ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ(;) « ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ »!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ(;)

 « ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ »!!!!

 Μετά την υπόθεση του κανίβαλου του Μαϊάμι αλλά και πολλές άλλες με τραυματισμούς στην Αμερικανική ήπειρο άλλη μια παρόμοια επίθεση καταγράφηκε στην Κίνα πριν λίγες μέρες!!!

Οι περαστικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν έναν μεθυσμένο οδηγό να επιτίθεται σε μια γυναίκα οδηγό και να τρώει το πρόσωπό της με απίστευτη αγριότητα!!!!

Ο οδηγός, λέγεται ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στην πόλη Γουεντζού. Ξαφνικά βγήκε στον δρόμο και στάθηκε μπροστά στο αυτοκίνητο του θύματος γρυλίζοντας, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Η Δύστυχη γυναίκα πάτησε φρένο για να μην τον σκοτώσει, ο δράστης σκαρφάλωσε στο καπό του αυτοκινήτου σαν άγριο ζώο και άρχισε να το χτυπά με απίστευτη βία. Η γυναίκα πανικοβλήθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια απελπισμένα…

Εκείνη βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να φύγει μακριά, όμως εκείνος την άρπαξε, την έριξε στην άσφαλτο και άρχισε να της τρώει το πρόσωπο με απίστευτη αγριότητα!!!

Κάποιοι περαστικοί προσπάθησαν να την σώσουν. Όμως εκείνος ήταν εκτός εαυτού και συνέχιζε να την τρώει χωρίς να δίνει σημασία στα κτυπήματα των περαστικών που προσπαθούσαν να σώσουν την άτυχη γυναίκα!!!!

Οι αστυνομικοί κατάφερα να τον σταματήσουν με όπλα τέϊζερ  και κατάφεραν να τον σταματήσουν. Η άτυχη γυναίκα θα χρειαστεί πολλές πλαστικές επεμβάσεις για να αποκαταστήσει τη μύτη και τα χείλη της τα οποία κατάφερε και έφαγε ο δράστης!!!

Η αστυνομία δήλωσε ότι εκτός την επήρεια του αλκοόλ ήταν και υπό την επήρεια άγνωστων ναρκωτικών και ίσως να είναι τα ίδια με τα γνωστά πλέον « άλατα μπάνιου », οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν τι ναρκωτικό είναι δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Ξιάν Γιαν Λι!!! Αν και ήθελαν να το απομονώσουν στην Αμερική δυστυχώς η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει…… λέτε;

Σας παραθέτουμε και το βίντεο ντοκουμέντο από τον κανίβαλο στο Μαϊάμι!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=u4OcYgOh5yY[/youtube]

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση