ΠΡΏΤΗ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!;!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΏΤΗ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!;!!

Από την βάση Μακ Μούρντο στην Ανταρκτική οι επιστήμονες λένε ότι κάτι έχουν ανακαλύψει. Αυτό που έχουν ανακαλύψει φαίνεται να είναι η Κιβωτός του Νώε βαθιά σε μια κρηπίδα πάγου της Ανταρκτικής, με ότι υπάρχει στο κατάστρωμα, ακόμα,  μαζί με δύο από κάθε ζώο – όπου όλα είναι σε τέλεια κατάσταση και κατεψυγμένα!!

Η αξιοσημείωτη αυτή ανακάλυψη έγινε στις 8 Φεβρουαρίου 2012  ( Μα τους τελευταίους μήνες έγινε γνωστό ) από το Σουηδικό ερευνητικό σκάφος Aventyr  ( Άβεντιρ ). Οι επιστήμονες μελετούν τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη, έτσι βρισκόμενοι στο σημείο όπου είχαν αρχίσει και έλιωναν οι πάγοι, είδαν το σκάφος κιβωτό περίπου το ένα τρίτο του να εξέχει από τους πάγους!!

<< Αυτό είναι πολύ, πολύ, ποιο πέρα ​​από την απλή λογική, γιατί μπλέκεται η Αγία Γραφή με το μυστήριο όλων των εποχών >> .

Δηλώνει η βιβλικός αρχαιολόγος David H. Tootenhaur ( Ντάβιντ Χ Τουτενχάουρ ) συνεχίζοντας….

<< Αποδεικνύεται ό, τι νομίζαμε ότι είναι σαν να γνωρίζουμε την Αγία Γραφή ανάποδα >>!!

Οι επιστήμονες που έκαναν αυτήν την εκπληκτική ανακάλυψη είναι προσεκτικοί όσον αφορά την αναγνώριση του τεράστιου παγωμένου σκάφους, όπως Κιβωτός του Νώε, λέγοντας ότι θα ήταν πρόωρο να το πράξουν χωρίς περαιτέρω έρευνα.

<< Μπορούμε μόνο να πούμε ότι το πλοίο είναι κατασκευασμένο από κέδρο, γνωστή στην αρχαιότητα ως ξύλο Γκόφερ, ακριβώς όπως περιγράφεται στη Βίβλο >>!  λέει ο επικεφαλής ερευνητής Δρ. Alrik Olofson ( Άρλικ Όλοφσον ).

KIVOTOS

 << Είναι 450 μέτρα, ακριβώς με την αρχαία μονάδα μέτρησης 300 πήχεις!! Έχει 75 πόδια ή 50 πήχεις πλάτος, και έχει ύψος 45 μέτρα, ή 30 πήχεις!! Αυτές είναι ακριβώς οι προδιαγραφές που ο Θεός έδωσε όταν διέταξε τον Νώε να κατασκευάσει την Κιβωτό, σύμφωνα με το Βιβλίο της Γένεσης.

Το πλοίο βρέθηκε στην Wendell ( Γουέντελ ) Θάλασσα, όταν ένα μακρύ τμήμα της υφαλοκρηπίδας Larson C πάγου  κατέρρευσε. Η ανακάλυψη φαίνεται να είναι  τεραστίας αξίας από πλευρά ιστορίας, δεδομένου ότι ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή πιστεύεται ότι είναι απόγονοι των επιζώντων του Κατακλυσμού του Νώε.

Ακόμα και οι μελετητές της Αγία Γραφής ομολογούν ότι είναι σαστισμένοι, και οι εκθέσεις ειδήσεων έχουν τροφοδοτήσει το θέμα πάνω σε πολύ άγρια ​​κερδοσκοπία. Κάποιοι πιστεύουν ότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια επιμελημένη απάτη φτιαγμένη από σατανιστές αποφασισμένοι να επιτεθούν στον  Χριστιανισμό.  Ορισμένοι ηγέτες της εκκλησίας φοβούνται ότι αν το αίνιγμα έχει λυθεί – και γρήγορα – θα μπορούσε να οδηγήσει σε θρησκευτικές συγκρούσεις και την κοινωνική αναταραχή.

<< Είμαστε υπόμνημα με τις εκκλησίες μας και να παραμείνουν όλοι ήρεμοι >>, λέει από  Φλόριντα ο ειδικός κληρικός αναθ. Αλέξανδρος Π. Γουίντμπουθ συνεχίζοντας….

<< Χριστιανοί! πρέπει να έχουμε την πίστη ότι όλα αυτά είναι μέρος, του σχεδίου του Θεού >>!

Φοβούμενοι εκτεταμένη αναταραχή, πολλές κυβερνήσεις έχουν κατασταλεί την είδηση ​​για την ανακάλυψη. Ακόμη και στις ΗΠΑ, αρκετοί ιεροκήρυκες αρνούνται πεισματικά να συζητήσουν για το συγκεκριμένο πλοίο…..

KIVOTOS NOE

 

Ο θεωρητικός φυσικός Δρ. Jeremy Blinkley ( Τζέρεμυ Μπλίνκλει ), όπου γενικά θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο λαμπρά μυαλά του κόσμου πιστεύει ότι μπορεί να έχει μια εξήγηση για την παράξενη αυτή ανακάλυψη.

<< Οι περισσότεροι φυσικοί σήμερα πιστεύουν στην θεωρία του Πολυσύμπαντος – με την έννοια ότι, παράλληλα με το σύμπαν μας υπάρχουν πολλά άλλα παράλληλα σύμπαντα, που βρίσκονται κοντά μας σε διαστάσεις πέραν των τριών που αντιλαμβανόμαστε >>, εξήγησε…. << Είναι ευρέως πιστευτό ότι μικρές πύλες μπορεί να ανοίξουν από καιρό σε καιρό, μέσω της οποίας τα αντικείμενα να περνούν από τον ένα κόσμο στον άλλο. Είναι πιθανό ότι σε ένα παράλληλο σύμπαν ο Νώε έχτισε την Κιβωτό του για να ξεφύγουν από την πλημμύρα, αλλά, το πλήρωμά του και το φορτίο του, των ζώων απέτυχαν να επιβιώσουν το ταξίδι. Και το ναυάγιο του σκάφους του παρασύρθηκε από τη θάλασσα σε αυτό το σύμπαν, στο δικό μας. Περιττό να πούμε ότι, σε εκείνο το σύμπαν στο σπίτι του Νώε η ανθρώπινη φυλή έχει εξαφανιστεί, μαζί με όλα τα άλλα είδη στην εκεί Γη >>.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει χρονολόγηση με ραδιενεργό άνθρακα ακόμα, με βάση τον γύρω πάγο που έχει το σκάφος, οι ειδικοί λένε ότι το πλοίο πρέπει να είναι τουλάχιστον 100.000 ετών (!! ) Τα ανθρώπινα λείψανα όπου υπάρχουν σε αυτό είναι εντυπωσιακά άθικτα!! Ντυμένος, με άσπρα γένια ο καπετάνιος βρέθηκε με τα χέρια του ακόμα να βρίσκοντε παγωμένα στο τιμόνι.

<< Είναι προφανές ότι προσπάθησε ηρωικά για να σώσει το πλοίο, πριν αυτό ξεπεραστεί από κάποια άγνωστη καταστροφή >>, σημειώνει ο Δρ. Όλοφσον.

Ζώα υπάρχουν εξ ολοκλήρου από τα νεογνά, όπως ένα μωρό καγκουρό, που είναι γνωστό ως Τζόι, όχι μεγαλύτερο από μια μέλισσα!! Κιβώτια αυγών βρέθηκαν στο χαμηλότερο κατάστρωμα, και όχι όμως ζωντανά πτηνά και ερπετά. Αυτό, τουλάχιστον, λύνει ένα μυστήριο της Αγία Γραφής που έχει προβληματίσει πολύ τους επιστήμονες – πώς Νώε κατάφερε να αποσπάσει όλα αυτά τα πλάσματα σε ένα σκάφος.

Ενώ η ανακάλυψη ήταν ανησυχητική για πολλούς πιστούς, Ο Χίπερμαν λέει ότι αν το πολυσύμπαν η θεωρία είναι σωστή, αυτό είναι ενας λόγος για να χαιρόμαστε.

<< Αυτό σημαίνει ότι η πράξη της Δημιουργίας είναι ακόμη πιο θαυμαστή από ό, τι είχαμε διδαχθεί στο σχολείο >>, παρατηρεί συνεχίζοντας…. << Ο Θεός δεν δημιούργησε μόνο το σύμπαν μας, έκανε ταυτόχρονα αμέτρητα  άλλα >>.

Την ανακάλυψη αυτήν την είχαμε συζητήσει και με τον Saman Lycan όπου και μου είχε δώσει πριν δυο μήνες την δικιά του εκδοχή:

SAMAN LYCAN

Μιας και πιστεύουνε ότι υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα όπου το πιστεύω και εγώ αυτό γιατί μιας και το πάνε στην θρησκευτική πλευρά να άφησε ο θεός να γίνει κάτι τέτοιο!;!

DAYLIGHT

Τι εννοείς!;!

SAMAN LYCAN

Όπως έδωσε τις οδηγίες στο δικό μας σύμπαν στο Νώε να φτιάξει την κιβωτό έτσι θα έδωσε σε όλους τους Νώε των παράλληλων συμπάντων να φτιάξουν το ίδιο. Για να ξανά φτιαχτεί το ανθρώπινο είδος. Γιατί λοιπόν να αφήσει ο θεός μια κιβωτός του Νώε από κάποιο παράλληλο σύμπαν να περάσει στο δικό μας και να έχουν τόσο άδοξο θάνατο!;! Ποιος ο λόγος!;! Για να δούμε ότι υπάρχει παράλληλο σύμπαν!;! Μα αυτό είναι γνωστό από την φυσική!!!! Όχι ακόμα έμπρακτα αλλά τουλάχιστον θεωρητικά και πειραματικά είναι εφικτό!!!!

DAYLIGHT

Ναι έχεις δίκιο σ αυτό….

SAMAN LYCAN

Αν είναι έτσι όπως τα λένε και ο καπετάνιος είναι κατεψυγμένος στο τιμόνι επάνω ακόμα τότε εδώ υπάρχει κάτι το περίεργο. Το περίεργο είναι ότι πρέπει όλο το καράβι να πάγωσε σε κλάσμα του δευτερολέπτου!!!! Δηλαδή ταξιδεύοντας κάτι το πολύ παγωμένο ( καιρός !;! ) τους χτύπησε ακαριαία έτσι ώστε ο καπετάνιος δεν κατάλαβε το τι έγινε. Διότι δεν πρόλαβε να πάρει έστω κάποια θέση φύλαξης, δεν συμφωνείς!;!

DAYLIGHT

Ναι πράγματι, έτσι όπως το τοποθετείς έχεις κάποιο δίκιο… αλλά λένε ότι ήταν φορτωμένο με ζώα και ειδικότερα σε αγά και νεογνά…οπότε!;!

SAMAN LYCAN

Να σου πω την δικιά μου εκδοχή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάνε να το χαρακτηρίσουν θρησκευτική ιστορική ανακάλυψη. Αφού η Αγία γραφή είναι σαφής!!!! Δεν αναφέρει ούτε νεογνά αλλά ούτε αυγά!!!! Αναφέρει από ένα ζευγάρι ώστε όταν προσάραζαν να ξεκίναγαν από την αρχή όλα…αυτό είναι σαφέστατο και πολύ κατανοητό. Όμως θέλουν να πλήξουν τον χριστιανισμό και να περάσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων με ανακατασκευασμούς και νεοθεωρίες για την θρησκεία για τους νέους ανθρώπους όπου οι ποιο πολλοί ήδη έχουν τραβηχτεί από την εκκλησία!!!! Πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως κανείς ακόμα και από τα ποιο λαμπρά μυαλά δεν αναφέρθηκαν στο εξής!!!! Ότι το σκάφος αυτό μπορεί να άνηκε σε έναν αρχαίο πολιτισμό όπου ίσως έκανε κάποιο εμπόριο ζώων!!!! Είναι γνωστό σε όλους τους αρχαιολογικούς κύκλους ότι υπήρξαν διάφοροι πολιτισμοί εδώ και εκατομμύρια χρόνια πίσω από τον δικό μας!!!! Έτσι λοιπόν γιατί να μην είναι ένα σκάφος ενός άγνωστου αρχαιότατου πολιτισμού σε εμάς!;! Όπου στην πορεία του ταξιδιού που έκανε έπεσε πάνω σε μια υπερ πολική καταιγίδα όπως στην γνωστή ταινία του Χόλυγουντ όπου σε κλάσματα δευτερολέπτου πάγωσαν τα πάντα!!!! Και έτσι να δημιουργήθηκαν ο Νότιος και ο Βόρειος Πόλος!!!! Αυτό δεν είναι θεωρία για την υπερ πολική καταιγίδα έχει γίνει στο παρελθόν και έπεται να γίνει και στο μέλλον. Για αυτό και αν υπάρχει πράγματι αυτό το σκάφος που εγώ πιστεύω ότι υπάρχει ο καπετάνιος του δεν πρόλαβε να πάρει κάποια θέση προφύλαξης!!!! Διότι ας πάρουμε την θεωρία ότι βρέθηκε σε μια << πύλη >> από το δικό του σύμπαν και πέρασε στο δικό μας και ξαφνικά βρέθηκε στην Ανταρκτική και πάλι δεν δικαιολογεί την ακαριαία η στιγμιαία κατάψυξη του αλλά και του σκάφους συνάμα!!!!

DAYLIGHT

Πραγματικά έτσι όπως τα αναθέτεις έχει άλλη τροπή το θέμα και είναι ποιο πιστευτό…

SAMAN LYCAN

Mην εξαπατάσε… το έχω πάθει πολλές φορές!!!! Τίποτα δεν είναι πιστευτό αν δεν το ψάξεις ο ίδιος είναι τεκμηριωμένο ότι είναι έτσι παγκοσμίως!!!! Το σκάφος αυτό λένε ότι υπάρχει μα δεν έχουν δώσει παρά μόνο μια φωτογραφία του. Άσε πρώτα να δούμε πότε θα το ανακαλύψουν στον κόσμο και πως και μετά βλέπουμε τι θα πιστέψουμε και τι όχι…

Είπαμε και άλλα πολλά στο τρέχων θέμα κάνοντας συζητήσεις επί ώρες …. Μα ο καλός μου φίλος έχει δίκιο σε ένα θέμα: Στο μην εξαπατάστε…. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


4 σκέψεις στο “ΠΡΏΤΗ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!;!!

 1. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ…. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΕΙΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΩΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΘΕΡΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (!!!!!)….
  ΕΝΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ 9.500 Π.Χ. (9.564 ΚΑΤΑ ΤΟΝ Γ.ΓΕΩΡΓΑΛΑ), ΟΠΟΥ Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ, ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ. ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΑΡΑΞΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΒΡΟΧΗ…. Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΥΡΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝ (ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΛΙΓΟΙ ΙΣΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΒΟΣΚΩΝ (ΕΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ). ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΜΕΡΟΣ. ΟΜΩΣ, ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ, ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΧΗ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΤΑΦΗ, ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ Ο ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ, ΘΑ ΛΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΦΥΛΗ (ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΓΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ), ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΓΜΑΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ-ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΠΕΡΙ ΝΩΕ ΚΛΠ.
  ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΥΘΟΥ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΩΕ, ΣΩΣΤΑ;;;; ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΙΤΙΚΑ ΦΥΛΑ ΟΜΩΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΓΕΝΟΣ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ 2.200 Π.Χ.ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΕΤΑ…. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ “ΕΚΛΕΨΕ” ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ, ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΕΣΤΩ, ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ ΚΛΠ, ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΩΣ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΩΣ ΓΕΝΟΣ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ…. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΛΗΡΗ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ: ΓΕΜΑΤΗ “ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ” ΑΠΟ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΞΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ…. ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ (ΛΩΤ), ΠΡΟΑΓΩΓΟΥΣ (ΚΟΙΝΩΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ) ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΔΙΔΑΝ ΤΙΣ ΣΥΖΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΣΙΛΕΙΣ (ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΙΣ ΣΥΖΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΡΧΙΚΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΕΒΙΑΖΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΧΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΑΤΗ, Ε;;;; ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ….
  ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΥΠΗΡΞΑΝ ΩΣ ΓΕΝΟΣ, ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ). ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!!!!! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΓΑΛΟΥΧΗΣΑΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΤΙ ΠΡΕΡΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ. ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΠΥΡΡΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΧΗ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ….

  ΥΓ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ, ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΟΣΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ….. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
  ΥΓ2: ΑΓΑΠΗΤΕ SAMAN LYCAN, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΕΙΠΕΣ. ΟΣΑ ΑΝΑΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΠΕΡΙ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ ΚΛΠ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΕΣΥ. ΜΕΓΑΛΟ FOUL, ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ :-)

  1. AMALTHEA4

   Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ!!!!!

   ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!! ΜΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΠΟΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΜΟΥ ΑΡΘΡΑ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΣ!!!!

   ΤΩΡΑ!!!! ΟΠΩΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΤΑΚΛΙΣΜΟΥΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΑΜΦΙΣΒΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΧΙ!!!! ΜΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΙΓΙΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΟΒΡΑΙΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΟΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!!

   ΑΣΧΗΜΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ!;!

   ΚΑΙ ΟΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΚΕΙΝΗΣΑΝ ΣΑΝ ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!!!! ( ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΩΕ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΝΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΟΒΡΑΙΟ!!!! ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΚΙΛΓΚΑΜΕΖ ΝΑ ΔΕΙΣ…..

   ΟΤΙ ΟΙ ΟΒΡΕΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΩΣ ΜΕΣΙΑ!!!! ( ΓΙΑΤΙ: ΨΑΧΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΩ )!!!!

   ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!! ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑ ΔΙΞΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΙΟ ΤΑΦΟ!;! ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!! ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΗΞΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΟΣ….ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ!!!!

   ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΙΝΔΕΥΡΩΠΑΙΟΙ Η ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΟΡ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

   ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΟ ΑΠΟΔΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΟΛΟΓΟΥΣ!!!! Ο ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΜΕΡΙΑ ( ΠΡΩΤΟΣ ) Ο ΔΕΥΤΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΡΙΟ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!! ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΣΥΜΦΟΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!

   ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ!!!! Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΙΓΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ!!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΣΗΡΙΑΛ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΙ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ!;!

   ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ – ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ!!!!! ΓΙΑΤΙ!;! ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ!!!! ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΗΣΕΙ ΑΠΟ ΖΗΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕΙ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!

   ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΠΟΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΟΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ( ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ) ΚΑΙ ΤΡΥΓΗΡΝΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΤΣΙΓΚΑΝΟΙ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ!!!! ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΚΑΝΟΥΣ!!!! ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΒΡΑΙΟΥΣ!!!!\

   ΠΡΟΤΟΥ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ!!!!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟ ΛΥΘΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΝΟΣΤΗΣ ΤΟΥ << ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥ ΚΟΔΙΚΑ >> ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΝΙΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΙΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!! ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΕΦΕΥΡΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!

   Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΕΤΕΡΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΤΡΕΣ!!!! ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΣ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ!!!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

 2. θα ηθελα να κανω και εγω καποιες ερωτησεις, 1)οταν αναφερονται οτι ο θεος μιλουσε με τον Νωε μηπως εννοουσαν τον Μεγα Παρατηρητη που εχει παρεμβει πολλες φορες στην εξελιξη του ανθρωπινου ειδους? Επισης αν ο Νωε ηταν ο τελευταιος ανθρωπος πανω στην Γη τοτε που εγινε ο κατακλεισμος αν καταψυχονταν ακαριαια στο ταξιδι τους θεωρητικα δεν θα επρεπε να μην υπηρχαμε εμεις?

  1. Greek Warrior!!!!

   ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ….

   ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!!!! ΑΝ ΠΕΡΝΑΓΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΝΩΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση