ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 30

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 30

 

Όπως έχω ξαναπεί η ιστορία του λυκάνθρωπου – Λυκάωνα  έχει τις ρίζες σε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς, που χρονολογείται από την αρχαιότητα όπου και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα μέχρι σήμερα με τα άρθρα που ανεβάζω!!!! Εκτός από τον Ελληνικό θρύλο του Βασιλιά Λυκάωνα οπού και ξεκίνησε η ύπαρξη των Λυκάωνων να γίνεται γνωστή υπάρχει ακόμα ένας θρύλος οπού ειδικότερα αναφέρεται σε μια πρόωρη αμερικανική φυλή ιθαγενών στην περιοχή που σήμερα είναι γνωστή ως Ουισκόνσιν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!!!!  Ήταν εδώ ότι τα μέλη αυτής της φυλής ( πιθανότατα ήταν εκείνοι που έγιναν η φυλή << Meskwaki >> ( Μεσκ-γ-εκι –  Αλεπούδων – https://en.wikipedia.org/wiki/Meskwaki  ) μπορεί να ήταν οι πρώτοι που έλαβαν την γνώση ύπαρξης των Λυκάωνων!!!!

Σε αυτό το μύθο ( !;! ), υπάρχει ένα πνεύμα-θεός που ονομάζεται Wisakachek ( Γουαησακετσέκ  στην αμερικανική ινδιάνικη μυθολογία )!!!! Η ονομασια Wisakachek προφέρεται ως «Wee-ΖΑ-Kah-Chek» – << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >>, οπού ήταν ένα ταχύτατο δίποδο ον τύπου λύκου που ζούσε στο δάσος!!!! Ήταν φίλος με τον άνθρωπο του οποίου η προεπιλεγμένη φυσική μορφή ήταν εκείνη ενός λύκου!!!! Μια μέρα << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >> ήταν περιαγωγής στο δάσος, με τη μορφή ανθρώπου, όταν είδε δύο αδέλφια από τη φυλή των αλεπούδων!!!! Τα αγόρια, που ονομαζόταν Keme ( Κέμε ) και Matchitehew  ( Ματσιτεχέου όπου όμως κανονικά προφέρεται << Match-it-AYOO >> – << Ματς – ιτ – Αγιου >>, είχαν μόλις πιάσει ένα ελάφι με τα τόξα και τα βέλη τους!!!! Ο << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >>,  περπάτησε μέχρι τα αγόρια και παρουσίασε τον εαυτό του ως  χαμένο, πεινασμένο, και περιπλανώμενο από μια διαφορετική φυλή!!!! Ο Κέμε προσέφερε στον ξένο λίγο κρέας από το ελάφι που μόλις είχαν πιάσει!!!!

TOTEM                                                                   Από τα σπανιότερα Τοτέμ Ινδιάνων της Αμερικής και το μοναδικό σε όλη την Αμερική όπου απεικονίζει έναν Λυκάωνα!!!!

 

Kee-shes-wa

                                                            “Kee-shes-wa – Κεει – σχις – γα, ένας Αρχηγός Αλεπού” από την  Ιστορία των Ινδιάνικων φυλών της Βόρειας Αμερικής 1836-1844

Περίπου μια εβδομάδα αργότερα, ο << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >> εμφανίστηκε στο ίδιο μέρος του δάσους και πάλι είδε τα ίδια αγόρια και πάλι να κυνηγούν!!!! Ο << Ματς – ιτ – Αγιου >> εξήγησε ότι από τότε που έπιασε το προηγούμενο ελάφι μια εβδομάδα νωρίτερα  δεν είχε τη δυνατότητα να πιάσει τίποτα και ήταν πολύ πεινασμένος!!!! Ο << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >>  , δεν ξέχασε γενναιοδωρία των αγοριών, τους είπε ότι μπορούσε να γίνει ένας Λυκάνθρωπος – Λυκάωνας  έτσι ώστε να μπορούν να πιάσουν ένα ελάφι πιο εύκολα!!!! Στην αρχή τα αγόρια δεν τον πίστεψαν, αλλά όταν << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >>  μεταμορφώθηκε σε Λυκάωνα μπροστά στα μάτια τους, συμφώνησαν με ενθουσιασμό!!!! Μετά το κυνήγι τα δύο αγόρια παρακάλαγαν τον Λυκάωνα να μπορέσει να τους δώσει τις ιδιότητες μεταμορφωτικής ενέργειας ώστε να μπορούν και αυτοί να αλλάζουν σε Λυκάωνες και να κυνηγάνε εύκολα όπως αυτός!!!! Αν και στην αρχή ο Λυκάωνας δεν ήθελε επειδή είδε ότι ήταν καλοί άνθρωποι το έκανε ( το πώς ένας Λυκάωνας μπορεί να αλλάξει έναν άνθρωπος σε Λυκάωνα θα το πω σε άλλο άρθρο )!!!! Η μόνη προϋπόθεση του << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >>  για να τους αλλάξει  ήταν ότι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις μορφές τους ως Λυκάωνες για να βλάψουν άνθρωπο πάρα μόνο για να κυνηγήσουν!!!!  Μήνες πέρασαν και τα αγόρια που είχαν γίνει Λυκάωνες είχαν πιάσει πάρα πολλά ελάφια για όλο το χωριο!!!! Μια μέρα, ο << Ματς – ιτ – Αγιου >> βρέθηκε να έχει μια διαμάχη με ένα άλλο αγόρι στο χωριό, και πάνω στο θυμό του, ο << Ματς – ιτ – Αγιου μεταμορφώθηκε σε λύκο και σκότωσε το αγόρι!!!! Οι άνθρωποι του χωριού πανικοβλήθηκαν με αυτό που είδαν, ο σαμάνος της φυλής τους είπε:

<< Ο << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >> σας ευλόγησε να έχετε το ιερό ζώο μέσα σας αλλά εσείς δεν το δεχθήκατε με τις τιμές που σας άξιζε. Τώρα θα πρέπει να μενετέ στο δάσος για πάντα μακριά από τους ανθρώπους. Μόνο ο << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >> είναι αυτός που θα κρίνει αν πρέπει να ζήσετε ή όχι. >>

Αμέσως τα δύο αγόρια χάθηκαν για πάντα στο δάσος από τότε κανείς δεν τους ξανά είδε ποτέ!!!! Η φυλή των αλεπούδων λέει ότι ο << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >> τιμώρησε τα δύο αγόρια με θάνατο διότι απαγορεύεται με νόμους στους Λυκάωνες να σκοτώσουν άνθρωπο στα καλά καθούμενα πάρα μόνο αν πρόκειται να σώσουν άλλο άνθρωπο…όπως από πολέμους κτλ. κτλ. !!!!

Ταινίες με Λυκάνθρωπους αν και όχι όπως θα έπρεπε να τους δείχνουν αιμοχαρείς και βίαιους, τις ανακοινώνω για τους αναγνώστες που τις ζήτησαν :
http://www.imdb.com/list/ls008473743/
Το 1986 στην Ρόδο στο χωριό Κάλαθος εξελίχτηκε μια ιστορία που ίσως να είναι φανταστική αλλά ίσως και να κρύβει πολλά αληθοφανή στοιχεία!!!! Λέω αληθοφανή διότι όπως θα διαβάσετε και εσείς η ιστορία είναι τέτοια όπου αποκλείεται αυτοί οι άνθρωποι να είχαν τέτοιου είδους φαντασία ειδικά για τους Λυκάωνες ( Λυκάνθρωπους )!!!!

Ήταν Οκτώβριος του 1986 αν δεν κάνω λάθος γύρω στις 8 του μηνός από όσο μου είχαν πει, η ώρα ήταν 12:00 το βράδυ!!!! Στην περιοχη υπάρχει ένα στρατόπεδο δεν αναφέρω ποιο…. Και απέναντι από την είσοδο του και λίγο προς τα δεξιά ύπαρχε ένα σαν μικρό μπακάλικο, ίσως να υπάρχει ακόμα!!!! Για όσους γνωρίζουν την περιοχή ή μένουν κοντά στην Λίνδο ή τον Αρχάγγελο σιγουρά τον είχαν συναντήσει και ξέρουν το όνομα του!!!! Το όνομα του δεν θα το αναφέρω ίσως να ζει ο άνθρωπος αυτός ακόμα μα αν ζει να είναι σε πολύ μεγάλη ηλικία…. Θα αναφέρω μόνο την ιστορία που μου είχε διηγηθεί…!!!!

ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ

Που λες φίλε μου εκείνο το βράδυ δεν με έπαιρνε με τίποτα ο ύπνος και καθόμουνα στην βεράντα του μαγαζιού σε μια καρέκλα με σβηστά τα φώτα. Δεν έκανε και τόσο κρύο όπως άλλες χρονιές….είχε την ψυχρά του αλλά ήταν υποφερτή. Κατά τις 12:00 το βράδυ καθώς είπα να μπω μέσα ένας παράξενος ήχος ακούστηκε στον αέρα. Δεν φυσούσε είχε άπνοια εκείνο το βράδυ. Έκανα άμεσός προς την μεριά του ήχου το κεφάλι μου και είδα μια μαύρη σιλουέτα χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι ήταν να πέφτει μέσα στο στρατόπεδο…!!!! Πραγματικά εκείνη την ώρα παρόλο ότι φοβήθηκα είπα στον εαυτό μου ότι ίσως μου φάνηκε αυτό που είδα….μα έκανα λάθος. Την ώρα που ξενοιάστηκα και γύρισα να μπω στο μαγαζί μου για να πάω στο σπιτικό μου ξανά άκουσα τον ίδιο ήχο αλλά μόνο που δεν ήταν ένας ήχος αλλά πολλοί έκανα το κεφάλι απότομα προς τα πάνω και είδα άλλες τέσσερεις με πέντε σιλουέτες μαύρες να μπαίνουν στο στρατόπεδο από τον αέρα….! Η μια όμως από αυτές τις σιλουέτες έπεσε μέσα στην μέση του δρόμου. Δεν ακούστηκε κανένας περίεργος θόρυβος καθώς ακούμπησε την άσφαλτο! Καθότανε στα δάχτυλα του ποδιού του καθισμένος σαν να καθόταν σε κάποιο αόρατο σκαμνάκι, τα χέρια του και τα δύο ακουμπούσαν τον δρόμο ….το κεφάλι του το είχε σηκώσει προς τα επάνω και μύριζε μεθοδικά….! Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς ήταν, ούτε και μου πήγε ποτέ το μυαλό το τι μπορεί να ήταν, δεν πίστευα σε κάτι τέτοιο μα τώρα όμως μετά από αυτό μπορώ να πιστέψω σε ότι θες φίλε μου…..ακόμα και αν μου πεις ότι ένας βράχος σου μίλησε εγώ θα το πιστέψω!

Είχα παγώσει από τον φόβο, το φως της κολόνας δεν με άφηνε να δω καθαρά το τι ήταν, στην αρχή το πέρασα για κάποιο είδος πιθήκου ή γορίλα μα ήταν πολύ μεγάλο για να ήταν κάτι τέτοιο. Έκανα να καταπιώ από τον φόβο μου και τότε αυτό το ον γύρισε απότομα σε κλάσμα του δευτερολέπτου προς το μέρος μου! Έκανε ένα μικρό άλμα και στάθηκε από το μπαλκόνι του μαγαζιού μου γύρω στα 3 μέτρα ….τότε αντίκρισα το τι ήταν! Ήταν ένας τεράστιος λύκος με ανθρώπινα χαρακτηριστικά! Εμμέσως ένιωσα ένα οξύ πόνο στο στήθος και γονάτισα κάτω στο δάπεδο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ο φόβος και η ηλικία μου μου δημιούργησαν έμφραγμα! Εκεί ξαπλωμένος μέσα στον πόνο του στήθους και της ζαλάδας μου….ίσως να φαντάστηκα αυτά που έγιναν αλλά για μένα είναι πέρα για πέρα αληθινά! Αμέσως αυτός ο άνθρωπος λύκος άρχισε να βγάζει ένα είδος διακεκομμένων στριγκλιών και σε δευτερόλεπτα άλλαξε σε κανονικό άνθρωπο. Τα νύχια του τα τεράστια τα δόντια του το τρίχωμα του το απορρόφησε όλο το σώμα του, είχε μείνει γυμνός. Με ένα σάλτο βρέθηκε στο μπαλκόνι μου κρατώντας με από τον σβέρκο μου με το ένα χέρι του. Θυμάμαι που μου είπε;

<< Μην ανησυχείς άνθρωπε θα σε πάμε στο νοσοκομείο δεν πρόκειται να σε πειράξουμε … >>.

Από το στρατόπεδο απέναντι πετάχτηκαν άλλοι τρεις άνθρωποι λύκοι και με μιας ήταν κοντά σε αυτόν που με κρατούσε, άλλαξαν και αυτοί με μιας και έγιναν άνθρωποι…. Άρχισαν να μιλάνε μια πολύ παράξενη και δύσκολη γλώσσα. Ο ένας που ήταν γύρω στα 60 ως άνθρωπος ήταν αυστηρός μαζί του….η γλώσσα τους ηχούσε με πολλά << ΚΡΧ και ΚΡΛ >> ο άνθρωπος λύκος που ήταν γύρω στα 60 με πλησίασε και άρχισε να με μυρίζει τα ρουθούνια του έκαναν ακριβώς σαν των σκυλιών το θυμάμαι πολύ καλά ….. τότε αμέσως κάτι είπε στην γλώσσα τους άλλαξαν όλοι και πάλι σε ανθρώπους λύκους εκτός από αυτόν… ο πόνος μου γινότανε όλο και ποιο έντονος στο στήθος μου. Τότε αυτός που δεν είχε αλλάξει μου είπε:

<< Άνθρωπε μη φοβάσε κρατήσου έχεις πάθει έμφραγμα τα αδέλφια μου θα σε πάνε στο νοσοκομείο σαν την αστραπή >>.

Με πήρε ο πρώτος άνθρωπος λύκος στα χεριά του σαν πούπουλο και μαζί με τους άλλους άρχισαν να κάνουν τεράστια άλματα ενώ με κρατούσε στα χέρια του…πίστευα ότι πετούσα παρόλο τον πόνο…κάποιες στιγμές σταματούσαν τα τεράστια άλματα και έτρεχαν σαν τον κεραυνό…σε πολύ λίγο χρόνο είμασταν στο γενικό νοσοκομείο της Ρόδου…θυμάμαι όταν φτάσαμε στην πρωτεύουσα πηδάγανε από ταράτσα σε ταράτσα όπου και με αφήσανε στην ταράτσα του νοσοκομείου…. Οι δύο φύγανε αμέσως ο πρώτος άνθρωπος λύκος περίμενε εκεί μέχρι να με έρθουν οι γιατροί να με πάρουν …μου είπε:

<< Συγνώμη δεν ήθελα να σε τρομάξω μέχρι να πάθεις κακό ….δεν το είχα σκοπό…είμαστε Λυκάωνες μας ξέρετε ως λυκάνθρωπους. Δεν είμαστε όμως όπως λένε τα βιβλία και οι ταινίες……>> .

Εκείνη την ώρα πήδηξε απότομα μακριά…είχαν φτάσει οι γιατροί και οι τραυματιοφορείς. Άκουσα το γιατρό να λέει:

<< …. Έλα Χριστέ και Παναγιά τελικά είχε δίκιο ο αστυνομικός που ήρθε και μας είπε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος στην ταράτσα που χρίζει ιατρικής παρακολούθησης….από που ήρθε ; >>

Με χειρούργησαν την επόμενη μέρα και σήμερα είμαι μια χαρά. Τα ερωτηματικά πολλά από την οικογένεια μου αλλά και από τους γιατρούς το πώς έφτασα εκεί. Το θεωρούν τρελό όπου και είναι. Ο καθένας είπε τα δικά του μα νόημα δεν βγάλανε…και γω!;! Είσαι ο δεύτερος που το λέω…το είπα πρώτα στην γυναίκα μου όπου δεν με πίστεψε με τίποτα και μου είπε ότι κάποιος χριστιανός σε μετέφερε από το δρόμο στο νοσοκομείο και ότι από τις παραισθήσεις μου έβλεπα Λυκάωνες…! Της είπα και στην ταράτσα πως ανέβηκα…μου είπε ότι σε άφησε εκεί και ζαλισμένος ανέβηκες μόνος σου μέχρι εκεί…. Είσαι ο δεύτερος που το λέω…δεν με νοιάζει τι θα πιστέψεις ή το τι θα πεις! Εγώ το έζησα όλο αυτό και ξέρω ότι υπάρχουν….! Έψαξα από μόνος μου να τους βρω…έψαξα σε βιβλία και το μόνο που βρήκα είναι στην Ελληνική μυθολογία για τον βασιλιά Λυκάων της Αρκαδίας… θα ήθελα να τους ξανά συναντήσω να τους ευχαριστήσω που με κράτησαν στην ζωή με το να με πάνε στο νοσοκομείο…δεν φταίνε αυτή για τον φόβο που ένιωσα….

Μεμονωμένη ιστορία ενός ανθρώπου όπου δεν πίστευε σε τέτοια όντα, όχι μόνο σε αυτά αλλά και σε οτιδήποτε άλλο μη κατανοητό στον άνθρωπο όπως οι ποιο πολλοί άνθρωποι βέβαια!!!! Μετά βέβαια από αυτήν την εμπειρία του μου έμεινε αυτό που είπε…. << …αν μου πει κάποιος ότι ένας βράχος του μίλησε θα το πιστέψω ..>>!!!! Εδώ μπαίνει όμως ένα ερωτηματικό, πράγματι έγιναν τα γεγονότα όπως τα είπε ο Μαγαζάτορας ή τα φαντάστηκε!;! Για μένα τα είδε και τα έζησε από τα λόγια που ξεστόμισε έστω και λιτά για το πώς άλλαζαν από Λυκάωνες σε ανθρώπους, η ταχύτητα τους και τα άλματα τους και η πολύ περίπλοκη και δύσκολη γλώσσα που μιλάνε….!!!! Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι αυτός ο άνθρωπος είχε έρθει σε επαφή με Λυκάωνες….!!!!

Δεν περιμένω να πιστέψουν όλοι στην ύπαρξη των Λυκάωνων είναι ένα θέμα πολύ καινούριο και απίστευτο!!!! Οι άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι είναι τα μοναδικά όντα όχι μόνο στον πλανήτη γη αλλά και σε ολόκληρο το γνωστό και άγνωστο σύμπαν!!!! Όμως για να πιστέψει ο άνθρωπος χρειάζεται αποδείξεις και εγώ αυτό κάνω εδώ και καιρό τις δίνω σιγά σιγά …. Όπως αυτήν εδώ την περίπτωση που έγινε στην Αγγλία μόλις πρόσφατα:

<<< Μία όχι και τόσο συνηθισμένη ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγες μέρες το πανεπιστήμιο του Χέρφορντσαηρ στη Βρετανία με την οποία ανήγγειλε ότι επρόκειτο να διοργανώσει το << μοναδικό συνέδριο λυκανθρώπων στη χώρα >>.

<< Έπειτα από το συνέδριό μας για τους βρικόλακες, στρέφουμε τώρα την προσοχή μας σε πλάσματα που δεν είναι ακριβώς ‘απέθαντα’ αλλά ζουν στο περιθώριο του υπερφυσικού κόσμου, όπως οι λυκάνθρωποι >> ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, που δεν ήταν προϊόν της φαντασίας κάποιου υπαλλήλου του τμήματος δημοσίων σχέσεων, αλλά πέρα για πέρα αληθινή.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το συνέδριο θα εστιάζει σε λυκανθρώπους και άλλα υπερφυσικά πλάσματα που αλλάζουν μορφή και πρόκειται να διαρκέσει τρεις ημέρες, Σε αυτό αναμένεται να παρευρεθούν πάνω από 100 ακαδημαϊκοί ενώ οι ομιλητές θα ξεπερνούν τους πενήντα.

Ως πρώτη μέρα του συνεδρίου έχει οριστεί η 3η Σεπτεμβρίου, πέντε μέρες μετά την πανσέληνο του Σαββάτου. Και, πριν σκεφτούν κάποιοι ότι επελέγη αυτή η μέρα προκειμένου να έχουν το απαραίτητο χρόνο οι << υπερφυσικοί ομιλητές  >> να συνέλθουν από τη μεταμόρφωσή τους, το πανεπιστήμιο έσπευσε να δηλώσει ότι << φυσικά >> δεν πιστεύει σε βρικόλακες και ότι όλοι οι ομιλητές θα είναι 100% άνθρωποι αλλά οι λυκάνθρωποι είναι ένα άλλο τελείως ξεχωριστό θέμα. >>>

Τι να τους πω καλή αρχή ή να τους πω για το δεύτερο συνέδριο που έχει οριστεί για τον Ιανουάριο να δώσουν τα αποτελέσματα στον κόσμο για να δει ότι υπάρχουν οι Λυκάωνες!;! Αν δεν τα δώσουν πάει αλλού η δουλειά……!!!!

Δεν θα συνεχίσω άλλο θα τα ξανά πούμε για τους Λυκάωνες σε άλλο άρθρο!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


12 σκέψεις στο “ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 30

 1. Γεια σας θα θελα να σας ρωτησω τα εξης ειμαι νεος στο σαιτ και ειναι αρκετα ενδιαφερων τα θεματα του.
  μετα απο ερευμα που εκανα τα παρακατω κατα ποσο αληθευουν και ειναι σωστα .?

  Η μετατροπή του ανθρώπου σε “λυκάνθρωπο”!

  Η μετατροπή αυτή μπορεί να επιτευχθεί εξαιτίας των ακόλουθων συνθηκών που επιβάλλουν την αλλαγή:

  Α. Κατάρα: Ένας άνθρωπος ίσως είναι θύμα διεργασιών μαύρης μαγείας ή κάποιας κατάρας διαβολικών πνευμάτων που τον κατέβαλαν. Το πρόσωπο σιγά σιγά μεταλλάσσεται και αποκτά ανοσία στη γήρανση εξαιτίας της μεταβαλλόμενης σύνθεσης.

  Β. Δάγκωμα από όμοιο: Ένας εναλλακτικός τρόπος για να πραγματοποιηθεί η μετατροπή, είναι να αναμιχθεί το σάλιο με το αίμα. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Μα φυσικά με μια γρατζουνιά προερχόμενη από τα γαμψά μεγάλα νύχια ή ένα δάγκωμα που δεν θα αφήσει ούτε ίχνος δέρματος.

  Γ. Τοποθέτηση σάρκας λύκου και υιοθέτηση συμπεριφοράς: Ο πιο εύκολος και αμφιλεγόμενος τρόπος. Ένα άτομο κυριευμένο από διαβολικές οντότητες κυνηγώντας το αιμοβόρο ζώο αποσκοπεί στο ξερίζωμα του προστατευτικού μανδύα και τοποθέτηση στο σώμα του.

  Δ. Κατόπιν λατρευτικών εκδηλώσεων στο σατανά: Ένας αδύναμος χαρακτήρας κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων προς τιμήν του εωσφόρου, θυσιάζει τη ψυχή του. Ο διάβολος λοιπόν του προσφέρει εξουσία, παραχωρώντας όλες τις ιδιότητες του λυκανθρώπου.

  Ε. “Μαγική” αλοιφή: Σε πολλές περιπτώσεις αναφέρεται μια ισχυρή κρέμα, την οποία χρησιμοποιούσαν τα μεταλλαγμένα όντα και έτριβαν τα σώματά τους. Η σύνθεσή της εμπεριέχει φυσικά συστατικά όπως νυχτολούλουδο και μπέλλα-ντόνα. Επίσης χοιρινό λίπος, νέφτι, ελαιόλαδο χρησιμοποιούνταν ως διαλύτες. Όταν η απόσταξη είχε επιτευχθεί, η προσθήκη του αλκοόλ ολοκλήρωνε την παρασκευή της.

  ΣΤ. Τέλος, διάφορα γεγονότα από τελετουργίες συχνά αναφέρονται στις ιδιαίτερες αυτές περιπτώσεις. Αρχικά ο υποψήφιος θα έπρεπε να εντοπίσει ένα απόμερο μέρος και να δημιουργήσει ένα μεγάλο κύκλο στο έδαφος. Στο κέντρο αυτού θα προκαλούσε φωτιά. Αλείφοντας το κορμί του με το βάλσαμο, θα έπρεπε να φωνάζει διάφορες λατρευτικές προσευχές και να συμπεριφέρεται ως λυκάνθρωπος.

  Στην Ιταλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία θεωρείτο οτι ένας άνδρας θα μπορούσε να επιφέρει την μετάλλαξη, εάν κατά τη διάρκεια του θέρους επιλέξει μια Τετάρτη ή Παρασκευή να κοιμηθεί εκτός κατοικίας και η πανσέληνος τον λούζει.

  Με αυτή λοιπόν τη θεωρία ασχολήθηκαν αυστραλοί ψυχίατροι και επιστήμονες, οι οποίοι κατέληξαν πως συμπτώματα ψυχολογικών κρίσεων με έντονες βίαιες τάσεις σημειώνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας όπου το φεγγάρι ολόγιομο αγκαλιάζει τη γη .

  1. XARIS!!!!

   ΦΙΛΕ ΧΑΡΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!

   ΔΕΝ ΥΣΧΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΣΔΑΙΜΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΛΥΚΑΝΡΩΠΙΣΜΟ!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ!!!!

   ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΛΥΚΑΩΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΛΥΚΑΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ …. ΚΑΝΕ ΛΥΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΜΑΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!!!!!ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:1)ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΚΟ,ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ !ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΛΛΕΙΨΗ ΣΩΖΕΙ!!2)ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΟΝΟΙ Ε ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΡΔΙΟΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ????3)ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ,ΣΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑΙΝΙΑ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΑ.ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣ,ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΜΕ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΝΑ ΚΥΡΗΤΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!!ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ,ΝΟΜΙΖΩ,ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΕΡΕΑΣ,ΗΤΑΝ ,ΜΑΝΤΗΣ ΗΤΑΝ,ΠΑΝΤΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ.ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΣΤΡΟ!!ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΟΥΣΙΕΣ!!!!!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ!!!ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ???4)ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΛΕΩ,ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!!!!5)ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ (ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΜΟΥΔΙΝΕΙ ΑΙΣΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!!)ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΤΗ ΦΟΡΑ!!!ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!!!

  1. peggy2015!!!!!

   ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!!

   ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΨΑΞΤΩ….ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ….ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ ΩΣ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!! ΒΕΒΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!! ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ….ΙΣΟΣ ΟΜΟΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΣΗ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΑΠΟΤΥΠΟΣΕ ΩΣ ΕΙΚΩΝΕΣ!!!! ( ΤΥΧΕΡΗ ) ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ!!!! ΟΜΟΣ ΙΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΩ,…… ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ!!!! ΕΙΔΑΛΩΣ ΨΑΞΤΩ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ….ΑΝ ΝΑΙ ΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ!;! ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ….ΨΑΞΤΩ!!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΩΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ….. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ!;1 ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ!;! ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ!;! ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ Η ΤΗΣ ΝΕΟΜΥΘΛΟΓΙΑΣ!;! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΧΙ!!!! ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ…ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΩΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ….ΨΑΧΤΗΝ ΩΣ ΕΝΑΝ ΘΡΥΛΟ ΟΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΖΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ …. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΧΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ…. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΜΑΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ `ΟΡΑΜΑ` ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙ`ΑΥΤΟ.Η ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ:ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΟΝΟΣ Ε (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥ,ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ)ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΜΠΕΡΔΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ!!!ΕΕΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΤΙ ΑΣΠΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΡΕΥΝΕΣ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΙΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΙ Η ΑΝΑΚΑΛΗΠΤΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ!!!!ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ (ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ!!!!!)ΑΞΙΖΕΙ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

    1. peggy2015!!!!

     ΗΛΙΚΙΑ!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!!!

     ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΓΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΤΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΠΑΖΛ!!!!ΠΡΟΤΟΥ ΟΜΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΨΑΧΤΗΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΩΑΣ ΤΑ ΦΡΕΝΑΣ ΟΠΟΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. Gkkl!!!!!!!
      ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ;;!!;;ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ….!!!
      ΠΑΝΩ ΑΠΟ 14 Ε;;!!;;ΧΜΜΜΜ ΙΣΩΣ ΝΑΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΛΥΚΕΙΟ,ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΛΟΓΙΚΑ….!!!!ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ…!!!!
      ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 14 ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΜΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!(ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ,ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ…ΧΑΧΑ..!!!)

   2. Κ γω είχα δει κτ παρόμοιο κ ουτε εγώ παίρνω ναρκοτικα έκλεισαν τα ματια μ ήμουν κ στο σκοτάδι κ μπορουσα κλ να δω κάποιοες μορφές π πηγαινοερχόταν είδα τον εαυτό μ με κτ καφέ κουρέλια κ όσο περπαταγα δν ξρ είδα μια γυαλινη κρυστςολειδη βαση στο διαστημα κ ηταν μια ξανθιά κοπελα με ξανθά μαλλια κ κοιταγαμε το φεγγάρι φωτιζοταν κ καποιοι περπάτουσαν εκει κ κάποια στιγμή γυρίζει κ μ λέει το λεβαν ευθυγραμμιστηκε κ άνοιξαν τα ματια μ αλλά δν ήμουν σε στάση ύπνου καθισμένη στον καναπε ήμουν…….μακάρι να
    Είν του μυαλού μ

 3. Φιλε saman γεια σου και παλι μετα απο αρκετο καιρο!!
  Μιλωντας εκ μερους ολων ειμαι σιγουρος (ακομη και των επικριτων χεχε) πρεπει να πω οτι μας ελειψαν τα αρθρα σου!!

  Επι της ουσιας.. περιμενεις να πιστεψουμε οτι θα γινει συνεδριο με τετοια θεματολογια, της ταξης αυτου του πανεπιστημιου
  για πρωτη φορα φανταζομαι παγκοσμιως και δεν θα εισαι εκει;;;

  Στα σοβαρα τωρα, αρχιζουν και παραδεχονται ανοιχτα αρκετα θεματα και αυτο με προβληματιζει..
  Εκτος αν γινεται για αποπροσανατολισμο και για την απομυθοποιηση τους.. Εχουμε επισης την περιπτωση των γοργονων απο το animal planet κτλ.

  Τελικα υπαρχουν πολλες εμπειριες ανθρωπων με Λυκαωνες στην Ελλαδα οι οποιες ηταν τελειως αγνωστες για τον απλουστατο λογο μαλλον
  οτι ο αφηγητης θα οδηγουνταν κατευθειαν σε ψυχιατρειο…

  Συνεχισε την καλη δουλεια και ειναι περιττο ισως να πω οτι περιμενω τις επομενες ιστοριες αλλα και τις αποκαλυψεις που προανηγγειλες
  με μεγαλο ενδιαφερον!! Περιμενω επισης να επικοινωνησουμε οπως μου ειχες υποσχεθει!!

  Χαιρετισμους σε ολη την ομαδα και μια παρακληση απο μερους μου: Ει δυνατον να αρθρογραφειτε συχνοτερα!!

Αφήστε μια απάντηση