ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! Part 68

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! Part 68

 

Σήμερα θα σας δείξω κάποιες φωτογραφίες οπού και θα σας πω από πού είναι από τις έρευνες που έχω κάνει για το θέμα της Μέσης Γης!!!! Σε αυτά τα μέρη ή ακόμα και κτήρια υπάρχουν αποδείξεις αν κάποιος ξέρει να τις αποκωδικοποιήσει για να βρεθεί στην Μέση Γη!!!! Υπάρχουν επίσης αποδείξεις και ενδείξεις για τοποθεσίες που υπάρχουν είσοδοι αλλά και όχι μόνο για την Μέση Γη!!!!

Θα μου πει κάποιος τώρα σίγουρα εσύ τι κατάφερες από όλα αυτά!;! Θα τα δείτε στο μέλλον και θα κρίνετε μόνοι σας!!!!

Ας ξεκινήσουμε:

baroque theatre

Το Theatre Baroque ( Θέατρο Μπαρόκhttp://en.wikipedia.org/wiki/Baroque ) λίγο δύσκολο στην αποκωδικοποίηση του…!!!!

la charteuse

La Chartreuse ( Λα Τσάρτεουζ – http://en.wikipedia.org/wiki/Fort_de_la_Chartreuse )!!!! Είναι ένα όμορφο φρούριο που εγκαταλειμμένο στη Λιέγη του Βελγίου!!!!

st cravis

Η εκκλησία το 1908 αφιερωμένη στον St. Curvy’s ( Άγιος Κάρβις )!!!! Βρίσκεται στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ!!!! Πραγματικά έχει απίστευτα μυστικά για το θέμα της Μέσης Γης….!!!!

dracul castle

Το πραγματικό κάστρο του κόμη Δράκουλα στην Τρανσυλβανία της Ρουμανίας!!!! Αν δεν σας τρομάξουν οι ταμπέλες που γράφουν << ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ >> μπορείτε να βρείτε πολλά….!!!!

grave

Αυτός ο παράξενος παλαιός τάφος βρέθηκε κατά την διάνοιξη του δρόμου στο Οχάιο των ΗΠΑ!!!! Αν και δεν φαίνεται να έχει κάτι το κωδικοποιημένο έχει!!!! Πρέπει όμως να βρεθείτε εκεί και να οπλιστείτε με πολύ υπομονή!!!! Εφόσον βρείτε τα μυστικά ή να πω τα κωδικά σημεία του τάφου όπου μπορεί να είναι πάνω ή και κάτω…ρίξτε μια ματιά στα ανατολικά και συνδυάστε τα!!!!

stairs

Αυτά τα παλαιά σκαλοπάτια βρίσκονται στην Ιρλανδία και οδηγούν στο μοναστήρι του Αγίου Σκίλινγκ Μιχαήλ – http://en.wikipedia.org/wiki/Skellig_Michael αναβαίνοντας τα σκαλιά αφιερώστε λίγο χρόνο και οπλιστείτε με υπομονή θα βρείτε τρία σημάδια κωδικοποιημένα και μόλις ανεβείτε στο μοναστήρι ψάξτε καλά και θα βρείτε και το τέταρτο…για να σας βοηθήσω λίγο σε αυτό κάπου στην μέση πίσω τις πέτρες όπου είναι σχεδόν πάνω από μισό μετρό γραφεί << Avvalloon >>!!!!

labert

Στο ξενοδοχείο Λαμπέρτ στο Παρίσι πραγματικά θρυβεί από πολλούς Κωδικούς!!!! Δυστυχώς όμως μόνο οι δυο είναι οι σωστοί από τους 99 που έχει ως παραπληροφόρηση για τους μη μυημένους!!!!

train stationtrain station 1

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ όπου χτίστηκε το 1913 και έκλεισε το 1988… έχει τον κώδικα ονόματι << Τάρα >> όπου δείχνει σε ποιο επίπεδο του μετρό της Νέας Υόρκης είναι η είσοδο…..!!!! Να θυμάστε από τα 12 υπόγεια επίπεδα του μετρό της Νέας Υόρκης δουλεύουν μόνο τα 7 τώρα τα υπόλοιπα έχουν εγκαταλειφθεί…και να θυμάστε ότι όταν ανοίχτηκε το μετρό βρήκαν ποιο παλαιά τούνελ όπου συνδέονται με το μετρό….!!!!

 

Νew Bedord Orpheum

Το περίφημο θέατρο ονόματα Νew Bedord Orpheum ( Νέο Μπέντοντ Όρφεουμ ) όπου εγκαινιάστηκε το 1912 και έκλεισε το 1959!!!! Βρίσκεται στην Μασαχουσέτη και ευτυχώς σκέφτονται να το ανακαινίσουν και πάλι!!!! Η κεντρική ζωγραφιά στο ταβάνι αλλά και οι μοίρες που είναι τα καθίσματα κάτω κρύβουν δυο κώδικες!!!!

Remains of the clock tower in the Barnes Hospital

Remains of the clock tower in the Barnes Hospital, Cheadle, Greater Manchester. Από το εγκαταλειμμένο νοσοκομείο Μπάρνς στο Μάντσεστερ στην Βρετανία!!!! Σα δείχνω αυτήν την φωτογραφία από το παλαιό ρολόι …. Ψαχτείτε λίγο!!!! Έχει πολλά εκεί!!!!

clock

Εδώ πρέπει πραγματικά να είστε γνώστες ή να πω καλύτερα κάπως μυημένοι για να βρείτε κάποια άκρη!!!! Πρόκειται για αστρονομικό παλαιό ρολόι και όχι μόνο!!!! Βρίσκεται στην Πράγα της Τσεχίας!!!!

clock 1

Πάλι μια από τα ίδια στην Ελβετία….!!!!

clock 2

clock 3

Ένα αρχαίο αστρονομικό ρολόι στο Γουέλς της Βρετανίας, στον καθεδρικό ναό του Σόμερσετ όπου δείχνει να έχει ξεκινήσει από τον 14ο αιώνα και να μην έχει σταματήσει μέχρι σήμερα!!!! Εκτός από το κύριο αυτό ρολόι έχει πολλά στο εσωτερικό του αυτός ο ναός από κώδικες όπου αφορούν τρεις εισόδους για την Μέση Γη στην Σκωτία!!!!

Ο Κύριος του Κόσμου

Είναι δύσκολο να σκεφτώ ένα << απόκρυφο >> θέμα, εκτός από την Ατλαντίδα ή τους << ιπτάμενους δίσκους >> ή το Τρίγωνο των Βερμούδων, που αποτέλεσε ως αντικείμενο της πιο ανεύθυνης γραφής και ψευδής έρευνας από ό, τι έχει το ακανθώδες θέμα της Μέσης Γης!!!!

Για σκοτεινούς αλλά και φαινομενικά έμφυτους ψυχολογικούς λόγους, η ιδέα ενός είδος κρυμμένου κόσμου με συντονισμό σε όλες τις μυστικές δραστηριότητες του κόσμου από ένα υπόγειο βασίλειο στην απεραντοσύνη της γης που έχει μια επαναλαμβανόμενη αίγλη!!!

Ξεκινώντας με ένα ταξιδιώτη του 19ου αιώνα ως << ρομαντικός >> ονόματι  Λούις Ζακογιό, αλλά και η γραμμή αυτών των διαφανειών ως επιφανειακών σχόλιων σε άτοπων απαγωγή στην φαντασιώσεις του ως “ποπ” του μυστικιστικισμού Ρόμπερτ Κχάροαξ…..  “Υπάρχουν τέσσερις είσοδοι προς την Aγκάρθα: Μία από πόδια της Σφίγγας στο Γκίζας, μια άλλη από το Mont-Saint-Michel – ( Μόντ – Σέηντ – Μισέλ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%BF%CE%BD-%CE%A3%CE%B1%CE%B9%CE%BD-%CE%9C%CE%B9%CF%83%CE%AD%CE%BB ) , το ένα τρίτο …….. ”

blavatski

Έλενα Πετρόβνα Μπλαβάτσκυ

Η Έλενα Μπλαβάτσκυ λέγεται ότι ήταν μπλεγμένη σε υποθέσεις  της << Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας >> το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς της Θεοσοφικής Εταιρείας, όπως η Άνι Μπέζαντ και η Άλις Μπίλεϊ, όπου άφηναν συχνά να εννοηθεί ότι είχαν πολλά πάρε δώσε με την Aγκάρθα αλλά και άλλες πόλεις της Μέσης Γης!!!!

bezant

Άνι Μπέζαντ

Ένας από του μύστες αυτών ήταν ο Ρενέ Γκενόν!!!! Όπου είχε γράψει το δυσεύρετο και πανάκριβο πλέον βιβλίο ε << “Le Roi du Monde – Λε Ρόι Ντου Μόντ  ως μια μελέτη του 1927 από τον μεγάλο Γάλλο μαθητή του συμβολισμού και της αρχαίας Άρια θρησκείας, Ρενέ Γκενόν >>!!!!

genon

Ρενέ Γκενόν

Για κάποιο λόγο, στο θέμα της Μέσης Γης και της Aγκάρθα συγκεκριμένα  ήταν πολύ ενθαρρυντική ως φαντασία!!!! Στο Βιβλίο Γκενόν λαμβάνει ως σημείο εκκίνησης του τα δύο προηγούμενα έργα: Αποστολή << ντε ελ ίντε >> από έναν  μυστικιστή αναφερόμενο ως  Saint Yves d’Alveydre ( Σέιντ ιβς ντ Αλβέγντρε – http://en.wikipedia.org/wiki/Alexandre_Saint-Yves_d%27Alveydre ), αλλά και το καλύτερο γνωστά ως Κτήνη, θεοί και άνθρωποι!!!!

Ένας άλλος Γάλλος ακαδημαϊκός και πολιτικός συγγραφέας αυτού του αιώνα τέτοιων θεμάτων οπού ήταν αληθινά ήταν ο  Ferdinand Ossendowski ( Φέρντιναντ Οσσενντόφσκι – http://en.wikipedia.org/wiki/Ferdynand_Antoni_Ossendowski ) πραγματικά αν βρείτε τα σπανιότατα πλέον βιβλία του αξίζουν σε χρυσό σήμερα συν τις απίστευτες πληροφορίες που παρέχουν για το θέμα της Μέσης Γης!!!!

Η ιστορία της Aγκάρθα θα παράμενε μια ενδιαφέρουσα υποσημείωση στην ασιατική λαογραφία αν δεν ήταν ο μύθος όπου είχε τόσα πολλά απροσδόκητα σημεία επαφής όπου δεν ήταν τίποτα άλλο από την Αρκάνα ένα άλλο μυστήριο της δυτικής παράδοσης!!!!

Εδώ πρέπει να τονίσω ότι μέσο του Γκενόν και άλλων σημαντικών θεμάτων δεμένα με τον ένα ή τον άλλον τρόπο εμπλέκονται τα εξής: η Λόγχη του Λογγίνου και το Άγιο Δισκοπότηρο – οι θρύλοι ( !!!;;;!!! ) του Αρθούρου  – Κέντρο προσκυνήματος Μόνσαλβατ –  η υπόθεση του Μεγάλου Θηρίου 666″ – των Ναϊτών Ιπποτών – Ελευθεροτεκτονισμός – Θιβέτ λαϊκές παραδόσεις – μυστηριώδη γη της Τούλα ή Θούλη, το οποίο  τόσο περιέργως εορτάστηκε στην αινιγματική Thule Gesellschaft ( μυστική εταιρία Θούλη ), που έδωσε την αφορμή για το εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα στη Γερμανία!!!!

Ας συνεχίσουμε όμως με τις φωτογραφίες:

Adršpach 1

Adršpach 2

Adršpach 3

Adršpach 4

Adršpach 5

Adršpach – ( Άντρασπαχ στην Τσεχία – http://en.wikipedia.org/wiki/Adr%C5%A1pach-Teplice_Rocks ) ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος όπου κάποιοι λένε ότι στην όλη περιοχή υπάρχει μια είσοδο για την Μέση Γη!!!! Πραγματικά ένα πολύ ενδιαφέρον μέρος για όποιους αναζητούν στοιχεία για την Μέση Γη!!!! Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι ιστορίες που λένε οι ντόπιοι για πλάσματα τα οποία βγαίνουν από τα έγκατα της γης και αν σας εμπιστευτούν ότι δεν θα τους χλευάσετε θα σας δείξουν κάποια μέρη από όπου βγαίνουν και μπαίνουν τα πλάσματα αυτά!!!!

oros pindos

Στο όρος Πίνδος ανεβαίνοντας κοντά στις Δαλματικές οροσειρές υπάρχει αυτό το περίεργο σπήλαιο αν καταφέρεται και το βρείτε θα σας εντυπωσιάσει από τα στοιχεία που θα σας δώσει!!!! Για ενημέρωση σας η σπηλαιολογική εταιρία Ελλάδος δεν το έχει βρει ακόμα!!!! Δεν έχει αρχαιά στο εσωτερικό του!!!! Για να την βρείτε όμως λόγο της βλάστησης ίσως σας πάρει μέρες…..

Στο Καρπενήσι μετά το χωριό Παλαιόκαστρο!!!! Εκεί που τελειώνει ο εθνικός δρυμός!!!! Πολλοί λίγοι γνωρίζουν το μέρος αυτό όπου στο βάθος που βλέπεται το μεγάλο μαύρο ελατό υπάρχει ένα αρχαίο πηγάδι!!!! Σε αυτό λένε ότι από εκεί πολλές φορές στο παρελθόν έβγαιναν κάποια πλάσματα που έμοιαζαν με μικροκαμωμένους ανθρώπους!!!! Αν καταφέρει κάποιος και το βρει το μέρος αυτό και ψάξει τριγύρω θα βρει και άλλα στοιχεία!!!! Το πηγάδι σήμερα είναι κλειστό μα το στόμιο υπάρχει!!!!

Ίσως κάποια μέρα να σας δείξω φωτογραφίες από μέρη της Ελλάδος που έχω κάνει έρευνες όπως σπήλαια, γαλαρίες, περίεργα χωριά αλλά και φαράγγια, πηγάδια κτλ κτλ!!!! Θα πρέπει να διαλέξω ποιες από τις χιλιάδες φωτογραφίες που έχω!!!! Θα σταματήσω εδώ αν και θα μπορούσα να συνεχίσω αλλά ήδη έχει πάρει πολύ χώρο ……!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


13 σκέψεις στο “ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! Part 68

 1. Σαμαν πολυ καλο αρθρο….!! Και με πολλα στοιχεια!!!
  Κολλαω ομως καπου!! Ας υποθεσουμε οτι καποιος ειναι θερμος υποστηρικτης της μεσης γης και εχει αφιερωσει χρονια σε ερευνες!! Καταφερνει λοιπον μεσα απο τις ερευνες να βρει διαφορες εισοδους,εχει το δικαιωμα να προχωρησει καο να φτασει στη μεση γη? Εννοω αν υπαρχει κατι που το απαγορευει! Και επισης δεν ειναι επικινδυνο και παρατολμω κατι τετοιο…να εχει την ατυχια ασπουμε να πεσει πανω σε δρακονιανους? Καλα κανεις και μας προτρεπεις αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο νομιζω!!
  Ακομα δεν ξερω αν το εχεις σκεφτει και αν ειναι σε πλανο,αλλα θα ηθελα να γραψεις για τα ξωτικα!! Μοιαζουν(οχι σε εμφανιση) με τα ξωτικα του αρχοντα των δαχτυλιδιων?? Επισης αναφερεις πολλες φορες οτι οι ανθρωποι εξοριστικαν απο τη μεση γη λογω μιας προδοσιας…..τι εκαναν,μαλλον καναμε?? Με εχει φαει η περιεργεια για αυτο το θεμα!!

 2. Καλησπερα Σαμαν,για ακομη μια φορα μπραβο για αυτες της υπεροχες φωτογραφιες σε σχεση με την μεση γη και τα μυστικα που δειχνουν.
  Αν μπορεις,σε σχεση με την ελλαδα,δειξε και μερικα σημεια απο θεσσαλια,γιατι ξερω οτι εχει αρκετα.
  Ευχαριστω πολυ.

     1. Saman σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου,αυτο θα κανω :)
      Να’σαι παντα καλα!!

 3. μου αρεσει στο νοσοκομειο μπαρνς οπου τη μεση του ρολογιου και πανω φαινεται λες και ειναι οι ομοπλατες και ο λαιμος των ερπετοειδων…προσπαθησαν και εδωσαν και το αναλογο χρωμα.

  Ωραιες φωτογραφιες και δινουν την αισθηση μυστηριου αλλα και του υπερφυσικου σαν εγκαταλελειμενα.

  Σαμανε δε πιστευω απο εκει που μας γραφεις να εχεις και καταπακτη εε ;;;!!!;;;

 4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ SAMAN! ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΨΑΞΙΜΟ!! Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ…ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΓΗ? ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΘΕΙ!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!

Αφήστε μια απάντηση