ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! PART 23

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! PART 23

Το μεγαλύτερο ζήτημα, το οποίο επίσης συζητήθηκε σε μια συνδιάλεξη για τους Λυκάωνες στο Ιλλινόις των ΗΠΑ όπου ήμουν καλεσμένος ήταν για την μεταμόρφωση των οστών, όπου και σε κάθε συνδιάλεξη που έχω πάει είναι το κύριο θέμα αλλά και ερωτηματικό από κάποιους ανθρώπους και ιδιαίτερα από ιατρούς!!!! Λένε πως θέλουν να πιστέψουν ότι υπάρχουν Λυκάωνες αλλά βάση ιατρικής δεν μπορεί να υπάρχουν όντα που να μεταμορφώνονται τόσο γρήγορα ειδικά στην  δομή των οστών τους!!!!

Η απάντηση μου είναι απλή!!!! Εδώ και μια 20ετια πολλοί ερευνητές ιατροί ειδικά γενετιστές ασχολούνται με την έρευνα πως ένα είδος σαλαμάνδρας μπορεί και ξανά βγάζει καινούριο πόδι σιγά σιγά!!!! Το οποίο προσπαθούν να το περάσουν στους ανθρώπους που  ακρωτηριάστηκαν !!!!  Αυτό αν το έλεγαν πριν 20 χρόνια θα τους έπαιρναν με τις πέτρες οι συνάδελφοι τους τώρα όμως το χειροκροτούν!!!! Μέχρι και σήμερα δεν έχουν ανακαλύψει το πώς αυτή η σαλαμάνδρα μπορεί και κάνει ανανήψεις των οστών της και παραδέχονται ότι είναι ένα από τα ποιο απίστευτα γεγονότα όλων των εποχών!!!! Έτσι λοιπόν γιατί να μην μπορούν οι Λυκάωνες να μεταμορφώνονται εξωτερικά αλλά και εσωτερικά ακόμα και τα οστά τους αν τους έχει φτιάξει έτσι η φύση!!;!! Για να δούμε πως δουλεύει το όλο σύστημα όμως θα πρέπει να αιχμαλωτίσουν έναν Λυκάωνα να τον πετσοκόψουν όπως ξέρουν αυτοί αλλά και πάλι δεν νομίζω να καταφέρουν κάτι!!!!

Ιδού και οι αποδείξεις για την σαλαμάνδρα που σας λέω:

http://www.cmrb.eu/media/upload/pdf//BHMA_noticies_home_15.pdf

Μιας όμως και δεν υπάρχουν οι Λυκάωνες όπως λένε γιατί η ερευνήτρια αλλα και συγγραφέας     Linda Godfrey  ( Λίντα Γκόντφρεϊ ), έχει γράψει ένα σορό βιβλία από στοιχεία για τους Λυκάωνες!;! Αυτό το λέω ειρωνικά διότι όπως θα δείτε στην διεύθυνση του ονόματος της είναι δάχτυλος των Μιθσόνιανς όπου αυτοί την έχουν βάλει για να ξετρυπώσει τους Λυκάωνες!!!! Οπότε όταν αυτοί ψάχνουν για κάτι δεν το ψάχνουν επειδή δεν πιστεύουν ότι δεν υπάρχει!!!! Έτσι προς όλους αυτούς που δεν πιστεύουν στους Λυκάωνες το μόνο που έχω να τους πως είναι το γιατί οι Μιθσόνιανς ψάχνουν τόσο λυσσαλέα την ύπαρξη τους!;!

Μια και όμως οι Λυκάωνες δεν υπάρχουν γιατί λοιπόν στην επιστήμη της κρυπτοζωολογίας   http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%81%CF%85%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%B6%CF%89%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1  τους δέχεται!;!

Οι οντότητες που αλλάζουν μορφή έχουν μακρά παράδοση στους περισσότερους λαούς σε όλο τον κόσμο!!!! Ακόμη και στο πρώτο έπος, όπως συχνά αποκαλείται, το έπος του Γκιλγκαμές – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%88%CF%80%CE%BF%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%93%CE%BA%CE%B9%CE%BB%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CF%82  της αρχαίας Σουμερίας – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1_%28%CF%80%CF%81%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%B1_%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82%29  , ο Γκιλγκαμές, βασιλιάς της Ουρούκ – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BA κατηγορεί τη θεά Ishtar ( Ίσταρ – http://wol.jw.org/el/wol/d/r11/lp-g/1200272974 ) ότι μεταμόρφωσε ένα βοσκό σε λύκο!!!! Αν και είναι πιο πιθανό να πρόκειται για αλληγορία, περιέχει σαφώς την μεταμόρφωση σε λύκο:

“Αγαπούσες τον Ποιμένα, το Κύριο του κοπαδιού, που συνεχώς σου δώριζε ψωμί ψημένο στα κάρβουνα και που έσφαζε καθημερινά ένα παιδί για σένα!!!! Ωστόσο, τον χτύπησες και τον μετέτρεψες σε λύκο, τόσο οι δικοί του βοσκοί να τον κυνηγούν τώρα και τα δικά του σκυλιά να δαγκώνουν τις κνήμες του.” 

( Έπος του Γκιλγκαμές, ποινικό πινάκιο VI )

Στην “Λυκανθρωπία κατά τους βυζαντινούς χρόνους ( 330-1453 μ.Χ. ),” τέσσερις επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών εξετάζουν τα γραπτά έξι βυζαντινών γιατρών, για να δουν τι πίστευαν ότι ήταν η Λυκανθρωπία και πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται!!!!

Ο Οριβάσιος – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82  , γιατρός του 4ου αιώνα του αυτοκράτορα Ιουλιανού του Παραβάτη –   http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82 , περιγράφει τη Λυκανθρωπία στο έργο του Synagogae medicae – ( Συναγκογκάε μεντικαέ –  http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_rhinoplasty ):

“Σχετικά με τη Λυκανθρωπία. Πρόσωπα που επηρεάζονται από τη Λυκανθρωπία βγαίνουν κατά τις νυκτερινές ώρες και περιπλανιούνται ανάμεσα στους τάφους. Μπορείτε να τους αναγνωρίσετε από τα ακόλουθα σημεία: είναι χλωμοί με ξηρά, θαμπά και κούφια μάτια, χωρίς δάκρυα, η γλώσσα είναι εξαιρετικά ξηρή και χωρίς σάλιο. Είναι πολύ διψασμένοι και τα πόδια τους είναι καλυμμένα με σημάδια από τα συχνά εμπόδια. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Λυκανθρωπία είναι ένα είδος μελαγχολίας που πρέπει να αντιμετωπίζεται με αφαίμαξη μέχρι λιποθυμίας και να προσφέρετε την κατάλληλη διατροφή και λουτρά με γλυκό νερό. Κάθαρση από την Ιερά της Διακολοκυνθίνης ή δια της σικυώνας ιερά πρέπει να εφαρμόζεται δύο φορές ή τρεις φορές και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την οχιά theriaca και άλλες θεραπευτικές μεθόδους για τη μελαγχολία. Όταν η ασθένεια πλησιάζει, θα πρέπει να ησυχάζετε τον ασθενή με τη χρήση υγρής κομπρέσας και οπίου, να τρίβετε τα αυτιά και τα ρουθούνια, μια υπνοφόρο μέθοδο.”

Άλλοι ιατρικοί συγγραφείς δίνουν επίσης παρόμοια συμπτώματα μέσα σε αυτή τη διαταραχή!!!!
Ο Μιχαήλ Ψελλός http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%AE%CE%BB_%CE%A8%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CF%8C%CF%82 , ένα σημαντικός φιλόσοφος και ιστορικός του 11ου αιώνα στο Βυζάντιο, περιγράφει εν συντομία την αρρώστια στο στίχο στο έργο του Carmen de Re Medica ( Κάρμεν ντε Ρι Μέντικα – http://medievalnews.blogspot.gr/2009/12/how-byzantines-dealt-with-werewolves.html ) :

“Η Λυκανθρωπία είναι μια κατάσταση μελαγχολίας  Σημασία ίδια με τη μισανθρωπία.  Μπορείτε να αναγνωρίσετε το προσβεβλημένο άνθρωπο  Τρέχει γύρω από τους τάφους κατά τη διάρκεια της νύχτας  Χλωμό, ξηρό, λυπημένο και με απρόσεκτη την εμφάνισή του.” 

Ακόμα και ο συγγραφέας του 14ου αιώνα, Ιωάννης Ακτουάριος – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%91%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82 , έχει μια παρόμοια περιγραφή της νόσου:

“Η Λυκανθρωπία είναι ένα είδος μελαγχολίας που καθιστά τα προσβεβλημένα άτομα να περιφέρονται τις νυχτερινές ώρες, να επισκέπτονται τους τάφους και τους ερημότοπους σαν λύκοι και να επιστρέφουν το πρωί με την ανθρώπινη μορφή τους και μένουν στο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση, θα έχουν έλκη στα πόδια και τις κνήμες, λόγω των πτώσεων στις πέτρες και αγκάθια, έχουν ξηρά μάτια και γλώσσα και αδύναμη όραση. Μερικοί ασθενείς φοβούνται το θάνατο, ενώ άλλοι τον επιθυμούν. Μερικοί ασθενείς αποφεύγουν να μιλούν και να παραμείνουν σιωπηλοί και λυπημένοι, ενώ άλλοι προσπαθούν να συνομιλούν με τους ανθρώπους.” 

Το άρθρο συγκρίνει επίσης τις απόψεις αυτές με εκείνες της Δυτικής Ευρώπης κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα και της πρώιμης σύγχρονης περιόδου, όπου η Λυκανθρωπία θεωρήθηκε ως ένα είδος θεϊκή κατάρα ή δαιμονική κατοχή και αντέδρασε με δολοφονίες ανθρώπων που ενεργούσαν σαν λύκοι!!!! Άλλοι πίστευαν ότι ήταν αιρετικοί, όπως μάγισσες, οδηγώντας κάποιες αρχές σε εκστρατείες για να τους συλλάβουν και να τους εκτελέσουν τους!!!!  Ένας Γάλλος δικαστής του 16ου αιώνα ήταν υπεύθυνος για την καύση πάνω από 600 μαγισσών και λυκανθρώπων.

Το άρθρο σημειώνει ότι ένας Βυζαντινός αυτοκράτορας ο Ιουστίνος Β – 565-578 μ.Χ. – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CE%92%CE%84 ), μπορεί να έπασχε από αυτή την ψυχική διαταραχή!!!! Από τα πρώτα χρόνια της βασιλείας του, ο Ιουστίνος έδειξε σημάδια σοβαρής ψυχιατρικής ασθένειας, η οποία περιελάμβανε το περπάτημα γύρω από τους τοίχους του παλατιού ή το νιαούρισμα και επίσης μιμούταν τη συμπεριφορά των σκύλων και των γάτων!!!! Ο αυτοκράτορας πετούσε επίσης αντικείμενα από τα παράθυρα του παλατιού κατά τη διάρκεια εκρήξεις του θυμού και σε μία περίπτωση απαίτησε ότι ο Ορθόδοξος Πατριάρχης να φοράει το καπέλο μιας γυναίκας!!!!

Ο Αποκρυφισμός εξηγεί την Λυκανθρωπία ως Θηριομορφία όπως έχουμε ξανά πει, δηλαδή την ικανότητα ο άνθρωπος να μεταλλάσσεται είτε σωματικά, είτε αστρικά, είτε και τα δύο σε κάποιο ζώο!!!! Επίσης, ο άνθρωπος αποκτά ικανότητες και δυνάμεις κάποιου ζώου χωρίς να μεταλλάσσει το φυσικό του σώμα!!!!

Η αλήθεια βρίσκεται πάντα κάπου στην μέση, και η Λυκανθρωπία δεν αποτελεί εξαίρεση!!!!

Φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι με ψυχικές διαταραχές και άνθρωποι με οργανικές δυσλειτουργίες, αλλά και η ικανότητα της Θηριομορφίας είναι μια πανάρχαιη παράδοση και Τέχνη!!!!
Στις περιπτώσεις της ψυχολογικής διαταραχής και της Θηριομορφίας, το κοινό χαρακτηριστικό είναι ότι επιλέγονται ζώα που ο άνθρωπος είτε πιστεύει ότι είναι είτε προτιμά να μεταλλαχθεί σε αυτά, τα οποία θεωρούνται ιερά ή και ιδιαίτερα επικίνδυνα ανάλογα με τις δοξασίες και την θρησκεία της περιοχής!!!!  Για παράδειγμα, στην Ευρώπη και την Βόρεια Ασία προτιμάται ο λύκος ή η αρκούδα, στην Αφρική η ύαινα ή το λιοντάρι, στην Ινδία, την Κίνα, την Ιαπωνία και άλλες περιοχές της Ασίας η τίγρης, και ούτω καθ’ εξής. Επίσης, ο Λυκανθρωπισμός και η Θηριoμορφία, έχει συνδυαστεί στις παγκόσμιες δοξασίες με τις Μάγισσες, τους Βρικόλακες και τους Προστάτες-Πνεύματα!!!!!
Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως είναι ότι πολλοί ήταν οι ύποπτοι λυκανθρωπιστές που κάηκαν στην πυρά και πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις που διαγνώστηκαν ως ψυχολογική διαταραχή ή οργανική δυσλειτουργία!!!!

Μια έρευνα που έγινε από το υπουργείο υγείας και πρόνοιας στην Μεγάλη Βρετανία σχετικά με την κατάσταση των ψυχασθενών στα ψυχιατρεία της Αγγλίας, της Σκωτίας, της Ιρλανδίας, αλλα και της Ουαλίας ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα τους το 1993 το οποίο αποτέλεσμα άφησε πολλούς ερευνητές προβληματισμένους!!!!

Η ανακοίνωση έλεγε τα εξής- όπου οποιοσδήποτε μπορεί να τα βρει εύκολα αν το ψάξει:

Στους περισσότερους τρόφιμους που αφορούσαν τις ψυχασθένειες ανακάλυψαν ότι το 25%( !!!! ) από αυτούς έλεγαν ότι είχαν δει και μιλούσαν συχνά με ξωτικά και νεράιδες και το άλλο 15% ( !!!! ) έλεγαν ότι είχαν έρθει σε επαφή με Λυκάωνες όπου ήταν φίλοι και τους είχαν δει να αλλάζουν μπροστά τους όταν πλέων τους είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη!!!! Ας αφήσουμε το 25% και ας πιάσουμε το 15% που μας αφορά!!!! Όλοι αυτοί λοιπόν που μιλούσαν για τους Λυκάωνες δεν χρησιμοποίησαν την λέξη Λυκάνθρωπος ή Άνθρωπος Λύκος ή ανθρωποθηρία!!!! Αλλα την λέξη Λυκάωνες!!!! Όταν ερωτήθηκαν γιατί τους αποκαλούσαν έτσι οι ψυχασθενείς απάντησαν προς τιμή του Λυκάων που ο Δίας τον άλλαξε από άνθρωπο σε Λύκο…..!!!! Επίσης εξηγούσαν την όλη ιστορία που είχε γίνει με τον Λυκάων και τον Δια και τους έλεγαν στο τέλος ότι η ιστορία είναι παραβολική και όχι αληθινή!!!! Το μεγάλο ενδιαφέρον όμως είναι ότι έλεγαν όλοι τα ίδια πράγματα αν και δεν ήξεραν ο ένας τον άλλον ούτε είχαν συναντηθεί ποτέ στην ζωή τους!!!!

Θέλετε να μάθετε και το ποιο αξιοπερίεργο στην όλη κατάσταση!;! Κανένας αρμόδιος δεν ενδιαφέρθηκε να ασχοληθεί με την όλη κατάσταση!!!!

Αυτό μου θύμισε κάτι που είχε γίνει στην χώρα μας πριν περίπου 17 χρόνια πίσω:

Από την εισαγγελία Αθηνών δόθηκε στις αρμόδιες αρχές να ψάξουν για έναν τρόφιμο που είχε δραπετεύσει από το Ψυχιατρείο στο Δαφνί!!!!

Το να δοθεί εισαγγελική διαταγή για κάτι τέτοιο γίνεται όταν ο ψυχασθενής είναι άκρως επικίνδυνος!!!! Η διαταγή δόθηκε στις 3/6/98!!!!

Ας δούμε τα γεγονότα

Στις 29/5/98 στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου ένα φορτηγό χτύπησε έναν άνθρωπο που πετάχτηκε στον δρόμο από την πλευρά των Μεγάρων μετά την γέφυρα προς Κόρινθο!!!! Ο οδηγός δήλωσε ότι είδε τον άνθρωπο αυτόν να κάνει ενα μεγάλο άλμα λες και κάποιος τον είχε εκσφενδονίσει από κάπου!!!! Η σύγκρουση ήταν μοιραία όπως είπε και πέταξε τον άνθρωπο αυτόν τουλάχιστον 30 μέτρα μπροστά από το φορτηγό!!!! Αμέσως σταμάτησε το φορτηγό του και έτρεξε προς τον άνθρωπο που είχε χτυπήσει με την ψυχή στο στόμα πιστεύοντας ότι τον είχε σκοτώσει!!!! Όμως ο Άνθρωπος αν και αιμόφυρτος ήταν ζωντανός!!!! Μέσα σε 20 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο όπου και τον παρέλαβε και τον πήγαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ – http://www.kat-hosp.gr/pages.fds?langID=1&pagecode=01 νοσηλεύθηκε τρεις μέρες όπου και είδαν τα τραύματα του να έχουν γίνει τελείως καλά έκπληκτοι όλοι οι γιατροί!!!! Την πέμπτη μέρα τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Ψυχιατρείο στο Δαφνί – http://www.psyhat.gr/ όπου και εγκλείστηκε λόγου τις ασυναρτησίες που έλεγε και επειδή φάνηκε απειλητικός!!!!

Από εκεί οι γιατροί είχαν να κάνουν με ένα πρωτοφανές φαινόμενο σε όλα τους τα χρονικά!!!! Ο άνδρας αυτός τους έλεγε ότι είναι μια χαρά και ότι έπρεπε να φύγει να πάει στην αγέλη του και ότι άμα δεν τον άφηναν θα δραπέτευε μόνος του!!!! Τους εξήγησε ότι ήταν ένας Λυκάωνας όπου είχε κάνει ένα άλμα όπου δεν υπολόγισε σωστά την προσγείωση του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το φορτηγό αυτό!!!!

Δεν ήταν κάτι το καινούριο για τους γιατρούς βέβαια διότι είχαν ξανά αντιμετωπίσει ανθρώπους που έλεγαν ότι ήταν Λυκάνθρωποι!!!! Όμως αυτός ο άνθρωπος ποτέ δεν ανάφερε την λέξη Λυκάνθρωπος του είπε ότι ήταν Λυκάων και τους εξήγησε τα πάντα για την φυλή του τις αγέλες από πού ήρθαν και πως εξελίχθηκαν στην ιστορία της γης!!!!

Οι γιατροί έλεγαν ότι είχαν να κάνουν με έναν άνθρωπο όπου είχε μανία καταδίωξης στο να είναι Λυκάνθρωπος αλλα όμως δεν είχε κανέναν γνωστό κρούσμα με την σχετική ψυχοπάθεια!!!! Έχουν καταγράψει ότι ήταν ένας πολύ έξυπνος Ανθρωπος με ευγένεια χωρίς καμία απειλή προς αυτούς και το μόνο που τους έλεγε ήταν ότι ήθελε να πάει στην αγέλη του!!!! Οι γιατροί ανάφεραν ότι ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος και τίποτα άλλο παραπάνω!!!! Φανταστείτε ότι από την τέταρτη μέρα και μετά δεν του έδιναν πλέον φάρμακα!!!!

Όμως ήθελαν να τον κρατήσουν εκεί, ρωτούσαν συνεχώς για τους δικούς του ανθρώπους για να ερχόντουσαν σε επαφή ή το που έμενε. Μα εκείνος τους απαντούσε ως εξής:

Οι δικοί μου άνθρωποι είναι η αγέλη μου, εδώ πάνω δεν έχω κανέναν μα κάτω πολλούς σας παρακαλώ αφήστε να φύγω….!!!! Οι γιατροί όμως δεν ήθελαν να τον αφήσουν να φύγει ήθελαν να μάθουν ποιοι είναι οι δικοί του αλλα και το κυριότερο ότι όλα αυτά τα οποία τους έλεγε  είχαν απίστευτο ενδιαφέρον από πλευρά τους…..!!!!

Οι γιατροί ( όπου δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα τους για τους ευνόητους λόγους ) είπανε στην αστυνομία ότι ποτέ δεν άλλαξε σε Λυκάνθρωπο, ποτέ δεν ούρλιαξε ή γρύλισε σαν λυκάνθρωπος ούτε και ποτέ έκανε κάποια κίνηση να δείξει ότι κάτι τέτοιο είναι!!!!

Έτσι λοιπόν στις 2/6/98 τους ρώτησε αν είχαν σκοπό να τον αφήσουν να φύγει από το νοσοκομείο, ο αρμόδιος γιατρός του είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο διότι δεν συνεργάζεται μαζί τους και ότι για να φύγει ένας τρόφιμος από κει μέσα θα έπρεπε να γίνει συμβούλιο ιατρικό!!!! Τότε ο άνθρωπος αυτός ( όπου το όνομα του ποτέ δεν μαθεύτηκε ούτε το είπε ποτέ ) τους ευχαρίστησε για την φιλοξενία τους αν και ήταν κουραστικοί με τις πολλές ερωτήσεις τους, τους είπε να ευχαριστήσει εκ μέρος του τους ανθρώπους στο προηγούμενο νοσοκομείο που τον περιέθαλψαν και ότι το βράδυ είτε τον άφηναν είτε όχι αυτός θα έφευγε όπου και να τον έβαζαν!!!!

Ο γιατρός που τον κούραρε διέταξε να μπει σε ένα δωμάτιο με κάγκελα στο παράθυρο από τα διπλά με την σιδερένια πόρτα…το νούμερο της πόρτας ήταν το 8!!!! Το επόμενο πρωί κατά τις 5 ο φύλακας ανακάλυψε ότι ο άνθρωπος αυτός είχε φύγει!!!! Είχε κόψει τα κάγκελα και είχε φύγει από τον δεύτερο όροφο χωρίς να τον πάρει κανείς είδηση και χωρίς να ακούσει κανείς τίποτα!!!!

Στο βιβλίο συμβάντων γράψανε ότι τα σίδερα τα έκοψε κάτι όπου είχε μεγαλύτερη δύναμη από το ατσάλι!!!! Δεν βρήκαν άλλα στοιχεία για τον άνθρωπο αυτό στο δωμάτιο του!!!! Από όσο έχουμε πει όμως σε όλα αυτά τα άρθρα τα νυχιά ενός Λυκάωνα σχεδόν κόβουν τα πάντα!!!! Έτσι λοιπόν την επόμενη μέρα με τα στοιχεία αυτά ο εισαγγελέας Αθηνών έδωσε διαταγή να συλληφθεί κατεπείγοντος αυτός ο άγνωστος άνδρας!!!! Μέχρι και σήμερα από όσο γνωρίζω δεν έχουν καταφέρει να τον συλλάβουν!!!!

Μπορεί να πει κάποιος για αυτά τα γεγονότα ότι τα έβγαλα από το στομάχι μου για να εντυπωσιάσω το θέμα για τους Λυκάωνες!!!! Γιατί όμως να το κάνω!;! Έχω γράψει τόσα πράγματα τα οποία έτσι και αλλιώς είναι απίστευτα!!!! Σας προκαλώ να ψάξετε την ιστορία αυτή όσοι έχετε την δύναμη της δημοσιογραφίας όσο θα ψάχνετε ενώ από την αρχή δεν θα υπάρχουν στοιχεία για αυτήν την υπόθεση εκτός του εισαγγελέα τόσο και ποιο πολύ θα καταλαβαίνετε ότι κάτι τρέχει όπου θέλουν να το καλύψουν!!!! Γιατί!;! Διότι το να φύγει ένας τρόφιμος έτσι από ένα ψυχιατρείο υψίστης ασφαλείας όπως το Ψυχιατρείο του Δαφνί είναι καπνός εξευτελιστικό και απίστευτο!!!! Δεύτερον είναι μια ιστορία όπου θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις σε κάτι το παραφυσικό οπότε αυτοί θα ακούγονται σαν τρελοί…..καταλαβαίνετε..!!!!  Έχω τα στοιχεία όλα με τα ονόματα των γιατρών όπου ήταν τρεις μα θα τα αναρτήσω όταν και ο τελευταίος συνταξιοδοτηθεί ή παρατήσει την δουλειά του…. Τότε θα τα πούμε αλλιώς τα πράγματα με τα στοιχείων!!!!

Βλέπετε το ανεξήγητο και το παραφυσικό αν και υπάρχει δεν χωράει στην λογική του ανθρώπου!!!! Ειδικά όταν χειραγωγείτε από νόμους όπου ελέγχουν οι Δρακονιανοί Φολιδωτοί Σαυρήτες καταραμένοι από τον Άραλου!!!! Όλα σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως να ήταν καλά σενάρια για κάποιες ταινίες του Χόλυγουντ…..όπου στο παρελθόν πράγματι έχουν γίνει….

Θα σα πω κάποιες από αυτές όταν έχετε το κέφι να τις δείτε, προσέξτε είναι βασισμένες σε αληθινά γεγονότα:

 

The Conjuring – ( Δε Κόντζουρινγκ – http://en.wikipedia.org/wiki/The_Conjuring  2013)

The Conjuring

H πρόσφατη ταινία αφορά σε δύο ερευνητές παραφυσικών φαινομένων, τον Ed Warren ( Εντ Γουόρεν – http://en.wikipedia.org/wiki/Ed_and_Lorraine_Warren ) και τη σύζυγό του, οι οποίοι καλούνται από μια οικογένεια που τρομοκρατείται από μια απόκοσμη δύναμη να μελετήσουν το φαινόμενο!!! Η ταινία βασίστηκε σε πραγματικά γεγονότα, αν και η επαλήθευση των πεπραγμένων δεν είναι εύκολη, καθώς ο Έντ Γουόρεν πέθανε το 2006 και η 86χρονη γυναίκα του δεν είναι σε θέση να ανακαλέσει την ιστορία!!!! Ο Tony Spera ( Τόνι Σπέρα – https://twitter.com/tylerjac ) ωστόσο, διευθυντής του οργανισμού που ίδρυσαν οι Γουόρεν το 1952 -New England Society for Psychic Research- ( Νιού Ήνγκλαντ Σοσάητη φορ Ψίχικ Ρησέρτς – http://www.warrens.net/ , ισχυρίζεται ότι το σενάριο του φιλμ παραμένει πιστό στα σκοτεινά γεγονότα που έσπειραν τον τρόμο στην οικογένεια κατά τη δεκαετία του ’70: << περίεργοι ήχοι, κρότοι, μουσικές, εικόνες φαντασμάτων και η παρουσία της μάγισσας ήταν όλα τα συμβάντα που έλαβαν χώρα στο σπίτι  >>…!!!!

The Exorcism Of Emily Rose –  ( Δε έξορσιμ οφ Έμιλι Ρόουζ  –
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Exorcism_of_Emily_Rose  2005)

The Exorcism Of Emily Rose

Στον περίφημο << Εξορκισμό της Έμιλι Ρόουζ >>, παρακολουθούμε τη δίκη του ιερέα Richard Moore ( Ρίτσαρντ Μουρ – http://www.chasingthefrog.com/reelfaces/emilyrose.php ) , που κατηγορήθηκε για τον θάνατο του κοριτσιού ( ανθρωποκτονία εξ αμελείας ) όταν ο εξορκισμός της είχε τραγικές συνέπιες!!!!  Σύμφωνα με τον συγγραφέα Brian Dunning ) Μπράιαν Ντάννινγκ – http://en.wikipedia.org/wiki/Brian_Dunning_%28author%29 ) ωστόσο, το σενάριο έχει συνάφεια με την πραγματικότητα, αφού βασίζεται σε υπόθεση του 1976: ήταν στη Γερμανία που η νεαρή κοπέλα Anneliese Michel  ( Άνναλιζ Μισέλ – http://en.wikipedia.org/wiki/Anneliese_Michel ) πέθανε από πείνα και αφυδάτωση έπειτα από μήνες εντατικού εξορκισμού της από δύο καθολικούς ιερείς!!!! Η κοπέλα ήταν ψυχιατρική ασθενής και έπασχε από σχιζοφρένεια όπως είχε ειπωθεί!!!! Τόσο οι γονείς του άτυχου κοριτσιού όσο και οι ιερείς καταδικάστηκαν για ανθρωποκτονία, ενώ η υπόθεση ανάγκασε την Καθολική Εκκλησία να αναμορφώσει τμήματα των εξορκιστικών ιεροτελεστικών της…!!!!

Eaten Alive ( Ήτεν αλάηβ – http://www.weirdwildrealm.com/f-eatenalive.html  1977 )

Eaten Alive

Με τον γνωστό Tobe Hooper ( Τομπ Χούπερ – http://en.wikipedia.org/wiki/Tobe_Hooper )  στις σκηνοθετικές οδηγίες, το θρίλερ του 1977 ακολουθεί την ιστορία τεξανού ιδιοκτήτη ξενοδοχείου που σκοτώνει τους ενοίκους και ταΐζει τα πτώματά τους στον κροκόδειλό του!!!! Η ταινία αντλεί την έμπνευσή της από τον Joe Ball ( Τζόι Μπολ – http://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Ball ) , τον λαθρέμπορο ποτών και κατά συρροή δολοφόνο που είχε το πανδοχείο Sociable Inn ( Σόσιαμπλ Ινν – http://murderpedia.org/male.B/b/ball-joseph.htmSociable%20Inn ) στο Elmendorf ( Έλμεντοφορφ – http://en.wikipedia.org/wiki/Elmendorf,_Texas ) του Τέξας στις αρχές του 1900!!!! Στο DVD μάλιστα φιλοξενείται και ντοκιμαντέρ για τον Μπολ!! Η ταινία ακολουθεί βέβαια χαλαρά την ιστορία του λάτρη των κροκοδείλων, ο οποίος αυτοκτόνησε το 1938, όταν η αστυνομία τον έβαλε στο στόχαστρο για την εξαφάνιση της γυναίκας του και της πρώην συντρόφου του. Ο βοηθός του Μπολ – και συνεργός του στα φονικά- οδήγησε τελικά τις έρευνες στα απομεινάρια των δύο γυναικών, με τις φήμες και τις μαρτυρίες του υπαλλήλου να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 30 ανθρωποκτονίες γυναικών από τον Μπολ, ο οποίος υποτίθεται ότι τάιζε τους αλιγάτορές του με τις σορούς τους, γι’ αυτό και δεν βρέθηκαν ποτέ ανθρώπινα λείψανα…!!!!

The Mothman Prophecies ( Δε Μόθμαν Πρόφησις –  murderpedia.org/male.B/b/ball-joseph.htmSociable Inn  2002 )

The Mothman Prophecies

Στη γνωστή ταινία, ο Richard Gere ( Ρίτσαρντ Γκιρ – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%BD%CF%84_%CE%93%CE%BA%CE%B9%CF%81 ) ενσαρκώνει τον John Klein ( Τζων Κλέιν – http://www.imdb.com/name/nm0000152/bio?ref_=nm_ov_bio_sm ) , τον δημοσιογράφο εφημερίδας της Ουάσιγκτον που βάζει σκοπό να ερευνήσει κάτι φτερωτά πλάσματα που αποκαλούνται << mothmen >> ( Μόθμαν – http://www.invisiblelycans.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-mothman/ )  και εμφανίστηκαν σε πόλη της Δυτικής Βιρτζίνια!!!! Το φιλμ βασίζεται σε πραγματικά υποτίθεται γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Point Pleasant ( Πόηντ Πλέζεντ – http://en.wikipedia.org/wiki/Mothman ) της Δυτικής Βιρτζίνια μεταξύ Νοεμβρίου 1966 και Δεκεμβρίου 196!!!! Ο Loren Coleman ( Λόρεν Κόλεμαν – http://en.wikipedia.org/wiki/Loren_Coleman ) , διευθυντής του International Cryptozoology Museum ( Ιντερνάσιοναλ Κρυπτοζωόλοτζι Μιουζίεμ – http://lorencoleman.com/ ) του Πόρτλαντ, που λειτούργησε ως σύμβουλος για την ταινία, ορκίζεται για την αλήθεια των συμβάντων, που έχουν φυσικά δραματοποιηθεί για τις κινηματογραφικές αφηγηματικές ανάγκες!!!!

The Amityville Horror ( Δε Άμιτγβιλ Χόρορ – http://en.wikipedia.org/wiki/The_Amityville_Horror  1979)

The Amityville Horror

Η οικογένεια Lutz ( Λούτζ – http://www.historyvshollywood.com/reelfaces/amityvillehorror1979.php ) μετακομίζει σε ενα σπίτι της Νέας Υόρκης και γίνεται μάρτυρας των απόκοσμων φαινομένων που πλήττουν την οικία στην οποία μια οικογένεια είχε δολοφονηθεί βάναυσα!!!! Πολυάριθμες ταινίες τρόμου απαθανάτισαν μάλιστα το ίδιο γεγονός, που αποτελεί εξάλλου δημοφιλές θέμα φρίκης!!!! Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Jay Anson ( Τζέη Άνσον – http://en.wikipedia.org/wiki/Jay_Anson  1977 ), το οποίο -παρά την υγιή δόση υπερβολής και τη συγγραφική αδεία- περιλαμβάνει τις πραγματικές εμπειρίες της οικογένειας, που έχουν να κάνουν με φαντάσματα, απόκοσμα φαινόμενα και δονήσεις στα κρεβάτια!!!! Κι αν το Χόλυγουντ έκανε την ιστορία σαφώς πιο εξωφρενική, αυτό δεν σημαίνει πως η οικογένεια δεν έζησε ό,τι έζησε…!!!!


The Blob ( Δε Μπλοπ –
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Blob  1958 )
The Blob

Στο κλασικό -και ανεξάρτητο- φιλμ τρόμου, που έδωσε στον Steve McQueen ( Στιβ Μακουίν – http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_McQueen ) τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο, μια εξωγήινη αμοιβάδα σπέρνει τον όλεθρο σε μια μικρή κοινότητα!!!! Η ταινία βασίζεται στις αναφορές των κατοίκων για ένα μυστηριώδες μοβ αντικείμενο με ζελατινώδη υφή που εντοπίστηκε σε χωράφι έξω από τη Φιλαδέλφεια το 1950!!!! Η απόκοσμη ανακάλυψη φιγούραρε μάλιστα ακόμα και σε άρθρο της έγκριτης εφημερίδας New York Times ( Νιου Υορκ Τάημς 28 Σεπτεμβρίου 1950  ), όπου σύμφωνα με τις μαρτυρίες, δύο αστυνομικοί είδαν το αντικείμενο να πέφτει στη Γη, δεν κατάφεραν ωστόσο να το μαζέψουν, καθώς << το μέρος που άγγιζαν με το χέρι τους διαλυόταν … αφήνοντας ένα κολλώδες και άοσμο υπόλειμμα. Μέσα σε ένα μισάωρο, ολόκληρο το πλάσμα εξατμίστηκε >>!!!! Μέχρι και το FBI ειδοποιήθηκε, μέχρι να φτάσει ωστόσο στον τόπο δεν είχε παραμείνει τίποτα παρά ένας λεκές στο έδαφος…!!!!

A Nightmare on Elm Street ( Ε Νάητμερ ον Έλμ Στρήτ –
http://en.wikipedia.org/wiki/A_Nightmare_on_Elm_Street  1984 )

A Nightmare on Elm Street

Η πασίγνωστη ταινία τρόμου του Wes Craven ( Γουές Κρέβεν – http://www.wescraven.com/ ) όπου παραμένει από τις δημοφιλέστερες του είδους!!!!! Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τον << μπαμπούλα >> Freddy Krueger ( Φρέντη Κρούγκερ – http://en.wikipedia.org/wiki/Freddy_Krueger ) να στοιχειώνει τα όνειρα των θυμάτων του!;! Είχε όμως ο παραμορφωμένος κατά συρροή δολοφόνος κάποιο πραγματικό αντίστοιχο!;! Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, η απάντηση είναι << ναι >>!!!! Σε μια σειρά από άρθρα λοιπόν των LA Times ( ΛΑ Τάημς – http://www.latimes.com/ ) , αρκετοί άντρες της Νοτιοανατολικής Ασίας πέθαναν μυστηριωδώς στον θάνατό τους βλέποντας εφιάλτες: στη μέση της νύχτας λοιπόν, άρχισαν να φωνάζουν και να χτυπιούνται και μέχρι να φτάσει η οικογένειά τους στο δωμάτιο, ήταν ήδη νεκροί!!!! Στις αυτοψίες μάλιστα δεν διαπιστώθηκε αιφνίδιο αίτιο θανάτου, όπως έμφραγμα για παράδειγμα, με τους θανάτους να κατατάσσονται ως μυστηριώδεις!!!! Οι ομολογουμένως περίεργες αυτές ιστορίες ενέπνευσαν τον Κρέβεν να δημιουργήσει το φιλμ-σήμα κατατεθέν του τρόμου…!!!! εδώ για την αληθινή αυτή ιστορία τα γεγονότα – http://meetbrandon.hubpages.com/hub/Is-Freddy-Krueger-Real-The-Incredible-True-Stories-Which-Inspired-The-Nightmare-Before-Elm-Street !!!!!

The Haunting in Connecticut ( Δε Χάντινγκ ιν Κονέκτικατ – http://www.livescience.com/5346-real-story-haunting-connecticut.html  2009 )

The Haunting in Connecticut

Με σενάριο παρόμοιο με το << The Amityville Horror >> που μίλησα ποιο πάνω του 1979, το φιλμ του 2009 παρακολουθεί τις υπερφυσικές περιπέτειες μιας οικογένειας που μετακομίζει στο νέο της σπιτικό, που ήταν άλλοτε νεκροτομείο!!!! Το φιλμ έλκει την ιστορία του από τα όσα έζησε η Carmen Reed ( Κάρμεν Ρήντ – http://idealeventmanage.com/carmenreed.html μπορείτε να συνομιλήσετε μαζί της στο – https://www.facebook.com/carmen.reed1 αλλα και στο – https://twitter.com/carmenreed955 ) και η οικογένειά της όταν μετακόμισαν στη νέα τους οικία στο Κονέκτικατ στη δεκαετία του ’80. << Όλα ήταν ιδιαιτέρως ακριβή, άλλαξαν όμως και πολλά για να γίνουν πιο χολιγουντιανά >>, είπε η Ρήντ όταν είδε την ταινία!!!! Τι αλλάχτηκε!;! Μια από τις ανακρίβειες ήταν η σκηνή που η κουρτίνα του μπάνιου λίγο έλειψε να πνίξει την ανιψιά της Ρήντ, για την οποία δήλωσε η γυναίκα: << Αυτό ήταν ακριβές, αλλά το σκηνικό με την κουρτίνα συνέβη σε μένα, όχι στην ανιψιά μου >>!!!! Τα αληθινά γεγονότα της ταινίας – http://www.livescience.com/5346-real-story-haunting-connecticut.html !!!!

The Exorcist ( Δε Έξορσιστ – http://en.wikipedia.org/wiki/The_Exorcist_%28film%29  1973)

The Exorcist

Πώς να μιλήσει κανείς για τρόμο και να μην εμφανιστεί μαγικά ο << Εξορκιστής >> στην κουβέντα!;! Στο θρυλικό φιλμ ένα 12χρονο κορίτσι καταλαμβάνεται από δαιμόνια και δύο ιερείς επιφορτίζονται με τον εξορκισμό τους!!!! Σύμφωνα με τον Brian Dunning ( Μπράιαν Ντάννινγκ – https://twitter.com/BrianDunning/status/496354891820830720 ) , η ταινία βασίζεται στην πραγματική ιστορία ενός αγοριού που έζησε το 1949, στο οποίο δόθηκε το ψευδώνυμο Robbie Mannheim ( Ρόμπι Μάνχηεμ – http://en.wikipedia.org/wiki/Exorcism_of_Roland_Doe ) , ο οποίος επιβίωσε ωστόσο από τον εξορκισμό και συνέχισε τη ζωή του, καθώς η δαιμονική περιπέτειά του ήταν σαφώς λιγότερο δραματική από την ταινία…!!!!

Υπάρχουν κι άλλες ταινίες οι οποίες είναι πολλές απλά ανάφερα αυτές τις λίγες για να δείτε ότι ακόμα και στις ταινίες όπου δείχνουν τα αληθινά γεγονότα τα αλλάζουν τόσο ώστε οι άνθρωποι να μην μαθαίνουν τα αληθινά γεγονότα!!!! Βλέπετέ αν δώσουν τα πραγματικά αληθινά γεγονότα πιστεύουν ότι δεν θα γίνουν τόσο πιστευτοί από τον κόσμο……!!!!

Όταν λοιπόν δεν πιστεύουν οι άνθρωποι τέτοια γεγονότα πώς να πιστέψουν κάτι άλλο και ιδιαίτερα ένα θέμα όπως οι Λυκάωνες!!!! Εγώ προσωπικά δεν θέλω να πείσω κανέναν για την ύπαρξη των Λυκάωνων, τα γεγονότα όμως και οι αποδείξεις από την αρχαιότητα και μέχρι σήμερα δείχνουν όμως ότι πρόκειται για κάτι το πολύ αληθινό!!!! Έτσι λοιπόν είναι στην κρίση του καθενός το τι θα πιστέψει και πως θα το πιστέψει….

Ιστορίες σαν και αυτή που προανέφερα υπάρχουν πολλές αν όχι με σχιζοφρενή ίσως με κάτι άλλο και προέρχονται σχεδόν από όλα τα κράτη της γης!!!! Κατά πόσο είναι αληθείς!;! Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω όμως αν όμως το 1% από αυτές είναι αληθινές τότε τι γίνεται!;! Λεμέ ότι υπάρχουν ναι ή όχι!;! Για μένα και μόνο για μένα οι Λυκάωνες είναι αληθινοί και ζωντανοί όσο είμαι εγώ και εσείς…. Αλλα αυτό είναι μόνο για μένα το τι θα πιστέψετε εσείς αυτό αφορά μόνο εσάς!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!
 

 

 


2 σκέψεις στο “ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! PART 23

  1. saman οπως παντα τα αρθρα σου και ολης της ομαδας εχουν οσες αποδηξεις χρηειαζετε για να καταλαβει καποιος αν το ψαξει εστω λιγο οτι αυτα που εχετε αναρτησει ανα διαστηματα για τους Λυκαωνες αλλα και για τους βρωμιαριδες που ελεγχουν την ανθρωποτητα, Δρακονιανους ειναι πραγματικοτητα. Ειναι ευχαριστο να ξερεις οτι οι Λυκαωνες δεν ειναι αυτα τα αιμοδηψη πλασματα που μας μαθαιναν απο μικρα παιδια αλλα ειναι κατι ανωτερο και πιο ευγενικο απο τον ανθρωπο που μας εχουν κανει. Ετσι πιστευω οτι αν ολοι μας πιστευαμε στο “εξωπραγματικο” που δεν θελουμε να πιστεψουμε, τοτε θα σταματουσαμε να πολεμαμε ο ενας τον αλλο και θα ξεκινουσαμε να πολεμαμε τον κοινο εχθρο μας.

    Νασε καλα σαμαν που τα φανερωνεις καποια πραγματα αλλα και ολη η ομαδα

Αφήστε μια απάντηση