Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ !!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ !!!!

Έχει ονομαστεί << Αυτοκινητόδρομος των δακρύων >> και περιβάλλεται από πολύ περίεργο μυστήριο… Πρόκειται για έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στον Καναδά. Σε αυτόν το δρόμο στον Καναδά, στη Βρετανική Κολομβία, τουλάχιστον σαράντα τρεις γυναίκες έχουν εξαφανιστεί ανεξήγητα τα τελευταία τριάντα χρόνια!!!! Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως οι εξαφανίσεις οφείλονται σε έναν κατά συρροή δολοφόνο που κυνηγά τις νεαρές γυναίκες.

1

 Ωστόσο η αστυνομία δεν εντόπισε ποτέ κάποιον ύποπτο αλλά ούτε και κάποιο ίχνος από τις γυναίκες και κάποιοι πιστεύουν πως οι εξαφανισμένες γυναίκες ήταν θύματα του άγριου τοπίου. Μα αν γινόταν κάτι τέτοιο, δηλαδή να έφταιγε το άγριο τοπίο θα έπρεπε να είχαν βρει κάποιο ίχνος έστω και από μια γυναίκα από τις τόσες που έχουν εξαφανιστεί εκεί…..!!!!

 Το τελευταίο περιστατικό εξαφάνισης ήταν η 20χρόνη Madison Scott ( Μάντισον Σκότ ) που εξαφανίστηκε το Μάιο του 2011 κοντά στον περιβόητο αυτοκινητόδρομο επιστρέφοντας από ένα πάρτι.

2

Η αστυνομία δεν βρήκε κανένα ίχνος της. Σχεδόν δύο χρόνια μετά οι γονείς της δεν έχουν ακόμα αποδεχθεί την εξαφάνισή της και προσφέρουν αμοιβή 100.000 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη.

Η αστυνομία λέει πως οκτώ από τις εξαφανίσεις ενδεχομένως να συνδέονται και ο δράστης να είναι ο ίδιος. Δεν λέει όμως σε τι στοιχειά στηρίζονται αυτές οι αστυνομικές δηλώσεις από την στιγμή που δεν έχουν βρει τίποτα, και όταν εννοώ τίποτα απολύτως τίποτα!!!!

Οι αυτόχθονες της περιοχής εκείνης μιλάνε ότι τις έχει πάρει ένα είδος Σάσκουατς ένα ον που μοιάζει με τον μεγαλοπόδαρος!!!! Βεβαία δεν λείπουν οι αναφορές και για εξωγήινους όπου έχουν εμφανιστεί πολλές φορές στην περιοχή αυτή.

Υπήρχε και ενας ύποπτος με ύποπτο παρελθόν όπου έφτασε μέχρι σε δίκη χωρίς κάποιο αποτέλεσμα και δεν καταδικάστηκε. Πρόκειται για τον αγρότη Robert Pickton ( Ρόμπερτ Πίκτον ), όπου και μέχρι σήμερα είναι ο βασικός ύποπτος για την αστυνομία. Υπήρξαν και άλλοι ύποπτοι όπου είχαν κάνει σεξουαλικά εγκλήματα κατά περιόδους μα δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη οι αρχές με τίποτα και παρόλο που κάποιοι από αυτούς μπήκαν φυλακή αλλά και άλλοι παρακολουθούνται στενά οι εξαφανίσεις συνέχισαν να γίνονται…..

3

 Οι φωτογραφίες από τις 40 εξαφανισμένες γυναίκες!!!!

 

Πραγματικά πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο μυστήριο όπου κανείς δεν έχει καταφέρει να εξιχνιάσει ακόμα. Οι ντόπιοι αυτόχθονες μιλάνε επίσης ότι στην περιοχή αυτή υπάρχουν << Πύλες >> για την << Κάτω Γη >> δηλαδή την Μέση Γη όπου οι κάτοικοι του κάτω κόσμου έρχονται συχνά επάνω αναζητώντας ανθρώπους ως τροφή……!!!! Τους κατοίκους τους χαρακτηρίζουν ως κακά πνεύματα όπου παίρνουν μορφή Ερπετού… ( Δρακονιανοί )!!!!

Σίγουρα κάποιοι θα πείτε μόνο γυναίκες τρώνε; Υπάρχουν πολλές αναφορές παγκοσμίως ότι έχουν απαχθεί γυναίκες από όντα που δεν είχαν ξαναδεί ποτέ τους και τις είχαν για ζευγάρωμα και όταν πλέων δεν μπορούσαν και κατέρρεαν τότε τις έτρωγαν!!!! Για αυτά τα οποία σας λέω θα κάνω ξεχωριστώ άρθρο με αποδείξεις από κάποιες που κατάφεραν και ξέφυγαν αλλά και από τις τοπικές αρχές όπου επήραν μέρος στις έρευνες για να βρουν αυτά τα υπόγεια μέρη όπου τα πιο πολλά βρίσκονται κάτω από τις μεγαλουπόλεις….

Τώρα όσο για την περίπτωση των 40 γυναικών δεν μπορώ να κάνω καμία εικασία το τι μπορεί να έχουν πάθει. Αλλά το πιο μυστήριο από όλα είναι ότι δεν έχει βρεθεί τίποτα από αυτές αν και κατά καιρούς ειπώθηκαν ότι κάτι βρέθηκε με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να λένε ότι δεν ήταν από τις γυναίκες αυτές, έτσι ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ότι θέλει…… Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Highway_of_Tears_murders

 

 


Αφήστε μια απάντηση