ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!!!!

N.A.S.A.

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!!!!

Για την Σελήνη έχουν ειπωθεί παρά πολλά πράγματα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, αλλά παράξενα και αλλά κάπως περίεργα. Έχουμε μιλήσει για βάσεις εξωγήινων αλλά και γήινων όπως την περιβόητη βάση των Ναζί στην σκοτεινή πλευρά της σελήνης, αλλά και για εξωγήινα σκάφοι που έχουν θεαθεί να πετούν  τριγύρω της αλλά και το τεράστιο διαστημόπλοιο εκατομμυρίων ετών που είναι εγκαταλειμμένο στην επιφάνεια της και έχει το μέγεθος του Μανχάταν αλλά και περίεργα κτίσματα και κτήρια!!!

Η πιο περίεργες όμως ανακαλύψεις έρχονται από διάφορα βίντεο παλιά και καινούρια που διέρρευσαν από την NASA. Αυτά τα βίντεο όπως θα δείτε και εσείς δείχνουν να υπάρχουν κάποια όντα στην Σελήνη χωρίς οι αστροναύτες που περπατούν στην επιφάνεια της να το έχουν πάρει είδηση!!!! Το τι είναι κανένας δεν ξέρει να πει με σιγουριά NASA ίσως να ξέρει ……

Τα δυο επίμαχα βίντεο πέρασαν από εξονυχιστικούς ελέγχους μήπως υπήρχε κάποιο πρόβλημα στις λήψεις ή μην τυχόν ήταν κάποια κινηματογραφικά << σκουπίδια >> όπως τα ονομάζουν από ελαττωματικά φιλμ, μα όλοι οι έλεγχοι που έγιναν έδειξαν ότι όλα ήταν μια χαρά και ότι αυτά που τραβήχτηκαν είναι πραγματικά!!!

Από την πλευρά μας σαν ομάδα τα περάσαμε και εμείς τους δικούς μας ελέγχους μην τυχόν είναι virtual effects κάποια φάρσα εκείνης της εποχής. Μα όλες οι διαδικασίες που πέρασαν τα επίμαχα βίντεο δείχνουν ότι είναι αυθεντικά…….. δίνοντας πολλά δίκια στον << Λουκιανό >>!!!!

Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα άλλο από το να σας πούμε δείτε τα βίντεο και κρίνετε οι ίδιοι το αν είναι έτσι ή όχι!! Εμείς πάντως ήμαστε πεπεισμένοι 100% ότι είναι αληθινά και ότι κάτι υπάρχει εκεί πάνω στην Σελήνη που είναι ζωντανό!!! Το τρίτο βίντεο είναι φωτογραφίες μέσα από ένα κρατήρα δεν θα το σχολιάσουμε δείτε μόνοι σας περί τίνος πρόκειται!!! Υπάρχουν και αλλά βίντεο με πολλές τέτοιες αποδείξεις που έχουν διαρρεύσει από την NASA τα οποία είναι ακόμη υπό εξονυχιστικό έλεγχο, μόλις διαπιστωθούν ότι δεν είναι ψεύτικα θα σας τα παρουσιάσουμε!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=x5RnHd4bbBU&feature=related

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει !!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση