ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!!!

Μια ομάδα ερευνητών ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει τρεις αρχαίες πυραμίδες στην  ήπειρο της Ανταρκτικής. Τα ακριβή στοιχεία είναι αποσπασματικά, αλλά η ομάδα έχει κυκλοφορήσει τρείς ενδιαφέροντες εικόνες από την ανακάλυψή τους.

Η διεθνής ομάδα αποτελείται από ερευνητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, και οι υπόλοιποι είναι από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Δύο από τις τεράστιες δομές των πυραμίδων βρέθηκαν περίπου 10 μίλια στο εσωτερικό της παγωμένης ηπείρου, η τρίτη γύρω στο ένα μίλι από την ακτογραμμή, οι πυραμίδες αυτές είναι ορατές από τον ωκεανό.

Η ομάδα του σχεδιάζει τώρα μια αποστολή για να φτάσει σε μία από τις πυραμίδες για να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για φυσική ή τεχνητή δομή. Δεν έχουν ανακοινωθεί περεταίρω λεπτομέρειες από την ομάδα αυτήν όπου ανακάλυψαν τις πυραμίδες αυτές στις 29 Αυγούστου του 2012.

Η Ανταρκτική είναι μια πολύ παράξενη ήπειρος αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν χάρτες από εποχές που ήταν χωρίς πάγο!!!! Ενας από αυτούς τους χάρτες είναι του ναύαρχου Πίρς όπου οι ειδικοί λένε ότι είναι αντιγραφή από πιο παλιό από αυτόν τον χάρτη και απεικονίζει την Ανταρκτική 5.000 χρόνια π.χ. ενώ κάποιοι άλλοι μιλάνε και για 15.000 π.χ.!!!! Μα το πιο αξιοθαύμαστο μυστήριο σε αυτόν τον χάρτη δεν είναι που δείχνει την ήπειρο αυτήν χωρίς πάγο, είναι ότι έχει φτιαχτεί με τρόπο όπως οι σημερινοί χάρτες, δηλαδή από εναέρια μέσα!!!!

Δορυφόροι έχουν βρει πολλά στοιχεία πολιτισμού επάνω στην Ανταρκτική όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο άρθρο μου << ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ  ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…..!!!! >>.  Εμείς είμαστε από τους λίγους ερευνητές που πιστεύουμε ακράδαντα ότι υπήρξε κάποιος πολιτισμός σε αυτήν την ήπειρο προτού παγώσει και έχει αφήσει τα απομεινάρια του εκεί…!!!!

Τώρα όσο για τις πυραμίδες δείτε το βίντεο και αναλογιστείτε ότι τα τελευταία χρόνια η ιστορία τείνει να αλλάξει με τις πυραμίδες που ήθελαν οι αρχαιολόγοι να βρίσκονται μόνο στην Αίγυπτο, Αιθιοπία, και Λατινική Αφρική!!!! Έχουν βρεθεί σχεδόν παντού……. αλλά μην ξεχνάμε και τα απίστευτα βιβλία του Λάβκραφτ όπως το βιβλίο που έγραψε για την Ανταρκτική με τιτλο << ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ >>!!!!

Πιστεύω ότι η Ανταρκτική κρύβει πάρα πολλά μυστικά για την ανθρωπότητα όπου κάποια στιγμή κάποια θα τα δούμε και κάποια άλλα όχι….!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση