ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 1972!;! Η ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΤΕ!;!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 1972!;! Η ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΤΕ!;!

Σε μια πραγματικά εξωπραγματική εμφάνιση στις παράλληλες μπάρες, η 17χρονη Olga Korbut ( Όλγα Κόρμπουτ ) της τότε Σοβιετικής Ένωσης φάνηκε να παίζει στα δάχτυλα τους νόμους της φυσικής, αφήνοντας άφωνο το κοινό που την παρακολούθησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου το 1972!!!!

Olga Korbut

Η θρυλική φιγούρα της “Korbut Flip” ( Κόρμπουτ Φλιπ ) θεωρείται μια από τις δυσκολότερες και έχει απαγορευτεί εδώ και αρκετά χρόνια ( αν και πάρα πολλοί αθλητές το προσπάθησαν μα κανείς δεν τα κατάφερε ), όμως το 1972 έκανε τους θεατές να παραληρούν και να γιουχάρουν έντονα τους κριτές που δεν έδωσαν το απόλυτο 10, αλλά μόνο 9.8, στερώντας της ουσιαστικά το χρυσό μετάλλιο και την ευκαιρία να γίνει η πρώτη αθλήτρια με την τέλεια βαθμολογία, κάτι που πέτυχε η Nadia Comăneci ( Νάντια Κομανέντσι ) 4 χρόνια αργότερα.

Όταν είδαν τι έκανε τότε αυτή η κοπέλα οι Αμερικάνοι ψαχνόντουσαν μην πιστεύοντας ότι ενας άνθρωπος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο!! Βέβαια η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν το έχει καταφέρει και αυτό είναι το ποιο αξιοπερίεργο. Όχι τι δεν θέλουν να το κάνουν μα δεν μπορούν καθιστώντας την Όλγα τον μοναδικό άνθρωπο στον κόσμο που το έχει κάνει!! Έτσι οι Αμερικανοί άρχισαν θεωρίες ότι οι Ρώσοι τότε είχαν φτιάξει κάποιον υπερ άνθρωπο διαφημίζοντας τον στους ολυμπιακούς αγώνες. Κάποιοι λένε ότι από εκεί ξεκίνησε το όλο ζήτημα με τα στεροειδή και τα ντόπινγκ προσπαθώντας οι Αμερικάνοι να φτιάξουν υπερ αθλητές!! Κάποιοι άλλοι ειδικά στην CIA τότε είχαν κάνει λόγο ότι ίσως η Όλγα ήταν εξωγήινη ή ο ενας της από τους γονείς της ήταν εξωγήινος!! Τα σενάρια πήγαιναν και ερχόντουσαν παγκοσμίως γιατί θα μπορούσε να ήταν ή να τις είχε κάνει το τότε σοβιέτ ώστε αυτή κοπέλα να μπορεί να αψηφά τους νόμους της φυσικής σε κλάσματα του δευτερολέπτου σε ένα από τα δυσκολότερα αθλήματα του κόσμου!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NZYPcdj_wn4#t=69[/youtube]

 Η ίδια είχε δηλώσει τότε ότι ήταν κάτι εύκολο για αυτήν. Μέχρι και σήμερα κανείς δεν έχει καταφέρει αυτό που κατάφερε η Όλγα αφήνοντας ένα μεγάλο μυστήριο πίσω να πλανιέται. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση