ΜΕΣΗ ΓΗ part42 ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟ ΝΙΚΟ ΛΕΛΟΥΔΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ << ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ…… ΚΟΥΦΙΟΛΟΓΟΥΣ >> ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ NEXUS TEYXOΣ 8 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ 2000!!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ

 ΜΕΣΗ ΓΗ part42 ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟ ΝΙΚΟ ΛΕΛΟΥΔΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ << ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ…… ΚΟΥΦΙΟΛΟΓΟΥΣ >> ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ NEXUS TEYXOΣ 8 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ 2000!!!!!

 Απαντώ σήμερα στο άρθρο αυτό γιατί σήμερα μου το έφεραν και το διάβασα αγνοώντας παντελώς την ύπαρξη του μέχρι σήμερα!!!! Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι κανένας από τους ερευνητές που αναφέρετε οπού και είναι του σιναφιού σας κύριε Λέλουδα δεν απάντησε σε αυτά που αναφερθήκατε. Επειδή εγώ δεν είμαι ερευνητής του σαλονιού όπως οι εν λόγο κύριοι και επειδή έχω αφιερώσει μια ολόκληρη ζωή στην έρευνα της Μέσης Γης θα σας απαντήσω εγώ έστω και καθυστερημένα!!!!

Αγαπητοί αναγνώστες διαβάστε πρώτα το άρθρο του Νικόλαου Λέλουδα και μετά θα δείτε την απάντηση που του καταθέτω.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΕΛΟΥΔΑ

 ΑΠΑΝΤΗΣΗ

SAMAN LYCAN

 Συμφωνώ μαζί στον όρο που λέτε ότι αυτό αποκαλούνται << ερευνητές >>…..διοτι είναι μάλλον ερευνητές του σαλονιού για πολλούς. Πολύ σωστά τοποθετήσατε ότι αναφέρουν τον τίτλο ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ και ΚΟΙΛΗ ΓΗ για να μην τσακωθούν. Μάθετε όμως ότι αυτούς τους τίτλους τους κλέψανε από άλλους συγγράφεις και γνήσιους ερευνητές της θεωρίας της Μέσης Γης. Σύμφωνο ότι το έκαναν για να πουλήσουν βιβλία με σκοπό την δόξα και το χρήμα ( κάτι που δεν κάνω εγώ ) επίσης συμφωνώ ότι πολλές από τις ιστορίες είναι παρατραβηγμένες πράγμα που το κάνουν εσκεμμένα…….

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!!!! Αγνοείτε τους λαϊκούς θρύλους και λέτε ότι όλοι οι θρύλοι είναι ψευδίσματα απλών ανθρώπων; Μα τους πιο πολλούς λαϊκούς θρύλους τους έχουν διαδώσει μεγάλα ονόματα στην χώρα μας κάτι που ίσως δεν ψάξατε καλά ή είστε τελείως ανιστόρητος!!!! Π.Χ. ο Όμηρος διαλαλούσε και εξιστορούσε την ιστορία της Τροίας και πολλοί άνθρωποι όπως εσείς στο καιρό τους έλεγαν ότι είναι ένα ωραίο παραμύθι της Χαλιμάς για παιδάκια για να κοιμούνται, δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για εμάς τους δήθεν << κουφιολόγους >> βγήκε σωστός και αληθινός ο Όμηρος!!!! Ααα!!! Μην ξεχνάτε ότι ο Σλήμαν δεν ήταν αρχαιολόγος παρά ένας αρχαιοκάπηλος ερευνητής!!!! Με τι κριτήρια κύριε δείχνετε ότι είναι θρύλοι και όπως το εννοείτε εσείς και το αφήνετε να διανοηθεί ειρωνικά παραμυθάκια!!;!!

Μιλήσατε για τεχνητές στοές που αναφέρθηκαν οι << κύριοι >> που αναφέρατε ότι έχουν παραφιλολογήσει και έχουν βγάλει του κόσμου τις ιστορίες!!!! Εσείς κύριε Λέλουδα έχετε εξερευνήσει τα πάνω από 7.500 χιλιάδες σπήλαια και βάραθρα της χώρας μας!;! Ύστερα από αυτό προλάβατε να εξερευνήσετε και όλα τα τεχνητά δίκτυα στοών και γαλαρίων όπως ειρωνικά αναφέρεστε για να μειώσετε τους << ερευνητές >> που αναφέρεστε!;! Αν ναι τότε γιατί το όνομα σας δεν είναι στα ρεκόρ Γκίνες!;!

Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι οι εν λόγο κύριοι έχουν γράψει κατά καιρούς αρλούμπες,  θα ήθελα να μου απαντήσετε αν ποτέ διαβάσετε αυτήν την απάντηση σε κάποια ερωτήματα που είναι πολύ εύλογα και έχουν κάποιο στόχο:

Α) Γιατί μεγάλα και γνωστά στο κοινό σπήλαια εσείς οι σπηλαιολόγοι τα έχετε αφήσει ανεξερεύνητα εδώ στην Ελλάδα πάντα, αλλά και στο εξωτερικό επίσης συνάδελφοι σας λέγοντας ένα κάρο δικαιολογίες;

Β) Γιατί δεν αναφέρεστε στα σπήλαια που πολύ καλά ξέρετε εσείς ποια είναι που από το βάθος τους και από πολύ μικρά ανοίγματα βγάζουν δυνατές ριπές αέρα και μάλιστα ένα βγάζει συνέχεια αέρα προς την επιφάνεια χωρίς να σταματά!;! Ποια είναι η εξήγηση σας!;! Από πού έρχεται ο αέρας σε τέτοια βάθη!;!

Γ) Για τα σπήλαια που κάποιοι χωριανοί χρησιμοποιούσαν ως καταψύκτες τι έχετε να πείτε από πού έρχεται το πολικό αυτό κρύο!;! Αν δεν το ξέρετε που είμαι σίγουρος ότι το ξέρετε τι λογική εξήγηση δίνετε εσείς ο λογικός είρωνας. Αν δεν το ξέρετε μπορούμε να το κανονίσουμε να πάμε παρέα να σας το υποδείξω…..

Δ) Ενώ είναι γνωστό στην παγκοσμία ιστορία η << ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ >> και ξέρετε πολύ καλά ότι υπήρξαν σπήλαια στην Ελλάδα όπου επισκέφτηκαν οι Γερμανοί με σθένος γιατί χλευάζετε την όλη υπόθεση!;! Αν χλευάζετε τους ερευνητές που αναφέρετε στο άρθρο σας …..καλώς, αν όμως αναφέρεστε στην δια αυτήν υπόθεση έτσι τότε δυο είναι τα δεινά. Η είστε ανιστόρητος….. Η ανήκετε κάπου κύριε χωρίς καμία αμφιβολία!!!! Πολλοί συνάδελφοι σας που τους ξέρετε εγώ δεν θα τους ονομάσω έχουν δηλώσει ότι σε κάποια σπήλαια της Ελλάδος οι Γερμανοί είχαν συγκεκριμένες αποστολές!!!! Εσείς όπως τα λέτε με την ειρωνεία που διαχέετε μας λέτε με λίγα λόγια ότι οι Γερμανοί έστειλαν την καλύτερη ορειβατική τους μεραρχία για να κάνει μαθήματα σπηλαιολογίας!!;!! Η τουρισμό!;! Σε αυτόν το τομέα αν ψάξετε παγκόσμια θα δείτε κύριε ότι η << ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ >> είχε ξεκινήσει από το 1937 σε όλο τον κόσμο και οι Γερμανοί έψαχναν σε κάθε χώρα το κάθε σπήλαιο που υπήρχε…………. ίσως και να έχετε δίκιο οι Γερμανοί είναι ένας λαός που του αρέσει η σπηλαιολογία και το έκαναν από χόμπι……..!!!!

Ε) Γιατί η Αμερική έκανε ευρεσιτεχνία την θεωρία της Μέσης Γης μιας και δεν υπάρχουν όλα αυτά που λέτε μπορείτε να διαβάσετε αυτό που σας λέω στο άρθρο μου << ΜΕΣΗ ΓΗ part 28 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ USA ΕΚΑΝΑΝ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ!!!! >>.

Ζ) Γιατί πολλοί συνάδελφοι σας ανά τον κόσμο έχουν βρει σε πολύ βαθιά σπήλαια χνάρια από άγνωστα θηλαστικά;

Η) Γιατί όλοι οι ειδικοί λένε ότι η υπόγεια πόλη της Καππαδοκίας έχει κτιστεί από μέσα προς τα έξω!;! Από πού ήρθαν αυτοί και ποιοι ήταν, με την δική σας ειρωνεία που διαχέετε ίσως να τους φύτεψαν…..

Θ) Γιατί μεγάλα ονόματα σπηλαιολόγων και γεωλόγων Αμερικανών λένε ότι οι πιο πολλές τεχνητές γαλαρίες στην Νότιο και Κεντρική Αμερική έχουν ανοιχτεί με εργαλεία σύντηξης ( εργαλείο που λιώνει τον βράχο σαν βούτυρο στην στιγμή ) και ότι από την φορά του λιωμένου βράχου τρεις από αυτές ειδικά στο Περού λένε ότι ξεκίνησαν από μέσα προς τα έξω!;! Λέτε και αυτοί να είναι ηλίθιοι και ανίδεοι οι << κουφιολόγοι >>!;!

Ι) Γιατί κύριε Λέλουδα αφού επανειλημμένα σας έχουν πει ότι το σπήλαιο του ακρωτηρίου Ταίναρου στην Πελοπόννησο σφραγίστηκε από τους Γερμανούς στον Α Παγκόσμιο Πόλεμο με τόνους σκυροδέματος δεν προσπαθήσατε να το ανοίξετε παρά μπαίνετε από την β είσοδο όπου είναι υποβρύχιος και δεν έχει να κάνει με το κύριο σπήλαιο!;!

Κ) Γιατί λέτε για χάρτες που έφτιαξαν ……. που σίγουρα αναφέρεστε για την υπόγεια Αθήνα ότι δεν ισχύουν!;! Προσωπικά εγώ ο ίδιος έχω μπει στο υπόγειο σύστημα της Αθήνας πριν το Μετρό. Εκεί γιατί δεν λέτε έστω και φραγμένες οι οδοί από το μετρό να πάτε!;! Εγώ είμαι διευθετημένος να σας πάω αν δε το γνωρίζετε και να βγάλετε πολλές φωτογραφίες για να συμπληρώσετε το άλμπουμ σας…..

Λ) Γιατί λέτε ότι ο ναύαρχος Μπέρντ ήταν ψυχοπαθής!;! Λέτε η Αμερικανική κυβέρνηση αν ήταν ψυχοπαθής να τον έστελνε σε δυο αποστολές στην Ανταρκτική ως αρχηγό!;! Εσείς σε μια αποστολή σας ως σπηλαιολόγος θα αφήνατε κάποιον ψυχοπαθή να σας οδηγήσει σε ένα άγνωστο σπήλαιο εφόσον θα ξέρατε ότι είναι ψυχοπαθής!;! Αυτή και μόνο η δήλωση σας κάνει να φαίνεστε ύποπτος ότι ανήκετε << κάπου >> και δεν θέλετε να μαθευτούν κάποια πράγματα ειδάλλως δεν υπάρχει λογική εξήγηση τουλάχιστον για τον ναύαρχο Μπέρντ το οποίο η Αμερικανική ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού τότε και μετέπειτα είπαν ότι είναι τα πράγματα όπως τα έλεγε ο ναύαρχος, προσέξτε κύριε Λέλουδα ΝΑΥΑΡΧΟΣ του Αμερικανικού στρατού. Επίσης από τότε έχουν βγει πολλά πράγματα στην φορά που θα ήταν καλό να ενημερωθείτε. Οι μασόνοι λένε ότι ήταν ψυχοπαθείς και κοίταξαν να τον εξαφανίσουν από την δημοσιότητα απορώ…….; Λέτε τα οχήματα που εφευρέθηκαν και φτιάχτηκαν μόνο και μόνο για την Ανταρκτική να φτιάχτηκαν επειδή τους έπεισε ένας ψυχοπαθής!!!;;!!! Με τι κριτήρια το έκανε αυτό κύριε; Με τι κριτήρια έπεισε το Κογκρέσο και όλους τους άλλους φορείς; Γιατί μετά τον πόλεμο της Ανταρκτικής…. τι δεν το γνωρίζετε; Ααα  θα σας μαλώσω μελετήστε κάτι επιτέλους!!!! Όπου η Αμερική έχασε παταγωδώς και τον ξανά έστειλαν στην δεύτερη αποστολή με την κωδική ονομασία << DEEP FREEZ >> !;! Ίσως μάλλον εκείνο τον καιρό η Αμερική να έστελνε τους στρατηγούς και τους ναύαρχους αλλά και πτεράρχους όπου ήταν ψυχοπαθείς να κάνουν έναν εικονικό πόλεμο στην Ανταρκτική όπου τους κόστισε όσο ο πόλεμος στο Ιράκ και τις δυο φορές για να γίνουν καλά!!!! Εσείς κύριε Λέλουδα τι λέτε!;!

Μ) Γιατί χλευάζετε μια γνώμη  περί των εκκλησιών, μοναστηριών, ξωκλησιών όπου μπλοκάρουν κάποια σπήλαια!;! Γιατί αυτό γίνεται και από άλλες θρησκείες όπως Μουσουλμάνοι, Βουδιστές, Ινδουιστές και ότι κάθε εξής λέγοντας ότι σφραγίζουν την έξοδο από το να μην βγει κάτι από εκεί!;! Αααα!!! Έχετε δίκιο το ξέχασα λαϊκοί θρύλοι…… Μα γιατί να μπουν στον κόπο και να τα κτίσουν εκεί συγκεκριμένα εκεί!;! Γιατί στην εν λόγο περιοχές υπάρχουν πολλές ιστορίες καταγεγραμμένες από τις αρχές σε εφημερίδες ότι κάτι υπάρχει και γιατί μέχρι σήμερα υπάρχουν αναφορές για ιπτάμενα φώτα αλλά και διάφορα όντα όπου τα έχουν καταγράψει με κάμερες!;! Ααα  το ξέχασα η υγρασία στους τοίχους το δημιουργεί αυτό το φαινόμενο και η διπλό έκθεση των φιλμ, και όλοι αυτοί οι ειδικοί, ΠΡΟΣΕΞΤΕ κύριε ειδικοί πανεπιστημίων αλλά και φορείς όπως ο Δημόκριτος που τα εξετάζουν λένε ότι είναι αληθινά!;! Όπως στο Σοφικό τον 19ο αιώνα όπου χωροφυλακή και επισκοπή έζησαν και εξολόθρευσαν τους λεγόμενους Βουρβούλακες ή ακόμη κα στην Τήνο ή σε νησιά των Κυκλάδων!;! Ξέρω την απάντηση σας τα έγραψαν τότε οι εφημερίδες για να φοβηθεί ο κόσμος και να πιστέψει στην εκκλησία. Συμφωνώ!!!! Όταν όμως υπάρχουν αποδείξεις από τις τότε εφημερίδες ότι δεν είναι έτσι όπως τα λέτε και διέθεταν στοιχεία!;! Τότε τι λέτε!;!

Ν) Γιατί αρχαιολόγοι με την βοήθεια συναδέλφων σας έχουν βρει σε σπήλαια στην Αμερική την Μαλαισία την Ρωσία ακόμη και στην Ελλάδα λείψανα από γίγαντες!;! Και γιατί ειδικά στην Αμερική Νότια και Βόρεια σε κάποια σπήλαια δήλωσαν ότι ήταν αδύνατον να είχαν μπει εκεί λόγο αναστήματος οπότε από κάπου αλλού έπρεπε να είχαν έρθει!;! Κάποια από τα σπήλαια που δηλώνετε στην Αμερικανική ήπειρο γιατί τα θεωρεί περίεργα η Αμερικανική σπηλαιολογική υπηρεσία!;!

Ξ) Γιατί όταν ανακαλύφθηκε το << Σπήλαιο των Κρυστάλλων >> διαβάστε και τα δυο άρθρα μου οι εκεί σπηλαιολόγοι δήλωσαν και όχι μόνο ότι <<……τελικά κάποια πράγματα θα πρέπει να τα πάρουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας και να τα δούμε με άλλα μάτια και σκέψεις…. >> επίσης δήλωσαν ότι πότε δεν πίστευαν ότι θα υπήρχε κάτι τέτοιο όπως αυτό το σπήλαιο…… Συνάδελφοι σας διεθνούς φήμης το δήλωσαν αυτό!!!! Εσείς τι έχετε να πείτε!;!

Ο) Τι έχετε να πείτε για τα μουμιοποιημένα πλάσματα που βρεθήκαν μέσα σε σπήλαια που δεν είναι ανθρώπινα και έχουν γίνει γνωστά ευρέως στο κοινό ως μη ανθρώπινο DNA; Με την ειρωνεία που διαχέετε θα μας πείτε ότι ίσως ήταν κάποιοι κομπάρσοι από την ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών……..

Π) Γιατί κάποιοι αρχαιολόγοι όπως και σπηλαιολόγοι να ρισκάρουν την φήμη τους λέγοντας ότι υπάρχει ένα τεράστιο δίκτυο στοών και γαλαριών που συνδέονται αναμεταξύ τους σε όλη την γη!;! Μήπως ούτε και αυτό το γνωρίζατε!;!

Δεν θα συνεχίσω τις ερωτήσεις μου……….. δεν θέλω να σας πίσω ούτε και με ενδιαφέρει!!! Η δήλωση σας << κουφιολόγοι >> πραγματικά με πείραξε διότι δεν βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι. Είστε ένας διαπρέπον σπηλαιολόγος και γνωρίζω την δράση σας από κοντά….. ( δίστιχος δεν θα καταλάβετε το ποιος είμαι ) αυτό όμως δεν σας δίνει το δικαίωμα το να κατηγορείτε κάποιους ανθρώπους. Αν έχετε κάτι προσωπικό με τους κυρίους να το κάνετε σε προσωπικό επίπεδο και να μην χρησιμοποιείτε όρους όπου υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι και σεβαστοί ερευνητές σε επιστημονικό κλάδο με το να τους αποκαλείτε ειρωνικά << κορφολόγους >>. Σέβομαι το έργο σας που έχετε προσφέρει άλλα και της σπηλαιολογικής εταιρίας Ελλάδος, όπως επίσης σέβομαι τα άτομα όπου έχασαν την ζωή τους εκεί μέσα προσπαθώντας να ανακαλύψουν κάτι.

Ρ) Γιατί κύριε Λέλουδα αναφέρεστε ακόμα μια φορά ειρωνικά για τους αυτοφωτισμούς που έχουν αναφέρει κάποιοι ερευνητές σε βαθειά σπήλαια ή γαλάριες δεν τον πιστεύεται αυτό; Σας το λέω αυτό γιατί  συνάδελφοι σπηλαιολόγοι αλλά και με την επιστημονική ειδικότητα της γεωλογίας, δηλαδή ότι είναι γεωλόγοι έχουν εντοπίσει σπήλαια αλλά και φυσικές γαλαρίες όπου στα σπλάχνα τους έχουν πετρώματα σε μεγάλες ποσότητες που ονομάζονται φωσφορούχος χαλαζίας. Εσείς στο ενεργητικό σας ως σπηλαιολόγος και όχι με την ειδικότητα σπηλαιολόγος-γεωλόγος δεν έχετε ακούσει ποτέ για αυτό το φυσικό φαινόμενο; Αν όχι αυτό δηλώνει την σοβαρότητα της αντίληψης με αυτό που κάνετε που αγαπάτε τόσο.

Σ) Μια και όπως λέτε ότι δεν πιστεύεται στην θεωρεία στης κούφιας γης και είστε μέγας είρωνας στο ζήτημα αυτό και σας αρέσκεται να χλευάζεται την κατάσταση αυτήν εξηγήστε μου εσείς αυτό που θα σας ρωτήσω που μέχρι τώρα διάσημοι γεωλόγοι με μέγα κύρος στην δουλεία τους δεν έχουν απάντηση μέχρι σήμερα, παρά οι απαντήσεις που δίνουν είναι μόνο θεωρητικές. Η ερώτηση είναι η εξής. Τα υπόγεια ποτάμια που είναι γνωστά στους γεωλόγους ανά τον κόσμο αλλά και οι υπόγειες πηγές που σίγουρα έχετε συναντήσει κάποιες από αυτές στην σπηλαιολογική δραστηριότητα σας μπορείτε να μου πείτε από πού έρχονται, δηλαδή από πού πηγάζουν και που καταλήγουν υπογείως; Και γιατί ενώ ρέουν εκατομμύρια μέτρα κυβικά νερού ποτέ δεν στερεύουν;

Τ) θα ήθελα να μου εξηγήσετε ως ειδικός στη σπηλαιολογία για τα εξής ευρήματα τα οποία αναφέρω στο άρθρο μου <<ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ>> . Πως αυτά τα αντικείμενα υπήρξαν και βρεθήκαν μετά από εκατομμύρια χρόνια και επίσης θα ήθελα να μου εξηγήσετε ΠΡΟΣΕΞΤΕ κάτι το οποίο δεν έχουν εξηγήσει ακόμα οι ειδικοί το οποίο και αναφέρω στο άρθρο μου << ΜΕΣΗ ΓΗ part 26 ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΝΑΓΟΥ ΣΤΟ << ΥΠΟΓΕΙΟ >> ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ!!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ!!!!>> ότι οι σπηλαιολόγοι και γεωλόγοι με ειδικότητα αρχαιολόγων πιστεύουν ότι και αυτό το μνημείο φτιάχτηκε από μέσα προς τα έξω, καταλαβαίνεται τι σημαίνει αυτό; διαβάστε τα λοιπόν και ίσως θα έχετε την ευκαιρία να χλευάσετε με την ειρωνεία που σας διαχέει διεθνή κύρους σπηλαιολόγους και αρχαιολόγους.

Συγχωρέστε με αν ήμουν λίγο ειρωνικός αλλά με διδάξετε εσείς το πώς να γίνω από το άρθρο σας. Ελπίζω κάποια στιγμή να μου απαντήσετε τεκμηριωμένα και με αποδείξεις σε αυτές τις λίγες ερωτήσεις που σας έκανα. Αντίθετα με κάποιους άλλους εγώ δεν ονόμασα τα όποια  σπήλαια κύριε Λέλουδα και ούτε παρακινώ ανθρώπους να μπουν σε σπήλαια…… όμως σίγουρο είναι ότι υπάρχει μια συνομωσία γύρω από το όλο θέμα και έχετε δίκιο στο ότι απαγορεύθηκε η διείσδυση των σπηλαίων μόνο για ένα λόγο, λόγο της σύλησης αρχαιοτήτων όπου και μαίνεται για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας. Σε αυτό συμφωνώ ότι οι αρμόδιες αρχές καλά έπραξαν……. Να είστε πάντα καλά και ελπίζω να συνεχίσετε την σπηλαιολογική σας δραστηριότητα αν δεν την έχετε σταματήσει με το σθένος που γράψατε το άρθρο σας τότε με τόσο ειρωνεία!!!! Αααα!!!! Μην ξεχάσετε.

ΣΙΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΧΡΥΣΟΝ ΕΣΤΙ ΘΑΠΤΕΙΝ ( Πυθαγόρας )

 INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


4 σκέψεις στο “ΜΕΣΗ ΓΗ part42 ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟ ΝΙΚΟ ΛΕΛΟΥΔΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ << ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ…… ΚΟΥΦΙΟΛΟΓΟΥΣ >> ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ NEXUS TEYXOΣ 8 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ 2000!!!!!

  1. πολυ ωραιο αρθρο , αλλα κατα τη γνωμη μου θα πρεπει να ξυπνησει απο το λυθαργο του για να μπορεσει να κατανοησει ολα αυτα που του λες Lycan , αλλα δυστηχως ακομα κοιμαται και ονειρευεται αυτα που του υποδεικνυουν να πει

  2. Πολύ σωστά τοποθετημένες ερωτήσεις και πολύ θα ήθελα να δω τι θα απαντήσει αν και πιστεύω ότι δεν θα το κάνει δυστυχώς.

    Πάντως τα συμπεράσματα μου από το άρθρο του είναι πως για κάποιο λόγο που δεν αρμόζει σε επιστήμονα ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από “κάτι” λες και τον έθιγε προσωπικά κάποιος με τα βιβλία και θεωρίες του. Χρησιμοποίησε δε πολύ νωθρά επιχειρήματα κατά την γνώμη μου και ήταν όντως είρωνας ακόμη και για θρησκευτικά μνημεία που σχεδόν απέδωσε στην τύχη το ότι βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Ακόμη αγνωεί εντελώς το γεγονός πως όταν οι παραδόσεις λένε κάτι, παρόλο που αυτό μπορεί να μην είναι στην πραγματικότητα έτσι ακριβώς, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει όντως κάτι!

    Τέλος πάντων, θα ήθελα να απαντήσει αλλά προσωπικά δεν το βλέπω.

Αφήστε μια απάντηση