ΛΥΚΑΩΝΕΣ part9!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΡΑΝΙΟ ΛΥΚΑΩΝΑ-ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!!

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΛΥΚΑΩΝΕΣ part9!!!!

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΡΑΝΙΟ ΛΥΚΑΩΝΑ-ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!!

Όταν άρχισα να γράφω πρώτη φορά για τους Λυκάωνες με σκοπό να πείσω τον κόσμο ότι υπάρχουν με πολλές αποδείξεις και ενδείξεις αρχαιολογικές και ιστορικές ήταν πολλοί οι ερευνητές οι οποίοι με κατά κραύγασαν και με γιούχαραν με ειρωνεία και πικρόχολα σχόλια όπως:

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!

ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!!!

ΓΡΑΨΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ!!!! ( ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ )

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ!!!! ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Μ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ!!!! )

Από κάποιον μητροπολίτη – ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΛΑΤΡΙΑ!!!!

Άμα κάτσω να σας γράψω το τι μου έχουν πει μέχρι σήμερα θα εκπλαγείτε και εσείς οι ίδιοι που διαβάζετε αυτές τις γραμμές!!!! Δυστυχώς όμως για αυτούς όλους για ακόμη μια φορά βγήκα αληθινός!!!! Κατά την ακρίβεια οι παλαιοντολόγοι-παλαιοανθρωπολόγοι παγκοσμίως με έβγαλαν αληθινό με την τελευταία και πολύ σπουδαία ανακάλυψη που έκαναν παγκοσμίως!!!! Πριν περίπου ένα χρόνο ανακάλυψαν ένα κρανίο ενός ΛΥΚΑΩΝΑ!!!! ΝΑΙ!!!! ΕΝΟΣ ΛΥΚΑΩΝΑ!!!! ( Λυκάνθρωπου ) όπου και του έδωσαν την ονομασία HOMUS LYCANTHROPUS – ΧΟΜΟΥΣ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!

Στην περιοχή Montignac ( Μόντιακ ) της Γαλλίας – παλαιοανθρωπολόγοι ανέφεραν την ανακάλυψη ενός σκελετού 27.000 χρόνων από ένα προηγουμένως άγνωστο προϊστορικό ανθρωποειδές όπου δίνει αφορμή για το μύθο των λυκάνθρωπων!!!!

Οι ειδικοί πίστευαν μέχρι τώρα ότι η πιο σπουδαία ανακάλυψη είχε γίνει στο Vezere Valley ( Βέζερε Βάλεϊ ) όπου ήταν η πιο αξιοσημείωτη εξέλιξη στον τομέα της Παλαιοανθρωπολογίας από την εύρεση των Hobbit ( Χόμπιτ ), γνωστά επιστημονικά ως ο Homo floresiensis ( Χόμο Φλορεσιένσις ), σε ένα απομακρυσμένο νησί της Ινδονησίας το 2003.

Ο Homo Lycanthropus, ή πρώιμoς άνθρωπος είναι πάνω από 2,60 μέτρα ύψος,  με προγναθική γνάθο με κοφτερούς κυνόδοντες, με μια τεράστια κορυφογραμμή στο μέτωπο, τα αυτιά στο κρανίο είναι τοποθετημένα ψηλά, δίνοντας μια παραδόξως κυνικός εμφάνιση!!!!

HOMO LYKANTHROPO Lycanthropus Homo

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι άνθρωποι των σπηλαίων συνυπήρχαν ειρηνικά με τους Κρο-Μανιόν, ο πρόδρομος των σύγχρονων ανθρώπων, επειδή βρέθηκε εντυπωσιακά άθικτος σκελετός του Λυκάωνα όπου βρέθηκε σε μια πλευρά του ταφικού τύμβου από την πλευρά με τα οστά που ανήκουν στους προγόνους μας!!!!

<< Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι Homo  lycanthropus ζούσαν μαζί με τους προγόνους μας, και έπαιξαν ζωτικό ρόλο στην παλαιολιθική κοινωνία >>, “λέει ο Δρ Antoine de Begereaux ( Δόκτορ Άντονι Μπιγκιριάουξ ), όπου ήταν επικεφαλής της ομάδας του Πανεπιστημίου που έκανε την ανακάλυψη.

<< Αυτό αποδεικνύει ότι μένουν πολλά να μάθουμε για την εξέλιξη του ανθρώπου. >>

ANTROPOS THIRIA TOIXOGRAFIA Ζωγραφική στα προϊστορικά σπήλαια που απεικονίζει << άνθρωπος θηρία >> όπου έχει δημιουργήσει αμηχανία στους επιστήμονες εδώ και δεκαετίες!!!!

Η ανακάλυψη μπορεί να ρίξει νέο φως στις περίφημες προϊστορικές τοιχογραφίες που βρέθηκαν στο συγκρότημα σπηλαίων Lascaux ( Λασκάουχ ) το 1940. Ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σύνολο τοιχογραφιών είναι γνωστή στους επιστήμονες ως η πείνα και ο κύκλος κυνηγιού. Μια σειρά από πίνακες λένε οι ανθρωπολόγοι πως αναφέρονται ως η πρώτη γνωστή χρήση της διαδοχικής τέχνης.

Στο πρώτο από τις έξη σπηλαιογραφίες, μια ομάδα  ανδρών και  γυναικών κάθονται γύρω από μια φωτιά, παρουσιάζονται ως εξαιρετικά λεπτοί και πιθανώς πεινασμένοι. Στο δεύτερο πίνακα, ένα από τα στοιχεία που έχει αυξηθεί είναι διασκελισμός στο δάσος, με έναν κύκλο που φαίνεται να είναι η πλήρης επιβάρυνση του φεγγαριού. Στην τρίτη ζωγραφική, δείχνει έναν άνδρα με ένα τεράστιο κεφάλι με μυτερά αυτιά και τρέχει στα τέσσερα. Στο τέταρτο, η μυστηριώδης φιγούρα φαίνεται να επιστρέφει στη φωτιά, με τα πόδια όρθια και να μεταφέρει ένα ελάφι σε κάθε χέρι!!!!

Στο πέμπτο πάνελ ο άνθρωπος θηρίο οδηγεί μια ομάδα των κυνηγών, και φαίνεται τώρα να τρέφονται καλά αρκετά για να περπατήσουν, μέσα στο δάσος. Στο έκτο και τελευταίο πάνελ, η ομάδα μαζί με τον άνθρωπο θηρίο περικυκλώνουν ένα κοπάδι από ελάφια.

Πριν την ανακάλυψη του σκελετού του Λυκάωνα, οι παλαιοανθρωπολόγοι είχαν υποθέσει ότι η φιγούρα με τον άνθρωπο θηρίο φορούσε κάποια τελετουργική μάσκα ως κάποιο είδος τελετουργίας των ζώων θεού,” λέει ο Δρ de Bergereaux. “Τώρα, πιο πιθανή θεωρία είναι ότι ο lycanthropus Homo πήγε για κυνήγι όταν τα άλλα μέλη της φυλής ήταν πολύ αδύναμα και πεινασμένα, και έφερε κρέας για να σώσει την ομάδα.

”  ΔΕΝ εκλαμβάνεται ως ένα τέρας ή απειλή, οι ευγενείς γίγαντες ήταν πιθανώς ως προστάτες της φυλής.”

Οι επιστήμονες λένε ότι οι μεγάλοι, τριχωτοί άνθρωποι των σπηλαίων πιθανότατα θήρευαν κατά την πανσέληνο, επειδή ήταν πιο εύκολο να δούνε.

Τεστ DNA θα διεξαχθεί για να δουν ακριβώς αν ο Homo  lycanthropus ανήκει στο ανθρώπινο εξελικτικό δέντρο η είτε πρόκειται για ένα υποείδος του Homo sapiens.

<< Γνωρίζουμε ότι περίπου το 2 % των σύγχρονων Ευρωπαίων φέρει κάποια DNA του Νεάντερνταλ >>, σημειώνει ο Δρ de Bergereaux. << Είναι σίγουρο και εφικτό και δεν είναι έξω από τη σφαίρα της δυνατότητας ότι ένα μικρό κλάσμα των ανθρώπων που ζουν σήμερα να έχουν γονίδια από τον  lycanthropus Homo >>.

Με λίγα λόγια όλα τα στοιχεία του σκελετού και κρανίου δείχνουν να έχουν να κάνουν με έναν άνθρωπο-λύκο, Λυκάνθρωπο – Λυκάωνα!!!! Απλώς το κατεστημένο πρέπει να κρύψει κάποια στοιχεία!!!! Αν και η ανακάλυψη είναι τεράστια δεν έγινε κάποια μεγάλη δημοσίευση όπως με τα Χόμπιτ στην Ινδονησία… .γιατί άραγε (!!;!!). Αν και οι εξετάσεις DNA έχουν βγει κανένας δεν έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα  τελικά το τι είναι!!!! Αν και είναι φως φανάρι το τι είναι θα κοιτάξουν να το καλύψουν και αυτό!!!! Φανιστείτε ότι δεν έχουν δώσει ακόμα φωτογραφίες του σκελετού ενός από τα Χόμπιτ το είχαν κάνει…. Μόνο του κρανίου όπου και διέρρευσε χωρίς την έγκριση των παλαιοανθρωπολόγων όπου και είναι πολύ δυσαρεστημένοι!!!!

Τι πιο απλή απόδειξη ότι υπήρχαν αλλά και υπάρχουν!!;!! Δεν πιστεύετε ακόμα!;! Καλύτερα για αυτούς όπου θέλουν να μένουν αθέατοι από τα μάτια των ανθρώπων!!!! Αλλά για φανταστείτε κάποτε ήταν μαζί μας παρέα μας και μας βοηθούσαν με την πάροδο του χρόνου όμως ποιος ξέρει τι έγινε ( αν και είναι γνωστά σε πολλούς ) και χάθηκαν από την ζωή του ανθρώπου!;!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


63 σκέψεις στο “ΛΥΚΑΩΝΕΣ part9!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΡΑΝΙΟ ΛΥΚΑΩΝΑ-ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!!

 1. Χαίρετε και από μένα! Στο προηγούμενο άρθρο σου SYMAN LYCAN είχες γράψει ότι αν σκοτωθεί κάποιος Λυκαωνας τότε γίνεται αυτομάτως άνθρωπος, αν όντως ισχύει αυτό, τότε γιατί το κρανίο δεν είναι ανθρώπινο ???

  1. Καλησπέρα Odako και Saman !

   Η υπόθεση του κρανίου έχει καταρριφθεί εδώ και καιρό και ο Saman αποδέχτηκε ότι η συγγραφή του ήταν αποτέλεσμα υπερβολικού ενθουσιασμού του !

   Και μάλιστα έγραψε ένα άρθρο με τίτλο …πρώτη πανελλήνια αποκλειστική αναφορά στην γκάφα μου !

   Ποιο το πρόβλημα ; κανένα ! Από τα λάθη μας μαθαίνουμε τον εαυτό μας καλύτερα !

   Μαχητικότητα και και δίψα για το ανεξερεύνητο του απόκοσμου …αμφότεροι !

 2. καλά το ομολογώ!!!! απλώς αποπειράθηκα να δω αν είναι πραγματικά φίλος μου ο saman φέρθηκα σκληρά συχορέστεμε ! όλο το σκηνικό ήταν ένα τέχνασμα κάπως σκληρό, απότομο και αναπάντεχο.
  Απλά είχα κολλήσει με το ρητό
  Κρίνει φίλους ο καιρός, ως χρυσόν το πυρ.
  Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής

  1. ΦΙλοφρων!!!!

   ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΦΙΛΕ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!

   ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…..Δύο τα εναντιώτατα ευβουλία είναι, τάχος τε και οργήν.
   Θουκυδίδης, 460-394 π.Χ., Αθηναίος ιστορικός

   μτφρ: δυο πράγματα είναι αντίθετα στη λήψη σωστής απόφασης, η βιασύνη και η οργή!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

 3. Λοιπόν από εδώ και στο εξής αποχωρώ από τα (ιδεολογικά κ.λ.π.) πλαίσια της ομάδας συνιστώντας στους αναγνώστες να σκέφτονται ελληνικά και να κρίνουν ελεύθερα
  Προς έκαστα δει εχθρόν ή φίλον μετά καιρού γίγνεσθαι.
  Θουκυδίδης, 460-394 π.Χ., Αθηναίος ιστορικός

 4. Φίλε saman επειδή υποθέτω τα αντίθετα από ότι εσύ δεν σημαίνει ότι απορρίπτω τους συλλογισμούς σου. Το είχα ξαναπεί και στις έρευνές μου (και συγκεκριμένα στο τρίτο μεγαλύτερο από τα σχόλιά μου).
  Να είσαι πάντα καλύτερα !!!!

 5. AMAL THEA4!!!!

  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

  ΛΟΙΠΟΝ!!!!

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΠΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ Χ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΛΟΓΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ!!!!

  ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟ!!!!

  ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΥΣΤΗΚΟ ΚΟΔΙΚΑ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΟΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ << ΚΟΔΙΚΑΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ >>!!!! ΤΟΝ ΚΟΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ …..ΟΧΙ ΟΛΗ << ΚΑΠΟΙΟΙ >> ΑΠΟ ΑΦΤΟΥΣ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ Η ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΔΙΚΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΣΕΙ …..ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΡΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΙΣΙΣ……

  ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΧΝΟ ΠΟΣ ΜΠΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΙΣΗ ΤΟΝ ΚΟΔΘΚΑ ΑΦΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΙΜΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ……!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΠΛΗ Η ΛΥΣΣΗ ΤΟΥ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΟΙ!!!! ΑΜΑ ΣΕ ΗΞΕΡΑ ΠΡΟΣΟΠΗΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑ ΤΟ ΠΟΣ ΓΗΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

  ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΑ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΙΠΤΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ << ΚΑΠΟΙΟΙ >>!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!!Ι ΙΣΟΣ ΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗΤΕΡΟΥΣ ΚΟΔΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΕΦΚΟΛΑ…..ΣΤΟ Β ΠΑΓΓΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΥΡΗΣΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΞΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΓΗΝΕΤΑΙ….. ΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΡΗΣΚΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΟΜΑΤΑ ΑΟΚΟΔΟΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!!!! ΕΤΣΙ ΠΡΟΤΙΜΙΣΑΝ ΝΑ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΣΑ ΤΩΝ ΝΑΒΑΧΟ ( ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ) ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΕΡΙΦΙΜΑ!!!! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΒΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ….ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΑΦΡΟΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΛΟΣΣΟΛΟΓΟΥΣ!!!!!

  ΟΜΟΣ Ο << ΚΟΔΙΚΑΣ ΑΝΟΡΘΟΡΓΑΦΙΑΣ >> ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΗ ΓΡΑΜΜΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΩΝ << ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΛΕΞΕΩΝ >> ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ ΚΑΙ 60 ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΑΥΤΟΧΡΩΝΑ!!!!

  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΜΕ << Ω >> ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!! ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ!!!! ΜΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΥΠΑΧΟΥΝ!!! ΗΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!! Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΩΝΤΕ!;! ΕΣΥ ΕΑΝ ΥΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ!;! ΕΓΩ ΟΧΙ!!!!

  ΤΟ ΟΤΙ ΒΑΔΗΖΟΥΜΕ ΣΕ ΞΕΦΡΕΝΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΝΑ ΟΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! ΟΜΟΣ ΟΙ ΣΑΥΡΟΗΔΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ!!!! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!;! ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…… ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΕΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

  ΕΔΩ ΓΕΝΙΕΤΕ ΤΟ ΕΞΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑ:

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣ ΕΣΥ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΖΕΤΕΙ ΠΑΝ ΣΟΦΟΙ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΙΓΕΝΕΣΤΑΙ!;!

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ Η ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ!!!! ΕΝΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΙ!!!!ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΕΓΩ………!!!!

  ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΙΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΗΔΑΛΟΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ!!!!

  ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ!!!!

  ΓΕΝΙΤΙΚΗ!!!!

  ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ!!!!

  ΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤΙΚΗ!!!!

  ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΛΕΙΟΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΠΡΟΤΑΚΟΥΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ!!!!

  ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ!!!!

  ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΗΜΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣΣ!!!!

  ΑΛΑΓΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ!!!!!

  ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!!!!

  ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!!!!

  ΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΨΑΞΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ…..!!!!

  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ!!!! ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!

  ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΑ….ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ….!!!! ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΣ….!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΕΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!

 6. SAMAN LYCAN,
  ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 2 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΕΞΕΠΛΑΓΗΣΑΝ ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ). ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΟΥ ΛΑΘΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ;;;; ΑΝ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ (ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΕΓΩ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

  ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ “ΜΑΚΡΙΔΟΝΤΗΔΕΣ” ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΥΑΚΟΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΟΥ ΗΛΘΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΤΑ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΟΥ;;;;
  ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΥΝΗΣ (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ).
  ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕΙ;;;;

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΛΥΚΑΩΝΩΝ, ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ “ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ” Ή “ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ”. ΙΣΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΩΣ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΟΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ, ΛΕΝΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: ΝΕΡΑΪΔΕΣ, ΞΩΤΙΚΑ, ΑΡΑΠΗΣ, Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΜΕ ΤΑ 7 ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΤΗΣ…. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ (ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ. ΛΟΙΠΟΝ Ή ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ. ΟΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ,ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.

  ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ. ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΩΘΕΙ…. ΜΕΧΡΙ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ” ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ, ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΩΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ “ΜΗΤΕΡΑ”, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΜΠΑΝ (ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ, ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ) ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.

  ΑΥΤΑ ΤΑ “ΟΛΙΓΑ” ΓΙΑ ΑΡΧΗ…. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ/ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ (ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ….)

 7. Σολων!!!!

  ΣΥΜΦΩΝΏ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!

  ΟΜΩΣ!!!!

  ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!;! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥΣ!!!!ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ-ΙΔΕΑΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΚΤΛ ΚΤΛ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙ!;!

  ΗΔΗ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑΝ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΕΙΡΜΌ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ!!!! ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΤΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΥΣΑΝΙΑ ( ΤΟ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ) ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΙΣΩΣ ΟΧΙ!!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ( ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ – Η ΕΠΥΤΙΧΗΜΕΝΗ ΜΕΤΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ ΟΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΜΕ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!;!! ). ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΓΡΑΦΩ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΕΠΛΑΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ!!!!!

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ!!!! ΜΑ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΛΛΕΣ ΣΟΦΙΕΣ!!!! ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ!!!!

  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ!!!! ΜΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ!!!! ΑΝ ΣΥΝΕΧΗΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ!!!! ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΣΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η Ο ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟΣ……

  ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ( ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΩ ΕΣΕΝΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΟΣ ) ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΓΝΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΑΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ Η ΨΕΥΤΟΦΙΛΟΣΟΦΩΝ!;! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΝΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ!;! ΟΧΙ !!!! ΓΙΑ ΜςΝΑ ΟΧΙ!!!! ΑΛΛΑ!!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΟΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

  Π.Χ.

  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΟΓΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΉ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑ!!!! ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!! ΑΝ ΟΜΟΣ ΕΠΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΟΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΟΣ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!;! ΤΟ 90% ΤΟ 10% ΠΟΥ ΘΑ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ …. << Ε ΡΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ >>. ΑΝ ΟΜΟΣ ΕΠΕΜΕΝΑ ΜΕ ΨΕΥΔΉ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ …… << ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΜΏΣΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ.... ΠΟ ΠΟ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ..... >>!!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΟΤΙΒΟ ΓΥΡΩ ΜΟΥ …. Π.Χ. ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΣ ΑΛΗΘΙΕΣ……!!!! ΚΑΙ ΟΜΟΣ ΤΟ 90% ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!

  ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ….

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. Συμφωνώ με κάποια προλεγόμενά σου.Όσο για την πυραμίδα της Βοσνίας θα ήθελα να αποδείξεις ότι το κατεστημένο ισχυρίζεται πως δεν είναι πυραμίδα. Κάθε εποχή και ανοχή σκέψεως όμως η ανθρώπινη φύση δεν είναι ευμετάβολη για αυτόν τον λόγο κατέγραφαν την ιστορία. Πάντως η ρήση του αιγύπτιου ιερέα στον Τίμαιο του Πλάτωνος επαληθεύεται και επαναλαμβάνοντας τα αρχαία ρητά αυτό αποσκοπώ: να επιτύχω το αντίθετο. Το αποτέλεσμα της κατάχρησης επίκληση στην αυθεντία (η οποία είναι μια από τις μεθόδους πειθούς) χωρίς την χρήση επίκλησης στην λογική είναι να θεωρείσαι από τους άλλους ως αρχαιολάγνος (δίχως να εννοώ εμένα).
   Να είσαι πάντα καλά.

   1. Σολων!!!!

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ!!!! ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΤΟΙ ΑΡΧΑΙΛΟΓΟΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ!!!! ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΏ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΝΧΘΗΚΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΜΗ!!!! ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΝΟ Η ΤΟΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ…

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. Σολων!!!!

      ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ!!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΟΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!!

      ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!;! ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΟΛΩΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 8. Λοιπόν Saman αν και μέσω των υποδείξεων που προανέφερα αποσκοπούσα να διορθώσω τον Researcher θα εκφέρω και τις απόψεις μου σύμφωνα με την αρχή των πιθανοτήτων(του φιλοσόφου Καρνεάδη του Κυρηναίου) για το τελευταίο σχόλιό σου.
  Προφανώς η κάθε είδους αξιόλογη μελέτη και έρευνα είναι χρονοβόρα και ο ερευνητής-μελετητής πρέπει να είναι υπομονετικός κ.λπ.
  Το να είσαι σκεπτικιστής είναι εξίσου δύσκολο επειδή αμφισβητείς τα πάντα και ο κάθε δογματικός σε θεωρεί οπαδό της αντίθετης ιδεολογικής παράταξης και σου εναντιώνεται.
  Ο Παυσανίας όντος(βασικά ίσως γιατί ήταν αρκετές οι αντιγραφές (ίσως και οι παραποιήσεις και οι νοθεύσεις) του πρωτότυπου και συνεπώς τα λάθη) μας αναφέρει αυτά που μας γνωστοποίησες για τον Εχετλαίο.
  Οι περισσότεροι ερευνητές και διανοούμενοι πιθανότατα υποστηρίζουν επικρατούσες θεωρίες ως μισθωτοί υπάλληλοι μάλλον για αυτό σκόπιμα δεν δέχονται να το διερευνήσουν. Όσο για τους παραπλανημένους δογματικούς που δεν έχουν εξακριβώσει αυτά που πιστεύουν δεν υπάρχει μεγαλύτερος κουφός από αυτόν που δεν θέλει να ακούσει.
  Αυτό που μου ανέφερες για τον Εχετλαίο δεν είναι τρόπος έρευνας αλλά ιδεολογίας αυτών που εσύ θεωρείς του κατεστημένου. Εγώ υποθέτω ότι ο Εχετλαίος είναι συμβολισμός.
  Ο όποιος δήποτε τρόπος σωστής έρευνας μπορεί να είναι προσοδοφόρος και αν τα αποτελέσματα του θίγουν τα συμφέροντα τους να τον αποσιωποιηούν.
  Συμφωνώ με τον Vango και συμπληρώνω:πιθανόν και αυτοί που τους εναντιώνονται για να μην τους υποψιαζόμαστε…Τα φαινόμενα απατούν και σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει .
  Η αμφισβήτηση είναι ο πατροπαράδοτος τρόπος σκέψης και ο Σωκράτης θεωρούσε ότι αμφισβήτηση είναι η αρχή της σοφίας.

   1. Skiroforion!!!!

    ΠΡΟΤΟΝ!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΉΣΩ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ – ΣΑΣ!!!! ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ!;!

    ΟΧΙ!!!!

    ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ….. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΤΗΧVΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!!!

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ!!!

    ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΛΕOΝ ΑΠΟ ΤΟ 1955!;! ΚΑΛΟ Ε!;!

    ΤΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!;!!

    ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΣΤΥΛΏΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ!!!!

    ΤΡΙΤΟΝ!!!!

    ΚΑΤΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΜΗΠVΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΕΣ!;!

    ΤΕΤΑΡΤΟΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ!!!!

    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΕΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ!!!!

    https://freedomshammer.wordpress.com/2011/12/05/scientists-find-prehistoric-wolf-man-skeleton/

    ΚΑΙ ΑΥΤΗ OΠΟΥ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΕΣ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΧΟΥΝ……!!!!

    http://en.wikipedia.org/wiki/Prehistoric_Sites_and_Decorated_Caves_of_the_V%C3%A9z%C3%A8re_Valley

    ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΤΙ ΤΟ 1965 ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΟΞΙΔΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΜΙVΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΗΓAIΝΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓAIΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΙΣΑ!!!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΕΠΙΔΗ ΞΕΘΏΡΙΑΣΑΝ!!!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!;!

    http://it.m.wikipedia.org/wiki/Grotte_di_Lascaux

    AΛΛΑ ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΠΕΣΤΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!!!!

    http://whc.unesco.org/en/list/85

    ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ!;! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΣΥΝΔΈΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞY ΤΟΥΣ ΔEΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!! ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔEΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!;! ΟΤΙ ΛΕΩ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ!;! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥV ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΟΓΊΣΟΥ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΨΑΞΟΥ ΚΑΙ ΛIΓΟ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ…..ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΜΑΘΕΙΣ!!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

  1. Skiroforion!!!!

   ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ Η ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΔEΙΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!!

   ΜΑΘΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ!!!! ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΘΕΛΑΝ << ΑΥΤΟΙ >>!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Ενταξει saman εαν αυτες οι ζωγραφιες ενος δεκαχρονου που εγιναν στο microsoft
    painting ειναι οι τρανταχτες αποδειξεις σου οτι βρεθηκαν οι προιστορικοι λυκαωνες
    εγω δεν μπορω να σου στερησω την χαρα.Γνωμη μου ειναι οτι αρκετα ρεζιλι
    εγινες με το συγκεκριμενο αρθρο και εαν εξαπατηθηκες το λιγοτερο που εχεις να
    κανεις ειναι να το κατεβασεις γιατι θα στο ξαναπω μπας και σε ξυπνησω σε
    θεωρουσα και σε θεωρω ακομα σοβαρο εναλλακτικο ερευνητη και οχι απατη
    αλλα με το να στηριζεις το λαθος με λαθοι δεν ειναι σοβαρο απο μερος σου
    να σαι καλα φιλε μου δεν εχω να πω κατι περαιτερω πανω σε αυτο.

    1. Skiroforion!!!!

     ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ADMIN ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΜΑ ΕΔΩ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΟΛΩΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΙΣ Η ΟΧΙ!!!! ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ!!!! ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ!!!! ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΩ!!!!

     ΤΟ ΑΝ ΕΙΑΙ ΡΕΖΙΛΙ Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ!;! ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΡΕΖΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! ΔΙΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!! ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!

     ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΗΜΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΚΕΙ!!! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΟ ΚΡΥΒΩ ΑΥΤΟ!!!!

     ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΣΟΒΑΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗ!;! ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΗ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΛΟΥΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΛΕΟΝ ΕΓΩ!!!!

     ΟΜΩΣ!!!!

     ΟΜΩΣ!!!

     ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΔΕΣ ΤΟ ΩΣ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ……..!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ !!!!

    2. ΑΓΑΠΗΤΕ SKIROFORION ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ SAMAN ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΘΗΣ Η ΠΑΡΟΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΣΑΝΟ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ. ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ SUBMARINE

     1. submarine!!!!

      ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

      Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΔΩ!!!!

      ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ << ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ >> Μ ΑΡΕΣΕ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 9. Ημερομηνία έναρξης των ερευνών μου :17 Αυγούστου και χρονολογία : 2013
  Ημερομηνία εκπλήρωσης των ερευνών μου :18 Αυγούστου και χρονολογία: 2013
  1) Θέμα: περί προϊστορικών κυνηγητικών τακτικών και βραχογραφιών

  saman lycan εκ πρώτης όψεως το ανθρωπόμορφο ον στο επάνω αριστερό τμήμα της βραχογραφίας η οποία παραθέτεις φαντάζει ως Λυκάονας αν της παρατηρήσεις και συλλογιστείς διαφορετικά ίσως να συμπεράνεις αυτά εκλαμβάνω εγώ ως πιθανά.
  Ορισμένοι από τους πιο έμπειρους επιδέξιους αλλά και μαθητευόμενους προϊστορικούς κυνηγούς κυρίως στην Βόρεια Αμερικανική ήπειρο μεταμφιέζονταν και υποκρίνονταν φορώντας γούνες από λύκους ώστε να αιφνιδιάσουν τις αγέλες των θηραμάτων τους και αποσκοπώντας να παρασύρουν πολλά από αυτά προς τους απόκρημνους γκρεμούς. Την προαναφερόμενη τεχνική αναπαριστά ό πίνακας που αναρτήθηκε σε αυτήν την ιστοσελίδα : http://www.fineartbase.com/George-Catlin/Hunting-Buffalo-Camouflaged-with-Wolf-Skins,-c1832.html . Η τεχνική που χρησιμοποιούσαν συμπεριελάμβανε το πλησίασμα των ανυποψίαστων θηραμάτων από τους μεταμφιεζόμενους κυνηγούς οι οποίοι επιτελούσαν την διαδικασία περπατώντας όπως τα τετράποδα και σκυμμένοι , ίσως για αυτόν τον λόγο να αρχίζει να γείρει την πλάτη του.
  Έπειτα γιατί ένα ον το οποίο είναι προικισμένο με ενσωματωμένα κυνηγητικά και επιθετικά μέλη να χρησιμοποιεί και ακόντιο για να κυνηγήσει (και να αμυνθεί) ; πιθανόν να το διευκολύνει αλλά πιθανότερο να είναι απαραίτητο και χρησιμότερο για έναν από τους προϊστορικούς κυνηγούς.
  Σχετικά με το μέγεθος των εικονιζόμενων φιγούρων στις προϊστορικές βραχογραφίες υπάρχουν ακανόνιστου μεγέθους για παράδειγμα αυτή που ανάρτησες, το πιο μικρο το είδους (υποθέτω Μεγαλόκερου http://proistzoa.blogspot.gr/2011/07/blog-post_21.html) είναι παρομοίου μεγέθους με την κεφαλή του αρσενικού αλλά και οι κοιλιά του μεσαίου ανθρώπου είναι μικρότερες από το υπόλοιπο σώμα τους. Ίσως επειδή ένας υπερμεγέθεις κυνηγός ήταν πιο επιβλητικός και αποτελεσματικός να τον επέλεξαν για αυτόν τον ρόλο.
  2) θέμα: περί homo lycanthropus & homo erectus rhodesiensis

  Οι κυνόδοντες του κρανίου και το μαύρο στίγμα στο κροταφικό που εικονίζονται στην πρώτη φωτογραφία θεωρώ ότι ( είναι ολοφάνερο ότι είναι σαν χρώμα μπογιάς) το πιθανότερο είναι να προκύψαν από σύγχρονες επεξεργασίες παραποίησης της εικόνας του αυθεντικού κρανίου ενός homo erectus rhodesiensis το οποίο είναι αρκετά παρόμοιο με το αυθεντικό και παραθέτω την ιστοσελίδα που εμπεριέχει την φωτογραφία του http://www.boneclones.com/images/bh-004-lg.jpg.
  Να είστε καλά πάντα και να θυμάστε ότι είτε πιστεύεται είτα όχι να ερευνάται
  ( saman lycan επειδή άργησα να κοινοποιήσω την σύντομη αυτή έρευνα σίγουρα πολλές από τις απαντήσεις θα είναι ίδιες με τις προηγούμενες αν όμως υπάρχει κάποια καινούρια θα ήθελα να την αναρτήσεις.)

  1. Σολων!!!!

   ΧΕΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ!!!!

   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ!!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ( 27.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ) ΔΕΝ ΒΑΖΑΝΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΛΥΚΟΥΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ!!!!! ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΒΑΖΑΝ ΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΘΑ ΤΡΟΜΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ!!!! ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΛΥΚΟΥ ΤΑ ΒΑΖΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΟΥΝ ΛΥΚΟΥΣ Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥΣ!!!! ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΤΕ!!!!

   ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ Η ΚΑΙ ΠΑΠΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ 27.000 ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΩΝΕΙΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΠΡΟΒΙΑ ΛΥΚΟΥ!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! ΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΧΝΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΒΙΑ ΛΥΚΟΥ!!!! ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ!;! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΦΩΡΟΥΣΕ ΜΠΟΤΕΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΛΥΚΟΥ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!;!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΟΝΤΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΑΒΔΙ ΣΗΜΑΔΙ ΣΑΜΑΝΙΣΜΟΥ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΑΜΑΝΟΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ!!!!

   ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ << ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΙΚΟΝΑΣ >> ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΟΔΙΚΝΗΕΙΣ!!!! ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΠΙΔΗ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΠΟΥ ΕΤΣΙ ΣΚΕΤΟ ΔΕΝ ΦΕΝΟΝΤΑΙ!!!!!

   ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑΤΙ!;! ΣΕ ΡΩΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ!;! ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ…..ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΥ!!!! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ!!!! ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ << ΠΡΟΒΑΤΑ >> ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΟΥ << Vagos >>!!!! ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΔΙΚΝΗΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΙΕΣ ΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΚΑΙ ΤΑ << ΠΡΟΒΑΤΑ >> ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΛΟΥ!!!!

   ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΕΜΑ!!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ!!!!

   ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ!!!!

   ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΗΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ!!!! ΨΑΞΕ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ……!!!! ΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!;! ΧΤΥΠΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ!!!! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!!!;;;;!!!!!

   Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!

   ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. saman lycan άργησα να απαντήσω λόγω δυο ασθενειών που με κατέβαλαν
    Εάν φυσικά… η βραχογραφία που μας παραθέτεις είναι αυθεντική δεν θα είναι άσκοπο να αναφέρω τα παρακάτω. Όπως προανέφερα αυτή η κυνηγητική τεχνική εφαρμόζονταν κυρίως στην Αμερική χωρίς να αποκλείσω τις σκανδιναβικές χώρες. Σχετικά με την κυνηγετική ενδυμασία πριν 27.000 χρόνια θα ήθελα να τεκμηριώσεις την άποψή σου για να διαπιστώσουμε αν η θεωρία κατατρίφθηκε όντος. Επίσης Γιατί αποκλείεις το να φορούσαν μπότες με νύχια λύκου; Τέτοιου είδους γδάρσιμο είναι εφικτό για παράδειγμα η λεοντή του Ηρακλή http://alphalinenet.files.wordpress.com/2012/06/heracles_cerberus.jpg αλλά και αυτή η εικόνα: http://krolevets.all.biz/el/fysik-ghona-toy-lkoy-tis-eroy-g1748025. ο λόγος που είναι μεγάλος αυτός που φοράει την γούνα του λύκου είναι εγγεγραμμένος στο προηγούμενο σχόλιο που είχα αναρτήσει(διάβασε από: Σχετικά με… έως… για αυτόν τον λόγο) αν εννοείς γιατί είναι μεγάλη η γούνα λύκου γιατί (πιθανόν) απλούστατα έγδαραν έναν από τους τελευταίους Δεινόλυκους αν φυσικά η βραχογραφία ανακαλύφθηκε στην Αμερική ή κάποιο άλλο είδος γιγάντιου λύκου το οποίο δεν έχουμε ακόμα ανακαλύψει(ή λιγότερο πιθανόν κάποιου λύκου που έχει υποστεί κάποια μετάλλαξη σχετική με το μέγεθος του. Σχετικά το αντικείμενο που κρατάει στο αριστερό του χέρι πιθανόν να είναι όντος ακόντιο και για αυτόν τον λόγω ετοιμάζεται να το εκτοξεύσει. Σχετικά με το πρόγραμμα σκιαγραφικού εικόνας σε αυτή την περίπτωση είναι τελείως άχρηστο γιατί οι ομοιότητες είναι ολοφάνερες και επειδή το κρανίο συγκρίνεται από διαφορετική οπτική πλευρά και είναι φυσικό το πρόγραμμα να εντοπίσει τεράστιες διαφορές. Αν ο συγκεκριμένος καθηγητής είναι υπαρκτός και αν όντος ρισκάρει την καριέρα του ίσως να το κάνει επειδή το εκβίασαν ή ίσως επειδή δωροδοκήθηκε περισσότερο από όσο αξίζει η καριέρα του είτε επειδή ρισκάροντας την να αποκόμιζε και δόξα είτε επειδή να συνεργάζεται με το κατεστημένο και για αυτό τον προωθούν οι διάφορες μυστικές ομάδες κλπ. Σχετικά με το ποιος από όλους είναι ο ποιμήν ο καλός και ποιοι οι βοηθοί του και ποια τα παραπλανημένα πρόβατα θα το κρίνω μόνος μου εξ άλλου και η εταιρία που εναντιώνεται στα ναρκωτικά συμμετέχει σε μεγάλο ποσοστό στην παγκόσμια διακίνηση των και σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκάνει . Για αυτόν τον λόγο Vago και σε όλους τους αναγνώστες τους συνιστώ να αμφισβητείται κάθε τι που διαβάζεται είτε είναι είτε δεν είναι κοινώς αποδεκτό και σας υπενθυμίζω αυτός είναι ο πατροπαράδοτος τρόπος σκέψης μας τον οποίο διάφορες θρησκείες όπως αυτή του πίστευε και μη ερεύνα προσπάθησαν να το καταργήσουν για να μας επιβληθούν. Όσο για εμένα είμαι και θα παραμείνω ένας σκεπτικιστής.
    saman lycan δεν αποκλείω το να είναι Λυκάονας αλλά το αμφισβητώ και δεν το θεωρώ πιθανό.

    1. Σολων!!!!

     ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΥHΓΗ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΚΑΦΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ!!!!

     ΟΙ ΣΠHΛΑΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΔEΙΧΝΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!

     ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ!!!!

     ΣΥΜΦΩΝV ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 27.000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ……!!!!

     ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. Φίλε saman ,σαφώς είναι δύσκολο για αυτόν τον λόγο χρησιμοποίησα τις λέξεις ίσως και πιθανόν και σου είπα ότι θα ήθελα τεκμηριώσεις την άποψη σου.

      Επίσης έχω πει επανειλημμένως ότι είτε πιστεύεται σε κάτι είτε όχι να το ερευνάτε δυστυχώς με παράκουσες και αποστομώθηκες αλλά ευτυχώς αυτό το πάθημα σου αποτελεί παράδειγμα για όποιον παραβεί το προαναφερόμενο ρητό. Ουδέν κακόν αμιγές καλού !

      Να είσαι πάντα καλά και θα ήθελα να διαβάσεις το σχόλιο μου στο άρθρο(συγγνώμη αν σε κουράζω λέγοντας τα ένα ένα) : http://www.invisiblelycans.gr/to-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B4%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B7-%CE%B7%CF%84%CE%B1/ .

    1. Researcher!!!!

     ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ!!!!

     ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΛΟΓΟ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΥΓΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΠΟΤΕΣ….ΧΜΜΜΜΜ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ!!!! ΟΙ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΠΕΙΚΟΝΊΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ !!!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΑΤΟΜΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ!!!!

     ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΉΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΝΕΧΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!;!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. Saman lycan πιθανόν οι βραχογραφίες να είναι αυθεντικές όμως αυτό δεν συνεπάγεται με το ότι απεικονίζεται Λυκάονας!
      Μάλλον θέλουνε να το προστατέψουνε σφραγίζοντας το και προφανώς επιτρέπεται μόνο η διέλευση των αρχαιολόγων.
      Ίσως να μην υπάρχει μία περίεργη συνέχεια στο θέμα.
      Να είσαι πάντα καλά.

    2. Researcher (και saman) ο saman σε ένα προηγούμενο σχόλιο του με συμβούλευσε να ΜΗΝ ψάχνω σύμφωνα με την σειρά που έχει μάθει το κατεστημένο αλλά να ψάξω ανορθόδοξα.

     Ούτε σύμφωνα με το κατεστημένο

     Ούτε όπως μπορώ

     Να λέμε Τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη

     Να είστε πάντα καλά

     1. Σολων!!!!

      ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

      ΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ…. Π.Χ.:

      ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΟΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ….. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΥΜΒΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ. ΟΙ ΣΥΜΕΡΙΝΟΙ ΟΜΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!! ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ!!!1 ΓΙΑΤΙ!;! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΘΕΟΡΙΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΟΤΙ Ο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΜΗΘΕΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΘΑΡΤΟΣ Η…Η…Η… ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟ!!!!

      ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ!!!!

      ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΟΛΩΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΡΕΥΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!! ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΟΛΩΝ!!!

      ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ε!;!

      ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΟΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ( ΚΑΘΕΣΤΗΜΕΝΟ ) ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ << ΑΥΤΟΙ >>!!!! ΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΛΕΕΙ …. << ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ >> …. ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΡΕΤΕΡΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ…..!!!! ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ VAGOS << ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ >>!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

     2. Σολων!!!!

      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

      ΟΜΩΣ!!!!

      ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΑ!!!!

      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΊΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΑΣΤΥΛΟΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ!!!!

      ΑΛΛΑ!!!!

      ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΟ ΣΠΗΛΑΙΟ …. ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΩΣ ΤΕΧΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!! ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ!!!!!

      ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΕΡΩΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΨΑΧΤΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ…………….!!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

 10. Greek Warrior!!!!

  TO OTI MAΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ!!!!

  ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΚΑΩΝΑ ΠΑΡΤΩ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΑ ΖΗΓΟΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΟΔΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!!!

  ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!;! ΕΣΥ!;! ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ Η ΛΕΝΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ!;! ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΩ ΣΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ!!!! ΣΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΓΙΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ!;! ΚΑΤΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΔΑ ΕΦΙΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ….ΜΕΤΑ!;! ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!!!! ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΛΥΚΑΩΝΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

  ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΟΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΡΑΝΤΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΦΕΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!! ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ << ΑΥΤΟΙ >> ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!! ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ!!!!

  ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΣΠΙΣΤΟΣ!!!!

  ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ…… ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΩ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ…..ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΤΙΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

  1. Ναι το διαβασα το αρθρο σου για τους γιγαντες της Μεσσηνιας, οντως ειναι ατρανταχτες οι αποδειξεις!! Θυμαμαι παλια που μου ειχε δειξει καποιες φωτογραφιες ο πατερας μου λεγοντας μου πως τελικα υπηρξαν!! Οντως πιστευω πως ολα αυτα τα οντα που αναφερεις υπαρχουν, αν οχι σε αυτον τον πλανητη τοτε σιγουρα σε αλλο ηλιακο συστημα η αραλληλο συμπαν σαν εξωγηινοι! Γιατι να μην ειμαστε και εγωιστες!!! ΔΕΝ ειμαστε μονοι μας σε ολοκληρα τα συμπαντα, σιγουρα υπαρχουν και αλλοι πλανητες που θα φιλοξενουν ζωη αναμεσα στα τοσα δισεκατομμυρια και δεν ξερω και γω ποσσα ηλιακα συστηματα και πλανητες!! και ετσι επειδη πλεον ειναι πιο ευκολο να πιστευεις πως υπαρχουν εξωγηινοι παρα το να μην υπαρχουν!! Οποτε γιατι να μην μας εχουν επισκευθει ηδη απο πολυ παλια και να εχουνα εγκατασταθει εδω? σημειωση: και εμεις οι ανθρωποι εξωγηινοι ειμαστε!! Δεν ειναι απαραιτητο να πιστευουμε πως καποια στιγμη στο μελλον θα συναντησουμε εξωγηινους γιατο αυτο μπορει να εχει γινει ηδη οπως προανεφερα και να τα εχουν συγκαλυψει οι κυβερνησεις και να εχει στηθει ολοκληρη συνομοσια!!!

   Αυτα απο εμενα που δεν ειμαι ερευνητης αλλα ανοιχτομυαλος! Μπορει να μην εχω ερευνησει ακομη (προς το παρον) αλλα τουλαχιστον αυτα που ειπα τα πιστευω σιγουρα!!! Οποτε γιατι οχι να μην υπαρχουν και αυτα τα οντα που αναφερεις στα αρθρα σου αλλα και να συζουν (αν και κρυφα) στον πλανητη μας!!!

 11. Επισης επειδη την εψαξα και στο ινερνετ την 1η φωτογραφια αναφερει πως αυτο το κρανιο ειναι ενα ανθρωπινο προΪστορικο κρανιο του ανθρωπου Homo heidelbergensis! Εδω σου παραθετω και καποιες φωτογραφιες για να το δεις και μονος σου:

  https://www.google.gr/search?q=homo+erectus+skull&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=k2wSUvLWCdDXsgbguoDoBg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=667#fp=be382e667d8785da&q=homo+heidelbergensis+skull&tbm=isch

  http://www.google.gr/imgres?start=162&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=zSTjPi_mF9AXLM:&imgrefurl=http://www.proprofs.com/flashcards/story.php%3Ftitle%3Danthropology-lab-final&docid=NgdjjDBtO1dfsM&imgurl=http://www.skullsunlimited.com/userfiles/image/variants_large_4039.jpg&w=900&h=1021&ei=yG0SUui8A8fXtAb_8YAI&zoom=1&ved=1t:3588,r:85,s:100,i:259&iact=rc&page=7&tbnh=175&tbnw=151&ndsp=26&tx=51&ty=73#imgdii=_

 12. Συμφωνω με τον Εχετλαιο, ειδικα η 1η φωτογραφια που δειχει το κρανιο του λυκαωνα σιγουρα οι 2 μεγαλοι κυνοδοντες ειναι ειτε ζωγραφισμενοι ειτε κατασκευασμενοι ωστε να δειξουν πως λοιπουν απο εκεινη την σειρα, αν και κατα την γνωμη μου κανονικα θα επρεπε να εχει τουλαχιστον μια σειρα τεσσαρων δοντιων και μετα ερχονται οι τεραστιοι κυνοδοντες, ακομη στη θεση των αυτιων εχει μια μαυρη μουντζουρα! Επισης οσο για τη 2η φωτογραφια οι ανθρωποι, τα ζωα και ολα τα υπολοιπα γυρω του ειναι ομοιομορφα ζωγραφισμενα πανω στην τοιχογραφια εκτος απο τον Λυκαωνα ο οποιος φαινεται πολυ προχειρα σχεδιασμενος, αμα παρατηρησεις καλα βλεπεις τις μαυρες γραμμες των βουνων στη θεση που καλυπτει ο Λυκαωνας και το χρωμα του αν και μοιαζει λιγο με το υπολοιπο τοπιο διαφερει και φαινεται πως το υλικο που χρησιμοποιηθηκε δεν ειναι το ιδιο αλλα κατι σαν μαρκαδορος, λες και καποιος το φωτογραφησε πρωτα και μετα το ζωγραφισε πανω σε χαρτι! Εσενα Saman δεν σου φαινονται καπως περιεργες οι φωτογραφιες με βαση αυτα τα στοιχεια?

  1. Greek Warrior!!!!

   ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

   ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ …. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!! ΠΑΝΤΟΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!!

   ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΗΛΑΙΟΓΡΑΦΙΕΣ……. ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!

   ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΥΜΕΝΗ ΦΑΡΣΑ!!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΕΒΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΡΙΨΟΚΥΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΗΡΟΣ ΤΟΥ!;!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση