MORGELLONS ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑ!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! – MORGELLONS – ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!!!!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ!!!!!

H τρομακτική αυτή ασθένεια έγινε πρώτη φορά γνωστή στον κόσμο από το διαδίκτυο το 2000, από την Μary Leitaio έφτιαξε μια ιστοσελίδα οπού και ανέφερε την συγκεκριμένη αρρώστια!! Την ονόμασε Morgellons γιατί το 17ο αιώνα στην Γαλλία είχε εμφανιστεί μια παρεμφερή που όμως δεν έχει να κάνει με αυτήν εδώ και θα καταλάβετε το γιατί παρακάτω.

Τα συμπτώματα της ασθένειας είναι φρικιαστικά, το δέρμα των θυμάτων γεμίζει με αιματώδη εξανθήματα από τα οποία ξεφυτρώνουν κάποιες περίεργες ίνες!!! Που έχουν αναγνωριστεί ως κυτταρίνη την οποία το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να φτιάξει!! Τα θύματα της αρρώστιας έχουν την εντύπωση ότι κάτω από το δέρμα τους έρπουν έντομα!! Η πάθηση αυτή είναι χειρότερη από την DDT και την PCB,s  με απίστευτες ανησυχητικές διαστάσεις επιδημίας!!!

Αν κάποιος παρατηρήσει με γυμνό οφθαλμό τις πληγές αυτές θα νομίζει ότι τα θύματα τις προκάλεσαν μόνοι τους. Μα με μια ματιά από ένα μικροσκόπιο σε μεγέθυνση 60χ και πάνω τότε τα πράγματα αλλάζουν τόσο ώστε σοκάρουν. Εμφανίζονται διάφορες ίνες διαφόρων διαστάσεων, έχουν διάφορα χρώματα, κόκκινο, μπλε, κίτρινο, και λευκό!!!! Αυτές οι ίνες φαίνονται στα μικροσκοπία να κινούνται από μόνες τους, δεν καίγονται και αν τις φωτίσουν με υπεριώδεις  ακτίνες εκείνες φωσφορίζουν!!! Πιο μέσα υπάρχουν σαθρά ζελωειδή πράγματα στα βαθύτερα μέρη του δέρματος αλλά έχουν και διάφανη σύσταση. Αυτά είναι τόσο καλά ριζωμένα που αποσπούνται πολύ δύσκολα από το θύμα δημιουργώντας οξύ πόνο, όταν βγουν ξεραίνονται μετά από λίγο σε κρυσταλοειδή μορφή, η ανάλυση τους δείχνει άγνωστη κρυσταλλική σύσταση!!!


Η ιατρική δεν αναγνωρίζει την ασθένεια αυτή και λέει ότι τα θύματα πάσχουν από υποχονδρισμό και φανταστική παρασίτωση!!!!! ( πόσο φανταστική που βγάζουν μόνοι τους τις ίνες και ανοίγουν πληγές ; ). ενώ η ιατρική επιμένει ότι δεν υπάρχει τα θύματα έχουν φτάσει τα 60.000 τα περισσότερα στο Τέξας και την Καλιφόρνια των Η.Π.Α., και κάποια άλλα στην Αυστραλία, Αγγλία, Ολλανδία, Ισπανία.

Υπάρχουν κάποιες θεωρίες από κάποιους γιατρούς και βιολόγους όπου δείχνουν να ανησυχούν πραγματικά λέγοντας από τι μπορεί να ξεκίνα η αρρώστια.

Α) Όσοι πάσχουν από την νόσο των Μόργκελονς το 94% είναι θετικοί με το βακτήριο της νόσο του Lyme σύμφωνα με τον Δρ. Γουίλιαμ Χάρβεϊ όπου είναι Πρόεδρος της NASA Education Advisory Committee την ονομάζει Μπορελίαση ή νοσο του Lyme.

B) Χημικές ουσίες όπου ψεκάζουν τα τελευταία χρόνια παντού σε όλη την γη ( Chemtrails ). Ουσίες που ραντίζουν και καλά για να προκαλέσουν βροχές ηθελημένα ή να χειριστούν την ανθρώπινη συμπεριφορά και υγεία!! Πιθανόν να ψεκάζουν και τα Μόργκελονς μαζί με τα άλλα συστατικά έστω σαν δοκιμές ή ακόμη για κάτι χειρότερο!!

Γ) Η Hildegarde Staniger, PhD, ονομάζει τα Μόργκελονς Nano-911 Foreign Invader ( Nάνο-911 Ξένος Εισβολέας !!;;;!! ). Υποστηρίζει ότι είναι ανθρώπινης κατασκευής ένα << θαύμα >> της νάνο μηχανικής, μικρότερο και από έναν ιό 15 φορές (Virons) ένας χημικός εισβολέας.

Ο Αχμέτ Κιλάνι ειδικός στον εντοπισμό μολυσματικών ασθενειών, υποστηρίζει ότι κατάφερε να λύσει από δύο ίνες δείγματα και ανακάλυψε ότι το DNA άνηκε σε κάποιον άγνωστο μύκητα.

Αν ψάξετε στο ιντερνέτ θα βρείτε πολλά στοιχειά εγώ απλώς κάνω μια ενημέρωση για να δείτε το τι ακριβώς γίνεται και που το πάνε το θέμα. Η προσωπική μου άποψη μετά από τριών χρόνων ερευνάς άλλα και με πολλές φωτογραφίες από τις ίνες έρχομαι στο συμπέρασμα ότι έχουμε να κάνουμε με νάνο μηχανική εξέλιξη πειραματικός σε ανθρώπους!! Στην δίκη μου άποψη συμφωνούν πολλοί ερευνητές, άλλα και διάσημοι ιατροί, σίγουρα κάποια πειράματα γίνονται στους ανθρώπους για κάποιον έλεγχο ή για κάποια εξελικτική τροποποίηση του ανθρωπίνου σώματος!! Αν έχετε δει τις ταινίες  ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ, ή ταινίες με Βιορομπότ ίσως κάτι τέτοιο προσπαθούν να φτιάξουν για στρατιωτικούς σκοπούς ή για ένα ΜΑΤΡΙΞ!!! ( Θυμάστε την ταινία όποιος την έχει δει).  Μεγαλώνουν γρήγορα από την στιγμή που έρχονται σε επαφή με το σώμα και είναι τρομερά επώδυνα. Η καταπολέμηση τους έχει δυσκολίες και πρέπει να αφαιρεθούν από το δέρμα με μικρόνευροχειρουργική!!! Αν και στην αρχή η ιατρική δεν συμφωνούσε με την πάθηση αυτή τώρα λέει ότι έχει να κάνει με κάτι το οποίο δεν ξέρουν τι είναι, και φοβούνται τα χειρότερα μην τυχόν εξελιχτεί και έχουμε μια παγκόσμια πανδημία. Θα μου πείτε γιατί δεν το ανακοινώνουν στο κόσμο; Χα!!! Αυτό διαιρωτούμε και εγώ!! Όπου το έχουν δημοσιοποιήσει τηλεόραση, ραδιόφωνο το περνάνε τόσο γρήγορα λες και ο κόσμος δεν πρέπει να μάθει για αυτό!! Μονό στο διαδίκτυο θα βρείτε έγκυρες πληροφορίες!! Παραθέτω μερικές φωτογραφίες όπου έχουν γίνει μεγέθυνση των ινών.

Αν θα παρατηρήσετε καλά θα δείτε ότι είναι σαν ζωντανός οργανισμός, και έτσι είναι, σε παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε ακόμα και νύχια άλλα και στόμα και μάτια όπως σε αυτήν εδώ από πάνω. Όταν οι βιολόγοι άλλα και οι γενετιστές ιατροί είδαν πρώτη φορά αυτές τις φωτογραφίες από μικροσκόπιο νόμιζαν ότι κάποιος τους έκανε μια κρύα φάρσα, δεν περίμεναν με τίποτα να υπάρχει τέτοιος οργανισμός σε ανθρώπινο σώμα, ώσπου το διαπίστωσαν και μόνοι τους όταν τους έστειλαν τα δείγματα!! Οι επόμενες φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί επίσης από ασθενή όπου αφαίρεσαν τις ζελωειδή ίνες και είδαν έντρομοι αυτό.

Τους έχουν  δώσει και ονομασίες οι ερευνητές όπως Μοργκελόφιδο ή Μοργκελονύχι κ.τ.λ., η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από όσο πιστεύουν οι επιστήμονες και ο φόβος που έχουν όλοι είναι τι θα γίνει αν αυτή η ασθένεια εξελιχθεί; Στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλές θεωρίες από πολλούς ιατρούς και γενετιστές άλλα και βιολόγους, λέω βιολόγους γιατί αυτό που ανακάλυψαν πρόσφατα είναι ότι πρόκειται για ένα είδος ζωής βιολογικής αλλά και νάνο μηχανικής συνάμα!!! Η αντιμετώπιση της ασθένειας είναι μόνο από ειδικό μικρόνευροχειρουργό. Μέχρι στιγμής κάποιος θάνατος δεν έχει αναφερθεί και αυτό τους κάνει μεγάλη περιέργεια, γιατί πιστεύουν ότι ακόμα βρίσκεται στα σπάργανα. Αν και κάποιοι πιστεύουν ότι δεν πρόκειται για θανατηφόρο, αλλά για μεταλλαχτικό η μεταμορφωτικό ιό!! Εδώ και τρία χρόνια που ψάχνω το θέμα έχω μένει έκπληκτος με τα αποτελέσματα που έχουν ειπωθεί, όταν ψάχνω ή ερευνώ το συγκεκριμένο θέμα πάντα από το διαδίκτυο, δεν υπάρχουν πληροφορίες ζωντανές εκτός και τρέξω στη Αμερική όπου είναι και τα πιο πολλά κρούσματα!!

Οι επόμενες φωτογραφίες είναι από μια γυναίκα που είχε βγάλει σχεδόν σε όλο της το σώμα οι φωτογραφίες είναι σε μεγέθυνση η μια μετά την άλλη. Η μεγέθυνση είναι από τα χείλη της!!!!

Αν παρατηρήσετε θα δείτε ότι έχει πληγές που έχουν επουλωθεί, μα έχουν ξανά δημιουργηθεί και άλλες, σε κάποια από τα θύματα παρ’όλο ότι τα βγάζουν κατά ένα περίεργο τρόπο τα Μόργκελονς έχουν ένα τρόπο να αναπαράγονται, όχι όμως πάντα.

 

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και ανησυχητικό όπως ανακοινώνουν οι επιστήμονες και θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά όλο το ζήτημα από τον παγκόσμιο οργανισμό λοιμώξεων αλλά και ιατρικής.

 

Βεβαία οι θεωρίες οργιάζουν κατά πολύ, δεν θα ήθελα να τις αναφέρω γιατί πράγματι είναι τρομακτικές που ίσως πανικοβάλουν τον κόσμο, ένα πράγμα που δεν θα ήθελα να κάνω. Απλώς θέλω να ειδοποιήσω τον κόσμο τυχόν συμβεί σε κάποιον να ξέρει με τι έχει να κάνει γιατί αν είναι στην αρχή η νόσο την προλαβαίνει χωρίς να εξαπλωθεί σε όλο του το σώμα!!

 

Δείτε και από την υπέρ μεγέθυνση τι ακριβώς δείχνει!!!

Είναι πολύ δύσκολο να διανοηθεί κάνεις ότι πρόκειται για οργανισμό που δημιουργείται από νάνο μηχανές!! Γιατί οι πιο πολλές γνώμες ειδικών εκεί καταλήγουν. Όσοι ασχολούνται με την γεννητική τεχνολογία μιλάνε για τεχνολογία τόσο ανεπτυγμένη που αν έχουμε ήδη νάνο τεχνολογία εμείς τώρα όπου και έχουμε, για την συγκεκριμένη μιλάμε τουλάχιστον 50 χρόνια μπροστά!! Όπως λένε δεν υπάρχει η τεχνολογία για να γίνει κάτι τέτοιο!! Ειδικότερα να εφαρμόσει κάποιος τις νάνο μηχανές να δημιουργούν ζωή από ζωντανούς ιστούς!!

Η φωτογραφία αυτή είναι από ένα πιγούνι ενός θύματος, κοιτάξτε στην μεγέθυνση πως δείχνει, υπάρχουν πολλά ήδη Μόργκελονς άλλα επιθετικά πολύ και άλλα ήπια.

 

Το πιο ανησυχητικό από όλα είναι ότι δεν το βρήκαν μόνο σε ανθρώπους άλλα και σε ζώα, φυτά άλλα και δένδρα( !!! ). Θυμάστε το τσιπάκι που θέλουν να μας βάλουν στο χέρι για να καταργήσουν τα χρήματα όπως λένε; Εγώ πιστεύω ότι είναι η εξέλιξη αυτού και είναι σε πειραματικά στάδια έρευνας από τους Δρακονιανούς!! Θα μου πείτε είσαι πολύ  σίγουρος για ότι λες …….

Ας μου πει κάποιος που μέχρι λίγο καιρό δεν πίστευαν ότι μπορεί να υπήρχε κάτι τέτοιο, αλλά και ακόμα ιατροί δεν το πιστεύουν αν και το έχουν ακούσει ότι υπάρχει, μα μόλις το αντικρίσουν κάτω από τα ιατρικά τους μικροσκοπία παθαίνουν σοκ και δεν πιστεύουν στα μάτια τους!! Έτσι σιγά σιγά οι ιατροί άρχισαν να πιστοποιούν δειλά δειλά να πιστεύουν σε αυτήν την ασθένεια!!!

Δεν θα ήθελα να συνεχίσω την αναφορά μου σε αυτό το ζήτημα άλλο, εδώ δεν μπορώ να πω δυστυχώς τα συμπεράσματα δικά σας!! Αυτό γιατί είναι υπαρκτή η ασθένεια ( !!!:::!!! ), και εξακριβωμένη αν και δεν είναι σίγουροι περί τίνος πρόκειται ή το τι κάνει στον οργανισμό του άνθρωπου!!! Δεν ξέρουν αν είναι μεταδοτικό, πράγμα που μέχρι στιγμής δεν είναι, αλλά ούτε και κάποιος πως μπορεί να κολλήσει αυτό το πράγμα!! Κάποιοι συνομοσιολόγοι  λένε ότι είναι εισβολή εξωγήινων και ότι θα έχουμε όλοι αυτό το πράγμα επάνω μας μέχρι το τέλος του 2012, άλλοι λένε ότι είναι δουλειά των Δρακονιανών για να μας έχουν υπό πλήρη έλεγχο, και άλλοι  λένε ότι μπορεί να ήρθε από κάποιον μετεωρίτη που εισέβαλε στην γη!! Το τι είναι ακριβώς δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό παρά λένε ότι ακόμα είναι από στενή παρακολούθηση η ασθένεια και η εξέλιξη της. Συμφωνούν οι πιο πολλοί ερευνητές ότι έχει να κάνει με νάνο- μηχανές ειδικά τροποποιημένες ώστε να εξελίσσονται γενετικώς μέσα στον ανθρώπινο ιστό!!!! Ψάχτε το στο διαδίκτυο γιατί μόνο εκεί θα βρείτε πληροφορίες για το ζήτημα αυτό!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά. Να θυμάστε, αν δεν πιστευτέ σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


6 σκέψεις στο “MORGELLONS ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑ!!!

  1. ΚΑΣΤΙΝΕΛ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ (;) ΑΥΤΗΝ!! ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΦΕΥΓΑΛΑΙΑ Η ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΑΠΟ ΣΕΜΕΙΝΑΡΙΑ ΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΎΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗΣ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΥΝ!!! ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΊΖΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΌ 100% ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΘΕΟΣ Η ΟΙ ΘΕΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!

  2. ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΕΛΠΙΖΩ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΑΖΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση