ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ!!!!

La cara del diablo ( Λα Κάρα Ντελ Ντϊάμπλο – “Το κεφάλι του διαβόλου”), είναι ένα κολοσσιαίο γλυπτό που βρίσκεται στον Εκουαδόρ όπου πολλές ανακρίβειες για αυτό έχουν ειπωθεί!!!! Είναι σκαλισμένο στον βράχο ενός βουνού στον δρόμο Alóag – Santo Domingo ( Αλοάγκ – Σάντο Ντομίνιγκο ) περίπου 5 χιλιόμετρα από την πόλη Ταντάπι, για αυτόν τον λόγο είναι μερικές φορές γνωστό ως el diablo de Tandapi (” Ελ Ντιάμπλο Ντε Ταντάπι – ο διάβολος του Ταντάπι”)!!!! Είναι ιδιαίτερα γνωστό για το μέγεθός του και επειδή βρίσκεται στην πιο διανυθείσα διαδρομή μεταξύ Κίτο και Γκουαγιακίλ !!!!!

Βρίσκεται 30 μέτρα πάνω από το έδαφος, έχει ύψος 20 μέτρα και προεξέχει από την πλευρά ενός λόφου γύρω από το οποίο ο δρόμος καμπυλώνει!!!! Το παράξενο πρόσωπο έχει ένα ζευγάρι κέρατα στο μέτωπό του, μια μυτερή μύτη, και ένα στόμα που είναι μισάνοιχτο για να αποκαλύψει μικρούς κυνόδοντες!!!! Στο βάθρο κάτω από το πρόσωπο, με κεφαλαία γράμματα, χαράσσεται η φράση “EL POD POD BRUTAL” ( Ελ Ποντ Ποντ Μπρουτάλ )!!!!!

Σμιλεύτηκε μεταξύ του 1985 και του 1987 από τον César Octaviano Cristóbal Buenaño Núñez ( Σεζάρ Οκταβιάνο Κρίστομπαλ Μπουενάνο Νανέζ ) οδηγό ελκυστήρα που απασχολείται από το υπουργείο Δημοσίων Έργων του του Εκουαδόρ!!!!! Ο Μπουενάνο γεννήθηκε στο Αμπάτο και έζησε στο Santo Domingo De Los Colorados ( Σάντο Ντομίνιγκο Nτε Λος Κολοράντος )!!!! Πέθανε από λευχαιμία το 2001!!!!! Παρόλο που είχε μόνο πρωτοβάθμια εκπαίδευση και δεν είχε τυπική καλλιτεχνική κατάρτιση, ήταν αυτόνομος κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετά εκατομμύρια Ecuadorian sucre – https://en.wikipedia.org/wiki/Ecuadorian_sucre για να σμιλεύσει το αινιγματικό αυτό πρόσωπο!!!!! Πριν ξεκινήσει το γλυπτό, μόνο η οικογένειά του και οι στενοί φίλοι του γνώριζαν τις καλλιτεχνικές του τάσεις!!!!

Το Υπουργείο Δημοσίων Έργων του Εκουαδόρ είχε αναλάβει την κατεδάφιση ενός βραχώδη λόφου κατά μήκος μιας καμπύλης του δρόμου Αλοάγκ – Σάντο Ντομίνιγκο, περίπου στο δείκτη των 50 χιλιομέτρων!!!! Αυτός ο λόφος εμπόδιζε την διάβαση των οδηγών!!!! Ο Μπουενάνο ξεκίνησε τη δουλειά του με ένα φορτωτή Payloader ( Πέιλοαντερ – https://contractormag.co.nz/classic-machines/international-560-payloader/ )!!!!   Σε αυτό το έργο αποκάλυψε ένα γιγάντιο στερεό βράχο, το οποίο αποφάσισε να κάνει την αινιγματική γλυπτική!!!!!

Αρχικά, σκιαγράφησε το γλυπτό….!!!! Εκτός από αυτό το έργο του σχεδιασμού, ο γλύπτης είχε αυτοσχέδια εργαλεία, όπως σμίλες, σφυριά, και ένα σύστημα τροχαλιών για να περιηγηθεί στην επιφάνεια του βράχου ενώ το σκάλιζε!!!! Ο Μπουενάνο εργαζότανε στο βουνό με το φορτωτή του μεταξύ 6 π.μ. και 3 μ.μ. κάθε μέρα, από τις 3 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. εργαζότανε στο γλυπτό!!!! Έφτιαξε  με μεγάλη προσοχή το οδικό έργο με τον φορτωτή του, έτσι ώστε το κολοσσιαίο γλυπτό να μην είναι ορατό από το δρόμο μέχρι να τελειώσει!!!! Τέλος, όταν το υπουργείο ζήτησε από το Μπουενάνο να τελειώσει την κατεδάφιση του βουνού για να ανοίξει η οδική αρτηρία η τελική έκρηξη από δυναμίτη αποκάλυψε το γλυπτό του!!!!!

Ο Μπουενάνο σχολίασε κατά τη διάρκεια της κατασκευής στους φίλους του ότι ” η γλυπτική φιγούρα που αντιπροσώπευε τον διάβολο , ότι δεν θα πείραζε τους οδηγούς”, αλλού βέβαια είπε ότι το είχε δει στον ύπνο του και σε πολύ δικούς του ανθρώπους είχε πει ότι Αρειανοί του είχαν πει να φτιάξει την κεφαλή αυτή όπου υπήρχε και στον Πλανήτη Άρη!!!! Βέβαια δεν το είπε τότε πουθενά αλλού το τελευταίο για να μην γίνει περίγελος αλλά όπως θα δείτε παρακάτω από φωτογραφίες της NASA υπάρχει τελικά και στον Άρη ( ;;;;; )…. Αναφερόμενος σε ένα μικρό καθολικό ιερό σε απόσταση 10 χιλιομέτρων, ο ίδιος είπε : “Αν η Παναγία και οι Άγιοι έχουν τα γλυπτά τους, γιατί δεν μπορεί ο διάβολος να έχει το δικό του; Αλλά μπορεί όμως και να το δει κάποιος και ως ένα ον από τον πλανήτη Άρη “!!!!!

Σύμφωνα με τον γιο του Λούις ο Μπουενάνο είχε το κίνητρο να αφήσει ένα μήνυμα σοφίας στην ανθρωπότητα μέσω της γλυπτικής όπου και του μετέδωσαν οι Αρειανοί!!!! Το  El Poder Brutal ( Το Ελ Πόντερ Μπρουτάλ ) όπου και αυτή είναι η ονομασία η σωστή δεν αντιπροσωπεύει απλώς τον διάβολο, το μεγαλύτερο νόημά του είναι η βίαιη δύναμη του εσωτερικού μας, η ελεύθερη βούληση της ανθρωπότητας!!!! Φυσικά αντιπροσωπεύει τον λογικό άνθρωπο και τον ασυνείδητο άνθρωπο, το γλυπτό βασίζεται στα φυσικά ίχνη του ανθρώπου (μάτια και μύτη) και του ζώου (αυτιά και κυνόδοντες)…είπε!!!!

Όπως όμως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε ότι Ρόβερ Κιουριόσιτι – https://en.wikipedia.org/wiki/Curiosity_(rover) έστειλε φωτογραφίες από τον κόκκινο πλανήτη με μια κεφαλή σμιλευμένη ίδια σαν του Μπουενάνο που σμίλεψε στο Εκουαδόρ δείχνοντας ότι έλεγε αλήθεια ότι οι Αρειανοί του είχαν πει να το φτιάξει…!!!! Δυστυχώς όμως δεν ζει ο Μπουενάνο και ο γιος του δείχνει απρόθυμος να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία…!!!!

Με αυτό το άρθρο μπαίνει και μια τελεία σε όλους εκείνους τους ηλίθιους που είχαν πει ένα σωρό ανακρίβειες για την κεφαλή αυτή!!!! Όπου λέγανε ότι το είχαν φτιάξει οι Μάγια …οι Ίνκας…εξωγήινοι…εσωγήινοι και ένα σωρό μπούρδες!!!!

Αν όμως όντως η κεφαλή του Μπουενάνο στο Εκουαδόρ υπάρχει στον πλανήτη Άρη και δεν πρόκειται για κάποιου είδους φάρσας τότε πιστοποιείται η επέμβαση εξωγήινων στην γη αλλά και ότι ο πλανήτης Άρης κατοικείται ακόμα από κάποια νοήμον πλάσματα….!!!!

Το αν είναι έτσι ή όχι το αφήνω στην κρίση σας άσχετα με το τι πιστεύω εγώ!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση