ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!!

 

Το Τσάμπ ( http://en.wikipedia.org/wiki/Champ_Island ) είναι ένα πολύ δημοφιλές μέρος για τους τουρίστες που ταξιδεύουν με μια κρουαζιέρα στην Αρκτική (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE )!!!! Εκεί υπάρχει κάτι το αξιοπερίεργο αλλα και συνάμα αινιγματικό!!!! Υπάρχουν εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες πέτρινες σφαίρες μεγάλων και μικρών διαστάσεων των οποίων η προέλευση είναι ακόμα ασαφής, και αυτό το παζλ δεν αναμένεται να επιλυθεί στο άμεσο μέλλον, όπως και με παρόμοια μέρη στην γη!!!!

SFAIRIKES PETRES TSAB 1

SFAIRIKES PETRES TSAB 2

SFAIRIKES PETRES TSAB 3

 

Αυτό το νησί είναι ένα από τα πολλά νησιά του αρχιπέλαγους της Αρκτικής του Franz Josef Land ( Φρανς Τζόζεφ Λαντ – http://en.wikipedia.org/wiki/Franz_Josef_Land ) , η οποία ανήκει στις πιο απομακρυσμένες γωνιές της Ρωσίας και έχει ελάχιστα μελετηθεί έως καθόλου!!!! Η επιφάνεια του νησιού είναι σχετικά μικρή  ( 375 τετραγωνικά χιλιόμετρα )!!!!

Στο Αρκτικό αυτό τοπίο με τις μυστηριώδης σφαιρικές πέτρες ορισμένες έχουν αρκετά εντυπωσιακό μέγεθος και ολοστρόγγυλο σχήμα, προκαλώντας πολλές εικασίες σχετικά με την εμφάνισή τους σε αυτά τα ακατοίκητα εδάφη….!!!!

Οι παράξενες στρογγυλές πέτρες ποικίλλουν σε μέγεθος – σε ύψος όπου μπορεί να φτάσει τα 2.οο μετρά, και πολύ μικρά, όπως το μέγεθος μιας μπάλας του πινγκ-πονγκ!!!! Μερικές από αυτές θα ήταν ιδανικές για οβίδες κανονιών του μεσαίωνα!!!! Πολλές πέτρες έχουν χάσει το στρογγυλό σχήμα τους λόγω του αντίκτυπου των ισχυρών ανέμων, χαμηλές θερμοκρασίες και την διάβρωση του νερού από τους πάγους!!!!

SFAIRIKES PETRES TSAB 4

SFAIRIKES PETRES TSAB 5

SFAIRIKES PETRES TSAB 6

 

Είναι τέλειες στρογγυλές πέτρες διάσπαρτες σε όλο το νησί, που από ότι φαίνεται να αυξάνεται από το έδαφος από το λιώσιμο των παγετώνων και μένουν εκτεθειμένες στη επιφάνεια του νησιού!!!! Οι διαστάσεις σε πολλές μπάλες είναι μέχρι μερικά μέτρα ( μερικά από αυτά είναι δύσκολο να τα αγαλλιάσουν πλήρως τρία άτομα ), αλλά υπάρχουν πέτρινες σφαίρες σε ένα απόλυτα στρογγυλό σχήμα μόνο μερικά εκατοστά σε διάμετρο όπως είπα και ποιο πάνω…!!!!

SFAIRIKES PETRES TSAB 7

SFAIRIKES PETRES TSAB 8

SFAIRIKES PETRES TSAB 9

SFAIRIKES PETRES TSAB 10

 

Πρόκειται για ένα μυστήριο όπου εκτός από αινιγματικό είναι και απίστευτο διότι στα νησιά αυτά υποτίθεται ότι δεν υπήρχε κάποιο είδος ζωής ανθρώπων όπως λένε οι επιστήμονες ( διότι εμείς λεμέ το αντίθετο )!!!! Οι σφαιρικές αυτές πέτρες όπως και της Βενεζουέλας όπου μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου για αυτές ΕΔΩ!!!!!  Είναι προϊόν ανθρώπινης ( !!;!! ) δραστηριότητας όπου φτιάχτηκαν με εργαλεία μοντέρνα για την εποχή τους!!!! Οι ομοιότητες με τις σφαιρικές πέτρες της Βενεζουέλας αλλά και άλλων χωρών είναι σαν κλώνοι και αυτό είναι που έχει προβληματίσει τους επιστήμονες!!!!

Κάποιοι κάνουν λόγο για τους Aτλάντιους, άλλοι για τους Λεμούριους ή για τους κατοίκους της Θρυλικής Μου, κάποιοι άλλοι λένε ότι ίσως είναι απομεινάρια ενός άγνωστου πολιτισμού που προ υπήρξε ίσως εκατοντάδες χιλιάδες χρονιά πίσω και άλλοι μιλάνε για εξωγήινη δραστηριότητα!!!! Τι είναι όμως από όλα αυτά!;! Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά!!!! Φανταστείτε ότι για τις σφαιρικές πέτρες της Βενεζουέλας ακόμη δεν έχουν καταφέρει να δώσουν κάποια εξήγηση!!!! Οπότε σκεφτείτε την έκπληξη και τον αινηγματισμό των ερευνητών που ασχολούνται με τις σφαιρικές πέτρες της Βενεζουέλας και όχι μόνο όταν έμαθαν ότι υπάρχουν και σε ένα νησί της Αρκτικής κοντά στην Ρωσία!!!!

Οι πέτρες αυτές έχουν ανακαλυφθεί από το 2010 όπου οι ρωσικές αρχές απαγόρευαν στους τουρίστες να τις φωτογραφίζουν μέχρι να τις ερευνήσουν!!!! Από το καλοκαίρι επιτρέπεται η φωτογράφιση τους για να προσελκύσουν περισσότερους τουρίστες!!!! Οι Ρώσοι επιστήμονες αρχαιολόγοι και γεωλόγοι σήκωσαν τα χέρια ψηλά χωρίς να μπορούν να πουν ποιος τις έφτιαξε και με τι εργαλεία και πως!!!!

 

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση