Ο ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛ-ΧΑΣΣΑΝ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Ο ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛ-ΧΑΣΣΑΝ!!!!

Ένας τεράστιος βράχος στο χωριό της El-Hassan στην Σαουδική Αραβία αιωρείται 11 εκ. από το επίπεδο του εδάφους μια φορά το χρόνο κατά τη διάρκεια του μήνα Απριλίου και παραμένει στην θέση αυτή για περίπου 15 έως 20 λεπτά.

Η πρώτη εκδοχή λέει πριν μερικά χρόνια, ένας τρομοκράτης σκοτώθηκε πίσω από αυτό το βράχο καθώς ήταν κρυμμένος εκεί. Το περιστατικό αυτό έγινε το μήνα Απρίλιο του 1989. Οι κηλίδες του αίματος από το θύμα είναι ακόμα πάνω στο βράχο οι οποίες κατά περίεργο τρόπο, την συγκεκριμένη στιγμή της αιώρησης είναι υγρές!  Οι κάτοικοι της περιοχής κάθε φορά που εμφανίζονται αυτές οι κηλίδες τις σκουπίζουν με μεταξωτά μαντήλια και τα κρατάνε ως κάτι το ιερό γιατί πιστεύουν ότι πρόκειται για αίμα άγιο! Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα εμφανίζονται και πάλι στο βράχο αυτόματα.

Η άλλη εκδοχή  λέει ότι πριν από πάρα πολλά χρόνια πέρασε από την περιοχή ένας Άγιος άνθρωπος ( Μουσουλμάνος ). Προσπαθώντας να πείσει τους χωρικούς ότι ο Αλλάχ είναι φιλεύσπλαχνος και όχι εκδικητικός και ότι δεν χρειάζονται τους ιερούς πολέμους, για να τους πείσει τους είπε ότι θα αιώρηση τον βράχο αυτόν και θα βάλει το χέρι του από κάτω για να τους το αποδείξει!  Πράγματι έτσι και έγινε, την ώρα που γινόταν το θαύμα αυτό είπε ότι αν είναι θεϊκό αυτό που γινόταν ο βράχος ας ματώσει! Από τότε κάθε χρόνο γίνεται αυτό το φαινόμενο ή θαύμα!

Οι νόμοι του Ισλάμ δεν επιτρέπουν να γνωστοποιείται το θέμα αυτό παρά του ότι στην Αραβία το γεγονός αυτό παραμένει ως κοινό μυστικό. Βέβαια στον δυτικό κόσμο δεν είναι πιστευτώ και κάποιοι λένε ότι πρόκειται για θρησκευτική προπαγάνδα των μουσουλμάνων.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8qRfP6JBnPc[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση