ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΆ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ!!!! ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΙ ΞΕΚΆΘΑΡΑ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΆ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ!!!! ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΙ ΞΕΚΆΘΑΡΑ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ!!!!

 Τα όσα έχει γράψει αλλά και πει σε συνδιαλέξεις του ο Saman Lycan για ζητήματα σαν και αυτά όταν άρχισε να τα πρώτο λέει ήταν πολλοί αυτοί που τον χλεύαζαν και τον έλεγαν φαντασιομοσιολόγο της δεκάρας!! Δείτε λοιπόν κύριοι και κυρίες εσείς ειδικά που τον χλευάζατε με σφοδρότητα….( θυμάστε που!;! ) το παρακάτω άρθρο μου όπου όχι μόνο δικαιώνει τον Saman Lycan αλλά τείνει να τον κάνει και προφήτη ( αν και ο ίδιος δεν τον δέχεται τον τιτλο αυτόν με τίποτα )!! Πάμε λοιπόν να διαβάσουμε αλλά και να ακούσουμε το τι λέει το τόσο σοβαρό αυτό άρθρο:

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΜΠΑΜΑ
Όταν ο Τζων Χόλντρεν ο επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο, και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας, για να μας “ξεκάνουν” πριν την ώρα μας, θα πρέπει να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με την πολιτική ελίτ ανά τον πλανήτη.

Ο κύριος αυτός ζητάει επίσης άδειες για γεννήσεις (!!!!), και την ίδρυση ενός πλανητικού καθεστώτος!!!! Θαυμάστε το τσιράκι των Δρακονιανών όπου για εμάς δεν είναι τίποτα άλλο από έναν Αλοϊγκόρ!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xoKQPIh70P0[/youtube]

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση