TΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1934!!!!! Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

TΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1934!!!!!

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!!!!

 Αυτά τα οποία είναι γνωστά για τον καρκίνο σήμερα είναι τα εξής:

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα υγείας που παρατηρούνται σήμερα στις αναπτυγμένες χώρες. Οι στατιστικές δείχνουν ότι αποτελεί τη δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου μετά τις καρδιοπάθειες. Συνήθως προσβάλλει ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, υπάρχουν όμως και μορφές καρκίνου που εμφανίζονται σε νεαρής ηλικίας άτομα, ακόμη και σε παιδιά.

Ο όρος «καρκίνος» δεν αποδίδεται σε μία και μόνη ασθένεια, αλλά σε μια ομάδα ασθενειών που χαρακτηρίζονται από τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό των κυττάρων. Σε αντίθεση με τα φυσιολογικά κύτταρα στο σώμα μας, τα οποία αυξάνονται, διαιρούνται και πεθαίνουν με έναν αυστηρά ελεγχόμενο τρόπο, τα καρκινικά κύτταρα διαφέρουν διότι συνεχίζουν να διαιρούνται ανεξέλεγκτα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη μιας μάζας κυττάρων, που ονομάζεται όγκος. Οι όγκοι μπορεί να είναι καλοήθεις ή κακοήθεις.

Γενικά, τα χαρακτηριστικά των καρκινικών κυττάρων είναι ότι:

 • ανθίστανται στην απόπτωση
 • πολλαπλασιάζονται παρουσία ή μη αυξητικών παραγόντων
 • ανθίστανται σε σήματα που σταματούν τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό
 • ανθίστανται στο μηχανισμό γήρανσης
 • κάνουν μεταστάσεις
 • δημιουργούν αγγεία για την αιμάτωσή τους

Αυτά λίγο πολύ είναι γνωστά, αυτά τα οποία δεν είναι γνωστά στον κόσμο είναι ότι ο καρκίνος είναι μια ασθένεια μεταδοτική που προκαλείτε από ιούς και ότι στο παρελθόν είχε θεραπευτεί πλήρως χωρίς καμία αποτυχία!!!!

Ο Barry Lynes, βασισμένος σε ιστορικά στοιχεία και αποδείξεις  ισχυρίζεται ότι οι επιστήμονες και ιατροί γνώριζαν από το 1934 ότι ο καρκίνος προκαλείται από ιο, και ότι επέτυχαν να θεραπεύσουν την πάθηση 100% !!!

Τα τελευταία δέκα χρόνια οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν ότι αρκετές μορφές καρκίνου θα πρέπει πλέον να αναγνωριστούν ως μεταδοτικές νόσοι. Και μάλιστα ότι οφείλονται σε μόλυνση από ιούς, μικρόβια και παράσιτα, όπου μπορούν και να προληφθούν και να θεραπευθούν!!!!

Η εξειδικευμένη σε θέματα ογκολογίας και μεταδοτικών νοσημάτων Αγγλική ιατρική επιθεώρηση The Lancet ανακοίνωσε πρόσφατα τα τελευταία συμπεράσματα για τον καρκίνο, βασισμένα σε στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Ερευνών για τον Καρκίνο (International Agency for Research on Cancer), ο οποίος αποτελεί τμήμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (World Health Organization –WHO).

Οι επιστήμονες εξέτασαν τα ποσοστά εμφάνισης 27 διαφορετικών μορφών καρκίνου σε 184 χώρες και αναγνώρισαν τον καρκίνο ως μια μεταδοτική ασθένεια. Οι στατιστικές έδειξαν ότι μία στις έξι περιπτώσεις νέων κρουσμάτων καρκίνου που εμφανίστηκαν το 2008 οφείλεται σε λοιμώξεις από μικρόβια, ιούς και παράσιτα. Αυτό σημαίνει ότι περίπου 2.000.000 νέα περιστατικά καρκίνου κάθε χρόνο προκαλούνται από μολυσματικούς παράγοντες που είναι σε μεγάλο βαθμό θεραπεύσιμοι, όπως αναφέρει και το BBC. Από αυτά τα 1.900.000 αφορούν κυρίως καρκίνο του στομάχου, του ήπατος και του τραχήλου της μήτρας. Υπεύθυνοι παθογόνοι μικροοργανισμοί είναι το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού (γαστρικοί καρκίνοι), ο ιός της ηπατίτιδας B και C (καρκίνος του ήπατος) και ο ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων Human Papilloma Virus –HPV (καρκίνος του τραχήλου της μήτρας). Το BBC υπενθυμίζει ότι οι ειδικοί ήδη γνώριζαν ότι ο καρκίνος του στομάχου μπορεί να αποφευχθεί, αν εξολοθρευτεί το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού με τη βοήθεια αντιβίωσης. Τα στοιχεία της έρευνας κατέδειξαν επίσης ότι το ένα τρίτο των καρκίνων που οφείλονται σε λοίμωξη συμβαίνει σε άτομα ηλικίας μικρότερης των 50 ετών.

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του συγγραφέα Barry Lynes, το 1934 στις ΗΠΑ μια ομάδα κορυφαίων Αμερικανών βακτηριολόγων και γιατρών κατόρθωσε να θεραπεύσει ολοκληρωτικά τον καρκίνο σε κλινικά πειράματα. Όπως αναφέρει ο Lynes στο βιβλίο του «Η θεραπεία του καρκίνου που πέτυχε: 50 χρόνια αποσιώπησης» (The Cancer Cure That Worked: 50 Years of Suppression – 1987), οι Αμερικανοί επιστήμονες εντόπισαν ότι ο καρκίνος προκαλείται από έναν παθογόνο μικροοργανισμό, ο οποίος μπορεί να καταστραφεί τελείως ανώδυνα με τη βοήθεια ειδικής ηλεκτρονικής συσκευής. Σχετικές αναφορές έγιναν τόσο σε εφημερίδες όσο και στην ετήσια έκθεση του Αμερικανικού Ιδρύματος Smithsonian Institution, ενώ είχε προηγηθεί σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό επιστημονικό περιοδικό Science. Κατά τον Lynes, βασικός συντελεστής της έρευνας ήταν ο ιδιοφυής μηχανικός, εφευρέτης ιατρικών συσκευών, παθολόγος και βακτηριολόγος Royal Raymond Rife. Ο Rife το 1932 απομόνωσε τον ιό του καρκίνου με τη βοήθεια του πρότυπου ισχυρού μικροσκοπίου που ο ίδιος επινόησε. Τον ονόμασε BX virus και στη συνέχεια κατόρθωσε να τον καταστρέψει κατ’ επανάληψη μέσω μιας συσκευής που παρήγε συγκεκριμένες ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες, με άλλα λόγια μιας γεννήτριας συχνοτήτων. Αφού πρώτα μόλυνε τα πειραματόζωα με τον ιό του καρκίνου, είδε τους όγκους να αναπτύσσονται και κατόπιν τους εξουδετέρωσε. Το 1934 λέγεται ότι εφάρμοσε για πρώτη φορά την ανώδυνη θεραπεία με απόλυτη επιτυχία και σε ανθρώπους (16 ασθενείς, 16 πλήρεις ιάσεις μέσα σε τέσσερις μήνες, επιτυχία 100% χωρίς παρενέργειες).O Rife πίστευε ότι όλες οι μορφές καρκίνου προκαλούνται από τον ίδιο ιό, ο οποίος μπορεί να αλλάζει μορφή μοιάζοντας πότε με ιό, πότε με βακτήριο και πότε με μύκητα.

Ο Barry Lynes (ο οποίος έχει δεχθεί επικριτικά σχόλια ως συνομωσιολόγος. Βλέπετε όταν κάποιος λέει την αλήθεια του ρίχνουν αμέσως λάσπη….!!!!) εξηγεί ότι στη συνέχεια η συγκεκριμένη θεραπεία του καρκίνου λογοκρίθηκε και αποσιωπήθηκε από μεγάλα ιατρικά περιοδικά για ευνόητους λόγους ( για να μην χάσουν την κονόμα οι φαρμακευτικές εταιρείες!!!! ). Ο συγγραφέας αναφέρει ότι ένας αριθμός από επιστήμονες και γιατρούς γελοιοποιήθηκε και περιφρονήθηκε από το επιστημονικό κατεστημένο, σε σημείο που η όλη ιστορία να φτάσει να θεωρείται μύθος. Όμως στην πραγματικότητα, όπως διατείνεται, η θεραπεία χρησιμοποιήθηκε κρυφά για πολλά χρόνια συνεχίζοντας ακόμα να γιατρεύει τόσο τον καρκίνο όσο και άλλες ασθένειες.

Ο Rife, ο οποίος πέθανε το 1971 αδέκαρος και πικραμένος για την απαξίωση που επιφύλαξαν στον ίδιο και τις μεθόδους του οι συνάδελφοί του, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Californian ( το ίδιο συμβαίνει  και με άλλες επιστήμες ειδικά της αρχαιολογίας όταν λένε την αλήθεια ), φέρεται επίσης να είχε δώσει απάντηση στην εύλογη απορία γιατί δεν ασθενούν όλοι από καρκίνο: Αν ο μεταβολισμός του ανθρώπινου οργανισμού είναι ισορροπημένος, τότε δεν είναι ευπαθής σε καμία ασθένεια, είχε δηλώσει.

Υπάρχουν αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι ο καρκίνος θεραπεύεται πλήρης σε όποια μορφή και να είναι. Δυστυχώς σήμερα κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τις αποδείξεις αυτές και να χρησιμοποιήσουν την μέθοδο του ιατρού αυτού που το ανακάλυψε. Ειδικά οι κορυφαίοι ιατροί που ασχολούνται με τον καρκίνο έχουν κάνει ειδικές ας τις πούμε συμβάσεις με τις φαρμακευτικές βιομηχανίες για να πουλάνε τα φάρμακα που φτιάχνουν χωρίς κανένα αποτέλεσμα με συνέπια το θάνατο των αρρώστων!!!! Αν λοιπόν σήμερα πείτε στο ιατρό σας ότι ο καρκίνος είναι μια αρρώστια η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί λόγο ότι είναι ιός δεν θα σας πάρει καθόλου στα σοβαρά για δυο λόγους:

Α) Γιατί δεν θα το γνωρίζει πράγμα λίγο απίστευτο!!!

Γιατί δεν θα θέλει να πει κόντρα στο κατεστημένο και την κονόμα!!!!

Ας πούμε ότι εμείς εδώ και κάποιες άλλες ιστοσελίδες που έχουν αναρτήσει το ίδιο σχεδόν άρθρο λέμε μπούρδες και δεν μας πιστεύουν, θα ήθελα να παρακαλέσω τα παιδιά που σπουδάζουν ιατρική και θέλουν να γίνουν θεραπευτές αυτής της νόσου ας ψάξουν αυτά που λέμε για να δουν ότι είναι 100% αληθείς!!!! Όταν λοιπόν διαπιστώσετε ότι έτσι είναι δυο πράγματα σας μένουν να κάνετε ή θα πάτε κόντρα στο κατεστημένο και στο σύστημα με τον δικό σας τρόπο ώστε να το πετύχετε, κάτι το οποίο συνιστάτε μέγα προσοχή για να μην σας εξαφανίσουν από τον χάρτη ή θα γίνετε ένα με το κατεστημένο και το σύστημα και να κάνετε τις τσέπες σας παχουλές από τα χρήματα!!!!

Οι ιατροί σήμερα λένε ότι  καρκίνος είναι πρακτικά η αποτυχία ρύθμισης της ανάπτυξης ενός ιστού. Για να μετατραπεί ένα φυσιολογικό κύτταρο σε καρκινικό πρέπει να λάβουν χώρα μία ή περισσότερες μεταλλάξεις σε γονίδια.

Τα γονίδια αυτά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τα ογκογονίδια, που προωθούν την ανάπτυξη του ιστού, και τα ογκοκατασταλτικά γονίδια, που είναι υπεύθυνα για τη διακοπή του κυτταρικού πολλαπλασιασμού. Συνήθως για την εμφάνιση ενός καρκίνου απαιτούνται μεταλλάξεις σε πολλά γονίδια.

Οι μεταλλάξεις αυτές μπορεί να οφείλονται σε λάθη που συμβαίνουν κατά τη μίτωση, όπως η απώλεια ή ο διπλασιασμός της περιοχής ενός χρωμοσώματος. Επίσης, μια άλλη πιθανή χρωμοσωμική μετάλλαξη είναι η μετάθεση, όταν δυο χρωμοσώματα συντήκονται ανώμαλα. Χαρακτηριστική πάθηση της τελευταίας περίπτωσης είναι η χρόνια μυελογενής λευχαιμία, στην οποία μέρος του ένατου χρωμοσώματος μετατοπίζεται στο 22ο, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μίας πρωτεΐνης υβρίδιο, γνωστή ως Bcr-Abl, η οποία δρα ως μία ιδιοσυστατά (συνεχώς) ενεργή κινάση της τυροσίνης. Τέτοιοι καρκίνοι που οφείλονται σε μια μόνο μετάλλαξη δεν παρατηρούνται στους συμπαγείς όγκους.

Οι όγκοι, μία μάζα κυττάρων, είναι καλοήθεις ή κακοήθεις. Οι καλοήθεις όγκοι, των οποίων τα κύτταρα περιβάλλονται από συνδετικό ιστό, δεν είναι επεκτατικοί, δηλαδή δεν εισβάλλουν στους γύρω ιστούς και δεν εξαπλώνονται σε άλλα σημεία του σώματος. Γενικά, δεν προκαλούν σοβαρή βλάβη στο σώμα, εκτός εάν λόγω του μεγέθους τους ασκούν πίεση σε ζωτικά όργανα.

Αντίθετα, στους κακοήθεις όγκους τα κύτταρα εμφανίζουν διαφορετική μορφολογία σε σχέση με τα φυσιολογικά, εισβάλλουν στους γειτονικούς ιστούς, ενώ μέσω της κυκλοφορίας του αίματος ή της λέμφου είναι δυνατόν να μεταφερθούν σε άλλα σημεία του σώματος και να σχηματίσουν δευτερογενείς όγκους, φαινόμενο που ονομάζεται μετάσταση.

Κάθε καρκίνος (π.χ. καρκίνος του πνεύμονα, της μήτρας, του προστάτη κτλ.) έχει διαφορετικά συμπτώματα, διαφορετική εξέλιξη και επομένως αποτελεί διαφορετική ασθένεια. Οι καρκίνοι του αίματος ονομάζονται λευχαιμίες. Τα προβλήματα υγείας που προκαλούνται στο άτομο εξαρτώνται από το μέγεθος του όγκου, από τη θέση του στο σώμα, από το στάδιο ανάπτυξής του, από το αν έχει εισβάλει στους γειτονικούς ιστούς και σε ποια έκταση και από το αν έχει υπάρξει μετάσταση.

To τι λένε οι σημερινοί ιατροί έπρεπε να το αναφέρω, εγώ όμως θα τους παροτρύνω αν τυχόν διαβάσουν αυτό το άρθρο να κάνουν μια έρευνα στο όλο θέμα αν και είμαι σίγουρος ότι άμα το διαβάσουν θα στραβώσουν τα μούτρα τους από ειρωνεία λέγοντας ότι η είμαι πυροβολημένος ή ότι είμαι και γω ένας συνομωσιολόγος……

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά…..

http://www.thelancet.com/journals/lanonc/article/PIIS1470-2045(12)70137-7/abstract

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


2 σκέψεις στο “TΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1934!!!!! Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!!!!

 1. Platwnas_7!!!!!

  ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΟΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΝΕΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΡΗΘΜΟΥΝ ΣΕ 1500 ΕΙΔΗ!!!! ΟΠΟΤΕ ΝΑ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ!!!!

  ΚΑΙ ΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ …ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. καλησπέρα , πολύ καλό το κείμενο πρόσφατα εχασα αγαπημένο πρόσωπο απο καρκίνο του αίματος,,,,,,,,πιο χάλια κατάσταση δεν υπάρχει ,,,,,,,,έχω κάποιες ερωτήσεις ,,,,1. αν είναι μεταδοτική ασθένεια και ιος γιατι δεν μεταλάσεται όπως κάθε ιός ???Γιατι ησχυρά πρόσωπα δεν έχουν χρισημοποιησει την θεραπεία όπως ο jobs? Σίγουρα κατι παίζει με τον καρκίνο ,,,,,,

Αφήστε μια απάντηση