλίζει όπως ο σκύλος ή ο λύκος , ότι όταν αφουγκράζεστε μυρίζουν όπως τα σκυλιά η οι λύκοι και λαχανιάζουν το ίδιο, μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις μου ανάφεραν ότι εκτός από τα τεράστια άλματα που κάνουν, κάποιες φορές τρέχουν στα τέσσερα με αστραπιαία ταχύτητα!! ( σημείωση: μου έκανε τεράστια εντύπωση γιατί το National Geographic δεν αναφέρθηκε καθόλου σε αυτά τα σημεία για τον Άλμας )!!

Δ) Αν και έχουν κάνει κάποιες εκπομπές για τους Λυκανθρώπους ( Λυκάωνες ) με ότι μπορεί να συνεπάγεται δεν έχουν κάνει καμία αναφορά έστω και φευγαλέα για τον Άλμας. Δεν έχω καταλάβει μέχρι και σήμερα το γιατί κάποιος δεν συνδύασε το ένα πλάσμα με το άλλο; Βέβαια είναι φανερό ότι στους παλαιοντολόγους ανθρωπολόγους τους αρέσει να τα συνδυάζουν όπως τους βολεύει!! Είναι φανερό ότι έχουν βάλει στοίχημα με τον εαυτό τους ώστε να μπορέσουν να βρουν και να αποδείξουν τον χαμένο κρίκο μεταξύ Νεάντερνταλ και συγχρόνου ανθρώπου, μα ως τώρα με παταγώδη αποτυχία!

Έχουν βρει πολλά ίχνη από το Άλμας όπου τα συγκρίνουν με πόδι Νεάντερνταλ ( πατημασιά ) ή κάτι παρεμφερές, άλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν να δουν τις διάφορες, είναι σαν να μην θέλουν να τις δουν!! Βέβαια ο κάθε ερευνητής έχει την δικιά του μέθοδο, μα αν δείτε το ρεπορτάζ θα καταλάβετε ότι είναι για γέλια, αν δείτε σε τι σπηλαία πάει κάποιος ερευνητής και βάζει κάποιες κάμερες με αισθητήρες κίνησης  για να πιάσουν κάποια εικόνα του Άλμας θα γελάσετε και εσείς!! Η μυρουδιά στις κάμερες από τα χέρια του έχουν μείνει εκεί, συν ότι φυλάνε καρτέρι μπροστά από την σπηλιά γύρω στα 200 μέτρα μακριά!! Εάν υπάρχει το Άλμας και λένε ότι είναι τόσο πονηρό και γρήγορο και έχει τόσο ευαίσθητη μύτη δεν υπάρχει περίπτωση να το κινηματογραφήσουν ποτές!! Αν είναι κάτι άλλο………..!!!

Το θέμα με τους λυκανθρώπους ( Λυκάωνες ) είναι ένα ζήτημα που ακόμα και οι κρυπτοζωολόγοι το δέχονται με χλευασμό άλλα και μεγάλη δυσπιστία!! Πιστεύουν σε τόσα άλλα πλάσματα που μπορεί να μην υπήρξαν ποτές ή και να υπήρξαν, μα όταν ζητήσεις την γνώμη τους για τους λυκανθρώπους ( Λυκάωνες ) υπάρχει μια περίεργη αντιμετώπιση …..

Το 1764 στην Γαλλία, στην περιοχή Ζεβοντάν, εμφανίστηκε ένα από τα πιο μυστηριώδη  πλάσματα για τους κρυπτοζοωλόγους, ήταν ένα πλάσμα όπου έδειχνε να είναι αθάνατο στα όπλα άλλα ακόμα και στα βέλη ή ακόντια όπου είχαν αλειφτεί με δηλητήριο!!! Το πιο παράξενο με αυτό το πλάσμα είναι ότι δεν σκότωνε ζώα για να τραφεί, μα προτιμούσε γυναικόπαιδα……. Λέγεται ότι τελικά κάποιος κυνηγός ( ; ) ( σημείωση: μα ήδη το κυνηγούσαν σχεδόν όλοι οι κυνηγοί της επικράτειας ) το σκότωσε με την βοήθεια ενός ιερέα όπου και ευλόγησε πρώτα τον κυνηγό και υστέρα έβαλε τις σφαίρες ( βόλια ) μέσα σε αγιασμό άλλα και σε ένα άλλο υγρό το οποίο δεν ήξερε κάνεις το οποίο ήταν κόκκινο σαν αίμα και είχε μυρουδιά βατόμουρου!!! ( σημείωση: αν διαβάσετε για το τέρας του Ζεβοντάν, θα δείτε ότι δεν ήταν εύκολο να το σκοτώσουν, ένας ιερέας(;) που δεν αναφέρεται καν το όνομα του, άλλα ούτε καν παραβρέθηκε στο παλάτι όπου πήγανε το τέρας και ένας κυνηγός το σκότωσαν!!  Θα έπρεπε να είχαν γίνει γνωστά τα ονόματα τους και όχι τόσοι ιστοριογράφοι να βάζουν και από ένα διαφορετικό όνομα το ποιος ήταν ο ιερέας άλλα και ο κυνηγός. Το τέρας του Ζεβοντάν υποτίθεται ότι ήταν ένας γιγαντιαίος λύκος!! Μήκος 2,80 μέτρα, τεράστιοι κυνόδοντες όπου ήταν πολύ περίεργα γενετικός τοποθετημένοι στο στόμα του από δύο σειρές!! Κόκκινα μάτια και υπερβολικά άγριο!! Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην ιστορία Ν2 το τέρας του Ζεβοντάν όπου ετοιμάζει η VAMPIRE GIRL……….. Εγώ το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι δεν είχε να κάνει με λύκο ή με λυκάνθρωπο σίγουρα ήταν κάτι άλλο, όπως πολλοί πιστεύουν ότι ήταν κάποια Ύαινα όπου είχαν φέρει από την Αφρική άλλα και πάλι στο μέγεθος δεν κολλάει…….

Από αυτήν την ιστορία που μπορείτε να διαβάσετε στο site μας στα μυστήρια οι κρυπτοζωολόγοι πιστεύουν χίλια δύο πράγματα κάνοντας χίλιες δύο σκέψεις το τι μπορούσε να είναι και καταλήγουν οι πιο πολλοί ότι ήταν λυκάνθρωπος!! Αααα! Μην γελάτε! Δεν το παραδέχονται ανοιχτά μα πάντα σε μεμονωμένες συζητήσεις όταν δεν βρίσκονται μπροστά σε κοινό, όταν βρέθηκα και γω σε μια παρόμοια συζήτηση τους έθεσα τα εξής ερωτήματα τα οποία βέβαια δεν μπόρεσαν και να απαντήσουν ευθέα άλλα με υπεκφυγές και αλλάζοντας το θέμα!!

Ντίσελντορφ 6/9/1993

Α) Μετά από πολλά χρόνια οι ερευνητές απόδειξαν και έμπρακτα ακόμα ότι  ένας γερασμένος λύκος δεν θα επιτιθότανε σε ανθρώπους όπου θα βρισκόντουσαν χαμένοι και άοπλοι σε ένα δάσος!! Ακόμη και με δριμύ κρύο όπως χιονιά μια αγέλη λύκων αν τους έβρισκε δεν θα τους έτρωγαν και πάλι. Πως λοιπόν το τέρας του Ζεβοντάν όπου όπως λέτε οι πιο πολύ από εσάς έκανε κάτι τέτοιο  το να τρώει μόνο γυναικόπαιδα χωρίς να αγγίξει κανένα από τα οικόσιτα ζώα της περιοχής;

Β) Χωρίς να υπάρχει ένα τεκμηριωμένο σκίτσο της εποχής που να απεικονίζει το πλάσμα αυτό πως είναι είσαστε τόσο σίγουροι ότι ήταν λυκάνθρωπος όπως λέτε οι άλλοι μισοί  και δεν ήταν κάτι άλλο; Όπως π.χ. να ήρθε από κάπου αλλού; Διάστημα ή από κάποια χρονοπύλη μέσα από μια άλλη διάσταση;

Γ) Γιατί στο πλάσμα όταν το σκότωσαν το βαλσάμωσαν πρόχειρα, πρωτάκουστο για εκείνη την εποχή να βαλσαμώσουν κάτι τελείως πρόχειρα και ειδικά ένα τέτοιο πλάσμα, γιατί λοιπόν όταν το έβαλαν να στέκεται στα δύο του πόδια βαλσαμωμένο ζωγράφισαν έναν κόκκινο αστέρι στο στήθος του; Για να κατηγορηθούν οι μάγισσες και οι μάγοι εκείνης της εποχής; Αυτό έγινε κατόπιν διαταγής της εκκλησιάς!!

Δ) Εφόσον όπως έλεγαν τον καιρό εκείνο ότι επρόκειτο για λυκάνθρωπο, όταν άρχιζε να σαπίζει μετά από κάποιες μέρες το πέταξαν και δεν κράτησαν οι συνάδελφοι σας τα κόκαλα εκείνου του πλάσματος για περεταίρω έρευνες άλλα και έκθεση προς το κοινό; Γιατί δεν κράτησαν τουλάχιστον το δέρμα του;

Ε) Ποιος ήταν πραγματικά ο κυνηγός και ο ιερέας που δεν εμφανίστηκε ποτέ ενοποιό του παλατιού για να είσπραξη την αμοιβή άλλα και τα εύσημα του βασιλέος της Γαλλίας;  Γιατί οι ιστορικοί δεν έμαθαν με σιγουριά τα ονόματα τους και σε κάθε διαφορετική ιστορία υπάρχουν διαφορετικά ονόματα;

Ζ) Όπως μας έχει διδάξει πολλές φορές η ιστορία πολλές λύκαινες  έχουν μεγαλώσει ανθρώπους από μωρά στα δάση, με την πιο κορυφαία ιστορία με τα δύο αδέλφια όπου και έγιναν οι ιδρυτές της Ρώμης!! Αν λοιπόν ήταν κάποιος λύκος ή λυκάνθρωπος που ήταν η υπόλοιπη αγέλη του, γιατί ως γνωστόν όταν κινδυνεύει ένας λύκος από κάτι γέρνει στην σιγουριά της αγέλης του!!

Η) Και τέλος γιατί δεν βρήκαν ποτέ την φωλιά του; Γιατί τόσα τουφέκια που του έριξαν και βρήκαν το στόχο με επιτυχία δεν το σκότωσαν; Εκτός από τα τουφέκια χρησιμοποίησαν τόξα αλλά και ακόντια όπου είχαν αλείψει τις αιχμές τους με ένα από τα πιο θανατηφόρα δηλητήρια του κόσμου ( Αρσενικό ) πάρα όλο ότι πάμπολλες φορές βρήκαν τον στόχο τους δεν του προκάλεσαν τον ακαριαίο θάνατο, πάρα αυτό συνέχιζε το θανατηφόρο του έργο άμεπτο;

Κανένας δεν μου έδωσε καμία σαφή απάντηση μα κοίταζαν να αλλάξουν συζήτηση. Όταν ήμουν παιδί πίστευα ότι το τέρας του Ζεβοντάν ήταν κάποιος λυκάνθρωπος μα όπως αποδεικνύεται δεν ήταν…….

Είναι αξιοπερίεργο ότι η ζωή των λύκων θρέφει παράδειγμα προς μίμηση για εμάς τους ανθρώπους!! Είναι πολύ κοινωνικά ζώα, έχουν αρχές και νόμους, είναι στοργικοί γονείς, αν τυχόν πεθάνει η λύκαινα μητέρα αναλαμβάνει άλλη την θέση της κατεβάζοντας γάλα και ας μην έχει!!! Όταν ζευγαρώσουν ζευγαρώνουν για πάντα, και αν τυχόν ένα από τα δύο πεθάνει δεν ξανά ζευγαρώνουν ποτέ στην ζωή τους!! Πράγματι πρόκειται για ένα ζώο το οποίο δεν πιστεύω να υπάρχει άλλο με την νοημοσύνη του λύκου. Το πιο παράξενο είναι όσο αιμοβόρο και να είναι, ότι αν βρει ανθρώπινο μωρό στο διάβα του δεν θα το πειράξει αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο θα κοιτάξει να το εν τάξη στην αγέλη της και θα το μεγαλώσει όπως τα δικά της κουτάβια!!  Παρ’ όλο ότι ο άνθρωπος αργεί να μεγαλώσει αλλά και να περπατήσει αυτή θα κάτσει δίπλα του όσο καιρό και αν χρειαστεί!! Αν και είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν!!

Είναι σχεδόν από τα ζώα τα οποία οι παλαιοντολόγοι δεν έχουν βρει τον πρόγονο τους, ( σημείωση: το λέω αυτό γιατί όποτε έχουν φτιάξει έναν προϊστορικό λύκο και τον έχουν βάλει σε κάποιο μουσείο φυσικής ιστορίας δεν μοιάζει αλλά ούτε και φέρει καθόλου με τον σημερινό λύκο όπως και το ξέρουμε, ίσως αυτοί να ξέρουν καλύτερα !! ).

Όπως είπα και πιο πάνω σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς έχουν αναφερθεί λυκάνθρωποι ( Λυκάωνες ), στους Βίκινγκς, υπάρχει μια ιστορία όπου ένας λύκος όπου μιλούσε ανθρωπινά έσωσε λένε τον πατέρα του θρυλικού Μπέη Γούλφ. Αν και η ιστορία του Μπέη Γούλφ θεωρείται θρυλικά ότι μπορεί να μην υπήρξε ποτέ, εγώ θα αναφερθώ στον πατέρα του……

Στον μύθο του θρυλικού ηρώα των Βίκινγκς ο πατέρας του αναφέρεται μόνο μια φορά ως ιδιότητα του βασιλέα, από εκεί και πέρα δεν ξανά αναφέρεται πουθενά. Με το ίδιο όνομα υπάρχει μια άλλη χειρόγραφη αναφορά η οποία δεν υπάρχει πλέων αλλά είχε αντιγράφει από κάποιους μοναχούς τον καιρό εκείνο.  Οι μονάχοι την αντέγραψαν ως παραμύθι την όλη ιστορία που με την πάροδο του χρόνου εξελίχτηκε στο γνωστό παραμύθι ( Η κοκκινοσκουφίτσα ), είναι γνωστό ότι λίγο πολύ τα παραμύθια κρύβουν πολλές αλήθειες για το πως δημιουργήθηκαν, αν όχι όλα το 80% είναι σίγουρο ότι κρύβουν πολλές άλλες αλήθειες που αν ξέρει κάποιος πως να της αναζητήσει θα βρεθεί αντιμέτωπος με κάτι το τελείως διαφορετικό από ότι λέει το παραμύθι. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε, να κοιτάξετε από όπου ήρθε η ιστορία του κάθε παραμυθιού αν όχι ποιος το έγραψε ή διηγήθηκε σε πια χώρα και περιοχή γράφτηκε, πια χρονολογία, κ.τ.λ.

Στην ιστορία αυτή εκείνο τον καιρό το βασίλειο των Βίκινγκς της συγκεκριμένης φυλής ευημερούσε και υπήρχε ειρήνη για μεγάλη διάρκεια, όταν ένα βράδυ ακούστηκε στο βασίλειο τους ένα ουρλιαχτό λύκου όπου δεν είχε ξανά ακουστεί!! Ακουγόταν σε όλο  το δάσος, μέσα στην πόλη τους αλλά και μέχρι και πέρα από την θάλασσα!! Ήταν τόσο άγριο και δυνατό όπου έκανε όλους του κατοίκους του Βασιλείου να παγώσουν από τον φόβο τους καταλαβαίνοντας από την ένταση και την χροιά της φωνής του ζώου(;)  ότι δεν πρόκειται για ζώο!! Από την επόμενη κιόλας νύχτα τα οικόσιτα ζώα τους χανόντουσαν το ένα πίσω από το άλλο, έτσι ο βασιλιάς διέταξε να πάνε και βρουν τον λύκο όπου και κατασπάραζε τα οικόσιτα ζώα του Βασιλείου του. Όταν γύρισαν οι στρατιώτες του αποκάλυψαν ότι πρόκειται για λύκο όπου έστειλε ο θεός Λόκυ ( θεός της πονηριάς, της ατιμίας, της διαφθοράς , κάτι σαν τον Σατανά στην Χριστιανική θρησκείας ), του εξήγησαν ότι πρόκειται για έναν πανύψηλο λύκο όπου στέκεται στα πόδια του όπως οι άνθρωποι ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά του λύκου με ανθρώπινα τριχωτά χέρια όπου είχε τεράστια νύχια όπου έκοβαν τις ασπίδες αλλά και τα σπαθιά τους σαν βούτυρο. Το πιο περίεργο από όλα ήταν ότι μιλούσε όπως οι άνθρωποι!! Αμέσως ο βασιλιάς διέταξε την εξόντωση του δαιμονικού πλάσματος για να τους αφήσει ήσυχους, ανάθεσε την εξόντωση του πλάσματος στο πρωτοπαλίκαρο του ονόματι Νεχ-φιιρ ( μου θυμίζει έντονα όνομα ξωτικού!! ). Προσπάθησε για πολύ καιρό να το σκοτώσει αλλά δεν τα κατάφερνε το ίδιο όμως έκανε και από την πλευρά του και ο λυκάνθρωπο(;) χωρίς αποτέλεσμα!! ( άραγε είχε και ο Νεχ-φιιρ κάποιες ιδιαίτερες ιδιότητες ώστε να μην σκοτώνεται ή ήταν ξωτικό!! ). Μετά από καιρό άνισης μάχης ο λυκάνθρωπος(;)  και ο Νεχ-φιιρ έκαναν ειρήνη για να μιλήσουν. Γύρισε λοιπόν μετά την κουβέντα που έκανε με αυτό το πλάσμα ο Νεχ-φιιρ και είπε στον βασιλιά ότι το πλάσμα είναι αθάνατο και δεν σκοτώνεται και έχει την δύναμη του θεού Θορ και δεν μπορεί όμως να αιχμαλωτιστεί.<<  Έχει έρθει εδώ γιατί μου είπε βασιλιά μου ότι θα σου σώσει την ζωή!! Αν και δεν ήθελε να το κάνει, ο σαμάνος της φυλής του, του είπε να σε σώσει από βέβαιο θάνατο και ότι έτσι θα γινόταν άξιος μαχητής, το από τι θα σε σώσει αυτό μεγάλε ασυλία δεν μου το ανάφερε……>>

Εκείνο το βράδυ ο βασιλιάς δεν κοιμήθηκε γιατί πίστευε ότι ο ίδιος ο λύκος δαίμονας θα τον σκότωνε γιατί δεν υπήρχε κάποιος που να τον ήθελε νεκρό. Το ίδιο βράδυ μια μορφή σατανική γλίστρησε από τα  ξύλα του τοίχους όπου φυλάγανε το βασίλειο και προσπάθησε να μπει στην κάμαρα του βασιλέα. Τότε ο λυκάνθρωπος επιτεθεί πάνω στην δαιμονική φιγούρα όπου και αρχίσανε μια ανελέητη μάχη μέχρι θανάτου. Μετά από κάμποσες ώρες μάχης ο λυκάνθρωπος σκότωσε την δαιμονική φιγούρα αλλά ήταν βαριά τραυματισμένος!! Όλοι μαζί με τον βασιλιά έτρεξαν για να δούν τι ήταν το άλλο πλάσμα όπου και μείνανε έκπληκτοι, ήταν ένα ερπετόμορφο!!!!! Ανθρωποειδές πλάσμα το οποίο ήταν πολύ αποκρουστικό!!!  ( λέτε να ήταν δρακονιανός ; ).

Αμέσως με διαταγή του βασιλιά οι γιατροί έπιασαν δουλεία για να θεραπευόσουν το πλάσμα που του έσωσε την ζωή,  ένας από τους γιατρούς είχε μια κόρη όπου και πήγαινε μαζί του για να τον βοηθήσει, αυτή η κοπέλα φορούσε μια κόκκινη κάπα με κουκούλα όπου και ερωτεύτηκε ο λυκάνθρωπος(;)

Η ιστορία τελειώνει ότι το πλάσμα ζήτησε να πάρει την Κοκκινοσκουφίτσα!!;!!, μαζί του γιατί είχαν ερωτευτεί και ότι δεν θα ξανά ενοχλούσε το βασίλειο του ποτέ!! Ο βασιλιάς παρ όλη την άρνηση του πατέρα της Κοκκινοσκουφίτσας εφόσον ρώτησε την κοπέλα τελευταία φορά αν πηγαίνει με την θέληση της και του είπε ναι τους άφησε να φύγουν. Δεν ξανά ακούστηκε ποτέ τίποτα για την Κοκκινοσκουφίτσα(;) αλλά ούτε και για τον λυκάνθρωπο(;)

Την ιστορία αυτήν την βρήκα σε ένα χειρόγραφο το 1/4/1997 στα σύνορα Ρωσίας, Πολωνίας στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου από την Ρώσικη επικράτεια και χρονολογείται από τον 16ο αιώνα. Η μετάφραση έγινε από έναν Ρώσο διερμηνέα ονόματι Ζούσκα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να δει το χειρόγραφο αυτό πρέπει πρώτα να πάει στην Ρωσία, να πάρει ειδική έγκριση από την οικουμενική σύνοδο της ορθόδοξης εκκλησιάς, να τους  πείτε με τι ιδιότητα την αναζητάτε και αν είστε τυχεροί και την εγκρίνουν, μετά είναι στο χέρι του ηγούμενου του μοναστηρίου αν θα σας την δείξει ή όχι!! Όταν πήγα εγώ στο μοναστήρι μετά από όλη αυτήν την διαδικασία ώστε να μου δοθεί η άδεια να δω το χειρόγραφο, όταν έφτασα στο μοναστήρι ο ηγούμενος μου είπε ότι άδικα είχα κάνει τόσο κόπο γιατί το χειρόγραφο δεν υπήρχε και ότι το χειρόγραφο άνηκε στο χώρο της φαντασίας και της μυθοπλασίας . Φεύγοντας απογοητευμένος με ρώτησε κάτι από την βίβλο αν το ήξερα, όταν έκπληκτος είδε ότι απάντησα σωστά στο ερώτημα του τότε μου είπε ότι υπήρχε……..

Θα με ρωτήσετε ευλόγα ότι τι προσπαθείς να μας πεις ότι υπάρχουν οι λυκάνθρωποι; ( Λυκάωνες; ). Εγώ και ίσως αυτό στοιχήσει πολλά πράγματα από την καριέρα μου πιστεύω ότι υπάρχουν!!! Υπάρχουν αλλά είναι πάρα πολύ λίγοι σε όλη την γη, υπολογίζεται από τους ίδιους τους Λυκανθρώπους ( Λυκάωνες ) ότι δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 750.000 άτομα σε όλη την γη!! Επίσης τους αρέσει να τους αποκαλούν Λυκάωνες και όχι λυκάνθρωπους!! Το λυκάνθρωπους το θεωρούν υποτιμητικό, την ονομασία Λυκάωνες την θεωρούν ωραία αλλά αρχοντικό. Δεν πιστεύουν στον μύθο με τον Λυκάωνα και τον θεό Δια, αλλά ούτε λένε ότι είναι απόγονοι του Λυκάων!! Θα τα μάθετε στην επόμενη αναφορά μου για τους Λυκάωνες (λυκανθρώπους ) όπως και θα τους αποκαλώ από δω και στο εξής, είναι τεράστιο το θέμα και για να πιστή κάποιος χρειάζονται αποδείξεις, εγώ δεν θέλω να πείσω κανέναν ότι υπάρχουν, εγώ θέλω μόνο να ξέρετε ότι είναι και αυτά πλάσματα όπως και εμείς , ίσως με τις αναφορές μου για τους Λυκάωνες ( λυκανθρώπους ) να δείτε την ιστορία τους αλλά και την ύπαρξη τους σε όσους πιστέψουν με διαφορετικό μάτι, μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά!!

Να μην ξεχνάτε, αν δεν πιστευτέ σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


12 σκέψεις στο “ΛΥΚΑΩΝΕΣ-ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ

 1. Αγαπητέ saman για να λες εσύ οτι πιστεύεις οτι είναι κάτι χειρότερο από τον διάβολο σίγουρα κάτι θα έχεις ακούσει η διαβάσει η ακόμη και δει.τι μπορεί να είναι χειρότερο από τον ίδιο τον διάβολο?επίσης σε ένα σχόλιο έγραφες για ένα μελλοντικό βιβλίο με όλα τα πλάσματα τις μέσης γης που υπάρχουν και που εσύ θα εκδόσεις…το έχεις ετοιμάσει?

 2. teo!!!!

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

  ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ!;!

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 33 ΒΑΘΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ… ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!! ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

 3. Σε ευχαριστώ saman για τις πληροφορίες σου που χαρίζεις σε εμάς οι οποίοι ενδιαφερόμαστε και να ξέρεις μπορεί και πριν γίνω μέλος στο site να πίστευα οτι ίσως να υπάρχουν αυτά τα πλάσμα αλλά πλέων με τα όσα έχεις πει και με τις αποδείξεις που έχεις φέρει στο προσκήνιο είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν το μόνο που μένει εινε να δω έναν και πιστεύω οτι αν το κυνηγήσω ίσος το καταφέρω.όσο για το Hollywood όπου αναφερες πιστεύω οτι η παραπληροφόρηση είναι τόση διότι οι περισσότερη σκηνοθέτες είναι κατά την γνώμη μου μασονοι,επίσης κάτι που άκουσα πρόσφατα είναι οτι η μασονία δεν σταματά στον 33 βαθμό μα συνεχίζετε πολύ περισσότερο με κυρίαρχο τον διάβολο,ποια είναι η γνώμη σου για αυτό?

 4. teo!!!!

  OXI ZΕΙ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ Η ΦΥΣΗ!!!!

  ΝΑΙ ΕΧΩ ΣΥΝΑΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΥΣΧΙΡΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ!!!! ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΜΑΤΑ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ!!!! ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΩΣ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!!! Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΕΤΑΙΡΙΑ PCI ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΟ 1989 ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΑΠΟ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΣΚΕΨΕΟΣ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΙΝΙΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΟΣ ΑΙΟΡΙΣΗ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ…. ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟ ΑΥΤΟ!!!! ΑΠΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ( !!!!! ) ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΛΕΦΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ!!!!

  ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΕΝΑΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΠΛΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΛΟΜΑΤΑ…….!!!!

  Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ ΜΕ ΕΝΟΣ ΨΥΧΙΚΟΥ!!;!!

  ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΓΟΥΣ ΜΕΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΟΥΣ!!!!

  ΟΜΩΣ!!!!

  Ο ΜΑΓΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΑΓΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΙΚΟΣ!!!!

  ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕΣ ΜΑΓΙΑΣ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΣΧΗΡΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΥΛΕΣ……

  ΕΝΟ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ….. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΓΟΣ ΜΕΡΛΙΝ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΔΥΣΤΗΧΟΣ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!

  ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΟΥΝΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

 5. Αφού ένας ψυχικός δεν μπορεί να γίνει αφθαρτος τουλάχιστον μπορεί να ζήσει περισσότερο από έναν φυσιολογικό άνθρωπο?Έχεις συνάντηση ποτέ σου κάποιον ψυχικό,και αν ναι τον είδες να κάνει κάτι υπερφυσικό πχ (τηλεκινισηη κάτι άλλο)?και επίσης ποια είναι η διάφορα μεταξύ μάγου και ψυχικού?

 6. teo!!!!

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΖΕΒΟΝΤΑΝ!!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ……

  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ MEGAPOLISOMANCY ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΌΤΩΣΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…..ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΜΥΗΜΕΝΟΣ……!!!!!

  ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΧΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΘΑΡΤΟΣ!!!! ΟΙ ΑΥΘΑΡΤΟΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ!!!! ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 3 ΑΥΘΑΡΤΟΥΣ!!!! ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΩ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 7. Saman μήπως αυτό το πλάσμα του ζεβονταν ήρθε καταλαθος στον κόσμο μας περνοντας από ένα ρήγμα,και ο υποτιθέμενος κυνηγός ο οποίος το θανατωσαι δεν ήταν απλά ένας κυνηγός αλλά ένας ψυχικός από το megapolisomancy,ο οποίος στάλθηκε μόλις άρχισε η ιστορία να διαδίδετε εξαλείφοντας όχι μόνο το ίδιο το πλάσμα αλλά και τις απόδειξης .επίσης θέλω να σε ρωτήσω αν ένας ψυχικόςμπορεί να φτάσει σε σημείο να είναι αφθαρτος

Αφήστε μια απάντηση