ΜΕΣΗ ΓΗ part 30 ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΣΑΥΡΗΤΕΣ- ΦΟΛΙΔΟΕΙΔΗ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΗΣΤΕΣ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

 ΜΕΣΗ ΓΗ part 30

 ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΣΑΥΡΗΤΕΣ- ΦΟΛΙΔΟΕΙΔΗ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΗΣΤΕΣ!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!

 Είναι πολύ δύσκολο και το καταλαβαίνω ότι να πιστέψει κάποιος στην ύπαρξη των Ερπετόμορφων ( Reptilians ), είναι σχεδόν αδύνατο. Δεν πρόκειται να τους κακολογήσω ή να τους αποκαλέσω άπιστους γιατί είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει, μα δεν θα δεχτώ όμως τις επικρίσεις τύπου, ότι δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά από την στιγμή που υπάρχουν χιλιάδες αποδείξεις!!!!

θα πει κάποιος εύλογα τι αποδείξεις υπάρχουν; Οι αποδείξεις είναι πάρα πολλές από τα αρχαία χρόνια έως και σήμερα!! Αν κάποιος ψάξει όλες τις αρχαίες ιστορίες του κόσμου αλλά και τις αρχαίες θρησκείες μέχρι και τις σημερινές θα ανακαλύψει από ερπετόμορφα τέρατα έως ερπετόμορφα νοήμον όντα τα οποία μοιάζουν καταπληκτικά με τους ανθρώπους!!!

Από τις χώρες που εμφανίστηκαν οι ερπετόμορφες οντότητες και εμφανίστηκαν ως θεοί, οι δαιμονικές οντότητες ή ακόμα και σαν εξωγήινοι είναι:

Στην αρχαιότητα:

Ελλάδα, Αίγυπτο, Κίνα, Ιταλία, Αγγλία, Κεντρική Αμερική, Νότια Αμερική, Βόρεια Αμερική, Σκανδιναβικές χώρες, Αιθιοπία, Ινδία, Μογγολία, Ιράκ, Ιράν και Αγκόλα!!!

Στην σημερινή εποχή:

Ελλάδα, Σκανδιναβικές χώρες, Κίνα, Ιαπωνία, Μογγολία, Ρωσία, Βόρεια Αμερική, Κεντρική Αμερική, Νότια Αμερική, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τσεχοσλοβακία, Συρία, Τουρκία, Αίγυπτος, Λιβύη, Λάος, Βιετνάμ, Ινδονησία, Καμπότζη, Ταϋλάνδη, Φιλιππίνες, Ταϊβάν, Μαλαισία, και η Ινδία!!

Στην σημερινή εποχή δεν εμφανίζονται ως θεότητες ή δαίμονες αλλά εμφανίζονται σαν ηγέτες κρατών!!! Όπως έχω πει και πιο παλιά σε άλλα μου άρθρα είναι όλοι αυτοί που έχουν φτιάξει τις πιο ξακουστές μυστικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο μαζί με όλα τα παρακλάδια τους!! Οι μυστικές εταιρίες οι οποίες έδρασαν και δρουν μέχρι σήμερα από τους ερπετόμορφους είναι οι εξής:

Α) ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ – Όπου είναι πανάρχαια μυστική αδελφότητα όλων των Ερπετόμορφων οντοτήτων του πλανήτη γη!!

Β) ΝΑΪΤΕΣ – Η Ιεραρχία των Ναϊτών Ιπποτών, η μύηση που γινόταν για να γίνει κάποιος μέλος ή ακόμα και οι ακραιότητες που έγιναν από αυτούς τους ιππότες από τους αρχηγούς τους δείχνει ξεκάθαρα για το ποιοι ήταν!! Απίστευτο; Ίσως άλλα αν ψάξετε και βρείτε την ιστορία τους όλη και ποιοι ήταν οι ηγέτες τους θα καταλάβετε ότι ήταν μια από τα πιο φανερά παρακλάδια μυστικών εταιριών των Ιλλουμινάτοι!!

Γ) ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ –  Ψάξτε για αυτούς έχουν πολύ ενδιαφέρον!! ( Αν και θα αναφερθώ στο μέλλον αναλυτικά για μία μία όλες τις μυστικές εταιρίες,,,,).

Δ) ΤΕΚΤΟΝΕΣ

Ε) ΜΑΣΟΝΟΙ

Ζ) ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΘΟΥ

Η) ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Θ) ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – Δεν έχει να κάνει καμία σχέση με τους Ναζί!!

Ι) ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ

Κ) ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΙΕΡΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΔΕΡΒΙΣΗΔΩΝ – Για να μην παρεξηγηθούν οι Τούρκοι που το διαβάζουν αυτό, αυτό το τάγμα δεν έχει να κάνει με τους πραγματικούς Δερβίσηδες!!!

Λ) ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΙΑ

Υπάρχουν και άλλες πολλές που θα τις αναφέρω όπως είπα πιο πάνω μια μια. Τα παρακλάδια αυτών είναι από θρησκευτικές οργανώσεις κάθε θρησκείας, αλλά ακόμα και Κυβερνητικές Οργανώσεις!! Σε όλες αυτές τις μυστικές οργανώσεις υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επωφελούνται με δόξα και πλούτη, σε πολύ ελάχιστες περιπτώσεις είναι λίγοι οι άνθρωποι που γνωρίζουν με τι έχουν να κάνουν. Αν δεν θελήσουν να συνεργαστούν και είναι επίσημα πρόσωπα τους σκοτώνουν και στην θέση τους παίρνει ένας Αλοηγκόρ. Οι Αλοηγκόρ είναι Ερπετόμορφοι που έχουν χαρίσματα όπως ο χαμαιλέον δηλαδή μπορεί να αλλάξει και να πάρει όποια ανθρώπινη μορφή θελήσει….!!!

Θα μου πείτε το παρατραβάω!! Όχι εγώ αλλά αυτοί και εμείς πρέπει να δεχόμαστε ότι μας σερβίρουν. Γιατί λέτε να έφτιαξαν τόσες μυστικές εταιρίες αλλά και θρησκευτικές αιρέσεις αλλά και Κυβερνητικές οργανώσεις; μα όταν δεν πιστεύει κάποιος σε κάτι θα το βρει κάπου αλλού έτσι έχουν πιάσει όλα τα σημεία και μας έχουν σαν πρόβατα και μας ελέγχουν μέχρι να έρθει η στιγμή που θα φανούν και τότε; Τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για όλους…….!!!

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι Δρακονιανοί ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της γης και ότι συνυπήρχαν μαζί με κάθε είδος δεινοσαύρου αλλά και τυρανόσαυρου και ότι σήμερα κατοικούν στην Μέση Γη!!  Κάποια στιγμή στην γη ήρθαν διαστημόπλοια ( ΑΝΟΥΝΑΚΙ ) και ή κατασκεύασαν τον άνθρωπο ή τον έφεραν μαζί τους όπου και τον άφησαν εδώ!! Μαζί με τους ΑΝΟΥΝΑΚΙ λέγεται στην κρυφή ιστορία του πλανήτη οι ΑΝΟΥΝΑΚΙ ότι ήρθαν και οι γνωστοί ΓΚΡΙΖΟΙ όπου λέγονται και αυτοί φολιδωτοί δηλαδή έχουν φολίδες ή λέπια όπως τα ερπετά!! Όταν οι Ανουνάκι έφυγαν δήλωσαν στους ανθρώπους πως θα ξαναγυρίσουν κάποια στιγμή από τότε οι Γκρίζοι έχουν πάρει το πάνω χέρι μέχρι και σήμερα φτιάχνοντας πολλές ράτσες γεννητικός από ερπετόμορφους και προσπαθούν να καταλάβουν τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη αλλά και του ανθρώπου!!!!

Βέβαια αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα δώσω λεπτομέρειες και εξηγήσεις στο μέλλον!!! Πολλοί ερευνητές της Μέσης Γης πιστεύουν ότι οι Γκρίζοι εδώ και χιλιάδες χρόνια έχουν την βάση τους ή την πόλη τους στην Κοίλη Γη!! και ότι πλέον είναι εσωγήινοι και όχι εξωγήινοι, και ότι αυτοί μέσο της γενετικής έχουν φτιάξει σκλάβους αλλά και έχουν εξουσιάσει τους Δρακονιανούς για να κάνουν τις βρομοδουλειές τους…… σας παραθέτω τα παρακάτω βίντεο όχι για να σας πείσω αλλά για να δείτε κάποια πράγματα τα όποια είναι αληθινά!!! Ίσως από κάποια σοκαριστείτε αλλά είναι η ωμή αλήθεια, κανένα βίντεο δεν έχει υποστεί την διαδικασία PHOTOSHOP ή VIRTUAL-EFECTS!!! Μέχρι την επομένη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!! ( Αν και για αυτό το οποίο μιλήσαμε πιστεύω ότι σύντομα θα είναι ανάμεσα μας όπως εσύ και γω!!)

 

http://www.youtube.com/watch?v=SKNqVAn3pTQ

http://www.youtube.com/watch?v=TXJcuwBrcgY

http://www.youtube.com/watch?v=YO8qENd1PKU

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 
 

11 σκέψεις στο “ΜΕΣΗ ΓΗ part 30 ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΣΑΥΡΗΤΕΣ- ΦΟΛΙΔΟΕΙΔΗ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΗΣΤΕΣ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!

 1. ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΩ ΤΟ Ο.Κ.77 – 23 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΗΜΙΚΟ – ΚΟΚΤΈΙΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΕΊ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΟΡΓΟΝΙΤΩΝ!!! ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΛΕΩ. ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ!! ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΊΖΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΉΣΩ. ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΟΡΓΟΝΙΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΕΊ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ ΔΥΟ 24ΤΡΑΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ΞΑΝΑ ΡΑΝΤΗΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!

  ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟ ΕΡΕΥΝΑ!! ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!! ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΛΕΠΤΕΠΊΛΕΠΤΟ ΖΗΤΗΜΑ……!!!

 2. Καλημέρα στους ερευνητές και τους αναγνώστες
  του ιστότοπου.
  Φίλε Saman Lycan επανέρχομαι στον διάλογο μας
  με για να σε ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα ,και θα
  ήθελα να μου το διευκρινήσεις.
  Είπες ότι το χημικό Ο.Κ 77-23 είναι δολοφόνος
  οργονιτων,δηλαδή το χημικό αυτό καταστρέφει
  την λειτουργία και τα αποτελέσματά τους?
  Η λειτουργία του CHEMBUSTER είναι για να διασπά
  τους χημικούς ψεκασμούς,το χημικό τον αδρανοποιεί.

 3. ΦΙΛΕ SHINOBI!! ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Η ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΩ. ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝΕ ΦΕΥΓΑΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΙΣΟΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ!!!

  ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Η ΟΡΓΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ,, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ!! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΕΙΟΔΟΥΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!

  Η ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΜΑΤΙΚΗ, ΣΕ ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΕΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ!!!

  ΠΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΟΡΓΟΝΗ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΖΑ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ!! ΩΣΤΟΣΟ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΕΔΙΟ Η ΟΡΓΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ!!

  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΑΝΤΟΥ. Η ΟΡΓΟΝΗ ΓΕΜΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ Η « ΤΕΛΗ » ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ….. Η ΟΡΓΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΡΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΦΥΣΙΚΑ ΦΕΝΟΜΑΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΒΑΡΥΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΑΣΚΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ!!!

  Η ΟΡΓΟΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΚΙΝΗΣΗ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΟ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΗΣ ΚΥΝΗΣΗΣ!!! ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΣΥΣΤΟΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΟΗ , ΣΗΝΗΘΟΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ…… ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΩΝΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ!! ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΛΥΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ.

  ΛΟΙΠΟΝ!!! ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΚΟΚΤΕΗΛ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΟΝΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ!! ΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΕΜΨΥΧΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!

  ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΖΩΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΩΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΕΩΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΧΑΝΟΥΝΕ!!! ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΝΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΚΤΕΗΛ!!! ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΣΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ; Η ΑΚΟΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΟΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ!!!

  ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΑΛΑΙΝΕΣ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΖΩΑ ΑΠΟΔΗΜΙΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ!! ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕΓΕΙΣΤΟ ΣΤΡΕΣ, ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ!!!

  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΡΑΝΤΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Η ΟΡΓΟΝΗ ΑΠΟΣΠΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HAARP ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ, ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!! ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ 2025 ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!!!

  ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΤΕΗΛ ΑΥΤΟ. ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΧΩ ΘΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ ΚΟΙΤΑΧΤΕ!!! ΚΟΙΤΑΧΤΕ!!! ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

  ΛΕΩ ΕΣΕΙΣ!!! ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΟΝΗ!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

 4. ΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ!!! ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΗΜΙΚΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ « O.K. 77-23 »!! TA OΠΟΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ « ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΩΝ » ΟΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΊΣΑΙ….. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!

 5. Καλησπέρα Αόρατοι Λύκοι.
  Φίλε Saman είμαι μέρος του ευρύτερου πολέμου
  που παίζεται εις βάρος της ανθρωπότητας,ο κάθε
  ερευνητής ξεχωριστά έχει ευθύνες στις πράξεις
  και στις επιλογές του.Όχι δεν μιλάω για σωτήρες…
  Ένα πεδίο έρευνας που κάνω τα τελευταία χρόνια
  είναι πάνω στην Όργονη.
  Αναφέρθηκες για τα χημικά μονοπάτια!
  Κατασκευάζω Οργονίτες και νεφοδιαλυτες(chembuster)
  θέλω να ακούσω την άποψη σου,αν πιστεύεις ότι οι
  μικροί οργονίτες καθώς και οι chembusters βοηθούν
  στη διαλύση των χημικών ψεκασμών.

 6. Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι.
  θα πρέπει η ανθρωπότητα να είναι προετοιμασμένοι
  όταν θα ανοίξουν όλες οι πύλες τις Μέσης Γης και
  εμφανιστούν για να μας αφανίσουν στους έσχατους
  καιρούς.
  Εύχομαι φίλε μου Saman Lycan όλα αυτά να μην
  συμβούν,δυστυχώς η πληροφόρηση μου και τα
  γεγονότα που έρχονται δεν είναι αισιόδοξα.
  Ακόμη ένα πολύ καλό άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση