ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ (ΦΩΤΙΑ) ΤΟΥ CHRIS PISTER ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΝΗ Η ΑΛΛΙΩΣ SMART DUST!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ (ΦΩΤΙΑ) ΤΟΥ  CHRIS PISTER ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΝΗ Η ΑΛΛΙΩΣ <<SMART DUST>>!!!

Νανοτεχνολογία!!! Το Μέλλον της ανθρωπότητας ή η καταστροφή της!!! Πολλοί πιστεύουν ότι η τεχνολογία έχει πιάσει ξέφρενους ρυθμούς ταχύτητας και έτσι είναι. Μόνο που αυτήν την τεχνολογία θα την πληρώσουμε ακριβά!!!Βέβαια είναι φυσικό μετά την συμφωνία που έγινε με τους Δρακονιανούς και τις μεγάλες δυνάμεις της γης. Είναι γνωστό εδώ και καιρό πλέον ότι τα ραντίσματα που γίνονται σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου « χημικά μονοπάτια » κανείς δεν ήξερε για πιο λόγο γίνονται και μέχρι σήμερα πολλοί είναι αυτοί που δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν και γίνονται πραγματικά!!!Ας μπούμε όμως στο θέμα μας, πιο κάτω θα σας παρουσιάσω μια έκθεση ενός επιστήμονα που εξηγεί λεπτομερώς τι είναι η « έξυπνη σκόνη » η οποία υπάρχει σε όλα τα χημικά μονοπάτια που γίνονται στον αέρα!!! Εξηγεί γιατί φτιάχτηκε και με τι σκοπό, αλλά με τρόπο επισημαίνει τον φόβο που διατρέχει η ανθρωπότητα από αυτό. Επειδή σαν επιστήμονας ίσως φοβάται να τα πει χοντρά θα το κάνουμε εμείς για αυτόν!!!!Η « έξυπνη σκόνη » στους επιστημονικούς κύκλους είναι γνωστή εδώ και χρόνια, ακόμη και στην Ελλάδα, αλλά επειδή παίζονται πολλά για εταιρίες, στρατό κτλ. όλοι κρατάνε το στόμα τους κλειστό. Σε όλα τα χημικά μονοπάτια έκτος από τα επικίνδυνα άγνωστα χημικά, και βαρέα μέταλλα υπάρχουν και νανοσωματίδια ( νανομηχανές ή νανορομπότ ) οι οποίες έχουν προγραμματιστεί:Α) Για τον έλεγχο του καιρού μέσω του συστήματος HAARP.

Β) Για κατασκοπεύτηκες πληροφορίες μέσω δορυφόρων.

Γ) Για έλεγχο των ανθρώπων μέσω των μικροτσίπ που από το 2013 στις ΗΠΑ θα είναι υποχρεωτικό με νόμο να τοποθετούνται ώστε η  κυβέρνηση να έχει τον πλήρη έλεγχο τους!!! Δείτε το άρθρο μου « ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ 666 ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ » για περισσότερες λεπτομέρειες!!!!

Δ) Για την δημιουργία διαφόρων επιδημιών που θα γίνουν στο μέλλον με όποια κράτη δεν συμφωνούν με αυτό που θα λένε οι υπέρ δυνάμεις.

Θα μου πείτε εύλογα « Ρε φίλε μήπως έχεις ξεφύγει, και την έχεις ακούσει κάπως και δεν ξέρεις τι λες; », μακάρι να ήταν έτσι σας το λέω με όλη μου την ψυχή αλλά δεν είναι. Διαδώστε το παντού όχι για να μου κάνετε διαφήμιση αλλά για να κάνετε αφύπνιση σε όσους ξέρετε γιατί δεν αργή η ώρα που θα γίνει ότι είναι να γίνει!!! από το 2015-2018 τα μικροτσίπ θα είναι υποχρεωτικά και για τους Ευρωπαίους!!!!

Για την « έξυπνη σκόνη » έχουμε και φωτογραφικές αποδείξεις στο άρθρο μου «  ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ SHINOBI!!!! » για την « έξυπνη σκόνη ».

Νομίζετε ότι κάνω πλάκα; Η άγνωστη για πολλούς αρρώστια Μόργγελονς προέρχεται αποκλειστικά και είναι υπαίτια για αυτήν την « έξυπνη σκόνη ». Η οποία είναι μια αρρώστια όπου τα μικρόβια είναι « ΝΑΝΟ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ-ΡΟΜΠΟΤ » μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες στο άρθρο μου « ΜΟΡΓΓΕΛΟΝΣ ».

Είναι πλέον εμφανής ότι μέσω της νανοτεχνολογίας αυτό που έρχεται θα είναι τεράστιο για το μέλλον της ανθρωπότητας και για αυτό είναι υπαίτιοι οι Δρακονιανοί η οποίοι και δώσανε σε εμάς αυτήν την τεχνολογία η οποία πράγματι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλύτερο σκοπό, εμπορικά αλλά και για την επανόρθωση του πλανήτη. Δυστυχώς όμως εκεί είναι που την πάτησαν οι άνθρωποι!!!!

 Όταν απελευθερώνονται τα χημικά στον ουρανό και αναμιχτούν με τα σύννεφα η έξυπνη σκόνη μπορεί να πάρει διάφορους χρωματισμούς και από μακριά να μοιάζει σαν ένα περίεργο ουράνιο τόξο ή και πιο έντονα χρώματα ακόμη…. Τι μπορούμε να κάνουμε; Να πιέσουμε καταστάσεις παντού μήπως και το γλυτώσουμε διότι αν δεν το κάνουμε είμαστε καταδικασμένοι σε μια επώδυνη εξέλιξη!!!!

Για να καταλάβετε τι παίζετε πρέπει να έχετε κάποιες γνώσεις περί νανοτεχνολογίας, μα αν το διαβάσετε το άρθρο ξανά διαβάστε το για να το εμπεδώσετε καλύτερα και να το καταλάβετε καλύτερα…

 Φωτογραφίες από νανοβιολογικά ρομπότ με τρομακτικές όψεις  τα λεγόμενα « Μόργγελονς »!!!!

 

Στη δεκαετία του 1990, ένας ερευνητής που ονομάζεται Chris Pister ( Κρις Πίστερ – Αλοηγκόρ ) ονειρεύτηκε ένα άγριο μέλλον στο οποίο οι άνθρωποι ράντιζαν τη Γη με αμέτρητους μικροσκοπικούς αισθητήρες, μεγέθους μεγαλύτερου του κόκκου ρυζιού.

Αυτοί οι « έξυπνοι κόκκοι σκόνης », όπως τους αποκάλεσε, θα παρακολουθούν τα πάντα αλλά θα μπορούν και να επέμβουν στα πάντα, θα ενεργούν ως ηλεκτρονικές νευρικές απολήξεις του πλανήτη. Εξοπλισμένα με υπολογιστική ισχύ, αισθητήρες, ασύρματα ραδιόφωνα και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, η έξυπνη σκόνη θα κάνει τις παρατηρήσεις ή και τις μεταλλάξεις όταν υποστεί μέσω της αναμετάδοσης σε πραγματικό χρόνο δεδομένα για τους ανθρώπους, στις πόλεις και στο φυσικό περιβάλλον.

Τώρα, μια εκδοχή της έξυπνης σκόνης του Αλοηγκόρ – Πίστερ  αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα.

« Είναι συναρπαστικό!! Έχει περάσει πολύς καιρός », δήλωσε ο Αλοηγκόρ – Πίστερ, καθηγητής πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϋ.

« Είχα επινοήσει την ιδέα πριν από 14 χρόνια. Έτσι η έξυπνη σκόνη έχει πάρει λίγο χρόνο, αλλά είναι επιτέλους εδώ ».

Πρόκειται για νανοτεχνολογία, που αναφέρεται επίσης ως μικρό-νάνο-τεχνολογία, είναι η επιστήμη και η τεχνολογία των συσκευών κτιρίου, όπως τα ηλεκτρονικά κυκλώματα, τον έλεγχο για μοριακές δομές που είναι λιγότερο από 100 νανόμετρα σε μέγεθος. Ένα νανόμετρο ισούται με ένα δισεκατομμυριοστό του μέτρου. Η νανοτεχνολογία είναι κυριολεκτικά αόρατη στο γυμνό μάτι.

Η νανοτεχνολογία είναι μια νέα αναδυόμενη και πολλά υποσχόμενη εξέλιξη για τους επενδυτές επιχειρηματιών και ο αγώνας έχει ξεκινήσει σχετικά με το ποιος κατέχει την « νάνο-τράπεζα » των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Υπάρχει πολλή συζήτηση για τις μελλοντικές επιπτώσεις των νανοτεχνολογιών. Η νανοτεχνολογία έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει πολλές νέες συσκευές και υλικά με ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στο χώρο της ηλεκτρονικής και της παραγωγής ενέργειας, και όταν συνδυάζεται με τη βιοτεχνολογία, γνωστή και ως τεχνητή βιολογία για ιατρικές χρήσεις, η οποία είναι μια περιοχή ακόμα για μεγαλύτερη συζήτηση. Η νανοτεχνολογία έχει τη δυνατότητα για αυτό-αναπαραγωγή ή συναρμολόγηση των εαυτών τους αλλά αυτό ανοίγει ένα πολύ μεγάλο δρόμο με ανεξέλεγκτους κινδύνους για την ανθρωπότητα.

Η εισαγωγή της νανοτεχνολογίας εγείρει πολλά από τα ίδια θέματα όπως και με κάθε νέα τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των ανησυχιών για την έλλειψη κανονισμών, την τοξικότητα και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των νανοϋλικών, και τις πιθανές επιπτώσεις τους στην παγκόσμια οικονομία, καθώς και πραγματικές ανησυχίες των διαφόρων σεναρίων.

Ο Δρ Staninger ( Στάνιγκερ ) μας έδωσε την άδεια για να εκτυπώσουμε το έγγραφο αυτό και αυτό είναι και πάλι το χτύπημα με  όλα αυτά τα ζητήματα ακριβώς πάνω από το κεφάλι, όπως συνεχίζει την έρευνα και το έγγραφο αυτό που συμβαίνει σε κάθε πτυχή του περιβάλλοντος μας, την παγκόσμια κατάσταση της  Μητέρα Γαίας  αλλά και την κατάσταση της υγείας του ανθρώπινου σώματος μας. Σας ενθαρρύνω να διαβάσετε για τον εαυτό σας και στη συνέχεια να συνεχίσουμε την αναζήτηση για την κατανόηση και την προετοιμασία για ένα μέλλον που δεν έχουμε πραγματικά καμία ιδέα πιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα μιας μεγάλης στιγμής.

Θα είναι μεγάλη στιγμή της ευημερίας και της χαράς για όλους τους κατοίκους ή θα είναι τέτοιες ιστορίες με παράξενες ωμότητες που μόνο η σκοτεινή φαντασία μας θα καταλάβει; Ποια   ομάδα εδώ στην κρήνη της ευεξίας πιστεύει, ότι πρέπει να συμμετάσχουν και να εκπαιδεύσουν τον εαυτό μας να είναι στο διασκελισμό με αυτά τα φανταστικά σενάρια. Ετοιμάζονται για το καλύτερο των δυνατοτήτων του κάθε ατόμου, μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτά τα ίδια μεγάλα μυαλά της επιστήμης και της ιατρικής για να ζήσουν καλά στον 21ο αιώνα.

Έξυπνη σκόνη: Η υπεράσπιση της γης, του αέρα και της θάλασσας και GLOBAL των περιβαλλοντικών επιπτώσεων μέσω των πολέμων για την ΜΕΓΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ.
Δρ Hildegarde Staninger, Ph.D., Riet-1. Ενσωματωμένων συστημάτων υγείας, LLC.

415 ¾ Ν. Larchmont Blvd., Λος Άντζελες, Καλιφόρνια 90004.Τηλ.: 323-466-2599 323-466-2599 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting
Fax: 323-466-2774 e-Mail:. ihs-drhildy@sbcglobal.net
Παρουσιάστηκε το 2010 στο Υγείας και Ελευθερίας στις ΗΠΑ του Πολεμικού Συμβουλίου TM και Παρουσιάστηκε από Φυσικές Λύσεις του  Ιδρύματος / Υγεία – Ελευθερία των ΗΠΑ.
Webinar 2 Ιαν. & 3, 2010 http://www.healthfreedomusa.org/?p=4327

Περίληψη:

Ο κόσμος είναι στον κατακλυσμικό αντιδραστήρα του σύμπαντος, όπου η ανθρωπότητα προσπαθεί απεγνωσμένα να προστατεύσει τα έθνη τις μέσα από την πρόοδο της επιστήμης, της ιατρικής και της τεχνολογίας. Και την ίδια στιγμή, η χρήση της βίο-νανοτεχνολογίας του αρχιτεκτονικά σχεδιασμένου εμπορικά προϊόντων είναι σε μια διακλάδωση του δρόμου με τη δυνατότητα σκοτώνοντας πολλούς από τους κατοίκους της, χωρίς την καταστροφή ενός ενιαίου κτιρίου. Αυτή είναι η στιγμή για όλους τους ανθρώπους να ακούσουν τις καρδιές τους και να συνειδητοποιήσουν, ότι με την πρόοδο της νανοτεχνολογίας και της γέφυρας στην τεχνητή βιολογία, με την μεγαλύτερη δημιουργία τους, την « έξυπνη σκόνη », θα είναι ο τρόπος που κάτι σχεδόν αόρατο θα μπορούσε να γίνει μεγαλύτερη εθνική μας απειλή. Η χρήση του ως εργαλείο παρακολούθησης έχει λάβει πολλά διόδια του παγκόσμιου πληθυσμού των φυτών, των ζώων, και της ανθρωπότητας. Είτε σχεδιάστηκε ως ένα εργαλείο καθολικής επιτήρησης ή του εργαλείου παρακολούθησης στου ποσοστού του θανάτου ενός δέντρου, είναι εδώ και αποτελεί μέρος του παγκόσμιου αγώνα δεσπόζουσας θέσης της έξυπνης νανοτεχνολογίας. Αυτό το έγγραφο θα παρουσιάσει μια ιστορική αναδρομή και μια εικαστική εικόνα των παρατηρήσεων στον τομέα της τεχνολογίας, που βρίσκονται στον ανθρώπινο πληθυσμό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αλλά και σε όλο τον κόσμο!!

Εισαγωγή στην νανοϋλικά και νανοτεχνολογία

Τα νανοϋλικά είναι μεγάλα και παράξενα ταυτόχρονα. Οι νανοσωλήνες άνθρακα, για παράδειγμα, προσθέτουν δύναμη, ευελιξία, και η θερμική προστασία για τα πλαστικά, κεραμικά, μέταλλα κτλ. Τα νανοϋλικά δεν σπάνε εύκολα… Όταν κοπούν σε φέτες, τα νανοϋλικά « θεραπεύονται »  από τα νανορομπότ που τα  συνδέει και πάλι μαζί. Τα νανοϋλικά τα προσφέρουν οι μηχανικοί με  μια ολοκαίνουργια τσάντα γεμάτη κόλπα για να κάνουν τη ζωή καλύτερη για τον καθένα.

Τα νανοϋλικά έχουν καταπληκτικές και χρήσιμες ιδιότητες με πολλά διαρθρωτικά και παράξενες εφαρμογές. Αλλά, δεν είναι κατ ‘ανάγκην νέα  τα νανοϋλικά έχουν σημαντικά στον τομέα υλικών για μεγάλο χρονικό διάστημα!! Απλά δεν μπορούσαν να δουν ή να τα χειραγωγήσουν. Τα νανοσωματίδια χρυσού χρησιμοποιήθηκαν σε μεσαιωνικά βιτρό, και έχουν νανοσωματίδια αιθάλης (graphene) και έχει χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τα ελαστικά για σχεδόν 100 χρόνια.

Οι εξελίξεις της νανοτεχνολογίας τα τελευταία 10 χρόνια είναι σαν την πρώιμη χημεία, ή αλχημεία, όπως ήταν γνωστή. Καλύτερη μέρα της Αλχημείας ήταν κατά τη διάρκεια της εξουσίας  από μονάρχες, όπως ο Φίλιππος Β ‘της Ισπανίας και του ανιψιού του, που ήταν οι μεγαλύτεροι Ευρωπαίοι  συντελεστές, που υποστηρίζουν την επιστήμη της αλχημεία, την αστρολογία και τα μαθηματικά με τη χρήση του « μαγικού κύκλου » του Φιλίππου Β’. Ροδόλφος Β των Αψβούργων, την εποχή της Αναγέννησης στην Πράγα (2), εντός των τειχών του κάστρου της Πράγας, συνέβαλε με τον κόσμο μέσω της υποστήριξης των έργων του Tycho Brahe, ο Johannes Kepler, και τον καλλιτέχνη Albrecht Durer. Επέτρεψε και οικονομικά συνέβαλε στη γέννηση της χημείας ως σύγχρονη επιστήμη. Μέσα από αυτά τα πρώτα θεμέλια της χημείας, η υπόσχεση του έδειξε εκπληκτικά πράγματα σε εκείνους που κατάλαβαν την εξουσία της, όπως η νανοτεχνολογία θα δώσει τις μεγαλύτερες εμπορικές οικονομικές ανταμοιβές για τις εταιρείες και τα έθνη που θα ελέγχουν την αρχιτεκτονική και την ανάπτυξή της.

Η νανοτεχνολογία αναμένεται να έχει επιπτώσεις σχεδόν σε κάθε κλάδο. Το Αμερικανικό Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών έχει προβλέψει ότι η παγκόσμια αγορά νανοτεχνολογιών θα φτάσει τα $ 1 τρις ή περισσότερο, μέσα στα επόμενα 20 χρόνια. Η νανοτεχνολογία που σχετίζεται με προβλέψεις απασχόλησης εκτιμάται σε σχεδόν δύο εκατομμύρια μηχανικούς , επιστήμονες σε όλο τον κόσμο, μέχρι το 2015. Δουλεύοντας σε τομείς νανοτεχνολογίας προσφέρει σημαντικά περισσότερο κερδοφόρα καριέρα και ικανοποίηση από την εργασία σε σύγκριση με τις κοσμικές σταδιοδρομίες στον τομέα της πληροφορικής ή σε παρόμοιους τομείς. Ωστόσο, δεν υπάρχει επαρκής συνειδητοποίηση της γνώσης  της Ινδίας σχετικά με τις δυνατότητες στον κόσμο στη νανοτεχνολογία. Η εκπαίδευση της νανοτεχνολογίας είναι αποφασισμένη να γεφυρώσει αυτό το χάσμα και  διαθέσιμες παγκοσμίου επιπέδου γνώσεις και τις ευκαιρίες στη νανοτεχνολογία σε φοιτητές και επαγγελματίες στον κόσμο. Υπάρχουν επί του παρόντος πάνω από 997 διεθνή πανεπιστήμια που συμμετέχουν στην έρευνα και την εμπορευματοποίηση της νανοτεχνολογίας με τη βιομηχανία, τις κυβερνήσεις, αλλά και των στρατιωτικών υπηρεσιών. Πολλά από τα κορυφαία ινστιτούτα νανοτεχνολογίας εταιρειών του κόσμου, έχουν αναπτύξει προγράμματα κατάρτισης στη νανοτεχνολογία. Ο στόχος της εκπαίδευσης της νανοτεχνολογίας είναι για να ανοίξει ένα παράθυρο για τις δραστηριότητες και τις τεράστιες ευκαιρίες στη Νανοτεχνολογία, να καθοδηγεί και να πραγματοποιήσει τελικά το όνειρο για να ξεκινήσει μια καριέρα στο πολυπόθητο τομέα για την τεχνολογία επόμενης γενιάς, όπως είναι γνωστό ως ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  αλλά με τι κόστος για το περιβάλλον και την ανθρωπότητα; (3, 4)

Για να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στον κόσμο της νανοτεχνολογίας, τους συναδέλφους τους επιστήμονες, μηχανικούς και επαγγελματίες υγείας που δεν συμβαδίζουν με τον τομέα-τέχνης, εξελίξεις σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο πεδίο, πρέπει να κατανοήσουν τα θεμελιώδη δομικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την αρχιτεκτονική εργαλείων νανομηχανών, και οι αισθητήρες που χρησιμοποιούνται ως νέα εργαλεία επιτήρησης μας για την παγκόσμια ασφάλεια και παρακολούθηση των φυσικών και ανθρωπογενών πανδημιών.

Οι νανοσωλήνες άνθρακα

Μονού τοιχώματος νανοσωλήνες άνθρακα (SWNTs) είναι ελπιδοφόρα απίστευτα νανοϋλικά. Αξιοσημείωτες ιδιότητές τους σε  υλικά, όπως είναι η αντοχή, ακαμψία, αντοχή, αποφασιστικότητα χημική, θερμική αγωγιμότητα, και (ίσως το σημαντικότερο), ηλεκτρική αγωγιμότητα, τα καθιστούν πολύ ευέλικτα. Ανάλογα με την ακριβή μοριακή δομή τους, μερικοί νανοσωλήνες ημιαγωγού, ενώ άλλοι εμφανίζουν πραγματική μεταλλική αγωγιμότητα. Η ικανότητα αυτή, που συνδυάζει με την νανοκλίμακα γεωμετρία τους, τις καθιστά ιδανικές για τα υποψηφία καλώδια, θα μπορεί να διασυνδέει  και μοριακα ηλεκτρονικών συσκευών. (5)

Μέσω της ανάπτυξης των σούπερ οξέων, όπως ανακαλύφθηκαν από τους καθηγητές Richard Smalley και Matteo Pasquali στο Κέντρο του πανεπιστημίου Rice της Βιολογικής και Περιβαλλοντικής Νανοτεχνολογίας (CBEN), όπως το θειικό οξύ, λειτουργούν καλά σε διασπορά SWNTs σε ένα εύκολα επεξεργασμένη μορφή. Αυτή η μορφή του άνθρακα κυμαίνεται από μεμονωμένους νανοσωλήνες, σε οθόνες υγρών κρυστάλλων, που ενεργεί ως πρώτη ύλη για την ευθυγράμμιση SWNT ίνες. Αυτό το βελτιωμένο υλικό, στη συνέχεια, έθεσε τις βάσεις για μεγαλύτερα αντικείμενα (νανομηχανών και εργαλεία), κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από SWNTs, δείχνει αυτοσυναρμολογημένοι νανοσωληνών άνθρακα σε ένα απλό διάγραμμα, θα δείχνει όπως σε ένα πραγματικό πεδίο δείγμα από ένα θηλυκό που εκτίθενται σε προχωρημένο νανοϋλικών (Έργο: FMM © 2006 Χ. Staninger, μικροφωτογραφία που λαμβάνονται από τον Δρ Ραχίμ Karjoo, Παθολόγος).

Πολύτοιχες νανοσωλήνες άνθρακα (MWNTs), με μέση διάμετρο περίπου 40 nm ( Νανόμετρο ), έχουν επίσης μια ποικιλία από πιθανές χρήσεις σε όλα από τα συστήματα φακών κινητό τηλέφωνο και τα υλικά του κλείστρου για τα παράθυρα των αυτοκινήτων και αθλητικών ειδών. Συνολική δύναμη τους φαίνεται ακόμη μεγαλύτερη από ό, τι SWNTs, όπως αποδεικνύεται σημαντικό σε σύνθετα υλικά. Πρόσφατες εξελίξεις της Μασαχουσέτης το Ινστιτούτο Τεχνολογιών, Ινστιτούτο του στρατού, στην ανάπτυξη των « νανοσκουληκιών » (το οποίο είναι σε θέση να πάρει τις εικόνες των κυττάρων μέσα στο σώμα και να τους διαβιβάζει πίσω σε έναν υπολογιστή), είναι τα κυριότερα σημεία της σύγχρονης νάνο-ιατρικής από το 2007.(6)  Κλείσιμο της αναθεώρησης σε μια εικόνα της προηγμένης συσκευής σε νανοϋλικό που ονομάζεται « χρυσοκέφαλος », η οποία αρχικά, μετά από ανάλυση, είχε ένα στρώμα από πολυουρεθάνη υψηλής πυκνότητας (ένα απλό φακό) (τοίχος Αρ. 1). Είχε ένα δεύτερο τείχος που καλύπτεται με ακρυλονιτρίλιο / ακρυλικές ρητίνες με ειδική χρωστική ουσία εμποτισμένα σε αυτοσυνθέσιμα σύνθετο πολυμερές υλικό της, μαζί με μια ιικού DNA αισθητηριακής κάμερας στο τέλος της, που θεωρούνται ως κόκκινη κουκκίδα. (Απόσπασμα από το έργο: ΓΑΑ, © 2006 Χ. Staninger, μικροφωτογραφία που λαμβάνονται από τον Δρ Ραχίμ Karjoo, Παθολόγος).

 

 

Οι δύσκολες τεχνικές από γρίφους και εμπόδια κατασκευής είναι μόνο η αρχή στον τομέα των παθογόνων αντιμέτρων, η οποία εξετάζει τρόπους για την αντιμετώπιση των ανοιγμάτων σε πληθυσμούς. Σε πολλούς από αυτούς τους τύπους των τεχνολογιών (λόγω της μεταλλικής αγωγιμότητας του SWNTs MWNTs και υλικά), μπορεί κανείς να είναι σε θέση να συνδυάσει αυτά τα υλικά με τα υλικά επίστρωσης, όπως χρώματα, βαφές, κόλλες και άλλα. Όταν αναμιγνύεται με το χρώμα, νανοσωλήνες γίνεται ηλεκτροστατική. Αυτό βοηθά στα πεδία και για άλλων νανοσωληνών που περιέχουν επιστρώσεις για να κολλήσουν πιο σφιχτά σε επιφάνειες. Αυτοκίνητα στη γραμμή παραγωγής θα μπορούσε να είναι καλυμμένα με χρωστικές ουσίες νανοσωληνών και να μειώσουν το κόστος παραγωγής. Πάστες νανοσωληνών μπορεί να είναι σε θέση να βελτιώσει το σύστημα υγρών κρυστάλλων και ευέλικτες οθόνες για να δημιουργήσετε εικόνες πιο ευκρινείς από πυρίτιο και άνθρακα με βάση τις ταινίες. Όταν οι τεχνολογίες αυτές σε συνδυασμό με συγκεκριμένες συχνότητες, όπως είναι 288 MHz, μπορεί κανείς να στείλει μια ασύρματη εικόνα μέσω την προηγμένη νανοσύνθετων υλικων. Αυτό βέβαια μπορεί από κάποιον να δημιουργήσει, ασθένεια που δεν υπάρχει – μόνο μια εικόνα από νανοκλώνους αγκίστρια, σύρματα αλλά « ΨΥΧΟ- ΖΕΛΟΕΙΔΗ-ΝΗΜΑΤΑ!!.

(Σχήμα προς τα δεξιά, η εικόνα της αυτό-ανάπτυξη νανοσύνθετων υλικών μετά από 21 ημέρες από την αφαίρεση του έργου ανθρώπινη πηγή:. ΓΑΑ © Η. Staninger, μικροφωτογραφία που λαμβάνονται από τον Δρ Ραχίμ Karjoo).

Νανοκρυσταλλικά Υλικά

Όλοι εμείς η ενιαία κατηγορία επιστήμων  γνωρίζει ότι τα πάντα αποτελούνται από άτομα και μόρια. Τα περισσότερα από αυτά τα χύδην υλικά σωματίδια έχουν διαφορετικό σε εκατοντάδες μορφή μέγεθος των μικρών σε λίγα χιλιοστά.

Τα νανοκρυσταλλικά υλικά σωματίδια έχουν περίπου 1 έως 100 nm. Ένα μέσο άτομο είναι περίπου 1 έως 2 (Α) σε ακτίνα. Ένα νανόμετρο είναι περίπου 10 (Α), και μπορεί να υπάρχουν από τρία έως και πέντε άτομα σε ένα νανόμετρο, ανάλογα με το μέγεθος των ατόμων.

Τα νανοϋλικά είναι ιδιαίτερα έντονα, σκληρά, όλκιμα (λυγίζω / ελαστικό) σε υψηλές θερμοκρασίες, σε φθορά, και ανθεκτικό στη διάβρωση, καθώς και στις χημικές αντιδράσεις. Πολλά τμήματα μπορούν να απευθύνονται, ανάλογα με τις διάφορες ειδικές ιδιότητες τους. Για παράδειγμα, οι « νάνο-ασημένιο-κατασκευές » έχουν  καταλυτικές ιδιότητες στο χύμα ασήμι  (π.χ. στην αλληλεπίδραση με τον ιό και τη θανάτωσή τους). (7, 8)

Οι ακόλουθοι κατάλογοι των μεθόδων που χρησιμοποιούνται συνήθως για την παραγωγή νανοϋλικών:

• Sol-Gel (κολλοειδές) σύνθεση.
• αδρανούς αερίου συμπύκνωσης.
• Μηχανική κραματοποίηση ή υψηλής ενέργειας μπάλα.
• σύνθεση του πλάσματος.
• Ηλεκτρομαγνητικής. Ηλεκτροφασματικής. Ήλεκτρο-γαίο-μηχανικής.
• Πρωτεΐνες με αναδίπλωση του DNA Όριγκαμι.

Παρά το γεγονός ότι όλες αυτές οι μέθοδοι χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν διάφορα ποσά των νανοϋλικών, σήμερα το sol-gel σύνθεση είναι σε θέση να:

• Βεβαιώνει υλικά ακριβείας σε μεγάλες ποσότητες, αρκετά φτηνά.
• Δημιουργία δύο ή περισσότερα υλικών ταυτόχρονα.
• Βεβαιώνει εξαιρετικά ομοιογενής (ίδια σε όλα) κράματα / σύνθετα και υπέρ-υψηλής καθαρότητας (99,99 τοις εκατό) υλικά.
• Παραγωγή υλικών (κεραμικά και μέταλλα) σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες (περίπου 150 έως 600oF σε σύγκριση με το 2500 έως 6500oF σε πρότυπες μεθόδους).
• Ρυθμίζουν ατομική σύνθεση / δομή με ακρίβεια.
• Ζευγάρι με συνθετικό DNA / RNA, να δημιουργήσουν νέα εμβόλια ή γενετικών συστημάτων διανομής επισκευή περί της νανοϊατρικής.

Με τη δημιουργία ή αυξάνοντας τα υλικά σε νανοκλίμακα, μηχανικών εφαρμογών μπορεί να προσθέσει δυνατότητες, όπως η ανώτερη δύναμη για να τα υπάρχοντα προϊόντα.(8, 9)

Νανολέιζερ και νανοκρυστάλλους

Όλες οι μορφές των σύγχρονων συστημάτων επικοινωνίας, είτε σε ένα αεροπλάνο ή ένα δορυφορικό σύστημα των προηγμένων νάνο-υλικών, είναι ένας επαναλήπτης (10) με απαραίτητη για μέσω – γραμμών ενισχυτές που λαμβάνουν ξεθωριασμένα φονοφοτικά σήματα και επαναλαμβάνουν την αποστολή τους με μεγαλύτερη δύναμη. Για να γίνει αυτό με τα δεδομένα που εκπέμπουν κατά μήκος της γραμμής, καθώς και οι οργανωμένες ομάδες των φωτονίων και φωνονίων, οι επαναλήπτες πρέπει να είναι συνεκτικές-μινιατούρες πηγές φωτός που ονομάζεται νάνο-μεγέθους λέιζερ. (11)

Τα φωτονικά χάσματα που δημιουργούνται εντός των φωτονικών κρυστάλλων δεν παρέχουν μόνο ένας εξαιρετικός τρόπος για να κρατήσει τα φωτόνια να κινούνται κατά μήκος συγκεκριμένων διαδρομών, μπορούν επίσης να παρέχουν σε περιοχές που τα φωτόνια πέφτουν σε παγίδα – οπτικής κοιλότητας. Καθώς το φως εισέρχεται με μια τέτοια κοιλότητα, η φωτονική χάσματος (χαραγμένα στο κρύσταλλο) κρατά το φως από μέσα αφήνοντας το υπόλοιπο του κρυστάλλου. Τέτοιου είδους « παγιδευμένο φως » αναπηδά εμπρός και πίσω στην κοιλότητα κερδίζοντας στον τομέα της ενέργειας, σφίγγοντας σε μια συνεκτική δέσμη.

Ορισμένα υλικά όπως μερικοί ημιαγωγοί για παράδειγμα  μπορούν να δώσουν ώθηση για να εκπέμπουν φωτόνια. Η λυχνία LED (δίοδος εκπομπής φωτός) είναι ένα κοινό παράδειγμα αυτού του είδους την τεχνολογία, αλλά δεν είναι ένα λέιζερ από μόνη της. Για να πάρετε το αποτέλεσμα λέιζερ, που τις περισσότερες φορές θα θέλετε να επιλέξετε ημιαγωγούς όπως υλικό  που ονομάζεται μέσο κέρδος  και τοποθετήστε το σε μια οπτική κοιλότητα. Εισάγετε τα φωτόνια στην κοιλότητα, θα αναπηδούν πίσω και μπροστά, και για να τονωθεί το μέσο ώστε να εκπέμπουν περισσότερα φωτόνια.  Τα επιπλέον φωτόνια είναι στο ίδιο μήκος κύματος με τα αρχικά, έτσι ώστε αυτό που παίρνετε είναι μια ενισχυμένη εκδοχή του αρχικού φωτός. (Αυτή η « ενίσχυση φωτός με εξαναγκασμένη εκπομπή ακτινοβολίας » είναι το πώς ένα λέιζερ παίρνει το όνομά του.)

Για να φτιάξετε ένα Νανολέιζερ, χρειάζεται ένα φωτονικό κρύσταλλο να χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μια κοιλότητα που είναι σχεδόν τόσο μικρή όσο το μήκος κύματος των φωτονίων τους. Αυτό το στενό χώρο αναγκάζει τα φωτόνια να ταξιδέψουν σχεδόν σε παράλληλες γραμμές, έως ότου η ένταση του φωτός φτάνει το θεωρητικό όριο στην πραγματικότητα, όλα τα φωτόνια ταξιδεύουν ακριβώς πάνω το ένα από το άλλο! Το μέσο κέρδος είναι ουσιαστικά μέρος του κρυστάλλου το ίδιο -αλλά προτού να μπορέσουν να εκπέμπουν φωτόνια, ένα μικρό ηλεκτρικό ρεύμα πρέπει να προκληθεί (αυτό ισχύει για τα περισσότερα λέιζερ ημιαγωγών), μέσω της χρήσης ενός μέσου κέρδους  όπως χημικά ή σιλάνιο ένα νανοπιέζο  ηλεκτρικής συσκευής.(12, 13, 14)

Το μικρό της ZAP επιπλέον ενέργεια είναι για όλα τα φωτόνια και θα πρέπει να κάνουν ένα διάλειμμα για αυτό και την έκρηξη έξω από το κρύσταλλο όπως μια ακτίνα λέιζερ. Όταν παρέχεται με μια μικρή ηλεκτρική ενέργεια και ένα σήμα που αποτελείται από φωτόνια (όπως ένα ελαφρύ σπίτι στέλνει σήμα του στους καπετάνιους της θάλασσας), το λέιζερ ενισχύει αυτό το σήμα. Από που και  προέρχεται η ροή των φωτονίων δυναμικά, έτοιμη για τη διάδοση πληροφοριών σε όλο τον κόσμο ή ακόμη και σε ένα σημείο στον εγκέφαλο του ανθρωπου.(15)

Κορεάτες ερευνητές έχουν αναπτύξει τέτοια φωτονικά κρύσταλλα λέιζερ, με τη χρήση ημιαγώγιμων υλικών (ίνδιο, γάλλιο, ασήμι και φωσφορούχο). Το Λέιζερ παράγει ανιχνεύσιμες ποσότητες του φωτός με μόλις 250 εκατομμυριοστά του αμπέρ της ηλεκτρικής ενέργειας. Ο σχεδιασμός τους χρησιμοποιεί ένα μικρό μήνυμα (nanoanchor) να διευθύνουν την ηλεκτρική ενέργεια και απορροφούν υπερβολική θερμότητα, χωρίς να διαταραχθεί το κύριο τμήμα του κρυστάλλου στην κορυφή.(16)

Αυτοσυνθέσιμα Κρύσταλλα

Νανοσωλήνες είναι μάζες των ατόμων που σχηματίζουν ένα σύμπλεγμα. Είναι μεγαλύτερα από τα μόρια (~ 10 nm σε διάμετρο), αλλά όχι τόσο μεγάλη όσο χύμα-θέμα. Παρόλο που η φυσική και χημική αλλαγή των νανοκρυστάλλων χαρακτηριστικά, και ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά τους έναντι των μεγαλύτερων υλικών είναι ότι το μέγεθος και η επιφάνειά τους μπορεί να ελεγχθεί με ακρίβεια και συντονισμένες ιδιότητες, όπως κβαντικές τελείες (ένα είδος νανοκρυστάλλων). Στην πραγματικότητα, ο επιστήμονας μπορεί να συντονίσει πώς ένας νανοκρύσταλλος διεξάγει χρέωση, και να αποκρυπτογραφήσει την κρυσταλλική δομή του, ακόμα και να αλλάξει το σημείο τήξης του.(17)

Ο Δρ Πωλ Αλισαβάντος, χημικός στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϋ και του Lawrence Berkeley National Laboratory έχει γίνει με την προσθήκη από νανοκρυστάλλους ημιαγωγών σε σκόνη σαπουνιού που μοιάζουν με ταινίες, όπου ονομάζονται επιφανειοδραστικές ουσίες. Η ομάδα του έχει αυξήσει τα μείγματα των κρυστάλλων χρησιμοποιώντας διαφορετικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Αυτοί αντιδρούν με σκόνες ημιαγωγών και παράγουν διαφορετικό σχήμα νανοσωματιδίων (π.χ., σε ράβδους αντί για σφαίρες).

Η ικανότητα του Δρ Αλισαβάντος να αυξήσει νανοκρυστάλλους ημιαγωγών σε σχήμα 2D ράβδων ανοίγει πολλές νέες εφαρμογές και δείχνει τον τρόπο ελέγχου της αύξησης του κρυστάλλου ως σημαντικό να αλλάζει το μέγεθος και το σχήμα. Αν και η αλλαγή είναι στο σχήμα του ορίζοντα να γίνει κατανοητή από τους συναδέλφους νανοτεχνολόγους, είναι πιθανό ότι η αλληλεπίδραση των ατόμων με διαφορετικές επιφανειοδραστικές ουσίες προκαλεί έναν κρύσταλλο να αυξάνεται κατά ένα συγκεκριμένο τρόπο  όπως και διάφορα επικίνδυνα υλικά παγιδευμένα σε διάφορες τσέπες , ιστό θα αντιδράσουν τη διοίκηση των νανοσωματιδίων στον ανθρώπινο οργανισμό.(18, 19) Για να συμβαδίσει με την ταχύ ρυθμό ανάπτυξης, τότε (με το σωστό μίγμα της επιφανειοδραστικές ουσίες), οι κρύσταλλοι αναλαμβάνουν επιμήκυνση, ράβδος όπως και πολύπλευρα σχήματα, όπως νανοκέρατα, όπως γίνεται με το μείγμα πολυουρεθάνης, πλωτά (στυρόλιο ) και πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας, η οποία παράγει μια στυρολίου βάση πλεξιγκλάς των νανοκρυστάλλων που ξεπήδησε μέσα από το δέρμα ενός ατόμου.

Περαιτέρω μελέτες από την ομάδα του Δρ Αλισαβάντος έχουν δείξει ότι το σχήμα ράβδου σε νανοκρυστάλλους εκπέμπουν πολωμένο φως κατά μήκος του επιμήκη άξονά τους σε σύγκριση με το φως nonpolarized fluoresced από σφαίρες με σεληνιούχο κάδμιο νανοκρυστάλλων. Αυτό είναι σημαντικό σε βιολογικές ετικέτες της συνθετικής βιολογίας, τα βλαστικά κύτταρα, και την ιογενή φακελοειδή πρωτεΐνη. (20) Δεδομένου ότι τα νανορομπότ μπορεί να συσκευάζονται και να ευθυγραμμίζονται (όπως τα αρχεία καταγραφής σε ένα αυτοκίνητο δρόμου ) μπορεί επίσης να λειτουργήσει καλά σε LED και τα φωτοβολταϊκά κύτταρα.

Δρ Αλισαβάντος και άλλοι έχουν δείξει πως μπορούν να αλλάξουν τους όρους των νανοκρυστάλλων σε ρυθμούς ανάπτυξης και τη δημιουργία νανοσωματιδίων σε σχήμα δάκρυ, αιχμές βελών, « βύσματα », και κέρατα. Αυτά τα σχήματα, δεδομένου ότι είναι τόσο μικρά, είναι εγγεγραμμένα με το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ υπό τον όρο « μοριακό σήμα », (21) όπως και τη συνεχή μορφή της πρωτεΐνης δράκου που βρέθηκε για να σχηματίσουν το σχήμα του κεφαλιού ενός δράκου από τα Αργκόνε Εθνικά Εργαστήρια, όπως περιγράφεται στο δελτίο τύπου τους 15 Ιουλίου 2008.(22)

Το μείγμα των σωματιδίων σε υγρά που αναφέρονται στην χημεία ως μια λύση είναι το απόλυτο κλειδί στη λήψη για αυτοσυνθέσιμα κρύσταλλα. Σε αυτό το μίγμα, σφαίρες πυριτίου υπομικρομετρικές επιπλέουν γύρω στο υγρό (που ονομάζεται διαλύτης), η οποία είναι συχνά αιθανόλη. Η αιθανόλη προκαλεί τις σφαίρες πυριτίου για να συντρίψει σε μια πλάκα που τοποθετείται στο διάλυμα. Καθώς αυξάνεται η θερμοκρασία και να εξατμιστεί η αιθανόλη, ταξιδεύει κάτω την πλάκα, καθιστώντας ευκολότερο για τις σφαίρες πυριτίου υπομικρομετρικές να επιπλέουν γύρω από τη βάση για να κολλήσουν στην πλάκα. Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερες σφαίρες τους θα κολάνε στην πλάκα, σχηματίζοντας μια ομαλή πορεία. Όταν όλα τις αιθανόλης εξατμιστούν, το πρώτο στρώμα θα έχει τελειώσει και τα επόμενα στρώματα μπορούν να προστεθούν από την επανάληψη της διαδικασίας (λεπτό – φιλμ εφαρμογές). Το αποτέλεσμα: ένα κολλοειδές αυτό-συναρμολόγηση-κολλοειδή είναι η λύση, οι σφαίρες πυριτίου (μεταξύ 1 nm και 1 micron σε μέγεθος) αναστέλλεται σε διαλύτη.

Μεταβάλλοντας το μέγεθος των σφαιρών που τοποθετούνται σε λύσεις, μπορούν να εισάγουν χρήσιμες χημικές ανωμαλίες σε συγκεκριμένα στρώματα. Α) Το πυρίτιο Σφαίρες Νάνο στο αίμα του ανθρώπου με διάφορες επιστρώσεις βαφής. Β) Διευρυμένο Κοντινό πλάνο της  Σφαίρες σιλικόνης σε νανοσωλήνες  με ειδικά Κινέζικες Νανοσωλήνες τύπου φανάρι στο ανθρώπινο αίμα). ΟΙ Κινέζικες νανοσωλήνες πυριτίου τύπου Φανάρι για πρώτη φορά αναπτύχθηκαν από τον Δρ Ζ. Γουάνγκ στη Γεωργία .(23, 24)

Μετά από όλες τις σφαίρες που παρατάσσονται για την πλάκα, που μπορούν να επικαλυφθούν με πλαστικό πολυστυρένιο  επιτρέποντας έτσι ένα για να πάρει τα νεκρά διαστήματα μεταξύ των σφαιρών. Από τη στιγμή που σκληραίνει, κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει μια διαδικασία χημική – χαρακτική για να αφαιρέσει τις σφαίρες του πυριτίου, η οποία παράγει μια ανεστραμμένη αναπαράσταση της αρχικής δομής, όπως ένα σούπερ πλέγμα.

Κάνοντας αυτό τα κρύσταλλα είναι πολύ γρήγορη και σχετικά εύκολη.(25) παρουσιάζεται ως τέχνο-προοδευτική, απατεώνων, και, πάνω απ ‘όλα, στο ισχίο, η παγκόσμια αυτή στέλεχος της DIYbio επαγγελματίες ή βιοχάκερς είναι τυποποιημένο ως ικανοί να κάνουν, στο σπίτι, ότι μόλις πριν από λίγα χρόνια ήταν δυνατό μόνο στο πλέον προχωρημένο πανεπιστήμιο, η κυβέρνηση, ή βιομηχανικά εργαστήρια. Αυτό που είναι σαφές είναι ότι η εμφάνιση της DIYbio και η συνθετική βιολογία προσθέτει επείγον για τη δημιουργία ενός πλαισίου για τη συστηματική αξιολόγηση των κινδύνων και των κινδύνων της μηχανικής νανοβιοτεχνολογίας. (26)

Έξυπνη σκόνη, Smart κρύσταλλο κόκους και MEMS

Πληροφορίες που λαμβάνονται απευθείας από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Σαν Ντιέγκο Ναυτικού Ινστιτούτο, προσθέτει το κύρος από τις πολλές εφαρμογές της έξυπνης σκόνης και έξυπνους κόκους κρύσταλλων. Αρχικά, ο όρος και η χρήση της έξυπνης σκόνης αναπτύχθηκε από την πρωτοπόρο εφευρέτη του, ο Δρ Κρις Πίστερ, κύριος ερευνητής και συν-ερευνητές, του Τζο Καν και Μπέρναρτ Μπόζερ (MLB Co), στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, Berkeley, για αυτόνομη αίσθηση και την επικοινωνία σε ένα κυβικό χιλιοστό του χώρου, όπως χρηματοδοτείται από την DARPA / ΜΠΣ του προγράμματος MEMS με πιθανή χρησιμοποίηση της ενέργειας εντός του ακαδημαϊκού δικτύου της παγκόσμιας παθογόνου και αντίμετρων, όπως εφαρμόζεται σε πολλές από τις κυβερνητικές συμμαχικές χώρες.

ΣΤΟΧΟΘΕΤΗΜΕΝΑ έξυπνη σκόνη  ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Για αυθόρμητα να συγκεντρώσουν και να κατευθύνουν την  μικροειδή μεγέθους πορώδες Si « έξυπνη σκόνη »,  ζευγάρι με χημική τροποποίηση της διαδικασίας ηλεκτροχημικής χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των νανοδομών. Η διαδικασία περιλαμβάνει δύο βήματα. Στο πρώτο βήμα, μια πορώδη δομή φωτονικών παράγεται με τη χαρακτική του πυριτίου με ηλεκτροχημική διαδικασία κατεργασίας. Το βήμα αυτό προσδίδει μια ιδιαίτερα αντανακλαστική και συγκεκριμένα το χρωματικό κώδικα για το υλικό που λειτουργεί σαν μια διεύθυνση, ή η αναγνώριση μπαρκόουντ, για τα σωματίδια. Το δεύτερο βήμα είναι η χημική τροποποίηση του πορώδους πυριτίου φωτονική δομή έτσι ώστε να βρει και να κολλήσει τον επιθυμητό στόχο. Στην προκειμένη περίπτωση, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χημεία που θα έχει ως στόχο τη διασύνδεση ανάμεσα σε πτώση του πετρελαίου στο νερό!! Αλλά ελπίζουμε να είναι σε θέση να εφαρμόσει τη μέθοδο σε σωματίδια ρύπανσης, παθογόνα βακτήρια και καρκινικά κύτταρα. Δύο βήματα (χαράζει και τροποποίησης) επαναλαμβάνεται με ένα διαφορετικό χρώμα και διαφορετική χημεία, να παραγάγει δύο όψεων ταινίες. Οι ταινίες χωρίζονται σε σωματίδια περίπου το μέγεθος μιας ανθρώπινης τρίχας. Με τη χημεία φαίνεται παρακάτω, τα σωματίδια αναζητούν και προσκολλώνται σε μια πτώση του πετρελαίου, παρουσιάζοντας την κόκκινη επιφάνεια τους με τον έξω κόσμο και την πράσινη επιφάνεια τους προς το εσωτερικό της σταγόνας.

Μόλις βρουν τη διασύνδεση για την οποία έχουν προγραμματιστεί, οι καθρέφτες μεμονωμένων σωματιδίων αρχίζουν να παρατάσσονται σαν « κεραμίδι » τους εαυτούς τους στην επιφάνεια του στόχου. Σαν άτομο, κάθε σωματίδιο είναι πολύ μικρή για ένα να τηρήσουν τον κώδικα χρώματος. Ωστόσο, όταν σαν κεραμίδι στο περιβάλλον, οι οπτικές ιδιότητες του συνόλου συνδυάζονται για να δώσουν έναν καθρέφτη του οποίου χαρακτηριστικό χρώμα γίνεται εύκολα αντιληπτή. Αυτή η συλλογική συμπεριφορά παρέχει ένα μέσο για την ενίσχυση της μοριακής αναγνώρισης συμβάντων, που εμφανίζεται στην επιφάνεια του κάθε σωματίδιο.

Ως μέσο για την ένδειξη για την παρουσία τους στο περιβάλλον, είναι η αλλαγή χρώματος στα σωματίδια. Καθώς η νανοδομή έρχεται σε επαφή με την πτώση του πετρελαίου, μερικά από το υγρό από το στόχο απορροφάται σε αυτό. Τα υγρά μόνο φυτίλια στις περιφέρειες της νανοδομής που έχουν τροποποιηθεί με την κατάλληλη χημεία. Η παρουσία του υγρού στην νανοδομή προκαλεί μια προβλέψιμη αλλαγή στο χρωματικό κώδικα, σηματοδοσία προς το εξωτερικό παρατηρητή ότι ο σωστός στόχος έχει εντοπιστεί. Η εργασία αυτή αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον Σύνδεσμο JR, και MJ Ναυτικού, Proc. Nαυτ ακαδ. Sci. 2003 100, 10607-10610.(27)

Η εφαρμογή των έξυπνων νανοδομών που προκάλεσε μια αλλαγή στο χρώμα – ένας κώδικας  παρατηρήθηκε για πρώτη φορά σε φθορίζουσα χρωστική ουσία που βρέθηκαν σε πολλά άτομα σκληρά μετά από έκθεση σε αεροψεκασμούς για το καφέ σκούρο… στην Καλιφόρνια τα τελευταία χρόνια. Αυτό ονομάζεται το « το εφέ του ματιού του Όρος », αφού έχει μοτίβο το αρχαίο αιγυπτιακό μαθηματικό σύστημα αντιμετώπισης των αισθήσεων της όσφρησης, όρασης, ακοής και οσμής, όπως αναφέρθηκε στην ετήσια διάσκεψη του 2009 στο Εθνικό Μητρώο των Επαγγελματιών Περιβάλλοντος, Journal of Environmental και Βιωσιμότητα. (28)

Έξυπνη σκόνη,  της τεχνολογίας των έξυπνων κόκκων κρύσταλλων, είναι μικρογραφία με αισθητήρα / πομπούς που ψεκάζονται σε μια περιοχή  όπως σε ένα πεδίο μάχης και χρησιμοποιείται για να αναλύσει το περιβάλλον. Αρχικά αναπτύχθηκε από τον καθηγητή Κρις Πίστερ στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϋ. Αναμένεται ότι την επόμενη δεκαετία τα έξυπνα σωματίδια της σκόνης θα πρέπει να είναι όχι περισσότερο από 1 κυβικό χιλιοστό σε μέγεθος, η οποία θα περιλαμβάνει ένα ηλιακό κύτταρο, έναν αισθητήρα, επεξεργαστή, μνήμη και ραδιοφωνικό πομπό. Αυτή η τεχνολογία έχει αναδειχθεί ως η μ-τσιπ για την Hitachi βιομηχανίες και την τεχνολογία ™ Sencil για Δρ Gerald Loeb στο Alfred E. Mann Ινστιτούτου του UCLA. (29, 30)

Έξυπνη σκόνη αναπτύσσεται ως βιολογικό όπλο αισθητική με την οποία μπορεί κανείς να προστατεύσει τον εαυτό του από βιολογικά και χημικά όπλα της έκθεσης….. Ναι, η απάντηση μπορεί πολύ καλά να πλανιέται στον αέρα μέσα από τις προσπάθειες, το 2004, του Δρ Michael Sailor, καθηγητής στο Τμήμα Χημείας και Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Σαν Ντιέγκο. Έχει χρησιμοποιηθεί για τη γυαλάδα του φτερού ενός σκαθαριού ως έναν απλό τρόπο για να εξηγήσει αυτή την τεχνολογία – η πτέρυγα δεν έχει χρωστικές ουσίες, αλλά το βλέπουμε σε διάφορα χρώματα, λόγω των διαφόρων ιριδισμών. Το χρώμα που παράγεται από δύο άλλες ιδιότητες: οπτική παρεμβολή  το ίδιο φαινόμενο πίσω από τα χρώματα στο ουράνιο τόξο και τις σαπουνόφουσκες, και περίτεχνα δομών στις επιφάνειες των φτερών ενός σκαθαριού.

Μέσω της χρηματοδότησης DARPA, ο Δρ Σέηλορ προτίθεται να κάνει τα νανοσωματίδια (έξυπνη σκόνη) ενσωματωμένο σε ιριδίζοντα χρώματα « δακτυλικά αποτυπώματα » που μπορούν να προστεθούν σε εκρηκτικά και σε άλλες χημικές ουσίες, γεγονός που καθιστά δυνατό τον εντοπισμό μιας βόμβας ή ένα παράνομο ναρκωτικό δίνοντας τον κατασκευαστή του. Επίσης, εργάστηκε για διατριβές κάνοντας έξυπνα νανοσωματίδια – σκόνη -. Αντικατοπτρίζουν τα χρώματά με υπογραφή όταν αντιμετωπίζουν ειδικούς παθογόνους παράγοντες στον αέρα ή το νερό για να δημιουργήσει ένα φτηνό, διαθέσιμο αισθητήρα για την ανίχνευση χημικών και βιολογικών όπλων. (31)

Ο Δρ Σέηλορ κάνει τα νανοσωματίδια που ονομάζεται έξυπνη σκόνη, δημιουργώντας ένα φίλτρο για το φως στην επιφάνεια ενός  πυριτίου περίπου το μέγεθος ενός τετάρτου. Βάζει τον γκοφρέτ σε μια αγώγιμη λύση, και στη συνέχεια τα διαβρώνει ηλεκτροχημικά με εναλλασσόμενο ρεύμα, το οποίο λέει ο Σέηλορ, όπως  « (η διάβρωση) ασκήσεις κάτω στο πυρίτιο, τα σημεία συμφόρησης και ανοίγουν και πάλι, τότε τα σημεία συμφόρησης  ανοίγουν και πάλι ». (32) Το αποτέλεσμα είναι ένα λεπτό χαραγμένο δίκτυο των παράλληλων πόρων περίπου δύο νανόμετρα σε διάμετρο. Χρησιμοποιώντας υπερήχους δονήσεις, Δρ Σέηλορ λέει τότε κλονίζεται η γκοφρέτ σε σωματίδια περίπου το πλάτος μιας τρίχας.

Όταν η σκόνη διαχέεται στον αέρα ή το νερό, τα σωματίδια του φωτός, τακτική διασποράς σκόνης προς κάθε κατεύθυνση, αλλά όταν φωτίζονται με λέιζερ, ο Δρ Σέηλορ εξηγεί, η έξυπνη σκόνη εμφανίζεται αρκετά διαφορετική. « Θα πάρει αυτό το ένα αιχμηρό, πολύ ακριβές μήκος κύματος του φωτός για μια συγκεκριμένη γωνία, θα έρχονται και θα αναπηδούν από την επιφάνεια  ». « Τα χρώματα που έχουν ως αποτέλεσμα είναι απίστευτα ζωντανά, ισχυρά (και) πολύ ανακλαστικά ».  Μεταβάλλοντας το ρεύμα, η διάρκεια της διαδικασίας και τη σύνθεση της λύσης, ο Δρ Σέηλορ μπορεί να δημιουργήσει φίλτρα που παράγουν τα εκατομμύρια των συγκεκριμένων χρωμάτων. Κάθε χρώμα καθορίζεται από το δείκτη διάθλασης των σύνθετων αυτών στρωμάτων του πυριτίου. Ανέφερε ότι ο δείκτης διάθλασης είναι σαν ένα μπαρκόουντ ενός λέιζερ όπου μπορεί να διαβάσει, για να καθορίσει τη σύνθεση της σκόνης.

Εργασία του Δρ Σέηλορ  έχει το ενδιαφέρον της DARPA, λόγω της μάχης για αντιτρομοκρατικές εφαρμογές, όπως αναφέρεται στο άρθρο του Τζων Χάρνεει στις 12 Μαρτίου 2003, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Technology Review του MIT, Smart Senses σκόνες βιολογικών όπλων. « Τα σωματίδια θα μπορούσαν να εφαρμοστούν ως « ετικέτα » σε ορισμένα υλικά βομβών, έτσι ώστε όταν μια βόμβα ανατινάζετε, οι ερευνητές μπορεί να ανιχνεύσουν την σκηνή του εγκλήματος από τα ειδικά « έξυπνα σωματίδια σκόνης »  τα περισσότερα από τα πράγματα που χρησιμοποιείται στην τρομοκρατικές δραστηριότητες θα εκτρέπονται από νόμιμους σκοπούς », λέει ο Σέηλορ.

Οι ίδιες τεχνικές των επιστημονικών – ιατροδικαστικών – τοξικολογικών ερευνών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθορισμό όπως το περιβάλλον μας, οι παγκόσμιοι πληθυσμοί και οι πηγές τροφίμων που εκτίθενται στην έξυπνη σκόνη, GEMS, MEMS, υγρών κρυστάλλων ιογενής, υγρό ιογενή φάκελων, και άλλων τεχνολογιών που θα επωφελήσουν μόνο την ανθρωπότητα. Αλλά στα χέρια ενός κακού, με πρόθεση θα προκαλέσει τον αφανισμό της ανθρωπότητας όπως την ξέρουμε και την εξέγερση της Μητέρας Γης σε συνεχή δηλητηρίαση της. Δίκτυα που χρησιμοποιούν την έξυπνη σκόνη μπορεί να γίνει με την κρυστάλλωση της σκόνης για να σχηματίσουν ένα κρύσταλλο « μότ » μέσω ασύρματης τεχνολογίας, όπως διαπιστώθηκε σε ένα απλό κινητό τηλέφωνο ή το τηλεπικοινωνιακό σύστημα του δικτύου γνωστή ως Smart DAA.(33, 34) Έξυπνη σκόνη, Μοριακα ανυψωτικά, Sensil ™ και lab-on-a-chip.

Τον Ιανουάριο του 2009 ερευνητές του Πανεπιστημίου της Florida στο Gainesville, FL ανάπτυξαν μοριακα περονοφόρα, που ξεπέρασε ένα εμπόδιο στην « έξυπνη σκόνη ». Οι ερευνητές παρατήρησαν τα φύκια ως μολυβή πράσινο των θρεπτικών ουσιών που βρέθηκαν σε μια λίμνη. Οι επιστήμονες ήθελαν να αναπαράγουν τη δράση σε μικροσκοπικά σωματίδια που θα μετατρέψει την άλγη σε διάφορα χρώματα, αν εκτεθεί σε βιολογικά όπλα, αλλοίωση των τροφίμων, ή σημάδια κακής υγείας στο αίμα.

Στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα ερευνητών μηχανικών έχουν αξιοποιήσει τα τμήματα εργασίας των κυττάρων για να καθαρίσει ένα σημαντικό εμπόδιο για τη δημιουργία στο συγκεκριμένο χώρο « έξυπνης σκόνης » όχι μόνο βιολογικών όπλων, αλλά και τα κυψελοειδή δίκτυα επισκευής νόσων. Νέα προσέγγισή τους με την τεχνολογία, γνωστή ως “lab-on-a-chip”, έχει δημοσιευτεί στο περιοδικό Nature Nanotechnology.

« Αντί να αλλάξει ένα μέρος ενός υπάρχοντος συστήματος, έχουμε ένα νέο και διαφορετικό τρόπο ,» είπε ο Χένρι Χέςς, της UF βοηθός καθηγητής της επιστήμης των υλικών και της μηχανικής και ο συντάκτης του αισθητήρα εγγράφου. Και μπορούμε να το κάνουμε με αυτόν τον τρόπο, επειδή στα οικοδομικά τετράγωνα δρα απίστευτα η  νανοβιοτεχνολογία, και αυτό είναι που το καθιστά πολύ συναρπαστικό ».

Οι ερευνητές σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες της lab-on-a-chip συστήματα με περονοφόρο, συναρμολογούνται από φυσικές πρωτεΐνες και συγκεκριμένα ζεύγη των αντισωμάτων να προσκολλώνται σε μολυσματικούς παράγοντες στόχων. Δεν χρησιμοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια για να διαμορφώσει τις διάφορες ζώνες των ανοιγμάτων, φορτώνονται με φθορίζοντα σωματίδια, ή ετικέτες, αλλά τα φυσικά παραγόμενα περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα που κινούνται με τριποσφατίνη αδενοσίνη, ή ATP, το οποίο πρόκειται για το μόριο που μεταφέρει ενέργεια στα κύτταρα. Το κλειδί των προτέρων, όπως αναφέρεται από τον Δρ Σέηλορ, συγγραφέας του άρθρου, αναφέρεται ότι οι συγγραφείς ενσωμάτωσαν μηχανισμούς μεταφοράς που προέρχεται από ένα φυσικό σύστημα σε ένα τεχνητό μικροσένσορα.

Τον Σεπτέμβριο του 2009 ένα δείγμα απομονώθηκε από την τεχνολογία σκαλωσιάς πλατφόρμας της ρινικής αισθητηριακής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στη σύζευξη των Sencil ™ τεχνολογίας, έξυπνη σκόνη / κρυστάλλων και η αξιοποίηση του πληθυσμού με μάζα σε επιλεγμένες πόλεις να παρακολουθούν το περιβάλλον τους (εξ αποστάσεως). Το δείγμα είχε απομονωθεί από το ρινικό λάμα, ενός θηλυκού που είχε εκτεθεί σε αεροψεκασμούς κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου 2009 στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια. Επίσης τεκμηριώνεται από το άτομο αυτό ότι οι συνεχείς συχνότητες EMF ή RDIF  εκπέμπονται σε συγκεκριμένες ώρες και τις συχνότητες, επιβεβαιώνοντας έτσι την εφαρμογή των απομακρυσμένων κόκκων την τόνωση της ανάπτυξης των προηγμένων νανοϋλικών σε συγκεκριμένες νανομηχανές, νανορομπότ, ή άλλα παρόμοια εργαλεία / συσκευές.

Στο τεύχος 20Δεκεμβρίου 2009, του Nature Nanotechnology, αναφέρθηκε ότι οι επιστήμονες του αμερικανικού υπουργείου του Brookhaven Εθνικό Εργαστήριο Ενέργειας έχουν βρει ένα νέο τρόπο για να χρησιμοποιηθεί μια συνθετική μορφή του DNA για τον έλεγχο της συγκέντρωσης των νανοσωματιδίων  αυτή τη φορά με αποτέλεσμα σε εναλλασσόμενο , τρισδιάστατα, και μικρής διασποράς των δομών που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες, για παράδειγμα, οι βιοαισθητήρες, σε ηλιακά κύτταρα και τα νέα υλικά για την αποθήκευση δεδομένων.

Η ομάδα του Brookhaven, να οδηγήσει από το φυσικό ο Oleg Gang, έχει διύλισης τεχνικές που χρησιμοποιούν τεχνητά σκέλη του DNA ως ένα πολύ συγκεκριμένο είδος Velcro, ή κόλλα, για να συνδεθούν τα νανοσωματίδια, δημιουργώντας έτσι « έξυπνες κόλλες ». Οι ίδιες τεχνικές που έχουν εφαρμοστεί σε νέο του Χάρβαρντ σχεδιασμένα αναδίπλωσης των πρωτεϊνών του DNA οριγκάμι, τεχνολογίες για τη συμπίεση πολλαπλών υλικών σε μια ενιαία  «έξυπνη πλατφόρμα σκόνη »

Αυτό το είδος της τεχνολογίας έχει απομονωθεί από ένα άτομο που έκρυβαν μαύρα ψήγματα με ένα διάφανο πλαστικό περιθώριο γύρω από το δείγμα. Το άτομο έχει εκτεθεί σε πολλαπλά εμβόλια και είχε την έκθεση με κοριούς (ψώρα). (Αυτό μπορεί να ήταν συνθετικά βιολογικά συστήματα διανομής υπό τον έλεγχο του πληθυσμού των παθογόνων αντίμετρων, δεδομένου ότι πολλά άτομα βιώνουν αυτό μετά από διαμονή σε ξενοδοχείο.) Περαιτέρω έρευνες μπορούν να αποφασίσουν ότι οι προηγμένες νανοϋλικά μπορεί να ήταν μέρος των απορρυπαντικών που χρησιμοποιούνται για τη νομιμοποίηση λινών σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Ένα στατικό φορτίο από την ανατομία με βελόνα χρησιμοποιείται για να ευθυγραμμιστεί το υπόδειγμα για τη φωτογράφηση, ήταν αρκετή για να προκαλέσει το οριγκάμι DNA αναδίπλωσης των πρωτεϊνών να ξεδιπλωθεί. Περαιτέρω ανάλυση χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Micro FTIR έδειξαν τέσσερις ειδικές αναλύσεις από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας, acrylonitriles, βαμβάκι και πολυεστέρα. Περαιτέρω ανάλυση της βαφής έδειξε να μπορεί να αποτελείται από μια χρωστική ουσία που έχει 56 γράμματα και κατασκευάζονται στη Ρωσία.

ΣΥΝΟΨΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Νανοτεχνολογία, οι επενδυτές, στρατιωτική, ακαδημαϊκή κοινότητα, η βιομηχανία  είναι οι εταίροι της παγκόσμιας ανόδου της σε πολλές διαφορετικές παροχές για την αξιοποίηση της νανοτεχνολογίας. Μέσω αυτής της αύξησης της πρωτοφανής τεχνολογίας υπό την αιγίδα του προς όφελος της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος, μπορεί κανείς να προσεύχεται σε ένα υψηλότερο ότι μέσω της αποδέσμευσης του στο περιβάλλον, προγραμματισμένη ή τυχαία, τα διορθωτικά μέτρα θα πρέπει να γίνουν για αντίδοτο κατά της έκθεσης. Η χρήση του σιλάνιο, μόνη της, ως ένωση με την παρακολούθηση έξυπνη σκόνη και / ή αντιμικροβιακή επίστρωση για τα νανοσωματίδια, μπορούν να είναι αντίδοτο στο ανθρώπινο σώμα με τη χρήση των Opaline Στεγνών Κόκκων Οξύ και ως καταλύτες Υδάτων , Δρ Γουιλαρντ.(35) Θα αποσυντεθεί, το πυρίτιο / πυριτίου υποπροϊόντα θα κυκλοφορούν από τους λεμφαδένες. Πυρίτιο, νανοσωλήνες αντιδρούν με μεταβλητή του pH, το οποίο μπορεί να είναι περαιτέρω μεσολάβηση με την εφαρμογή της alkalinized νερού στη Kangen / Enigic alkalinizing, προϊόντων νερού.

Κοιτάζοντας πάλι όλα αυτά, μπορεί κανείς να αναρωτηθεί ποιος είναι ο πραγματικός εγκέφαλος – ένας ιθύνων νους που δημιούργησε κάτι που μπορεί να είναι αόρατα με γυμνό μάτι, ακόμη να καταστεί μεγαλύτερη απειλή για την εθνική μας ασφάλεια, καθώς μπορεί να προκαλέσει το θάνατο του ανθρώπου με ένα απλό κτύπημα ενός διακόπτη, ως προκαταβολές στην νανοτεχνολογία στη σφαίρα της συνθετικής βιολογίας και των νανοδολοφονικών συστημάτων χορήγησης γονιδίων. Ο χρόνος θα μας πει μόνο μετά  μέσα στο σύμπαν με την αιωνιότητα, δεδομένου ότι θα αναζητάμε πάνω από τους ώμους της Μητέρας Γης και τα παιδιά της, λέγοντας, « πού είναι όλα,  χάθηκαν; »!!!!

 

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

1.Ουίλιαμς, ο Δρ Λίντα και ο Wade Adams. Απομυθοποίηση στην Νανοτεχνολογία: Αυτό-Διδασκαλία οδηγός. Οι McGraw-Hill Companies. Νέα Υόρκη.© 2007

2.Μάρσαλ Πίτερ. Ο μαγικός κύκλος του Ρούντολφ ΙΙ: Αλχημεία και τ Αστρολογία στην Αναγέννηση στην Πράγα. Walker & Company. Νέα Υόρκη. © 2006.

3. www.nanotechtraining.com (Νανοτεχνολογία στην Ινδία – ηγέτες στην Μάθησης νανοτεχνολογίας και η ανταλλαγή γνώσεων) © 12/23/2009

4.Wei, Chiming. Νανοϊατρική. Ιατρικές Κλινικές της Βορείου Αμερικής. Τόμος 91 αριθμός 5.  clinics.com Elsevier Saunders. Philadelphia, PA. © Σεπτέμβρη 2007

5.Ουίλιαμς, ο Δρ Λίντα και ο Wade Adams. Απομυθοποίηση της Νανοτεχνολογίας: Αυτό-Διδασκαλία οδηγός. McGraw-Hill Companies. Νέα Υόρκη © 2007 σελ. 143-147.

6.Δελτίο Τύπου © 2007 Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης – Ινστιτούτο Στρατιωτικό. Νάνο σκουλήκι αναπτύχθηκε στο MIT.

Staninger, Hildegarde. Έργο: Ινών, Μετεωρίτες και Morgellons. Φάση 1-4.www.rense.com/morgphase/phase2_1.htm © 2006 (Α ιδιωτική χρηματοδότηση του έργου.)

7.Staninger, Hildegarde. Τοξικολογική ανάλυση ™ δυσλειτουργία (TDA): κ. James Walbert. Ενσωματωμένων συστημάτων υγείας, LLC, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια © 24 Δεκεμβρίου, 2009

8. Booker, Richard και ο κόμης Boysen. Νανοτεχνολογία για Ανδρείκελα: σημείο αναφοράς για τους υπόλοιπους από εμάς! Wiley Publishing, Inc Hoboken, NJ. © 2005

9. Booker, ο Richard και ο κόμης Boysen. Nanotechnolgy για Ανδρείκελα: σημείο αναφοράς για τους υπόλοιπους από εμάς! Wiley Publishing, Inc Hoboken, NJ. © 2005 σελ. 168-170.

10.Σογκοχιαν, Μάρσαλ. Μια Σελίδα Επιστήμης. Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια © 2001 συνάντηση Anasell Group, Inc για Οργανοληπτικές Τεχνολογίες και θέματα εθνικής ασφάλειας.

11. Σύνδεσμος, Jamie Ρ. και Michael J. Selor. Έξυπνη σκόνη: Αυτό-συναρμολόγηση, αυτό-προσανατολισμό, φωτονικά κρύσταλλα  πορώδους Si. Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών. ΗΠΑ 100 (19): 10617-10610. Ουάσιγκτον © 16 Σεπτεμβρίου 2003.

12.www.ucla.com Alfred E. Mann Ινστιτούτο. Sencil ™ που αναπτύχθηκε από τον Δρ Gerald Loeb. Τεχνικές εργασίες και την τεχνολογία για την παρακολούθηση του διαβήτη.

13.Staninger, Hildegarde. Τοξικολογική ανάλυση δυσλειτουργία ™ Έκθεση. Ο Δρ Faranak Behi ( Massachusettes Γενικές Ασφάλειες Casulalty, Boston, MA) © 2007.Ετικέτες DNA-Μαύρος Πάνθηρας / Pansey! Δράκος πρωτεΐνη, Piezo ηλεκτρική συσκευή και Ακρυλονιτρίλιο Νάνο τεχνολογία λεπτό-φιλμ. Ενσωματωμένων συστημάτων υγείας, LLC, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια © 2007, 2008 και 2009

14.Staninger, Hildegarde. Ό.π. © 2008

15.Staninger, Hildegarde. Ό.π. © 2009

16.Γουιπλ, Τσαρλς. Κορεάτες ερευνητές Επίτευξη Ηλεκτρικά αντλημένα φωτονικά κρύσταλλα Μονόκλινο – Κινητό λέιζερ. Από OEMagazine. Φεβρουάριος, 2005 Αίθουσα Νέα SPIE: DOI: 10.1117/2.5200502.0002

17.Ουίλιαμς, ο Δρ Λίντα και ο Wade Adams. Απομυθοποίηση στην Νανοτεχνολογία: Ένας Οδηγός, αυτό Διδασκαλία. McGraw Hill Publishing, Inc Hoboken, NJ © 2005 Κεφάλαιο 8: Υλικά, σελίδες 144 – 149.

18.Ουίλιαμς, ο Δρ Λίντα και ο Wade Adams. Ό.π. © 2005

19.Staninger, Hildegarde. “Η έκθεση νανοσύνθετων υλικών μέσω κεραίας, εκπομπής Αναστολή αιτία της ακετυλοχολινεστεράσης.” Εθνικού Μητρώου Επαγγελματιών του Περιβάλλοντος (NREP). 2009 Ετήσιο Συνέδριο. Εφημερίδα του Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας. Οκτωβρίου 2009.

20.www.sciencedaily.com/release/2004/11///041108012459.htm USCD Χημικός Χρήσης Tiny “chaerones: στην άμεση μορίων και νανοσωματιδίων σε σταγόνα υγρού.

21.Xie, Yougshu Hil, Johnathan P. Chavet, Richard, Ariga, Katshiko. “Πορφυρίνης Χρωματομετρική Δείκτης στη Μοριακή και Νάνο-Αρχιτεκτονικές». Εφημερίδα των Νανοεπιστημών και Νανοτεχνολογίας. Vol. 7, Τεύχος 9, Σεπτέμβριος 2007 PG: 2969-2993 (25). Αμερικανική επιστημονική εκδότες.

22. www.argonnenationallabs.com DOE / Argonne National Labs Δελτίο Τύπου 15 Ιουλίου του 2008. Πρόσφατα Περιγράφεται “Πρωτεΐνη Δράκος” θα μπορούσε να είναι κλειδί για την θεραπεία της γρίπης των πτηνών.

23.www.nanoscience.gatech.edu / zlwang / publication.html νανοσωλήνες πυριτίου, νανοΐνες και Micoarrays.

24.Wang, Zhong, Gao, Rui Ping, Pan, Zheng Wei, και Zu R. Dai. «Μηχανική της νανοκλίμακας Νανοσύρματα νανοσωλήνες, και nanobelts.” Προηγμένα μηχανολογικά υλικά.© 2001, 3 Αρ. 9.

25.Bennett, Γκέιμον! Gilman, Nils! Σταυριανάκη, Άντονι, και Paul Rabinow. “Από τη συνθετική βιολογία για να biohacking: είμαστε έτοιμοι;” Nature Biotechnology. Τόμος 22 Αριθμός 12 του Δεκ 2009 σελ.: 1109-1111.

26.Σ. ντε Κάμερον, ο Nigel Μ. και Arthur Caplan. ” Το Συνθετικό Μέλλον μας – ένα Σχόλιο: Δύο εξέχοντες ειδικοί σε θέματα ηθικής διατυπώσουν τις απόψεις τους σχετικά με τις ηθικές συζητήσεις γύρω από συνθετική βιολογία.” Φύση Τόμος Βιοτεχνολογίας 27 Αρ. 12 Δεκέμβρη 2009 σελίδες 1103 έως 1105.

27.www.ucsd / sailorinstitute.com έξυπνη σκόνη – © 2009

28.Staninger, Hildegarde.”Το Μάτι του Horus εφέ.” Εθνικού Μητρώου Επαγγελματιών του Περιβάλλοντος (NREP). 2009 Ετήσιο Συνέδριο. Εφημερίδα του Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας © Οκτωβρίου 2009.

29.www.hitachi.com/new/cnews/////030902.htal Hitachi αναπτύσσει νέες RFID με ενσωματωμένη κεραία u-Chip. Δελτίο Τύπου 2 Σεπτεμβρίου 2003.

30.http://ami.usc.edu/projects/ami/projects/sencil/ Επισκόπηση Βίντεο, Επισκόπηση Τεχνολογίας, Ανάπτυξης αισθητήρα γλυκόζης, Εφαρμογές καρκίνο και άλλες εκδόσεις © 2009

31.Χαρνεει, Τζον. “Έξυπνη αίσθηση σκόνης βιολογικών όπλων.” Http://www.technologyreview.comcomputing13121/ Technology Review © 12 του Μαρτίου 2003.

32.Λίμπερμαν, Μπρούς. “Η επιστήμη προχωρεί με ταχείς ρυθμούς που αναμένεται να μετασχηματίσει την κοινωνία.” (Spotlight για τη νανοτεχνολογία) Το San Diego Union-Tribune.© 12 Μαρτίου του 2005.

33.http://pda.physorg.com_news 180624054.html Εναλλαγή Νανοδομές Φτιαγμένο με το DNA © 21 Δεκέμβρη 2009, Νανοτεχνολογία / Bίo & Ιατρικής.

34.www.dna.caltech.edu/ ~ pwkr / οριγκάμι DNA αναδίπλωσης των πρωτεϊνών

35.www.wikipedia.com “σιλάνιο” “σιλάνιο διασπά με την παρουσία οξυγόνου, σχηματίζοντας διοξείδιο του άνθρακα και διοξείδιο του πυριτίου.” © 2009

Μαλακές κλινικές δοκιμές που διεξάγονται σε ενσωματωμένων συστημάτων υγείας για Opaline Solutions, LLC, Τούσον, την κατασκευή ενός προϊόντος που είναι γνωστό ως Opaline Στεγνοί Κόκκοι Οξύ αποικοδόμηση με νάνο σύνθετα υλικά καλυμμένα με σιλάνιο όπως περί οξυγόνου (Ο2) και το νερό.© 2007 Η. Staninger

Καταλυτικό Altered νερό του Δρ Willard (CAW) είναι κατασκευασμένο από CAW Industries, Inc, Rapid City, SD και έχει ένα αδρανές φυσική συγγένεια για διοξείδιο του πυριτίου. Διάσπαση σε μεγαλύτερα μόρια μέσω μοριακών αντιδράσεων που συνδέονται με συγκόλληση σε αντίστροφη micelle αντιδράσεων των ομοιοπολικών συνδετικών υλικων. © 1986, Hy-Tox, Inc

www.krystheraputicwater.com Enagic / Kangen αλκαλικά συστήματα νερού. Τα άτομα που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα αποτοξίνωσης Κυτταρικής Δρ Hildegarde Staninger είχε ένα 20 έως 40% αύξηση της κυτταρικής αποτοξίνωσης και την απώλεια σωματικού λίπους οφείλεται στο πόσιμο νερό Kangen σε μια καθημερινή ρουτίνα για 90 ημέρες. se

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

 INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ (ΦΩΤΙΑ) ΤΟΥ CHRIS PISTER ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΝΗ Η ΑΛΛΙΩΣ SMART DUST!!!

  1. Συγκλονηστικο!Ειληκρινα ειχα διαβασει τα αλλα αρθρα που αναφερεις,και μαζι με το παρων μπορω να πω πως με εχουν συγκλονισει,σχεδον νοιωθο φοβο.Επισης σου λεω συγχαριτιρια γιατι βρισκεις τον χρονο και συνεχιζεις να μας δειχνεις ολα αυτα τα νεα πραγματα.Επισης ενα αλλο πραγμα που διαβσα τις τελευταιες μερες ειναι σχετικα με το URBANOMANCY-MEGAPOLISOMANCY και εχω αρχισει μια μικρη ερευνα,οσο μπορω να την πω ερευνα,για αυτο το θεμα.

Αφήστε μια απάντηση