ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ή ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!! ΤΟ ΕΞΚΑΛΙΜΠΕΡ ( EXCALIBUR ) ΥΠΑΡΧΕΙ (!!!)

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ή ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!

ΤΟ ΕΞΚΑΛΙΜΠΕΡ ( EXCALIBUR ) ΥΠΑΡΧΕΙ (!!!)

Το Εξκάλιμπερ ( Εξκάλιμπερ ), σύμφωνα με τον μύθο του ήταν ένα σπαθί οπού ήταν καρφωμένο σε έναν συμπαγή βράχο. Όποιος ιππότης το τραβούσε από τον βράχο αυτός θα γινόταν βασιλιάς της Αγγλίας. Το θρυλικό αυτό σπαθί το είχε διεισδύσει μέσα στον βράχο ο πατέρας του Αρθούρου Ούθερ Πέντραγκον λίγο πριν πεθάνει (!!;!!). Είχε γίνει αντικείμενο αξίας για όλους τους ιππότες της εποχής που σύρρεαν στην περιοχή για να δοκιμάσουν να τραβήξουν το σπαθί από τον βράχο. Τελικά μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες το σπαθί από τον βράχο το τράβηξε ο Άρθουρ που εκείνη την εποχή δεν ήταν ιππότης παρά ένας υπηρέτης ενός ιππότη, το τράβηξε όταν ο ιππότης που υπηρετούσε έσπασε το σπαθί του σε μια μονομαχία και ο Άρθουρ μην έχοντας τι σπαθί να του δώσει τράβηξε το θρυλικό σπαθί από τον βράχο……  λίγο πολύ όλοι την ξέρουμε την ιστορία παρακάτω.

Αυτό όμως από την ιστορία που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το θρυλικό Εξκάλιμπερ, το οποίο είχε έρθει και είχε δοθεί στον Πέντραγκον μετά από εντολή του μέγα μάγου Μέρλιν από την Κυρά Της Λίμνης!!! Μια θεά; Ένα πνεύμα του νερού; Μια νεραΐδα του νερού; Ένα στοιχειό του νερού; Η ένα πλάσμα από μια άλλη διάσταση οπού είχε σαν << ΠΥΛΗ >> την συγκεκριμένη λίμνη…….!!;!!. όπως και να ήταν αυτή ήταν που έδωσε το Εξκάλιμπερ στον κόσμο, αυτό το όπλο ήταν που έδινε πίστη και δύναμη στους βασιλείς ώστε να μπορέσουν να πατάξουν το κακό της μαγείας αλλά και να κυβερνήσουν με σοφία και ειρήνη την χώρα τους!!

Πολλοί είναι εκείνοι οι ερευνητές αλλά και αρχαιολόγοι που πιστεύουν ακράδαντα ότι το Εξκάλιμπερ υπήρξε!! Υπάρχουν βεβαία και οι άλλοι που λένε ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας ωραίος και εντυπωσιακός μύθος!! Η ιστορία του πλανήτη πολλές φορές έχει δείξει ότι πολλοί είναι αυτοί οι μύθοι που έχουν γίνει πραγματικότητα, όπως με την περίφημη Ιλιαδα του Ομήρου!! Κανένας δεν πίστευε πριν ο Σλήμαν ανακαλύψει την Τροία ότι όλα αυτά είχαν γίνει που αφηγούσαι ο Όμηρος και διαλαλούσαν όλο περηφάνια ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν αχαλίνωτη φαντασία!! Δυστυχώς για αυτούς όταν ήρθε στην επιφάνεια τα ευρήματα της Τροίας δεν είχαν τι να πουν.

Στην Ιταλία στην περιοχή της Τοσκάνης υπάρχει η μονή του αγίου Galgano, εκεί μέσα στην μονή αυτήν υπάρχει ένας βράχος στον οποίο υπάρχει ένα σπαθί που λέγετε ότι το έχωσε ο Άγιος Galgano (!!!). Ας τα πάρουμε από την αρχή για να καταλάβουμε το τι έχει γίνει με αυτήν την τόσο παράξενη ιστορία που θυμίζει την ιστορία του Εξκάλιμπερ.

Ο ιππότης Golgano γεννήθηκε στο Κιουστάντο ( Chiusdano ) to 1148, οι Λατίνοι λένε ότι η παράδοση τους λέει ότι εμφανίστηκε στον ιππότη ο Αρχάγγελος Γαβριήλ στην ηλικία των 20 χρόνων, του ζήτησε να αφήσει την κοσμική ζωή που έκανε και να ξεκινήσει μια καινούρια με το να γίνει ερημίτης!!  Αυτό λένε οι Λατίνοι ότι το ζήτησε ο Αρχάγγελος από τον Galgano γιατί ο πατέρας του οπού ήταν φεουδάρχης ήταν αλαζόνας, άπληστος, αλλά και πολύ κακός άνθρωπος οπού είχε ξεφύγει από τις χριστιανικές αρχές.

Η πρώτη φορά που ο Αρχάγγελος ζήτησε από τον Galgano  να γίνει ερημίτης ήταν στον ύπνο του, μετά από κάμποσο καιρό ο Galgano είχε μια πτώση από το άλογο του σε έναν μικρό λόφο της περιοχής οπού έμενε, εκεί είδε το δεύτερο όραμα του Αρχαγγέλου που του έλεγε να αφήσει την υλική ζωή για να σώσει την αμαρτωλή ψυχή του πατέρα του αλλά και την δική του (!!!). Μετά από αυτό ο Galgano μετατράπηκε σε ερημίτης αφήνοντας την εγκόσμια ζωή και άρχισε να τριγυρνάει στα περίχωρα της Σιένας.

Από την ημέρα που έγινε ερημίτης μέχρι την ημέρα που πέθανε σε ηλικία 33 χρόνων το μοναδικό θαύμα που έκανε ήταν όταν διείσδυσε το σπαθί του μέσα στον βράχο όπως ένα μαχαίρι στο βούτυρο!!! Αυτό πρακτικά είναι αδύνατον να συμβεί και για αυτό οι επιστήμονες το θεωρούσαν απάτη!! Το σπαθί του αγίου Galgano  βρίσκετε σφηνωμένο εδώ και 800 χρόνια μέσα στον βράχο δημιουργώντας πολλές αψιμαχίες στους σκεπτικιστές αλλά και στους ερευνητές του θέματος.

Μέχρι πρόσφατα το σπαθί αυτό όπως προ ανέφερα το θεωρούσαν απάτη από τους τότε ιερείς, αυτό ήρθε να  αλλάξει όταν οι επιστήμονες άρχισαν να κάνουν ειδικές εξετάσεις στο σπαθί. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων άφησαν όλους τους επιστήμονες άφωνους!! Στο πανεπιστήμιο της Ρώμης ανακάλυψαν ότι το σπαθί αυτό χρονολογείται από τον 12 αιώνα!! Κοντά στο ιερό ανακαλύφθηκαν 2 μουμιοποιημένα κεριά τα οποία και ανάγονται στο 12 αιώνα!! Στο συγκεκριμένο σπαθί υπάρχει ένα συστατικό το οποίο είναι άγνωστο στην επιστήμη και ονομάστηκε με την κωδική ονομασία DR333, αυτό το συστατικό επιβραδύνει την διάβρωση του σπαθιού κατά 90% (!!!!). Αν και φαίνεται να μοιάζει πολύ με αλλά σπαθιά της εποχής του αυτό έχει κάποιες μικρό διάφορες στην κατασκευή του όπως ότι όλο το μέταλλο του έχει σφυρηλατηθεί κατά 97% της μάζας του (!!!!) πράγμα αδύνατον για την μεταλλουργία του 12 του αιώνα αλλά και πράγμα αδύνατο και για την σημερινή τεχνολογία με τα μέσα που διαθέτουμε!!

Ένα σπήλαιο που ανακαλύφθηκε κοντά στον ιερό βράχο οπού είναι σφηνωμένο στο σπαθί περιείχε μια εσοχή που υποστηριζόταν ότι ήταν ταφικός χώρος και πιστεύουν ότι είναι πολύ πιθανό να είχε ταφεί και ο Άγιος σε αυτήν, έτσι όλα αυτά έχουν προστεθεί στο σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων για την αυθεντικότητα του ξίφους του αγίου Galgano.

Υπάρχει όμως και μια άλλη εκδοχή που υποστηρίζει ότι το σπαθί αυτό είναι σφηνωμένο από τον 1-2 αιώνα μ.Χ., από ένα χειρόγραφο του 8ου  αιώνα οπού βρίσκετε στην συλλογή του Roberto Chialini στην περιοχή της Αλταμούρα. Πρόκειται για έναν συλλέκτη σπανίων χειρογράφων από όλο τον κόσμο . Ισχυρίζεστε ότι το αγόρασε από κάποιο παλαιοπωλείο στην Τοσκάνη το 1947. Το χειρόγραφο αυτό αναφέρει μόνο ότι το σπαθί αυτό απλώς υπήρχε εκεί και είχε προκαλέσει από τότε το ενδιαφέρον σε πολλούς προχούντες της εποχής εκείνης.

Όπως και να έχει το πράγμα εδώ γεννιούνται κάποια τεράστια ερωτηματικά:

Α) Ήταν ο Άγιος Galgano αυτός που σφήνωσε το σπαθί στον βράχο; Αν ήταν γιατί όσο ζούσε δεν ξανά έκανε κάποιο θαύμα όπως όλοι οι Άγιοι; Σαν ερημίτης και Άγιος γιατί πέθανε σε ηλικία 33 χρόνων χωρίς να προλάβει να αφιερώσει την ζωή του στον θεό;

Β) Γιατί το ένα από τα συστατικά του σπαθιού είναι τελείως άγνωστο στην επιστήμη το λεγόμενο με την κωδική ονομασία DR333; Τι σημαίνει η κωδική ονομασία αυτή; Γιατί οι επιστήμονες του δώσανε αυτήν την ονομασία;

Γ) Ξέρατε ότι υπάρχει αυτή η κωδική ονομασία και έχει ονομαστεί έτσι ένας πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα από αστρονόμους το 1997;

Δ) Μήπως αυτός που έφτιαξε τον μύθο του Εξκάλιμπερ πέρασε από την περιοχή και βλέποντας το σπαθί έφτιαξε με την φαντασία του αυτόν το θρυλικό μύθο;

Ε) Γιατί ένα τόσο περίεργο επονομαζόμενο θαύμα η Ιταλική εκκλησία δεν το έχει μέχρι και σήμερα διαλαλήσει τόσο ώστε να το ξέρουν πολλοί άνθρωποι και πιστοί;

Ζ) Γιατί μέχρι και την εξέταση που έγινε από το πανεπιστήμιο της Ρώμης η εκκλησία η ίδια είχε κάποιες αντιφάσεις για το αν ήταν απάτη η όχι; Γιατί δεν ήταν σίγουροι;  Μήπως επειδή ίσως δεν το έχει σφήνωσε ο Άγιος και προϋπήρχε πράγμα που το ήξερε η εκκλησία;

Η) Γιατί η μονή εγκαταλείφτηκε και έχει γίνει σαν γιαπί και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάποια αναστύλωση της; Παρά μόνο το μέρος που βρίσκετε ο βράχος είναι κάπως προσεγμένο; Γιατί εφόσον υπήρχε τέτοιο θαύμα θεού εκεί δεν το εκμεταλλεύτηκε η εκκλησία για συρροή πιστών;

Υπάρχουν πολλά και διάφορα ερωτηματικά που στέκουν στην όλη ιστορία. Το 1960 κάποιος βάνδαλος που ίσως πιστεύοντας ότι θα γίνει βασιλιάς της Αγγλίας έσπασε το σπαθί, οι αρχές το κόλλησαν με προσθήκη τσιμέντου!! Οι αρχαιολόγοι αφαίρεσαν το τσιμέντο και με ένα τρυπάνι έκαναν μια τρύπα οπού έβαλαν μια μικροκάμερα για να δουν αν η λεπίδα του σπαθιού συνέχιζε μέσα στο βράχο. Η μικροκάμερα έδειξε πράγματι ότι συνέχιζε η λεπίδα του σπαθιού μέχρι τέλους!! Ανακάλυψαν ότι γύρω από το σπαθί υπήρχε λιωμένος μόλυβδος οπού είχαν ρίξει οι μοναχοί το 1920 στην σχισμή για να διατηρήσουν όπως είπαν το σπαθί!!;!!

Ο Άγιος Galgano πέθανε στις 3 Δεκεμβρίου του 1181 στην ηλικία 33 χρόνων από αιφνίδιο θάνατο, την ημέρα που πέθανε γεννήθηκε ο Άγιος Φραγκίσκος!! Στο θέμα θα επανέλθω σε μελλοντικό μου άρθρο γιατί είναι ακόμα υπό έρευνα ……. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!!


4 σκέψεις στο “ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ή ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!! ΤΟ ΕΞΚΑΛΙΜΠΕΡ ( EXCALIBUR ) ΥΠΑΡΧΕΙ (!!!)

  1. AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ <> ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΠΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ <>

    1. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ, ΘΡΥΛΟΥΣ, ΜΥΘΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΑΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ!! ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ Η ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΕΙΔΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ!! ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ GALGANO ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ…… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑ ΣΤΟ ΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΕΞΚΑΛΙΜΠΕΡ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΕ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ………. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΦΉΝΩΣΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ….. ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΗΣΑΝ ΟΛΑ!! ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ !!! ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΦΉΝΩΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ…..ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Η ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ…. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΗΘΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΛΊΓΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΆ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΛΥΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΉΣΕΙ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΊΖΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΞΗΖΕΙ ΠΛΕΩΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΣΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ!! ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΤΟΥ ΡΟΖΓΟΥΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΤΟΥ!! ΟΛΟΙ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ <> ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΚΟΣΤΗΖΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ (!!!!!). ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΕΤΣΙ, ΤΟ ΕΙΔΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΥΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ!!! ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΩΣ ΨΕΥΤΙΚΗ,. ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΑΥΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΜΕ; ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΜ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΕΙ ΕΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ Η ΔΙΝΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΚΟΜΗ Ν ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΦΕΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ Η ΒΡΕΘΕΙ ΑΡΧΗΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ…….!! ΕΤΙΣ ΕΓΕΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ GALGANO H ΤΟ ΕΞΚΑΛΙΜΠΕΡ; ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ Ν ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…….. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ……

      ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!

      ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΡΧΗΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ……………….ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ!!

Αφήστε μια απάντηση