Μέση γη!!!!part 56

ΜΕΣΗ ΓΗ

Μέση γη!!!!part 56

Πολλοί είναι αυτοί που με κατηγορούν ή θα με κατηγορήσουν για τα άρθρα μου για την Μέση Γη όπως και για τους Λυκάωνες!!!! Ως ψεύτης και φαντασιόπληκτος και ως άτομο επικίνδυνο για το κοινό…. Δεν με νοιάζει όμως!!!! Όπως έχω ξαναπεί αν δεν τα πιστέψετε που δεν επιβάλω κάτι τέτοιο τουλάχιστον θα λέτε ότι διαβάσατε κάτι όπου είχε πλάκα ή ως μια φανταστική ιστορία ενός τρελού!!!! Είναι όμως έτσι!;! Για να δούμε:

Ο Ρόντνεϊ Κλάφ, φίλος και συγγραφέας του βιβλίου World Top Secret: Our Hollow Earth ( Γουόρλντ Τοπ Σήκρετ: Άουρ Χόλοου Ερθ ), έγραψε για την κούφια γη:

<< Πρόσφατα βρέθηκε ένας χάρτης ηλικίας περίπου πέντε εκατομμύριων χρόνων που δείχνει ότι στον πλανήτη μας υπογείως υπάρχει ένα δίκτυο από σήραγγες μέσα από τις οποίες μπορεί να πάει κανείς σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου θελήσει. Με το θέμα αυτό ο κόσμος ασχολήθηκε πολύ μετά το 1946, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Ρίτσαρντ Σέγβερ, είπε , ότι ήρθε επαφή με υπόγειους κατοίκους της Μέσης Γης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πέρασε αρκετές εβδομάδες σε μια σήραγγα μαζί με αυτούς. Φυσικά, θα μπορούσε κανείς να μην πιστέψει τίποτα από αυτά που ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος. Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν αυτά που λέει ο Ρίτσαρντ Σέγβερ είναι όντως αλήθεια  όπως ο Πολωνός ερευνητής Yang Payenka ( Γάνγκ Παγένκα ).

Ο Γάνγκ λέει ότι στον πλανήτη μας στο εσωτερικό του υπάρχει ένα δίκτυο από σήραγγες μέσω των οποίων μπορείτε να πάτε σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου θελήσετε. Αυτές οι σήραγγες κυριολεκτικά είναι υαλωμένες  και φτιαγμένες με μαθηματική ακρίβεια κάτι που γίνεται μόνο με ανώτερη τεχνολογία κάτι σαν λέιζερ ή όπλο τήξης. Παρόμοιες σήραγγες έχουν βρεθεί στη Νότια Αυστραλία, τον Ισημερινό, τη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον Παγένκα, σε αυτές τις υπόγειες λεωφόρους κυκλοφορούν ΑΤΙΑ διασχίζοντας το εσωτερικό της Γης με ιλιγγιώδης ταχύτητες. Στη Νέα Ζηλανδία, ανθρακωρύχοι , << σκόνταψαν > επάνω σε δύο σήραγγες, αλλά τους διέταξαν να τσιμεντοποίησουν επειγόντως το εύρημα αυτό…

Ο συγγραφέας Μάρσαλ Μπι Γκάρντερ το 1920 εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο << Ταξίδι στο κέντρο της γης >>, παρόμοιο με αυτό του Γάλλου συγγραφέα, Ιουλίου Βερν. Το βιβλίο του Ιουλίου Βερν αφορούσε μια αποστολή μέσα από ένα κούφιο βουνό στην Ισλανδία, το οποίο βιβλίο φαίνεται ότι βασιζόταν σε αληθινά γεγονότα σύμφωνα με την δική μου έρευνα. Ο Μάρσαλ Μπι Γκάρντερ στο δικό του βιβλίο προκαλεί την κυβέρνηση να εξετάσει την θεωρία αυτή και τελικά όντως αυτό συμβαίνει.

Έστειλαν τον Ναύαρχο Μπέρντ του Αμερικανικού Ναυτικού με ιστορικό αποστολών στην Ανταρκτική και αξιόπιστοι μάρτυρες καταθέτουν ότι βρέθηκε το άνοιγμα το 1947 πετώντας πάνω από αυτό. Ισχυρίστηκε ότι ΑΤΙΑ τον απήγαγαν μαζί με το αεροσκάφος του και προσγειώθηκαν μέσα στο εσωτερικό της κούφιας γης. Έπειτα τον ανέκρινε ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός της τοπικής τους κυβέρνησης και του ζήτησε να μεταφέρει ένα μήνυμα στην δική μας κυβέρνηση << ότι θα γίνει αντεπίθεση στην χρήση των πυρηνικών όπλων αν δεν σταματήσουν οι γήινοι την χρήση τους >>.

Αυτό συνέβη ένα χρόνο πριν την ρίψη της ατομικής βόμβας στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι και ανησυχούσαν πολύ για την χρήση πυρηνικών όπλων. Από τότε υπάρχουν ενδείξεις ότι ιπτάμενοι δίσκοι με προέλευση τον εσωτερικό κόσμο της γης απέτρεψαν την χρήση πυρηνικών πυραύλων πολλές φορές.

Ρόντνεϊ Κλάφ: Θεωρώ ότι τα περισσότερα ΑΤΙΑ προέρχονται από το εσωτερικό της γης. Διαθέτουμε πληροφορίες ότι όλοι οι πλανήτες καθώς και ο Ήλιος είναι κούφιοι. Ο Δρ. Γκρίρ προσεγγίστηκε από εξωγήινους και τελικά πείστηκε να τους ακολουθήσει στο φεγγάρι όπου και προσγειώθηκε στο εσωτερικό της σελήνης σε ένα θόλο στη βάση, σε μια εξωγήινη βάση.

Περιέργως ο Δρ. Γκρίρ διαθέτει ως μάρτυρα έναν πρώην στρατιωτικό. Ένας από τους μάρτυρες που αναφέρει στη μελέτη του περιγράφει πως αυτός μπήκε στο θάλαμο επεξεργασίας φιλμ για να επισκευάσει τον φωτογραφικό εξοπλισμό και τότε του αποκαλύφτηκε από φωτογράφο που ήταν παρών ότι “διαθέτουμε φωτογραφίες από την σελήνη, που λήφθηκαν από το διαστημόπλοιο Απόλλων και πως υπάρχει μια βάση εξωγήινων στο φεγγάρι”.

Αυτό μου αποδεικνύει πως ο Χάουαρντ Μέντζερ έλεγε την αλήθεια σχετικά με τους ανθρώπους που τον κατεύθυναν στην άλλη πλευρά του φεγγαριού και πως συνάντησε πολλούς ανθρώπους που προέρχονταν από άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Ενδεχομένως όλοι οι πλανήτες να μην κατοικούνται στην επιφάνεια τους αλλά, θα μπορούσαν να κατοικούνται στο εσωτερικό τους >>.

Πράγματι είναι ένα βιβλίο δυναμίτης για όποιον το βρει όπου δυστυχώς στην Ελλάδα κανείς δεν έχει μεταφράσει. Θυμάμαι σε μια συζήτηση μας πριν χρόνια που μου είχε πει ο Ρόντνεϊ:

<<  Στην Ελλάδα την χώρα σου υπάρχουν πολλές πύλες που πάνε προς τα κάτω από την αρχαιότητα! Κάποιες είναι εμφανείς και κάποιες άλλες όχι. Κάποιες τις έχουν κλίσει οι ιερείς της χριστιανοσύνης με μοναστήρια. Δυο τις έχουν κλίσει αμερικανικές βάσεις μια που είναι πολύ κοντά στην Αθήνα και μια που είναι από την πλευρά του Μαραθώνα όπου και είναι η ποιο περίεργη. Θυμήσου Saman ότι κάποια στιγμή οι Αμερικανοί θα φύγουν μα τις βάσεις αυτές δεν θα τις εκμεταλλευτεί κανείς διότι η χώρα σου θα έχει τέτοιες εντολές… >>

Πράγματι και έτσι έγινε!!!! Η βάση του Ελληνικού αλλά και η βάση κοντά στον Μαραθώνα δεν εκμεταλλευτήκαν ποτέ…. Αν και η βάση του Ελληνικού φαίνεται να έχει κάποιες δραστηριότητες ο ελληνικός στρατός αν κάποιος πάει θα διαπιστώσει ότι οι Αμερικανοί δεν έχουν φύγει από εκεί…!!!!

Τελικά υπάρχουν εσωγήινοι;

Τον Μάιο του 1976 μια ομάδα εθελοντών φοιτητών του πανεπιστημίου της Τσεχοσλοβακίας αποφάσισαν να μείνουν για έξι μήνες μέσα σε ένα σπήλαιο. Τα ονόματα τους κατά έναν περίεργο ( ; ) λόγο δεν έγιναν γνωστά!!!! Επαφή είχαν με το τηλέφωνο και μέσα στο σπήλαιο είχαν λίγο φως. Ήθελαν οι Τσεχοσλοβάκοι επιστήμονες να μάθουμε για το πόσο επηρεάζεται σε ένα άτομο ο κιρκαδικός ρυθμός (το βιολογικό ρολόι). Μπήκαν μέσα λοιπόν οι φοιτητές, σε λίγες μέρες έχασαν τον χρόνο 24 ώρες κλπ. Δεν θα ασχοληθώ με το πείραμα όπου μετέπειτα έκαναν και οι Αμερικανοί, Ιάπωνες και Ρώσοι αλλά θα μπω στο κυρίως θέμα . Όταν φθάσανε περίπου στις 150 ημέρες άρχισαν να λένε οι φοιτητές ότι έβλεπαν και άλλους ανθρώπους μέσα στο σπήλαιο και ότι τους μιλούσαν μάλλον Λατινικά!!!! Κατάλαβαν ότι τους έλεγαν να πάνε στην δική τους υπόγεια πόλη!!!! Όταν πέρασαν 176 μέρες ,οι επιστήμονες επάνω αποφάσισαν να διακόψουν το πείραμα. Καταλάβαιναν ότι οι φοιτητές άρχισαν να χάνουν τα λογικά τους…

Κατέβηκαν λοιπόν κάτω οι ειδικοί και τα έχασαν και αυτοί με αυτά τα οποία και είδαν!!!!  Από όλο το γκρουπ μόνο ένα άτομο βρήκαν και αυτό σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση!!!! Όλα όσα γράφανε ήταν απείραχτα, αλλά τα άλλα άτομα δεν βρέθηκαν όσο και αν έψαξαν. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές και ειδικά συνεργία διάσωσης άρχισαν να ψάχνουν το σπήλαιο, μετά από οχτώ ημέρες βγήκανε άπρακτοι κάνοντας λόγο ότι το σπήλαιο έχει τόσες αχανείς διακλαδώσεις που θα μπορούσαν να ψάχνουν για μήνες εκεί μέσα τους χαμένους φοιτητές!!!! Μετά το συμβάν το οποιο ναι μεν είναι αληθές αλλά διαψεύδεται από το πανεπιστήμιο ( ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟΥ ΔΙΌΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΥΠΌΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΤΟΝ ΜΗΝΎΕΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ) οι Τσεχοσλοβακικές αρχές με κάποια ειδικά τμήματα της KGB σφράγισαν μια γαλαρία του σπηλαίου με τόνους σκυροδέρματος ( !!!! ). Η σπηλιά όπου είχαν πάει οι φοιτητές λεγότανε Jasovská Cave ( Τζασόβσκα Κέιβ ).

Jasovská Cave 1

Jasovská Cave 2

Jasovská Cave 3

Jasovská Cave 4

Jasovská Cave 5

 Το σπήλαιο Τζαβόσκα!!!!

Το σπήλαιο εν μέρει ( δηλαδή κάποιο μέρος του όπου είναι το 1% ) άνοιξε για το κοινό το 1846, καθιστώντας το παλαιότερο δημόσιο προσβάσιμο σπήλαιο στη Σλοβακία. Τα χαμηλότερα μέρη του σπηλαίου ανακαλύφθηκαν το 1922 – 1924 και ένα συγκεκριμένο μονοπάτι χτίστηκε και ηλεκτροδοτήθηκε το 1924!!!! 852 μέτρα από τα 2148 μ. ( αν και η KGB σε αναφορές τις όπως και οι ναζί όπου έκαναν έρευνες εκεί λένε ότι είναι παραπάνω από 6.782  μέχρι εκεί που μπόρεσαν να μετρήσουν…) είναι ανοικτή για το κοινό.

Στο σπήλαιο υπάρχουν πολλά αρχαιολογικά ευρήματα, κυρίως από την παλαιολιθική , νεολιθική εποχή και την  Hallstatt περιόδους, στο σπήλαιο.  Το σπήλαιο αυτό περιλαμβάνεται στην Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO με κατάλογο ως μέρος των Σπήλαιων Aggtelek Karst και της Σλοβακικής Karst .

Μα κάποιοι άλλοι ερευνητές λένε ότι δεν ήταν αυτό το σπήλαιο όπου πήγαν τα παιδιά αυτά για να κάνουν το πείραμα. Αλλά ήταν το Dominica ( Ντομίνικα ) όπου είναι το μεγαλύτερο σπήλαιο στο Σλοβακικό Karst στη νότια Σλοβακία ,στην  περιοχή Rožňava( Ροζνάβα )  . Είναι ένα μέρος του συγκροτήματος  που συνεχίζεται μέσα στο σπήλαιο Baradla ( Μπαράντλα ) ( Aggtelek ) στην Ουγγαρία!!!! Ανακαλύφθηκε το 1926 από τον Ζάν Μάικο. Από το 1932, τα 1.600 μέτρα είναι μόνο ανοικτά για το κοινό από τα 5.140 μέτρα (16.860 πόδια).

DOMINIKA CAVE 1

DOMINIKA CAVE 2

DOMINIKA CAVE 3

DOMINIKA CAVE 4

DOMINIKA CAVE 5

DOMINIKA CAVE 6

DOMINIKA CAVE 7

 Το σπήλαιο Ντομίνικα!!!!

Θα μπορούσα να έβαζα και άλλες φωτογραφίες αυτών των δυο καταπληκτικών σπηλαίων όπου πράγματι έχουν τεράστιο ενδιαφέρον για το ζήτημα της Μέσης Γης αλλά λόγο χώρου δεν το κάνω. Όσο απίστευτο και να ακούγεται σε αυτά τα δυο σπήλαια οι ναζί αλλά και η KGB απασχολήθηκαν για αρκετό καιρό. Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες ειδικά για το πείραμα που έκαναν οι φοιτητές. Αν και πολλοί ερευνητές έψαξαν να βρουν τον έναν και μοναδικό επιζώντα όλοι έφτασαν μέχρι το σημείο όπου αυτός και η οικογένεια του μετακόμισαν για άγνωστους λόγους στην Ρωσία….. !!!!

Ας δούμε κάτι τώρα το οποιο ίσως δεν σας φανεί να έχει να κάνει με την Μέση Γη και πολλοί ερευνητές το προσπερνάνε χωρίς να του δίνουν καθόλου σημασία ενώ θα έπρεπε:

Τον 5ο αιώνα π.Χ. ο αστρονόμος, μαθηματικός και φιλόσοφος Αναξαγόρας, υποστήριξε ότι πριν από τον κατακλυσμό η Σελήνη στον ουρανό μας δεν ήταν, δηλαδή δεν υπήρχε!!!!Τα ίδια έγραψε ήδη από τον 3ο αιώνα π.Χ. ο Απολλώνιος ο Ρόδιος.
Στα Αρχαία χρονικά των Μάγια περιγράφονται πολλές φορές, ότι ο ουρανός αντί για το φεγγάρι είχε πρωία την Αφροδίτη ( !!!! ). Δηλαδή το πιο λαμπερό αστέρι ήταν η Αφροδίτη μια που έλειπε το φεγγάρι. Σχετικά με την Αφροδίτη σε σχέση με τον κατακλυσμό ,την πλημμύρα της γης , ο Βιργίλιος αναφέρει. Γράφει ότι, σύμφωνα με τις αρχαίες πηγές , η πλημμύρα συνέβη στις ημέρες που το χρώμα και το μέγεθος της Αφροδίτης άλλαξε.(δηλ. Ήρθε το φεγγάρι και το πέρασαν για την Αφροδίτη αλλά έγινε μεγαλύτερη). Κάποιοι μύθοι λένε ότι κατά τη διάρκεια της πλημμύρας, στον ουρανό υπήρχαν δύο φεγγάρια! ( Η Αφροδίτη και το νεοεισερχόμενο φεγγάρι). Γεωλόγοι λένε ότι οι σεληνιακές παλίρροιες υπήρχαν πριν από εκατομμύρια χρόνια!!!! Δεν τις δημιουργεί το Φεγγάρι. Άλλη πηγή τις κάνει, αλλά πια πηγή τις κάνει ακόμη δεν το ξέρουν!!!! Η σύσταση του φεγγαριού δεν είναι η ίδια με την σύσταση της γης. Άρα ήρθε από άλλο μέρος το φεγγάρι. Για να φρενάρει όμως και να περιστραφεί γύρω από την γη και όχι να πέσει επάνω στην γη, κάποια νοήμοντα όντα το κάνανε!!!! Εδώ μπαίνουν οι εξωγήινοι. Σταματώντας όμως την σελήνη λόγω της βαρύτητας, στην γη έγιναν τεράστια παλιρροϊκά κύματα, και μαζική αφύπνιση των ηφαιστείων… Έτσι δικαιολογούν οι Ρώσοι τον κατακλυσμό.

Καταγεγραμμένες στην προφορική παράδοση λαών και στην αρχαία ελληνική γραμματεία.

Ο Δημόκριτος και ο Αναξαγόρας δίδαξαν ότι υπήρχε μία εποχή όπου η Γη ήταν χωρίς φεγγάρι.

Ο Αριστοτέλης έγραψε ότι η Αρκαδία, πριν κατοικηθεί από τους Έλληνες, είχε Πελασγικό πληθυσμό και ότι αυτοί οι αυτόχθονες κατοικούσαν σε αυτή την περιοχή από μία πολύ μακρινή εποχή όπου ακόμα δεν υπήρχε η σελήνη στον ουρανό!!!! Γι’ αυτό τον λόγο τους ονόμασε και Προσέλληνες!!!!

Ο Απολλώνιος ο Ρόδιος ανέφερε την εποχή “όταν δεν υπήρχαν όλα τα περιφερόμενα σώματα στον ουρανό, πριν εμφανιστούν οι φυλές της Δανάης και του Δευκαλίωνα, και υπήρχαν μόνο οι Αρκάδες, για τους οποίους λεγόταν ότι κατοικούσαν πάνω στα βουνά και τρέφονταν με βελανίδια, πριν την ύπαρξη της σελήνης”.

Παρόμοιες αναφορές έχουμε από τον Πλούταρχο, τον Οβίδιο, τον Ιππόλυτο, τον Λουκιανό, τον Censorinus ( Σενσόρινους ).

Είναι πιθανόν να υπάρχουν κάποιες αναφορές για το θέμα και στην Παλαιά Διαθήκη (για γη χωρίς φεγγάρι) και υπάρχουν σίγουρα ανάμεσα στους Ινδιάνους της Αμερικής!!!!

Κείμενα από τόσο μακρινές περιοχές μεταξύ τους όπως η Ευρώπη και η Νότια Αμερική μιλούν για αρχαίους λαούς που έζησαν στην Γη πριν αυτή αποκτήσει φεγγάρι. Στην Ελλάδα ονομάζονταν Προσέληνες, που σημαίνει << προ της Σελήνης >>. Κατά τα φαινόμενα, στην Νότια Αμερική, σύμβολα που βρέθηκαν στους τοίχους του προαύλιου του Καλασάγια, κοντά στην πόλη του Τιαχουανάκο (στην Βολιβία), καταγράφουν την σελήνη να πρωτοεμφανίζεται πριν από περίπου 12.000 έτη!!!! Η εμφάνιση της Σελήνης λέγεται ότι προκάλεσε μεγάλες αναταραχές στην Γη, στη μορφή σεισμών, μαζικών πλημμυρών και κλιματολογικών αλλαγών. Ενδιαφέρον παρουσιάζει, ότι αυτή η μακρινή περιοχή έχει προταθεί από κάποιους λόγιους ως η πραγματική περιοχή της μυθικής Ατλαντίδος του Πλάτωνα και αυτή η μεγάλη πλανητική αναταραχή ως το κατακλυσμιαίο γεγονός που κατάστρεψε την Ατλαντίδα!!!!

Η ιδέα ενός κόσμου δίχως σελήνη επίσης επιβιώνει στην προφορική παράδοση ανάμεσα στους Ινδιάνους των υψιπέδων της Μπογκότα στις ανατολικές Κορδιλέρας της Κολομβίας. << Στους πρώιμους καιρούς, όταν η σελήνη δεν ήταν ακόμα στους ουρανούς >>, αναφέρουν οι φύλαρχοι των Τσίμπχας, σε συνάφεια με τους αρχαίους καιρούς. Εάν αυτή η μέθοδος ιστορικής διήγησης σχετίζεται με την πραγματική φυσική απουσία της Σελήνης ή απλά χρησιμοποιείται ως μεταφορά για να δείξει ένα πολύ μακρινό παρελθοντικό χρόνο, είναι ένα θέμα ανοιχτό προς συζήτηση, ειδικά από την πλευρά των σκεπτικιστών όπου αυτό το θέμα τους ταλαιπωρεί ιδιαίτερα!!!!
Η σελήνη κυβερνά τις παλίρροιες και τις εποχές μας, έτσι πιθανόν ο ευκολότερος τρόπος για να επιβεβαιώσουμε τα δεδομένα είναι να κοιτάξουμε στα γεωλογικά αρχεία που καταγράφουν τις παλίρροιες. Είδατε ότι πυκνά συχνά αναφέρω το όνομα Σελήνη αλλά και Φεγγάρι γιατί να έχει δυο ονομασίες!;! Θα το δούμε σε μελλοντικά άρθρα το γιατί…!!!!Στους αρχαίους καιρούς πολλά ημερολόγια ήταν βασισμένα στη σελήνη και αποδείξεις παλαιολιθικής γνώσης των σεληνιακών φάσεων χρονολογούνται πίσω περίπου μέχρι το 23.000 π.Χ. καθώς πιστοποιείται από το περιγορδιανό γλυπτό γνωστό ως << η θεά του Λαουζέλ >>, στο οποίο η ημισέληνος αναπαριστάτε ως ένα κέρατο. Υπάρχουν 13 καθαρώς σκαλισμένα κάθετα χτυπήματα τα οποία λέγεται ότι αναπαριστούν τον αριθμό των πανσέληνων σε ένα σεληνιακό έτος. (* Δεν είναι σίγουρο κατά πόσο η θεά του Λαουζέλ αναπαριστά 13 μήνες του Σεληνιακού έτους ή τους εμμηνορροϊκούς κύκλους, διότι οι σεληνιακοί κύκλοι σε ένα χρόνο είναι 12,368 δηλαδή πιο κοντά στο δώδεκα και όχι στο 13 ενώ οι εμμηνορροϊκοί κύκλοι είναι 13,044 δηλαδή σχεδόν ακριβώς 13 όσες και οι χαράξεις της θηλυκής θεάς) Πρώιμες αποδείξεις για το ενδιαφέρον του ανθρώπου προς τη σελήνη είναι περιέργως δυσεύρετες, πράγμα το οποίο προκαλεί έκπληξη καθώς αυτή θα έπαιζε ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινή τους ζωή, ,εξάλλου η σελήνη θα βρισκόταν από πάνω τους σχεδόν κάθε νύχτα.

Οι ναζί ανακάλυψαν ότι όταν η σελήνη ήρθε στην τροχιά της γης οι κάτοικοι του αστρόπλοιου σελήνης ήρθαν σε επαφή με κατοίκους της Μέσης Γης. Όχι όποιους και όποιους μα τους Δρακονιανούς σαυρήτες!!!! Όπου είχαν ξεμείνει με τα την αναχώρηση των Αννουνάκι από την Γη!!!! Έτσι οι ομοϊδεάτες Δρακονιανοί του αστρόπλοιου Σελήνη όταν ήρθαν εκείνη την εποχή ήρθαν σε επαφή με τους εσωγήινους Δρακονιανούς μέσω των Μαύρων Ιερατείων και από τότε ξεκίνησε το μέγα σχέδιο τους!!!!

1Η φωτογραφία επάνω είναι απεσταλμένος του Χίμλερ στην εύρεση ανοίγματος πύλης για την Μέση Γη!!!! Μια σπάνια φωτογραφία όπου δείχνει τον απεσταλμένο των ναζί να έχει βρει ένα αρχαιότατο τεχνούργημα όπου απεικονίζει ένα ερπετόμορφο ον σαν και αυτά τα οποία έγραψε ο Λάβκραφτ!!!! Τα γράμματα – ιερογλυφικά της πέτρας έχουν παρθεί από πολλούς σκηνοθέτες για κάμποσες ταινίες επιστημονικής φαντασίας!!!!

Το τεχνούργημα αυτό αρχικά ήρθε στην δικαιοδοσία των ναζί όπου μετά την ήττα τους από τους συμμάχους αυτό και πολλά άλλα τεχνουργήματα  από την ανταρκτική ήρθαν στα χέρια των συμμάχων, ιδιαίτερα των Αμερικανών όπου και ξεκίνησαν με την σειρά τους τις έρευνες τους στην ανταρκτική!!!! Γιατί λέτε ότι απαγορεύετε αυστηρά από τα ενωμένα έθνη οποιαδήποτε επίσκεψη  επάνω στην ανταρκτική!;! Για να μην μολυνθεί η ήπειρος από τους ανθρώπους!;! Και πόσοι θα μπορούσαν να πάνε εκεί εκτός από κάποιους πλούσιους!;! Άραγε κάτι άλλο θέλουν να κρύψουν εκτενέστερα από όλους τους ανθρώπους και αυτό είναι η πύλη προς την Μέση Γη!!!!

Μα για να δούμε λίγο τι ήξεραν οι ναζί:

2

 Στη γερμανική επαρχεία της Βε­στφαλίας, πολύ κοντά στο μυστη­ριώδες Εξτερνστάινε -το πέτρινο εκείνο μνημείο που θυμίζει τόσο πολύ το βρετανικό Στόουνχετζ- δεσπό­ζει έως σήμερα επιβλητικό το κάστρο Βεβελσμπούργκ!!!! Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι το συγκεκριμένο μνημείο είναι μια πύλη για την Μέση Γη από τον μεσαίωνα!!!!

Οι καλαίσθητοι πύργοι του που ξεμυτούν χαρακτηριστικά πάνω από το πυ­κνό δάσος της περιοχής μεταμορφώ­νουν ολόκληρη την τοποθεσία σε μα­γευτικό σκηνικό, ταιριαστό στη διήγη­ση παραμυθιού, κι όχι στα θλιβερά γε­γονότα ενός Παγκόσμιου Πολέμου. Στην πραγματικότητα όμως το παραμυ­θένιο αυτό κάστρο έπαιξε σημαντικό ρόλο στις θηριωδίες του Τρίτου Ράιχ, α­ποτελώντας δογματικό κέντρο και μυ­στικιστικό ιερό για μια εκκολαπτόμενη άγνωστη θρησκεία, αυτή των μαυροφο­ρεμένων ανδρών των Ες-Ες!!!!

Η ΠΡΟΦΗΤΕΊΑ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΉ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΤΩΝ ΕΣ-ΕΣ

Στις 3 Νοεμβρίου 1933, ο Reichsfuhrer ( Ρεϊχσφάχνερ ) των Ες-Ες, Χάινριχ Χίμλερ, ο δεύτερος πιο ισχυρός άν­δρας στην Γερμανία, θα επιλέξει το κάστρο στη Βεστφαλία, με σκοπό να το μετατρέψει σε ναζιστική Μέκκα, κυ­ριολεκτικά σε νέο << ομφαλό- του κόσμου >>. Αλλά για να το καταφέρει αυτό, πάνω α­πό 1200 άνθρωποι θα χάσουν την ζωή τους σε βαριά καταναγκαστικά έργα… Το κάστρο Βεβελσμπούργκ μέχρι και σήμερα θεωρείται το πλέον αντιπροσω­πευτικό δείγμα της ναζιστικής μανίας για τον αποκρυφισμό, καθώς οτιδήποτε έχει να κάνει με την επιχείρηση του Χίμ­λερ στους πέτρινους πύργους στην Βε­στφαλία, όπου αφορά πραγματικά το μυστικι­σμό και τη μαγεία, αλλά και ότι είχε συσχετισμό με την Μέση Γη!!!!

Πολλές είναι οι θεωρίες για τους λόγους που οδήγησαν των αρχηγό των Ες-Ες στην τοποθεσία αυτή. Κάποιοι ισχυρίζο­νται πως η περιοχή αποτελεί γεωμαγνητικό κόμβο, καθώς εκεί συγκλίνουν πολλές διαφορετικές γραμμές ley ( Λέι ), ενισχύοντας έ­τσι τα όποια τελετουργικά δρώμενα με τη δύναμη των τελλουρικών ρευμάτων. Ορισμένοι πάλι πιστεύουν πως το κά­στρο ήταν ήδη φορτισμένο με ιδιαίτερες μαγικές δυνάμεις που επικεντρώνο­νταν στο βόρειο πύργο του, ο οποίος ε­πιβίωσε κατά μυστηριώδη τρόπο από τις προσπάθειες κατεδάφισης που πραγ­ματοποίησαν οι σύμμαχοι λίγο πριν το τέλος του πολέμου!!!! Αλλά και ότι εκεί υπάρχει η ποιο μεγάλη πύλη της Μέσης Γης η οποία καταλήγει στο ποιο μεγάλο μαύρο ιερατείο όλων!!!!

Σύμφωνα πάντως με τον Trevor Ravenscroft ( Τρέβορ Ράβενσκροφτ ), τον συγγραφέα του θρυ­λικού πια << Η Απόκρυφη Ιστορία του Να­ζισμού >> (The Spear of Destiny.1973)  η επιλογή του Χίμλερ για τη μετατροπή του τόπου αυτού σε ιερό, οφείλεται σε αρχαία προφητεία…!!!! Ήταν κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Ερρίκου του Κυνηγού (10ος αιώ­νας), όταν ένας Σάξονας μάντης προει­δοποίησε για << μια γιγάντια καταιγίδα που θα εμφανιζόταν από την Ανατολή και θα σύντριβε τους Γερμανούς, αν δεν την αντιμετώπιζαν και δεν τη γύριζαν πί­σω στην περιοχή του Μπίρκενβαλντ, στη Βεστφαλία >>.

Για τον Χίμλερ, τα λόγια αυτά δεν μπο­ρούσαν παρά να σημαίνουν τον επερχό­μενο κίνδυνο από τους Σλάβους και τις ορδές από τη Ρωσία, οι οποίες μπο­ρούσαν να αντιμετωπιστούν μονάχα μ’ ένα θαρραλέο ιπποτικό Τάγμα, παρόμοιο μ’ εκείνο των αρχαίων Τευτόνων. Από το κάστρο Βεβελσμπούργκ λοιπόν, θα αναδύονταν οι ιππότες αυτοί, την αποστολή των οποίων μυστικά είχαν αναλάβει οι δυνά­μεις των Ες-Ες του Χίμλερ…
WITCH CASTLE

ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ

Οι νέοι ιδιοκτήτες του Βεβελσμπούργκ. απο­τελούσαν ουσιαστικά ένα ακόμη κεφάλαιο στην ήδη μεγάλη και αιματηρή ιστορία του κά­στρου. Σύμφωνα με τα ιστορικά αρχεία, το ίδιο το κτίριο οικοδομήθηκε με ανα­γεννησιακή αρχιτεκτονική την πρώτη δε­καετία του 1600, λειτουργώντας ως δεύ­τερη κατοικία για τον πρίγκιπα-επίσκοπο του Πάντερμπορν όπου πολλοί είναι οι ερευνητές που λένε ότι το έκτισε εκεί μετά από συνάντηση ενός μαύρου ξωτικού που του έδειξε και την πύλη για προς τα κάτω!!!!

Τα θεμέλια του έγιναν πάνω στα ερείπια ενός παλαιότερου σαξονικού φρουρίου, όπου ανακαλύφτηκαν τάφοι από τη λίθι­νη εποχή. Μετέπειτα ανασκαφές αποκάλυψαν στην ευρύτερη περιοχή κρανία α­πό τον άνθρωπο του Νεάντερνταλ, όπως επίσης και εργαλεία και κοσμήματα της εποχής του Χαλκού, αλλά κάνουν λόγο και για μέταλλα τα οποία ήταν άγνωστα στην γη και τα οποία κανείς δεν γνωρίζει τι τα έκαναν οι ναζί!!!!

Κατά το 17° αιώνα, τα μπουντρούμια του κάστρου << φιλοξένησαν >> αρκετές δε­κάδες γυναίκες που, παγιδευμένες στο το ευρύτερο κλίμα υστερίας που μάστιζε την Ευρώπη, βασανίστηκαν και εκτελέ­στηκαν ως μάγισσες. Αν και πιστεύετε ότι οι ποιο πολλές από αυτές γινόντουσαν δώρο από τους δεσμώτες τους στους Δέρος ή ερωτισμό ή ακόμα και για βρώση!!!! Για το δάσος που περιβάλλει το κάστρο, υπάρχει ο θρύλος πως έγινε εκεί μια ση­μαντική μάχη μεταξύ των ενωμένων γερ­μανικών φύλων και του στρατού της Ρώμης, προσφέροντας την ελευθερία στους πρώτους, από τις λεγεώνες της μεσογειακής αυτοκρατορίας. Φυσικά, σ’ όλα αυτά προστίθεται και ο αινιγματικός βραχώδης σχηματισμός του Εξτερνστάϊνε, ο οποίος μάλλον α­ποτελούσε σπουδαίο τόπο λατρείας για τα προ-Χριστιανικά φύλα της νεολιθι­κής εποχής…..!!!! ψάξτε λίγο για αυτόν το βράχο και θα μάθετε πολλά!!!!

Η ιστορική αξία λοιπόν της περιοχής ε­νίσχυε την πεποίθηση του Χίμλερ για το δίκαιο της απόφασης του να ιδρύσει σ’ αυτόν τον ιδιαίτερο τόπο ένα ναζιστικό Βατικανό. Έτσι, τον Αύγουστο του 1934, οι άνδρες των Ες-Ες θα εγκατα­σταθούν στους πύργους του παλαιού κά­στρου, αφού πρώτα θα εξασφαλίσουν την ιδιοκτησία του για εκατό χρόνια α­πό τις τοπικές αρχές, έναντι του ποσού του ενός μάρκου το χρόνο!!!!

Το ίδιο το κτίριο όμως, δεν ήταν έ­τοιμο για να υλοποιήσει πλήρως τα όνειρα του Χίμλερ. Έτσι, από το 1934 θα ξεκινήσουν εκτετα­μένες εργασίες αναπαλαίωσης και ανα­διαμόρφωσης του χώρου, για να εξυπη­ρετήσει όσο γίνεται πιο ικανοποιητικά τα σχέδια του μικροκαμωμένου ιδεαλι­στή. Ακόμη και αυτοί οι στόχοι όμως, από την αρχή δεν ήταν ξεκάθαροι… ε­πίσημα τουλάχιστον διότι πολλοί λίγοι ήταν αυτοί που ήξεραν για την ύπαρξη της πύλης προς την Μέση Γη, σήμερα κανείς δεν την έχει βρει την πύλη αυτή….από όσο γνωρίζω μόνο δυο ξέρουν την τοποθεσία μέσα στο κάστρο που είναι.

Όπως φάνηκε από τις ομολογίες πολλών αξιωματικών στη δίκη της Νυρεμβέρ­γης, οι αρχικές προθέσεις του κόμμα­τος, ήταν να μετατρέψουν τους χώρους του Βεβελσμπούργκ σε τόπο συγκέντρω­σης και επιμόρφωσης των διοικητών των Ες-Ες. Σε μικρό-μεγάλο κολέγιο δη­λαδή, όπου οι αξιωματικοί θα διδάσκο­νταν τα σύμβολα και την ιδεολογία του νέου Ράιχ.

Μονάχα με το πέρασμα του χρόνου, τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Χίμλερ έγιναν περισσότερο γνωστά, κυρίως μετά το Φε­βρουάριο του 1935, όταν οι ανακατα­σκευές στο κάστρο περιήλθαν απευθείας στον έλεγχο του Χίμλερ και των στενών του συνεργατών. Από την ημέρα εκείνη, όλες οι αρχιτεκτονικές διεργασίες είχαν ως στόχο τη δημιουργία της μαντικής βά­σης ενός απόλυτου ιπποτικού Τάγματος, έ­να σύγχρονο Κάμελοτ, ένα πνευματικό καταφύγιο για όλη την Άρια φυλή. Αλλά!!!! Και για την μύηση κάποιων ατόμων για τα μυστικά και την διείσδυση στην Μέση Γη!!!!

Το κόστος γι’ αυτό το όνειρο ανερχόταν στα 250 εκατομμύρια μάρκα, και αν το ποσό μοιάζει μεγάλο, αυτό οφείλεται στη θέληση του Χίμλερ να αναδιαμορ­φώσει, όχι μόνο τις εγκαταστάσεις του κάστρου, αλλά και ολόκληρη την γύρω περιοχή, θα ίδρυε έτσι μια ιδιόμορφη πολιτεία αφιερωμένη εξολοκλήρου στο μαύρο τάγμα των Ες-Ες και τη νέο-παγανιστική τους λατρεία!!!! ( δηλαδή στους θεούς – κάτοικους της Μέσης Γης!!!! Διότι τότε πίστευαν οι ναζί ότι μόνο οι δρακονιανοί ήταν οι κάτοικοι της Μέσης Γης!!!! Φυσικά, μια τέτοια επιχείρηση χρειαζό­ταν εργατικό δυναμικό -πρόβλημα που επιλύθηκε άμεσα το 1939 με την κατα­σκευή ενός στρατοπέδου συγκέντρωσης, λίγο πιο έξω από τους χώ­ρους του κάστρου.

Για τις ανάγκες των έργων, κατέ­φθαναν από το Βερολίνο εκατο­ντάδες κρατούμενοι, διαμορφώ­νοντας έτσι ένα << χωριό του θανά­του >>, εξίσου βάναυσο με αυτό στο Άουσβιτς, αν και κατά πολύ μι­κρότερο σε μέγεθος. Συνολικά, από τις 3900 ψυχές που εγκαταστάθηκαν στην περιο­χή ως εργάτες, 1285 άνθρωποι έ­χασαν τη ζωή τους, άλλοι από υ­περβολική κόπωση κατά τις επι­σκευές του κάστρου, ενώ ορι­σμένοι λόγω ασιτίας ή διότι α­πλά εκτελέστηκαν… ή δόθηκαν προς βρώση στους Δέρος!!!

Παράλληλα όπως ακριβώς ο Χίτλερ είχε πά­ρει σιωπηλά τη θέση του Μεσσία Χριστού στη συλλογική συνείδηση των Γερμανών-στα σχέδια του Χίμλερ ήταν να αντικατα­στήσει τον Καθολικισμό με μια νέα ψευδό-παγανιστική θρησκεία. Η νέα λατρεία θα ήταν βασισμένη στην ιδε­ολογία της προϊστορικής γερμανικής κουλ­τούρας, δίνοντας έμφαση στη φυλετική α­γνότητα και στην έμφυτη ανωτερότητα του γερμανικού πληθυσμού, αλλά και στις τότε δοξασίες για το δένδρο της Μέσης Γης!!!! Για τον Χίμλερ, τα Ες-Ες ήταν ο πρώτος ε­κτελεστής αυτής της ιδέας αλλά και το μέσο για τη διάδοση της νέας θρησκείας.

Έτσι, μαζί με καινούργιες συλλογικές γιορτές, ό­πως τη Γενέθλια Ημέρα του Φύρερ, που γιορταζόταν από όλη τη Γερμανία, ο ίδιος θα διοργανώσει φεστιβάλ για το θερινό και Χειμερινό Ηλιοστάσιο, εμποτισμένα με ποι­κίλα παγανιστικά δρώμενα. Σ’ αυτές τις γιορτές, οι άνδρες των Eς-Ες ή­ταν πάντα παρόντες, ενώ σε περισσότερο κλειστές συγκεντρώσεις πραγματοποιούσαν παγανιστικές τελετές ονοματοδοσίας, όπως και διαφορετικά τυπικά, τα οποία λάμβαναν χώρα στους κλειστούς χώρους του κάστρου Βεβελσμπούργκ.

3

Παρόμοια, στο κέντρο της τράπεζας των Ες-Ες (αλλά αυτήν τη φορά ακριβώς από κάτω, πάνω στο λευκό μαρμάρινο δάπεδο), τοποθετήθηκε ένας μαύρος δί­σκος που περιβάλλεται από δώδεκα α­κτινωτούς σιγμοειδείς ρούνους. Σύμφω­να με το αποκαλυπτικό βιβλίο του Nicholas Goodrick-Clarke ( Νίκολας Γκούντρικ-Κλάρκ, ο Μαύρος Ήλιος (2002):

DODEKAKTINOS ILIAKOS TROXOS

<< Αυτός ο δωδεκάκτινος ηλιακός τροχός προέρχεται από διακοσμητικούς δί­σκους της δυναστείας των Μεροβιγγείων της πρώιμης μεσαιωνικής περιόδου, οι οποίοι εικάζεται ότι αντιπροσωπεύ­ουν τον ορατό ήλιο ή τη διέλευσή του α­πό τους μήνες του χρόνου. Οι δίσκοι αυ­τοί σχολιάζονταν σε επιστημονικές δη­μοσιεύσεις στη διάρκεια του Τρίτου Ράιχ και θα μπορούσαν κάλλιστα να εί­χαν χρησιμοποιηθεί ως πρότυπα από τους σχεδιαστές του Βέβελσμπουργκ… (Αυτός) ο Μαύρος Ήλιος είναι η κοσμο­γονική πηγή όλης της δημιουργικής ενέργειας στο σύμπαν, (και) το σύμβολο του Βέβελσμπουργκ σίγουρα παραπέ­μπει στην περιστροφική και εκρηκτική ι­σχύ του Μπίγκ Μπάνγκ, τη στιγμή της δημι­ουργίας του σύμπαντος >>.

Το σύμβολο αυτό με την ιδιαίτερα βαθιά και σημαντική αποκρυφιστική σημα­σία, έγινε σύμβολο των νεοναζί και από τη δεκαετία του 1990 πέρασε από την Αυστρία στη διεθνή σκηνή, περισσότερο ως μαγική επίκληση χαμένης πα­τρίδας, υπενθυμίζοντας τα μα­κρινά ιδεώδη της Θούλης ( χώρας της Μέσης Γης )και τον εναλλακτικό κόσμο που προσπαθούσαν να οικοδομή­σουν τα μυστικιστικά Ες-Ες. Βέβαια ήταν ξεκάθαρο σε εμάς τους ερευνητές όπου ασχολούμαστε με την Μέση Γη ότι ήταν ξεκάθαρο ότι πρόκειτε για τον σύμβολο του Μαύρου Ήλιου όπου τόσο πυκνά συχνά έχουνε συναντήσει σε πολλές έρευνες και δείχνει τον ενεργειακό Ήλιο της Μέσης Γης!!!!

4

 Η ΚΡΥΠΤΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, Η ΛΟΓΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ

Ακριβώς κάτω από τη στρόγγυλη αίθουσα βρίσκεται η κρύπτη -ή πιο σωστά η << χώρα των νε­κρών >> όπως την αποκαλούσαν. Πρόκειται για τεράστια κυκλική αίθου­σα, διακοσμημένη με 12 γρανιτένιες κο­λόνες και θόλο για οροφή, όπου κυριαρ­χεί η μεγάλη ζωγραφισμένη σβάστικα. Στο κέντρο της αίθουσας υπήρχαν σχέ­δια να κατασκευαστεί βωμός, όπου με τεχνητό τρόπο θα διατηρούσε άσβηστη τη φλόγα προς τιμή των νεκρών αξιωμα­τούχων των Ες-Ες, των οποίων οι στά­χτες θα τοποθετούνταν στον ίδιο χώρο.

Στο ίδιο μέρος θα φυλάσσονταν αργό­τερα και τα ειδικά δαχτυλίδια (με το σχέ­διο ενός κρανίου ανάμεσα σε ρούνους) που φορούσαν οι μαυροφορεμένοι α­ξιωματικοί.

Το συμβολικό αυτό κόσμη­μα δινόταν στα ανώτερα στελέχη, όταν αυτά περνούσαν το τρίτο έτος υπηρε­σίας στο επίλεκτο σώμα. Αναμφίβολα, η ιδέα αυτή του Χίμλερ πήγαζε από τη βόρεια μυθολογία, και πιο συγκεκριμένα, από το περίφημο έ­πος για το δαχτυλίδι της δύναμης των Νιμπελούνγκεν που τόσο πολύ ενέπνεε τον γερμανικό λαό, κυρίως μετά από τη σύνθεση της ομώνυμης πολύωρης όπε­ρας του Βάγκνερ…

Από εκεί βέβαια ξεκίνησαν οι υπόλοιπες αποστολές για την Μέση Γη ανά τον κόσμο όπου και έχω προαναφέρει αλλά και θα αναφέρω στο μέλλον…!!!!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ «ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ» του ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΒΑΤΟΝ

Ποιες είναι οι γνώσεις μας για το εσωτερικό της Γης;

<< Οι φυσικοί δεν έχουν ακόμη καταφέρει να διατυπώσουν μια ικανοποιητική θεωρία που να προβλέπει πόσο πυκνό θα πρέπει να είναι το υλικό στις συνθήκες πίεσης που αναμένονται στο εσωτερικό της Γης. Με άλλα λόγια, δεν έχουμε καταφέρει να προσδιορίσουμε πολύ καλά τις ιδιότητες της ύλης υπό αυτές τις συνθήκες. Οι γνώσεις μας για τη Γη είναι πολύ λιγότερες σε σχέση με τις αντίστοιχες γνώσεις μας για την κατάσταση της ύλης στα άστρα. Τα μαθηματικά που υπεισέρχονται είναι αρκετά δύσκολα, προς το παρόν, αλλά ίσως πολύ σύντομα συνειδητοποιήσει κανείς ότι πρόκειται για ένα σημαντικό πρόβλημα και ασχοληθεί σοβαρά με την εξεύρεση κάποιας λύσης. Το άλλο πρόβλημα ασφαλώς είναι πως, ακόμη και αν γνωρίζαμε την πυκνότητα, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε υπολογισμούς για τα ρεύματα κυκλοφορίας. Ούτε θα μπορούμε ουσιαστικά να προσδιορίσουμε τις ιδιότητες των πετρωμάτων σε υψηλές πιέσεις. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πόσο γρήγορα υποχωρούν τα πετρώματα. Όλα τα παραπάνω πρέπει να απαντηθούν μέσω πειραμάτων >>. [Richard P. Feynman (1918-1988) (βραβευμένος με Νόμπελ Φυσικής)]

Η αλήθεια είναι ότι οι επιστήμονες μέχρι πρότινος δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν με σαφήνεια μια τεκμηριωμένη άποψη για το εσωτερικό της Γης. Αυτό ενθάρρυνε τις θεωρίες που υποστήριζαν ότι η Γη είναι κούφια. Σήμερα όμως, με τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα, η θεωρία αυτή διαψεύδεται καθημερινά από τα γεωφυσικά ινστιτούτα όλου του κόσμου, τα οποία κάθε στιγμή καταγράφουν την ύπαρξη τελουρικών κυμάτων που διαδίδονται σ’ ολόκληρο τον πλανήτη. Χάρη σ’ αυτά τα δεδομένα είμαστε σήμερα σε θέση να υπολογίσουμε όχι μόνο την ακριβή ποσότητα της ύλης από την οποία αποτελείται ο πλανήτης μας αλλά και τη σύνθεση και τη μέση πυκνότητά του, η οποία είναι ίση με τρία γραμμάρια ανά κυβικό εκατοστό στην επιφάνεια και δεκατρία στο κέντρο. Ο στερεός φλοιός φτάνει σε βάθος τα 2.800 χμ. Κάτω απ’ αυτόν υπάρχει ένας ρευστός μεταλλικός πυρήνας, ο οποίος αποτελείται κυρίως από σίδηρο, ενώ στο κέντρο του υπάρχει ένας δεύτερος στερεός πυρήνας που στερεοποιήθηκε λόγω της τεράστιας πίεσης.

Υδροπονική και αεροπονική.

Οι θεωρητικοί της Κούφιας Γης χρησιμοποιούν ένα επιστημονικό επίτευγμα για να αποδείξουν ότι είναι δυνατή η ανάπτυξη οργανισμών μέσα στη Γη, και τα καταφέρνουν! Η υδροπονική και η αεροπονική είναι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για να επιβιώνουν και να αναπαράγονται οργανισμοί με απουσία χώματος ή φωτός. Οι μέθοδοι αυτοί έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο σε φυτά ή βακτήρια, ενώ στη Ρουμανία έχει ανακαλυφτεί ένα ολόκληρο οικοσύστημα που περιλαμβάνει αράχνες, σκορπιούς, βδέλλες και σαρανταποδαρούσες μέσα σε μια σπηλιά η οποία αποκόπηκε από την επιφάνεια πριν 5,5 εκατομμύρια χρόνια (η πληροφορία δεν είναι διασταυρωμένη).

Έστω ότι με τις μεθόδους αυτές ήταν δυνατή η ανάπτυξη ενός υπερπολύπλοκου οργανισμού όπως ο άνθρωπος και εν συνεχεία η ανάπτυξη πολιτισμού. Για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά χρειάζεται να είναι δεδομένος ο χώρος και κανείς δεν είναι πεπεισμένος ότι υπάρχει μέσα στη Γη…

Γήινος μαγνητισμός και Κούφια Γη.

Η σχετική διαφορά γωνιακής ταχύτητας περιστροφής ανάμεσα στον εσωτερικό κεντρικό ήλιο και στο φλοιό της παράγει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης θα βροντοφωνάξουν οι θεωρητικοί της Κούφιας Γης. Πράγματι εάν υποθέσουμε ότι ο πλανήτης είναι κοίλος και υπάρχει ο εσωτερικός ήλιος, το μαγνητικό πεδίο της Γης θα μπορούσε να παραχθεί με αυτόν τον τρόπο και δεν θα χρειάζονταν πολύπλοκες αναλύσεις και τεχνολογικά ανεπτυγμένα μηχανήματα για να αποδειχτεί ο ισχυρισμός.

Οι επιστήμονες πάλι που έχουν θέσει διαφορετική υπόθεση στην έρευνά τους, και δεν αποδέχονται την κοιλότητα της Γης ακολουθούν άλλο δρόμο για να αποδείξουν τον γήινο μαγνητισμό.

Το γεγονός ότι η Γη έχει ένα μαγνητικό πεδίο αποτελεί μια ανεξάρτητη ένδειξη για ένα λιωμένο, υγρό πυρήνα. Η Γη δεν μπορεί να είναι ένας τεράστιος μόνιμος μαγνήτης, επειδή τα μαγνητικά ορυκτά χάνουν τη μαγνήτιση τους αν θερμανθούν πάνω από τους 500 βαθμούς Κελσίου. Δεδομένου ότι σχεδόν όλη η Γη είναι θερμότερη, ο μόνος τρόπος να δημιουργηθεί ένα μαγνητικό πεδίο είναι με ηλεκτρικά ρεύματα που κυκλοφορούν στο εσωτερικό της. Η περιστροφική κίνηση και τα θερμικά ρεύματα του ηλεκτρικά αγώγιμου ρευστού σιδήρου στον εξωτερικό πυρήνα της Γης παράγουν το μαγνητικό πεδίο της Γης. Για να δημιουργηθεί το μαγνητικό πεδίο, τα θερμικά ρεύματα πρέπει να είναι σχετικά γρήγορα, (πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι είναι στον εύπλαστο μανδύα), συνεπώς ο πυρήνας πρέπει να είναι υγρός.

Εδώ υπάρχουν δύο συγκρουόμενες απόψεις, που ερμηνεύουν όμως και οι δύο το μαγνητικό πεδίο της Γης. Μία από τις δύο ξεκινώντας από λάθος υπόθεση οδηγείται τυχαία σε σωστό συμπέρασμα. [Υπόθεση 5 = -5 (άτοπο)

Τετραγωνίζοντας και τα δύο μέλη έχω αποτέλεσμα 25=25 που είναι δεκτό.]

Οι οπαδοί της Κούφιας Γης για να αποδείξουν ότι η θεωρία των επιστημόνων είναι λανθασμένη είπαν ότι αφού η θεωρία τους στηρίζεται στα ρεύματα μεταφοράς ο πλανήτης σιγά σιγά θα πάγωνε και αυτό είναι κάτι που μοιάζει σωστό. Επειδή όμως το μαγνητικό πεδίο της Γης δημιουργείται από τις ακανόνιστες μορφές ροής στον πυρήνα, αλλάζει κατεύθυνση κατά άτακτα χρονικά διαστήματα. Στην πρόσφατη γεωλογική ιστορία πρέπει να έχει αλλάξει κατεύθυνση ανά 20.000 χρόνια περίπου. Κάθε είδος γεωλογικών αποθεμάτων (πχ. Ροή λάβας, στρώματα λάσπης) που αποθέτονται με την πάροδο του χρόνου σε διαφορετικές χρονικές περιόδους θα μαγνητίζονται με αντίθετες διευθύνσεις, καταγράφοντας έτσι τη φορά του μαγνητικού πεδίου που επικρατούσε όταν το στρώμα αυτό στερεοποιήθηκε. Οι Γεωφυσικοί μπορούν και μετρούν τις αλλαγές στην κατεύθυνση της μαγνήτισης των πετρωμάτων και φτιάχνουν έτσι τη μαγνητοστρωματογραφία των διαφόρων υλών που αποτέθηκαν.

Συνεπώς το μαγνητικό πεδίο της Γης αν και προβάλλεται σαν επιχείρημα, στην ουσία δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα από αυτό.

Το Σέλας ως απόδειξη ύπαρξης του εσωτερικού Ήλιου.

Κύματα φωτός υψώνονται στον ουρανό και αναμειγνύονται το ένα με το άλλο. Δίνουν την εντύπωση ότι κινούνται σαν να φυσά απαλό αεράκι. Τα φωτεινά κύματα σχηματίζουν μια τεράστια κουρτίνα στον ουρανό, όπου κυριαρχεί το πράσινο ή το κόκκινο χρώμα. Αυτό το μαγευτικό φαινόμενο, που δίνει αχνό φως στις πολικές περιοχές, καλείται «πολικό σέλας» ,ή επικρατέστερα «βόρειο σέλας» (aurora borealis), επειδή παρατηρείται συχνότερα στο Βόρειο Πόλο, στο Νότιο (aurοra australis) παρουσιάζεται κυρίως σε ακατοίκητες περιοχές.

Οι οπαδοί της θεωρίας της Κούφιας Γης υποστηρίζουν ότι τόσο το Βόρειο όσο και το Νότιο σέλας είναι το θαμπό φως του εσωτερικού ήλιου της Γης που έρχεται στην επιφάνεια από τα πολικά ανοίγματα.

Η συγκεκριμένη άποψη όμως προκαλεί το γέλιο στους επιστήμονες που εύλογα ρωτούν: «αν κάτι τέτοιο ίσχυε γιατί το σέλας να μην εμφανίζεται συνεχώς αλλά κατά περιόδους;» «Μήπως το φως του εσωτερικού ήλιου δεν είναι συνεχόμενο;». Φυσικά αυτό είναι από απίθανο έως αδύνατο! Η απάντηση για το τι είναι το σέλας έχει δοθεί και δεν χρίζει αμφιβολίας, την εξήγηση αυτή θα προσπαθήσω να παρουσιάσω εδώ όσο πιο συνοπτικά γίνεται και χωρίς να διεισδύσω στα επιστημονικά θέματα ώστε να γίνει κατανοητή από όλους.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα η ερμηνεία του φαινομένου παρουσίαζε δυσκολίες, ιδιαίτερα όσον αφορά στο σχηματισμό του, μέχρι που το 1958 άρχισαν να δίνονται οι πρώτες ερμηνείες. Η πρώτη λοιπόν μερική εξήγηση δόθηκε όταν παρατηρήθηκε συσχετισμός με την περιοδικότητα της ηλιακής δράσης. Αποδείχτηκε δηλαδή ότι οι μεταβολές του ενδεκαετούς κύκλου συμπίπτουν με τις εμφανίσεις του φαινομένου. Όταν αργότερα έγινε δυνατή η μελέτη του Ήλιου με τη βοήθεια του φασματοσκοπίου, διαπιστώθηκε ότι ένα πολικό σέλας εμφανίζεται πάντα μετά την πάροδο πολλών ωρών από μία ηλιακή έκρηξη. Η αιτία του φαινομένου λοιπόν αναζητήθηκε στην ηλιακή ακτινοβολία.

Το σέλας δημιουργείται συνήθως σε ύψος από 80 ως 400 km και οφείλεται σε φορτισμένα σωμάτια υψηλής κινητικής ενέργειας, κυρίως ηλεκτρόνια και πρωτόνια της γήινης μαγνητόσφαιρας τα οποία, ακολουθώντας τις δυναμικές γραμμές του μαγνητικού πεδίου της Γης, ιονίζουν με κρούσεις τα αέρια της ανώτερης ατμόσφαιρας. Ακολουθεί η επανασύνδεση των ιόντων με ηλεκτρόνια και η εκπομπή φωτός, στο οποίο κυριαρχούν οι φασματικές γραμμές εκπομπής του οξυγόνου (πράσινο) και του αζώτου (κόκκινο), στοιχείων που είχαν ιονιστεί. Οι εξάρσεις του φαινομένου παρατηρούνται συχνά, δύο περίπου ημέρες μετά από ισχυρές ηλιακές εκλάμψεις, οπότε η πυκνότητα και η ταχύτητα των σωματίων του ηλιακού ανέμου που φτάνουν στην περιοχή της Γης αυξάνουν κατά πολύ την πίεση και διεγείρουν τη μαγνητόσφαιρα.

Το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα έντονο όταν το μαγνητικό πεδίο του ηλιακού ανέμου έχει συνιστώσα προς το νότο, ευνοώντας με αυτό τον τρόπο τη δημιουργία γεωμαγνητικών καταιγίδων και την εμφάνιση σέλαος. Επειδή οι ηλιακές εκλάμψεις εκδηλώνονται στα κέντρα δράσης της επιφάνειας του Ήλιου, είναι φανερό ότι η συχνότητα της εμφάνισης του σέλαος σχετίζεται με την 27-ήμερη περίοδο περιστροφής του ‘Ήλιου, καθώς και με την 11-ετή περίοδο δράσης του.

Με άλλα λόγια, το Βόρειο και Νότιο Σέλας είναι σωματίδια του ηλιακού ανέμου (γαλαξιακές κοσμικές ακτίνες) που πέφτουν σαν φωτεινή καταιγίδα στους πόλους.

Παρέμεινε όμως το ερώτημα γιατί αυτά τα φωτεινά φαινόμενα εμφανίζονται μόνο στους πόλους και όχι ομοιόμορφα σε όλη τη γήινη επιφάνεια. Το γήινο μαγνητικό πεδίο δεν καλύπτει ισομερώς όλη τη Γη. Παρουσιάζει τρύπα στους πόλους ενώ καλύπτει ικανοποιητικά τον Ισημερινό. ’ρα ο ηλιακός άνεμος δεν συναντάει μεγάλα εμπόδια στα ασθενή σημεία του μαγνητικού πεδίου της Γης κι έτσι εκεί γίνεται ορατή η τριβή του νέφους των ιόντων με την ατμόσφαιρα.

TUNELS

Σήραγγες 30.000.000 ετών!

 Στην περιοχή του Καυκάσου στην κορυφογραμμή Uvarov, απέναντι από το βουνό Arus, υπάρχουν σήραγγες, μία εκ των οποίων έχει κατεύθυνση προς την χερσόνησο της Κριμαίας και η άλλη στην πόλη του Κρασνοντάρ, Eisk και Ροστόφ Ον Ντον μέχρι την περιοχή του Βόλγα. Στην περιοχή του Κρασνοντάρ υπάρχει άλλη στοά που φτάνει στην Κασπία Θάλασσα. Αυτά διαπιστώθηκαν από αποστολή που συγκροτήθηκε για αυτό την σκοπό.

Δυστυχώς, πιο λεπτομερείς πληροφορίες, η αποστολή δεν έδωσε εκτός την πάνω Φώτο.

Όπως βλέπετε είναι λεία (υαλωμένη ) και σε ευθεία κατεύθυνση. Υπάρχουν τούνελ σε όλο τον πλανήτη. Το κομβικό σημείο βρίσκεται στα σύνορα της Σλοβενίας και της Πολωνίας στο Beskid στην οροσειρά Tatra .Στο όρος ακριβώς Babia, που έχει ύψος 1725 μ. είναι ο κόμβος.

Η σήραγγα, που βρίσκεται στα αριστερά οδηγεί στη Γερμανία, στη συνέχεια στην Αγγλία και στην αμερικανική ήπειρο. Η άλλη σήραγγα επεκτείνεται στη Ρωσία, στον Καύκασος: και στη συνέχεια στην Κίνα και την Ιαπωνία, και στη συνέχεια – στην Αμερική.

Η ηλικία αυτών των σηράγγων είναι περίπου 30 εκατομμύρια χρόνια. Τότε έπεσε στη γη και ένας μεγάλος αστεροειδής. Οι σήραγγες κατασκευάστηκαν για να προφυλαχτούν από τον αστεροειδή.

Μην νομίζετε ότι τελειώσαμε με το θέμα της Μέσης Γης υπάρχουν ακόμα πολλά να πούμε και να δείτε… Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


10 σκέψεις στο “Μέση γη!!!!part 56

 1. ΣΑΜΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΛΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ…………ΧΜΜΜΜΜ…….ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΑΜΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ…..ΠΕΡΙΜΕΝΩ …..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ………..ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ…….

  1. William!!!!

   EN ΜΕΡΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!! ΕΝ ΜΕΡΗ ΟΜΟΣ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΕΙΝΑΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΑΦΕΡΑ ΤΗΝ ΠΥΓΗ ΤΟΥ!!!! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΜΕΣΑ!!!!

   ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ….!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ……ΚΑΠΟΥ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ ΛΙΓΟ…..Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ……ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ…….ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΜ…….ΧΙΟΝΙΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ…..ΧΜ……….ΕΧΕΙ ΚΑΥΣΩΝΑ ΠΟΛΥ 45 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ …ΧΜ………ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ…ΧΜ……ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ….ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ…….ΕΛΑ ΒΡΕ ΣΑΜΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥ ΤΕΣ ΕΜΜΕΣΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΑΜΕΣΑ………ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ……ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ………ΠΕΡΙΜΕΝΩ…..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ….ΤΟ ΓΟΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΕΧΕΙ………ΠΕΡΕΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩ!!!!!

 3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ….ΕΝΑ ΠΕΛΩΡΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ…..ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ……ΣΑΜΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ…ΣΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ……..ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ….ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ….ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ…ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ…ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑΞΕΔΕΥΟΥΝ ΣΑΜΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ….ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ….ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ……ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕΣ ΚΑΠΟΥ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ…ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΖΗΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…ΕΜΑΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ…(ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟ) ΕΙΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΘΑΜΠΩΘΗΚΕΣ….ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΑΜΕΣΑ…ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…..ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΔΙΨΑΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ…ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ….ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΔΙΨΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ…ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΑΜΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΖΖΛ…..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ…ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ……….ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση