Ο ΣΑΒΑ ΣΑΒΑΝΟΒΙΤΣ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Ο ΣΑΒΑ ΣΑΒΑΝΟΒΙΤΣ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!!

Το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Μπάγινα Μπάστα στη δυτική Σερβία ήταν σαφές στην προειδοποίηση για τη δημόσια υγεία που εξέδωσε όσο περίεργη και να ακούγετε:

<< Το βαμπίρ Σάβα Σαβάνοβιτς κυκλοφορεί ελεύθερο στην περιοχή >>.

Η επίσημη ανακοίνωση των τοπικών αρχών εκδόθηκε όταν κατέρρευσε ο παλιός νερόμυλος, για τον οποίο λέγεται ότι ήταν η κατοικία του πιο διάσημου βαμπίρ της Σερβίας, του Σάβα Σαβάνοβιτς.

Σύμφωνα με το θρύλο, ο Σάβα Σαβάνοβιτς ζούσε στον μύλο αυτό, στις όχθες του ποταμού Ρογκάτιστσα και ρούφαγε το αίμα από όποιον πήγαινε στο μύλο για να αλέσει στάρι.

Ο παλιός νερόμυλος πέρασε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Γιάγκοντιτς, όμως τον άφησαν να ερειπωθεί γιατί τρομοκρατούνταν μόνο στη σκέψη να τον πλησιάσουν. Πίστευαν ότι οι εργασίες συντήρησης θα ξυπνούσαν το βαμπίρ. Έτσι, ο μύλος κατέρρευσε.

savanovits

 

 

Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός, άρχισαν να διαδίδονται φήμες ότι ο Σάβα Σαβάνοβιτς είχε ξυπνήσει και κυκλοφορούσε ξανά στην περιοχή.

Ο δήμαρχος Miodrag Vujetic ( Μίοντραγκ Βούτζετικ ) παραδέχτηκε:

<< Οι άνθρωποι ανησυχούν, όλοι ξέρουν το θρύλο του βαμπίρ και η σκέψη ότι τώρα ψάχνει για νέα κατοικία και πιθανά θύματα μας έχει τρομοκρατήσει. Είμαστε όλοι φοβισμένοι >>.

Μετά από αμέτρητες καταγγελίες όπου έγιναν από κατοικίδια ζώα όπου τους είχαν ρουφήξει το αίμα από το ίδιο το δημαρχείο έκαναν έκκληση στην κυβέρνηση για βοήθεια, στάλθηκε ένα τριμελές κλιμάκιο από κτηνίατρους να δουν το τι είχε γίνει στην περιοχή. Εκεί το κλιμάκιο διαπίστωσε ότι πολλά ζώα όπως πρόβατα, κατσίκες, άλογα, αγελάδες, γουρούνια, κότες, ακόμα σκυλιά και γατιά είχαν δυο μικρές οπές σε διάφορα σημεία τους σώματος τους και δεν είχαν στάλα αίμα μέσα τους.  Το τριμελές κλιμάκιο μέτρησε γύρω στα 30 διαφορετικά ζώα τα οποία κάτι τους είχε στραγγίξει όλο το αίμα από το σώμα τους. Τα ποιο μικρά ζώα στάλθηκαν για νεκροτομή για να δουν περαιτέρω το τι μπορεί να τα είχε σκοτώσει. Αν και το τριμελές κλιμάκιο έμεινε στην περιοχή παραπάνω από ένα μήνα δεν ξανά υπήρξε κάποιο κρούσμα στην περιοχή. Όπως δήλωσαν οι κτηνίατροι στην περιοχή αυτή αλλά και την γύρω ο κόσμος είναι έντονα τρομοκρατημένος διότι πιστεύει ότι πίσω από όλες αυτές τις επιθέσεις είναι ο Σαβάνοβιτς!! Οι νεκροτομίες που έγιναν έδειξαν ότι το δάγκωμα μοιάζει σαν να έγιναν από νυχτερίδες βαμπιρ!! Μα όπως είπαν και οι κτηνίατροι ότι τέτοιες νυχτερίδες δεν υπάρχουν στην Ευρώπη και αν κάποιοι είχαν φέρει παράνομα στην χώρα δεν θα μπορούσαν να ευδοκιμήσουν ούτε μια μέρα λόγο του κλίματος και δεύτερον ότι αυτές οι νυχτερίδες ζουν μοναχό κατά ομάδες όπου είναι εκατοντάδες και έχουν αλληλοϋποστήριξη η μια από την άλλη. Δεν διευκρίνισαν τίποτα παραπάνω. Ο δήμαρχος της περιοχής όταν άκουσε το τι είπαν οι ειδικοί στράφηκε στην εκκλησία όπου και ζήτησε την βοήθεια της.

savanovits.1jpg

Αυτή η φωτογραφία λέγεται ότι είναι αληθινή και ότι δείχνει το περιβόητο βαμπίρ και τραβήχτηκε από μακριά με φωτογραφική μηχανή τύπου Ζενίθ ( Ρώσικη ) με τηλεφακό. Ο άνθρωπος που την τράβηξε είπε ότι παρόλη την απόσταση το βαμπιρ  με κοίταζε στα μάτια σαν να ήξερε ότι τον φωτογράφιζα. Δυστυχώς για την φωτογραφία το αν είναι αυθεντική ή όχι δεν έχει γίνει κάποιος λόγος.

Βέβαια από εκείνη την ημέρα αν κάποιος πάει στην περιοχή θα δει έξω από τα σπίτια και τα μαγαζιά σκόρδα, σταυρούς και άλλα διάφορα φυλακτά για τον περίφημο βρικόλακα ώστε να απωθηθεί. Είναι πάρα πολλοί εκείνοι που λένε ότι έχουν δει τον βρικόλακα να κυκλοφορεί μέρα μεσημέρι όπως και φωτογραφήθηκε αλλά και βράδυ σε καπηλιά, πλατείες, σοκάκια. Μέχρι στιγμής κάποια επίθεση επίσημα σε άνθρωπο δεν έχει γίνει!! Ότι νεότερο υπάρξει θα σας ενημερώσουμε. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.
INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


6 σκέψεις στο “Ο ΣΑΒΑ ΣΑΒΑΝΟΒΙΤΣ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!!

 1. Μπρρρρ ανατριχιασα πραγματικα τα βαμπίρ είναι λίγο τρομακτικά θα λεγα περισσότερο απο τους δρακονιανους αφού τους βλέπεις κάθε μέρα στην τηλεοραση τους φτυνεις και την κλεινεις είναι καθημερινά πραγματα αλλά ανατριχιασα τρ

 2. teo!!!!

  ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!

  ΤΡΩΝΕ ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ!!!!

  ΟΤΑΝ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ ΑΛΑΖΕΙ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΟΠΟΥ ΤΟΥΣ!!!! ΖΗΓΟΜΑΤΙΚΑ ΜΠΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΕΞΟΓΚΟΝΩΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ …..

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. Saman οι αιμοποτικοι βρικόλακες είναι και αυτοί αθάνατοι σαν τους ψυχικους βρικόλακες και αν όχι τότε ποσά χρόνια ζουν?Είναι αναγκαίο ένα αιμοποτικο βαμπίρ να τραφεί με αίμα η μπορεί και να τρώει οτι και εμείς ?Επίσης μιας και μας έχεις πει οτι είναι αδύνατο να ξεχωρίσεις ένα βαμπίρ από έναν κανονικό άνθρωπο όταν είναι στην ανθρώπινη μορφή του τότε πως μοιάζει όταν γίνεται βαμπίρ?

 4. ΕlanioPneyma!!!!

  ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!!

  ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΟΣ ΤΑ ΛΕΝΕ… ( ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑΙ ) Η ΚΑΠΩΣ ΑΛΙΟΣ!;! ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ!!!!

  ΑΝΑΛΓΑ ΤΟ ΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΓΕΙΝΕ ΒΑΜΠΙΡ. ΑΝ ΕΓΕΙΝΕ ΣΤΑ 20 ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ 20 ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!! ΑΝ ΕΓΕΙΝΕ ΣΤΑ 80 ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΝΕΙ 80 ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!1

 5. Πολύ ασχήμια αυτο το βαμπιρ και αναρωτιέμαι αν ειναι ή οχι γιατι αυτο που κυκλοφορεί ειναι οτι τα βαμπιρ είναι νεα και όμορφα ,εκτος και αν εχω πιστέψει στον μυθο που προωθεί και το χολυγουντ ,για αιώνια νιάτα και ομορφι’α.Εχουμε πει τόσα πολλά που μαλλον εχετε καταλάβει πως τα εχω μπερδεμένα και προσπαθώ να μάθω.Πάντως παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το συγκεκριμένο βαμπιρ ,δεν μπορεί να κάνουν σε όλα λάθος οι ανθρωποι εκει ,κατι συμβαίνει

Αφήστε μια απάντηση