ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! Part 28

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! Part 28

 

Οι ιστορικοί – αρχαιολόγοι έχουν εντοπίσει την έννοια της μεταμορφωτικής ενέργειας από το 600 π.Χ. με την βιβλική εποχή του βασιλιά Ναβουχοδονόσορα!!!! Ποιο πίσω μόνο αναφορές από Σαμάνους και άγριες φυλές όπου υπάρχουν αποδείξεις σε σπηλαιογραφίες αλλά και σε παράξενα αγάλματα!!!!

LYCANS 1

 

Σε κάποιες περιπτώσεις, η κατάσταση ήταν καθαρά ιατρική!!!! Το προσβεβλημένο άτομο αύξανε τις τρίχες με ταχύτερο ρυθμό και στο μεγαλύτερο τμήμα του σώματος από το κανονικό!!!! Για αυτούς στους λαούς, πιο συχνά ήταν η κοινότητα που έδειχνε την πεποίθηση ότι το άτομο αυτό ήταν ένας λυκάνθρωπος!!!! Κατά τη διάρκεια του 1500 και 1600, κοινότητες και πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο παρουσίασαν πολλές θεάσεις από Λυκάωνες – Λυκάνθρωπους , όπου και κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν ως μέλη της ύπαρξης Λυκάωνων – Λυκανθρώπων !!!! όπως έχω ξανά αναφέρει οι κατηγορίες αυτές συχνά συνδέονταν στενά με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της εποχής!!!! Περιπτώσεις που καταγράφηκαν στη Γαλλία, τη Ρωσία και άλλες χώρες….

Ακόμα και σήμερα, υπάρχει μια μερίδα του πληθυσμού που πιστεύει ότι υπάρχουν πλάσματα που μπορεί να << αλλάξουν μορφή >> από την ανθρώπινη μορφή σε μορφή ζώων!!!! Υπάρχουν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι που τουλάχιστον πιστεύουν ότι υπάρχουν άνθρωποι θηρία που δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί από τη σύγχρονη επιστήμη!!!! Η κρυπτοζωολογία βασίζεται σε αυτή την εκδοχή όσο απίστευτη και να σας φαίνεται!!!! Για όσους πιστεύουν στην μεταμορφωτική ιδιότητα, ή την μετατροπή από άνθρωπο σε ζωική μορφή, η διαδικασία του μετασχηματισμού είναι λεπτομερείς σε μύθους και θρύλους στο πέρασμα των αιώνων και σε πολλούς ανθρώπινους πολιτισμούς, όπου σε προηγούμενα άρθρα μου έχω αναφέρει αλλά και θα συνεχίσω να αναφέρω!!!!

LYCANS 2

LYCANS 3

Όμως οι Λυκάωνες μπορεί να μην είναι γνωστοί όπως τους εξιστορώ εγώ σήμερα αλλά ήταν γνωστοί από την αρχαιότητα μόνο σε μύστες και διάφορους ιερείς εκείνης της εποχής όπου θα το δούμε στο μέλλον σε άλλα άρθρα μου αυτό!!!!

MAP 1

Για δείτε αυτόν το χάρτη για παράδειγμα θυμόμαστε τίποτα από όλα αυτά!!;!! Όλα αυτά , πού βλέπουμε στον παραπάνω χάρτη, τα γνωρίζαμε!!;!!

Μήπως είναι ξεχασμένα και θαμμένα τόσο βαθιά, πού είναι αδύνατον να τα ανασύρουμε στην μνήμη μας!!;!! Η μήπως παρόλα αυτά δεν θέλουμε να τα θυμόμαστε!;!

Οι ιστορίες ανθρώπων που μεταμορφώνονταν σε ζώα όπως τίγρεις, κύκνους, μαϊμούδες κλπ. είναι ευρύτατα διαδεδομένες και συναντώνται σε όλες τις κουλτούρες, υποδεικνύοντας κοινούς φόβους (όπως ο φόβος για το πιο άγριο ζώο της εκάστοτε περιοχής) ή επιθυμίες (π.χ. την επιθυμία για χαρίσματα όπως η μεγάλη δύναμη ή την ικανότητα της πτήσης), ή κοινές εγκεφαλικές διαταραχές!!!! Γιατί όμως επιλέχτηκε ο λύκος και όχι κάποιο άλλο ζώο!!;!! Μια πολύ ενδιαφέρουσα αναφορά στο συμβολισμό του λύκου υπάρχει στο βιβλίο του Γιώργου Ιωαννίδη, Δαίμονες, οι Σκοτεινοί Άγγελοι (εκδόσεις  Αρχέτυπο)!!!! Φαίνεται λοιπόν ότι υπάρχει μια ταύτιση του λύκου με τον Αλλόκοσμο, ο λύκος για την ακρίβεια είναι “το ζωικό στοιχείο το οποίο παραμένει στο μεταίχμιο των υπάρξεων, για΄ αυτό και η φύση του μεταβάλλεται ανάμεσα στο καλό και στο κακό, ανάμεσα στον άνθρωπο και στη ζωική του φύση!!!!”

Το 99% των ανθρώπων δεν πιστεύουν στους Λυκάωνες διότι λένε δεν είναι δυνατόν κάποιος να αλλάζει από άνθρωπο σε άνθρωπο – Λύκο!!!! Είναι αδύνατον λόγο γονιδίων αλλά και λόγο της μη μετατροπής των οστών την ώρα τις μεταμόρφωσης αν αυτή υπάρξει!!!! Για να δούμε όμως τι λέει η επιστήμη ποιο καλά και ποιο βαθιά!!!!

LYCANS 4

Δεν πάει πολύ καιρός όπου ήμουνα στο διεθνές συνέδριο γενετικής όπου έγινε στην Νέα Υόρκη!!!! Ήμουν καλεσμένος από τον Νικόλαο Γεωργακόπουλο έναν πολύ καλό μου φίλο!!!! Ειπώθηκαν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα από όλους τους επιστήμονες!!!! Όταν τελείωσε το συνέδριο την πρώτη μέρα μαζί με τον Νίκο πήγαμε να φάμε κάτι και να μιλήσουμε για διάφορα θέματα…. Όπως ήταν αναμενόμενο πιάσαμε συζήτηση για το θέμα των Λυκάωνων θα σας πω λοιπόν το τι είπαμε και όσοι είναι γενετιστές ας πάρουν μια θέση στο αν έχει άδικο σε αυτά που μου είπε ο Νίκος!!!!

SAMAN LYCAN

…. Ναι Νίκο ακόμα ασχολούμαι με το θέμα των Λυκάωνων αλλά δυστυχώς είναι πολλοί λίγοι αυτοί που πιστεύουν σε αυτούς ότι υπάρχουν!!!! Οι ποιο πολλοί λένε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια πλάσματα και ότι είναι απόκτημα της φαντασίας κάποιων πολύ ζωηρών ή ανόητων ανθρώπων και ζητάνε αποδείξεις έμπρακτες!!!!

ΝΙΚΟΣ

Ναι είναι δύσκολο κάποιος να πιστέψει κάτι τέτοιο ως αληθινό!!!! Με αυτά που έχουν μάθει οι άνθρωποι ως κατεστημένο είναι εντελώς απίθανο να πιστέψουν σε κάτι τέτοιο!!!! Δεν έχουν άδικο, και εγώ πριν γίνω γενετιστής και μπω στα βαθιά νερά δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν τέτοια πλάσματα!!!! Όμως!!!! Εδώ υπάρχει ένα τιτάνιο θέμα όμως, ξεδιπλώνοντας τους γεννητικούς κώδικες αλλά και τα παράλληλα του ανακαλύψαμε τρελά ως και απίστευτα πράγματα τα οποία και να τα ανακοινώσουμε θα μας περάσουν για ποιο τρελούς από εσένα που μίλησα για τους Λυκάωνες!!!!

SAMAN LYCAN

Δηλαδή!!;;!!

ΝΙΚΟΣ

Για μένα όχι μόνο υπάρχουν οι Λυκάωνες αλλά και οι Αρκουδάνθρωποι, οι Λεωντοάνθρωποι, οι Κένταυροι, τα Βαμπίρ, κτλ. κτλ….

SAMAN LYCAN

Aν δεν σε ήξερα θα έλεγα ότι με ειρωνεύεσαι και με εμπαίζεις Νίκο!!!! Έχεις κάποια στοιχεία για αυτά που λες ή τα λες στην τύχη ή από αυτά που έχω γράψει εγώ  μέχρι σήμερα και άλλοι ερευνητές!!;!!

ΝΙΚΟΣ

Όχι!!!! Όχι!!!! Μιλάω τελείως επιστημονικά!!!!

SAMAN LYCAN

Δηλαδή!!!;;!!

ΝΙΚΟΣ

Έχεις ακουστά για τα << εσώνια >>!!;;!! αν και δεν πιστεύω να τα έχεις!!!!

SAMAN LYCAN

Όχι!!!! Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι είναι αυτά!!!!

ΝΙΚΟΣ

Ας μιλήσουμε λοιπόν για τα << Εσώνια >> ( http://el.wikipedia.org/wiki/CDNA ) περισσότερες πληροφορίες (http://el.swewe.net/word_show.htm/?132455_1&Intron )!!!!

Είναι το βιοχημικό παζλ που λέγεται γονιδίωμα των οργανισμών όπου είναι ένας ανεξιχνίαστος ακόμη για τα δεδομένα των βιοεπιστημών γρίφος …….και όχι πλέον ως προς την πολυπλοκότητα της δομής του ( αυτό το μυστήριο της δομής λίγο πολύ έχει λυθεί ) αλλά ως προς τα αίτια της ενεργοποίησης και εκκίνησης των βασικών μηχανισμών έκφρασης και μετάδοσης της οργανωτικής και λειτουργικής για τα κύτταρα πληροφορίας, που περιέχει….. καθώς και ως προς το πώς αυτή η πληροφορία συνδέεται με ορισμένους ενεργούς συνδυασμούς γονιδίων …….!!!!

Το ανθρώπινο λοιπόν, γονιδίωμα έχει περίπου 40.000 γονίδια και είναι μια τεράστια και παράξενη βιβλιοθήκη βιολογικής πληροφορίας, μια βιβλιοθήκη που μόνο ως προς το 20%-30% είναι ενεργή, δηλαδή εκφράζεται στις λειτουργίες και την οργάνωση των κυττάρων και αποτελείται από τα λεγόμενα γονίδια- << εξώνια >>, το υπόλοιπο 80%-70% παραμένει ανέκφραστο και αδρανές αποτελώντας τα λεγόμενα << εσώνια >>, δηλαδή γονίδια που οι δικοί τους συνδυασμοί δεν εκφράζονται, είναι όπως λέμε σε κατάσταση ύπνωσης ……!!!! Ποιο όμως είναι το μυστικό των << εσωνίων >>….ποιος ο δικός του ρόλος τι ακριβώς αποτελούν!!;!!

Κάποιοι επιστήμονες βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν τα << εσώνια >> δηλαδή τα σιωπηλά γονίδια ως σαβούρα περιττή και άχρηστη του γονιδιώματος μας, είναι όμως έτσι!!!;;;!!!
Μήπως τα σιωπηλά και υπναλέα γονίδια είναι οι φορείς μιας γενετικής πληροφορίας κρίσιμης και καθοριστικής που κωδικοποιεί τα ιδιαίτερα και κρυμμένα αποτυπώματα της ταυτότητας μας σαν είδος και σαν άτομα!!;;!! Μήπως σε αυτούς τους αδρανείς φορείς είναι κρυμμένη η εξελικτική μας ιστορία αλλά κι αυτή ακόμη η ίδια η εξελικτική προοπτική μας δηλαδή το παρελθόν μας
και το μέλλον μας το εξελικτικό!!!;;;!!!
Εδώ ακριβώς θα παρεισφρήσει η << ζωομορφική μας υπόθεση >> σύμφωνα με αυτή την υπόθεση ένα μέρος των ανέκφραστων και αδρανών γονιδίων συνδέεται με τα ζωομορφικά χαρακτηριστικά του ατόμου αλλά και της φυλής στην οποία ανήκει….και άρα από βιοχημική και ενεργειακή άποψη αποτελούν ένα είδος ιστορικού αρχείου του ατόμου και της φυλής του….τα γονίδια αυτά είναι κατάλοιπα της εξέλιξης ανενεργοί και υπολειμματικοί πληροφοριακοί φορείς κάτω από τις δεδομένες ενεργειακές και χημικές συνθήκες…. αλλά κάλλιστα θα μπορούσαν να αφυπνιστούν και να αρχίσουν να εκφράζονται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και επιρροές δηλαδή ακτινοβολίες, χημικές ουσίες, ιογενείς μολύνσεις…τι θα συνέβαινε τότε!!!;;;!!!

Απλούστατα τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά μας θα άρχιζαν ένα είδος παλινδρόμησης σε μορφές που έχουν έντονα ζωικά στοιχεία άρα παλινδρόμησης στο ζωομορφικό παρελθόν μας, πχ. στα υποδερματικά μας κύτταρα θα άρχιζαν να εμφανίζονται στοιχεία άγριας πυκνής και ζωώδους τριχοφυΐας, το σχήμα και το μέγεθος των οστών μας θα άρχιζε να παραμορφώνεται και να τείνει να ομοιάσει σε ζώου, και γενικά θα αρχίζαμε να εμφανίζουμε διάφορα ζωώδη οργανικά χαρακτηριστικά ….σύμφωνα πάντα με τις ιδιαίτερες πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στα σιωπηλά μας γονίδια..!!!!

Αυτή η ζωομορφική παλινδρόμηση θα ήταν ένα αληθινό πίσω γύρισμα εξελικτικό  ένας γενετικός υποτροπιασμός….που θα ξυπνούσε τις κτηνώδεις –ζωώδεις πλευρές του σωματότυπου μας αλλά και του ψυχισμού μας ολόκληρου!!!!!
Άρα λοιπόν ο ζωανθρωπισμός, μπορεί από μια άλλη πλευρά να επιδοθεί ως ένα είδος αφύπνισης κάτω από δυσμενείς περιβαντολλογικές συνθήκες, μέρος του << ΣΙΩΠΗΛΟΥ>> γονιδιακού υλικού μας που αποτελεί την βιβλιοθήκη του μακρινού εξελικτικού μας παρελθόντος…!!!!
Για φαντάσου κάπου, κάποιοι, κάποτε, ή ακόμη και τώρα να έχουν πέσει θύματα λόγο πειραματισμού ή λόγο ειδικών συνθήκων, ενός τέτοιου εξελικτικού πισωγυρίσματος…και να αναγκάστηκαν ή να συνεχίζουν να αναγκάζονται να ζουν μακριά από τους εμάς τους …ανθρωπόμορφους, ή για φαντάσου, με τα χίλια μύρια φαρμακοειδή και χημικά ή τις ακτινοβολίες που βομβαρδίζεται το πυρηνικό μας υλικό καθημερινά ,να αρχίσει η δραστηριοποίηση και η εξωτερίκευση των σιωπηλών μας ζωομορφικών γονιδίων ………!!!! Αυτήν την γενετική υποτροπή οι επιστήμονες την ονομάζουν εξελεγκτική ανάσχεση ή αναστροφή!!!!

Αλλά πέρα από αυτήν υπάρχει και το ακριβώς αντίστροφο φαινόμενο, δηλαδή η εξελικτική επίσπευση!!!!

….θα σου πω  για αυτό το θαυμαστό φαινόμενο σε άλλη μας συνάντηση …και θα το στηρίξουμε και αυτό στα <<  σιωπηλά >> γονίδια τα << εσώνια >>!!!!

Αλλά τα σιωπηλά << εσώνια >> που δεν λέμε να τα θεωρήσουμε απλά ως την γονιδιακή μας σαβούρα, έχουν και μια άλλη πλευρά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και δεν αποτελούν μόνο μια βιβλιοθήκη του ατομικού και φυλετικού μας παρελθόντος  …αυτή η άλλη πλευρά των << εσωνίων >> έχει σχέση με το εξελικτικό μας μέλλον….με τους δυνατούς εξευγενισμένους σωματότυπους δηλαδή, που μπορούν να εμφανιστούν σε ατομικό ή φυλετικό επίπεδο ……σε αυτή την δεύτερη θεώρηση στηρίζουμε μια άλλη υπόθεση τη << μελλοντομορφική υπόθεση >>…αν αφυπνίζαμε αυτού του είδους τα σιωπηλά γονίδια …τότε θα ήταν σαν να ενεργοποιούσαμε πληροφοριακούς φορείς που σχετίζονται με τις εξελικτικές προδιαγραφές μας σαν άτομα και σαν φυλές …

….αυτά τα μελλοντογραφικά γονίδια είναι το αρχείο του σωματοτυπικών μας εξελικτικών δυνατοτήτων μας, ένα αρχείο που θα μας έδειχνε, αν μπορούσαμε να το αποκωδικοποιήσουμε ,τι σωματότυπους μπορούν να εμφανίσουν οι επερχόμενες γενιές …….. η αφύπνιση αυτών των εσωνίων μέσω βιοχημικών μεθόδων η κατάλληλων ακτινοβολιών …θα ήταν δυνατόν να πυροδοτήσει την εξελικτική σωματοτυπική μας επιτάχυνση, δηλαδή την επίσπευση της σωματοτυπικής μας μετάλλαξης με κατεύθυνση την εκλέπτυνση κάποιων οργανικών χαρακτηριστικών και την βελτιστοποίηση της λειτουργίας κάποιων οργάνων…!!!!

Π.χ. μικρότερες ρινικές και στοματικές κοιλότητες ,εξαφάνιση της τριχοφυΐας, εκλέπτυνση των άκρων των πάνω και κάτω, σμίκρυνση της στομαχικής κοιλότητας ή των καρδιακών κοιλοτήτων κτλ …..!!!

Μια τέτοια αφύπνιση θα ήταν θεμιτή μόνο μέσα στα πλαίσια της συνολικότερης ενεργειακής μετάλλαξης του κόσμου μας ..και μόνο τότε θα εξυπηρετούσε την συλλογική εξέλιξη …………για φανταστείτε όμως κάποιοι με πειραματισμούς κατάλληλους να προσπαθούσαν να αφυπνίσουν βίαια και πριν την ώρα τους τα << μελλοντομορφικά μας >> γονίδια ………………θα ήταν σαν να παρασκεύαζαν πλάσματα ανίκανα να επιβιώσουν μέσα στις δεδομένες φυσικές συνθήκες του κόσμου μας …ή αλλιώς ανίκανα να επιδράσουν με τα άλλα ζωντανά πλάσματα, άρα ανίκανα να εξελιχτούν ψυχολογικά παρά τον εξευγενισμό και την βελτιστοποίηση των ζωτικών τους οργάνων και λειτουργιών ……πλάσματα ικανά να επιβιώνουν μόνο μέσα σε τεχνητά περιβάλλοντα γεγονός που εντέλει δρα πάλι ανασχετικά της εξέλιξης της ψυχής …..που είναι το μεγάλο ζητούμενο …….
…………..και με αυτές τις δυο υποθέσεις τη
<< ζωομορφική και την μελλοντομορφική >> είναι ότι λες εσύ πάνω στο θέμα για τους << Λυκάωνες >> έχοντας εξετάσει όλες τις δυνατές εκδοχές του σχετικού <<μύθου >>………….παράλληλα αφήνοντας υπόνοιες για γόνιμο προβληματισμό πάνω σε κρίσιμα ζητήματα της γονιδιακής μας μετάλλαξης και των επιπτώσεων τους!!!!

Ήδη εδώ και πολλά χρόνια πίστεψε με πολλοί συνάδελφοι σε κρυφά εργαστήρια γεννητικής δουλεύουν σε απόρρητες εργασίες μεταμορφωτικής ιδιότητας!!!! Και πίστεψε με έχουν καταφέρει πολλά!!!!

SAMAN LYCAN

Ναι έχω γράψει στο παρελθόν για αυτές τις εργασίες των κρυφών εργαστηρίων!!!! Μάλιστα είχα γράψει για την Αγγλία όπου είχε περάσει με νόμο στο να φτιάχνουν ανθρωποθηρία και ζωοανθρωπομορφιστικά όντα!!!! Ακόμα και τα όντα των βουλευτών που το είχαν υπερψηφίσει!!!! Όποιος θέλει να διαβάσει το άρθρο αυτό ας πατήσει ΕΔΩ!!!!

ΝΙΚΟΣ

Ναι το γνωρίζω αυτό, μάλιστα κάποιοι συνάδελφοι έφυγαν από εδώ που είμαι εγώ και πήγαν στην Αγγλία για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε ιδιωτικά εργαστήρια!!!! Αυτό όμως που θέλω να πω είναι ότι οι Λυκάωνες λοιπόν είναι υπαρκτοί άσχετα αν δεν τους έχουμε δει ως σήμερα να ζούνε ανάμεσα μας!!!! Όμως με αυτό το οποίο λέω υπάρχουν και όλα τα άλλα ανθρωποθηρία!!!!

SAMAN LYCAN

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω θα ήθελα να τους ονομάζεις μεταμορφωτικούς και όχι ανθρωποθηρία αν σου είναι εύκολο!!!! Διότι αν κάποτε εμφανιστούν ή ανακαλυφθούν ο ορός ανθρωποθηρία θα είναι κόκκινο πανί προς τους ανθρώπους που θα τους βλέπουν ως έχουν, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω….!!!!

ΝΙΚΟΣ

Καταλαβαίνω απόλυτα, άλλα εδώ εμείς οι άνθρωποι δεν κάνουν με τον εαυτό τους….!!!! Έχεις όμως δίκιο, από δω και πέρα θα τους αναφέρω ως μεταμορφωτικούς!!!! Τώρα θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση και αν θέλεις βέβαιά την απαντάς αν και για μένα η απάντηση είναι ήδη απαντημένη!!!!

SAMAN LYCAN

Ναι βέβαια Νίκο ότι θέλεις….!!!!

ΝΙΚΟΣ

Σε γνωρίζω πολλά χρόνια, από τότε που πρώτο μπήκα στο πανεπιστήμιο!!!! Δηλαδή ….27 χρόνια!!!! Έχουμε τόσα και τόσα άλλα σε αυτό που έχεις απίστευτες γνώσεις είναι στο θέμα των Λυκάωνων!!!! Και δεν λέω για αυτά τα οποία έχεις γράψει αλλά για αυτά τα οποία εν καιρό έχεις εξιστορήσει σε εμένα και στην γνωστή παρέα!!!! Το μικρόβιο μου το έβαλε ο Σάκης που πριν λίγο καιρό σε μια συνάντηση μας μου είπε ότι έχεις απίστευτο μνημονικό ειδικά στα ονόματα και στις ημερομηνίες αλλά και σε θέματα που δεν έχουν ειπωθεί κάπου αλλού!!!! Έψαξε πολλά από αυτά και έμεινε με το στόμα ανοικτό ότι ήταν έτσι όπως τα είχες πει!!!! Μου εξήγησε κάποια από αυτά και γύρισε και μου είπε τα εξής:

<< Αν δεν είναι ο Saman Lycan κάποιος ο οποίος είναι μυημένος κάπου τότε είναι Λυκάωνας και όχι απλός Λυκάωνας αλλά ο τελευταίος Σαμάνος τους… >>

Καταλαβαίνεις ότι και εμένα μου έκανε εντύπωση, οπότε η ερώτηση μου είναι η εξής!!!! Είσαι Λυκάωνας!;! Η όχι!;!

SAMAN LYCAN

Πολλοί νομίζουν ότι είμαι Λυκάωνας και άλλοι όχι!!!! Δεν μπορώ να πω ότι με κολακεύει αυτό που κάνουν οι άνθρωποι!!!! Όμως!!!! Αν σου πω ναι είμαι Λυκάωνας Νίκο θα με πιστέψεις!!;;!! και αν σου πω όχι δεν είμαι θα με πιστέψεις και πάλι!!;!! Αν σου πω ναι θα θες να δεις αποδείξεις και θα με κοιτάς διαφορετικά από ότι τώρα με ποιο πολύ θαυμασμό!!!! Θα απαιτήσεις να σου δείξω τα μάτια μου την μεταμόρφωση μου κτλ κτλ μα αν αρνηθώ θα σε βάλω σε σκέψεις!!!! Οι Λυκάωνες δεν αλλάζουν για επίδειξη παρά μόνο όταν είναι αναγκαίο!!!! Αν όμως επιμείνω ότι δεν είμαι Λυκάωνας τότε η απορία σου και του Σάκη θα είναι ποιο μεγάλη από ότι να σου πω ναι είμαι!!!! Διότι θα λέτε όταν είστε μόνοι σας δεν ήθελα να σας πω διότι πρέπει να έχω κρυφή ταυτότητα και δεν πρέπει να με γνωρίζει κανένας ως Λυκάωνας!!!! Ίσως και να έχετε δίκιο ίσως όμως και όχι!!!! Οπότε θα σου απαντήσω ως εξής και εγώ με την σειρά μου στην ερώτηση σου!!!!

Με ρωτάς αν είμαι Λυκάων και ειδικά ο Σαμάνος!!!! Η απάντηση μου λοιπόν είναι ότι είμαι ότι θες εσύ να πιστεύεις ότι είμαι τίποτα παρά πάνω τίποτα παρακάτω!!!!

ΝΙΚΟΣ

Μα τι απάντηση είναι αυτή!!!! Έτσι μας μπερδεύεις περισσότερο!!!! Ωραία….. και αν εγώ πιστέψω ότι είσαι Λυκάωνας!;!

SAMAN LYCAN

Θα λες στον εαυτό σου ότι έχεις έναν Λυκάωνα φίλο!!!! Αν όχι θα λες στον εαυτό σου ότι έχεις έναν φίλο όπου ή είναι παλαβός ή παρασάνταλος ή φαντασιόπληκτος ή ίσως γνωρίζει κάποια πράγματα τα οποία μετά από χρόνια έρευνας έχει κάποιες γνώσεις και τις μεταδίδει αφιλόκερδός στους ανθρώπους!!!!

ΝΙΚΟΣ

…….ΧΜΜΜΜ!!!! Πραγματικά ασπάζομαι αυτά τα οποία λες όπου έχουν πραγματικό ενδιαφέρον με πολλές όμως απόψεις αν κάποιος τα ακούσει!!!! Θα σε πείραζε λοιπόν να σε φωνάζω << Σαμάνε >> από εδώ και πέρα!;!

SAMAN LYCAN

Μπορείς να με φωνάζεις όπως εσύ θέλεις, ακόμα και ηλίθιο ή βλάκα!!!! Ακόμα και μονόφθαλμο όπως κάποια ψευτομέντιουμ με αποκαλούν διότι τους είπα δημόσια ότι δεν είναι μέντιουμ!!!! Ονόμασε με όπως εσύ αγαπάς εγώ δεν θα νευριάσω ούτε θα χαρώ!!!! Ο Σαμάνος είναι ένας τίτλος όμορφος και ωραίος….

NIKOΣ

Ναι αλλά εγώ λέω με τον τίτλο του Λυκάωνα Σαμάνου!!!!

SAMAN LYCAN

Χμμμμμ!!!! Του Λυκάωνα Σαμάνου!!;;!! Έχει όνομα ξέρεις ….

ΝΙΚΟΣ

Πες το μου σε παρακαλώ..!!

SAMAN LYCAN

Δεν πρόκειται να στο πω!!!!

NIKOΣ

Άραγε εσύ είσαι!!!!!! Είτε μου πεις το αντίθετο είτε όχι!!!! Εγώ αυτό πιστεύω τελεία και παύλα.

SAMAN LYCAN

Σου είπα και ποιο πριν πίστεψε και ονόμασε με όπως θέλεις….!!!!

Μονοπωλήσαμε πολύ ώρα στο θέμα αυτό και είπαμε και άλλα πολλά που δεν είναι του παρόντος!!!! Αυτό όμως που μου είπε και μου έκανε κάπως εντύπωση είναι για τα παράξενα πλάσματα τα οποία κατά καιρούς βρίσκουν κάποιοι νεκρά και δεν τα έχει ξανά δει κανείς ή δεν υπάρχουν στο ζωικό βασίλειο!!!! Μου είπε ότι είναι πεπεισμένος 100% ότι πρόκειται για πλάσματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί μέσα σε εργαστήρια τα οποία ή κατά λάθος τους έχουν φύγει όπου το θεωρεί απίστευτο ή τα έχουν αφήσει επίτηδες ελεύθερα για να δουν το πώς θα αντιδράσουν και διαβιώσουν από μόνα τους…. βέβαια αυτό είναι ένα άλλο θέμα το οποίο και αυτό είναι στα σκαριά να το κάνω άρθρο με πολλές αποκαλύψεις από τον φίλο Νικόλα!!!!

Τώρα όσα είπε για τα εσώνια πιστεύω ότι είναι στοιχεία τα οποία δεν μπορεί κανείς να τα αρνηθεί!!!! Ιδιαίτερα οι γενετιστές στα οποία δουλεύουν επάνω σε ότι έχει σχέση με το έχει να κάνει με τα μεταμορφωτικά ανθρωποθηρία τα οποία δημιουργούν εκεί μέσα στα φριχτά εργαστήρια τους!!!! και αυτά θα τα ονομάσω ανθρωποθηρία διότι μέχρι στιγμής από όσο συζητάνε σε στενούς κύκλους δεν έχουν το μυαλό του ανθρώπου να τους επιβάλει την εγκράτεια όταν αλλάζουν σε ότι τα έχουν φτιάξει!!!! Απεναντίας όμως οι Λυκάωνες έχουν εγκράτεια 100%!!!!

Παρακαλώ όσους δεν πιστεύουν στην ύπαρξη των Λυκάωνων ας ρωτήσουν για τα << εσώνια >> και να είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο!!!! Θα δουν ότι από την απάντηση των γενετιστών ότι θα αρχίσουν να αναρωτιούνται και οι ίδιοι!!!! Δεν με ενδιαφέρει το αν έχω δίκιο και να πω να εγώ τα έλεγα!!!! Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ξυπνήσει κάποια στιγμή ο άνθρωπος διότι είναι πολύτιμος!!!!! Πολύ πολύτιμος!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!  

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 


11 σκέψεις στο “ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! Part 28

 1. Καλησπερα αδελφε μου Σαμαν!καλως ηρθες παλι μαζι μας.Ελειψες καιρο
  φιλε μου και ανησυχησα,και αυτο στο λεω απ την καρδια μου!εισαι πολυτιμος
  ανθρωπος απο ολες τις πλευρες.
  Ηρθες και μας εφερες ενα μοναδικο αρθρο,γιατι τωρα υπαρχει και μια επιστημονικη
  αποδειξη για την μεταμορφωτικη ιδιοτητα!
  Τωρα ολοι αυτοι οι ηλιθιοι φαφλαταδες επικριτες,ας παρουν την επιστημονικη ερευνα και ας
  φανε τα μουτρα τους!συγνωμη αν εκφραζομαι ετσι,αλλα ειμαστε τελικα μικρα ανθρωπακια!
  ανθρωπακια,που δεν αφηνουν την επιγνωση τους να τους πει οτι τι γινεται ρε βλακες αν με
  την θεωρια των πιθανοτητων,η εξελιξη της ζωης περνει καιτο μονοπατι της μεταμορφωσης
  σε ορισμενους οργανισμους!!!οχι δεν το δεχομαστε αυτο.Ετσι μεχρι τωρα το λενε μονο οι μυθοι,
  τωρα το λενε ομως ανοιχτα και οι γενετιστες!
  Και οταν θα ερθει η ωρα οπου οι καταραμενοι απο το αραλου θα βγουν απο τα ταρταρα,και θα
  μας κατασπαραζουν,και οταν καποιος θα κανει την προσευχη του πριν φαγωθει,και δει ξαφνικα
  εναν Λυκαωνα να σκοτωνει τους σαυρητες,τοτε θα θυμηθει καποιον που μιλουσε για αυτους…
  Αφιερωνω τα παρακατω λογια σε σενα και σε ολα τα αδελφια μας τους Λυκαωνες.
  Και οταν εμεις θα εχουμε φυγει πια και χαθει,
  Θα ειναι ο θρυλος των Λυκαωνων,
  Εκεινος που θα συνεχισει να ζει!!!

 2. saman φιλε μου για σου φιλε και εγω εστανομαι οτι κατι συνβαινη με σενα γιατι δεν υπαρχει σε ολον τον πλανητη ανθρωποσ που να μυραζη τησ γνωσησ του χωρισ καποιο κερδοσ οιτε αυτο ειναι χρηματικο ειτε θεσεισ εξουσιασ εινα ικανοποιση των εγωησμοτου εινα καληψη το καινο τησ ψυχησ του με το μιλαει ο κοσμοσ για αυτον και να τον αναγνοριζουν οι παντεσ ακομα αμα γινεται και τα μωρα αλλα εσει μενεισ στην ανονοιμια δεν γραφοισ βιβλια δεν βγενησ μπροστα στο φακο δεν σε ενδιαφερη τιποτε απο ολα αυτα εκτοσ αν εισε το μοναδικο ανθροπινο πλασμα που τον πρικησε η φυση μονο να δινεισ απλωχερα χωρισ ανταλαγμα εστω και ψυχουλα

  ομωσ φιλε δεν ειναι μονο αυτο οπωσ λεει και ο φιλοσ σου ο νικοσ η οιμερωμινιεσ μου κανου και μενα που ξερησ μου κανουν τρομερη εντηποση και σε μια ερωτηση που σου ειχα κανει για τησ μαχεσ δρακονιανον με τουσ λυκαωνεσ η απαντηση σου ηταν να ρωτηση των αρχηγοτου τη επαθαν το 50 ΠΧ το εγραψεσ το υποστηριξεσ με τετοια δυναμη στο γρατο σου λογο που πυρα το μυνημα οτι εισουν σε αυτη τη μαχη και κατι αλο φιλε μερικεσ φορεσ η απαντησεισ που δηνεισ σε διαφορουσ αναγνωστεσ οτι εχεισ γνωρισει ανθρωπουσ και μηληση μαζη τουσ το 1910 για διαφορα θεματα και απο την αλη οτι εισε 50 ασ πουμε χρονων δεν τεριαζουν αυτα τα δυο φιλε παντοσ να ξερησ οτι ειστανομε μεγαλη αγαλειση ψυχησ που σε γνωρισα εστω και μεσα απο το γραπτο σου λογο γιατι πιστευω οτι εισεκατι παραπανο απο ανρωπηνο ον και αυτη που σε ξερουν πρωσοπηκα πρεπη να ειναι πολη ευτηχησμενη παντοσ θα ηταν τημημου να σε γνωριζα να εισε παντα καλα

  1. idiorythmi!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΠΡΟΣΠΑΘΩ Η ΝΑ ΠΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥΣ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ Η ΜΕΗΛ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!! ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση