Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “THE GUARDIAN” ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΗΤΗΣ 67Ρ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΙΑ!!!!

N.A.S.A. UFO

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “THE GUARDIAN” ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΗΤΗΣ 67Ρ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΙΑ!!!!

 

 

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος ξανάγραψε ιστορία, όταν η αποστολή Rosetta ( Ροσέτα ) προσγειώθηκε με επιτυχία στο κομήτη 67P. Οι πρώτες εικόνες στάλθηκαν από τον ανιχνευτή Φίλαε όμως έχουν ανοίξει αμέσως κάποια συζήτηση για το τι πραγματικά είναι ο κομήτης, και τι φαίνεται να κρύβει. Θα μπορούσε να είναι ένα ΑΤΙΑ, που φαίνεται ότι κρατήθηκε μυστικό από τη NASA και την ESA.

KOMITIS 67P 1

Η διαστημική υπηρεσία αρχικά έχασε την επαφή και σύμφωνα με το CNN και την Washington Post ( Γουάσινγκτον Ποστ ), ο καθετήρας τοποθετήθηκε συνολικά 3 φορές πριν φτάσει σε ένα σκοτεινό μέρος!!

KOMITIS 67P 2

Σύμφωνα, όμως, τις τελευταίες ώρες η Λάντερ Φίλαε (όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία) θα είναι σε μια περιοχή που είναι δύσκολο να έχει πρόσβαση στο ποσό της ενέργειας του φωτός που απαιτείται για να φορτίσουν οι ηλιακές μπαταρίες, επιτρέποντας τον ανιχνευτή να μην μπορεί να συνεχίσει την αποστολή.

Σύμφωνα με το ” The Guardian “ένα email, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα”, που «αποκάλυψε την πραγματική αποστολή Rosetta!!

KOMITIS 67P EMAIL

KOMITIS 67P 3

KOMITIS 67P 4

 

 

Γιατί μια διαστημική υπηρεσία ξαφνικά αποφάσισε να δαπανήσει δισεκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει και να στείλει ένα διαστημικό σκάφος σε ένα ταξίδι 12 ετών, για να πάρει μόνο λίγες κοντινές φωτογραφίες του κομήτη!;! Για σχεδόν 20 χρόνια, η NASA λαμβάνει μυστηριώδεις ήχους από το διάστημα. Από τις πρώτες εικόνες από ορισμένα τμήματα της επιφάνειας του κομήτη φαίνονται να είναι αφύσικα.

Το Σεπτέμβριο, μερικές εικόνες ελήφθησαν από τον ανιχνευτή Rosetta έδειξαν δύο ΑΤΙΑ που πετούσαν πάνω από τον κομήτη, και μία δομή πύργου που φαινόταν να είναι πάνω στην επιφάνεια του κομήτη, εκπέμποντας μυστηριώδη ραδιοσήματα που συλλέχθηκαν από την ΕΟΔ.

KOMITIS 67P 5

KOMITIS 67P 6

KOMITIS 67P 7

Η επιβεβαίωση για τους μυστηριώδους ήχους της ESA, ονομάζεται το “τραγούδι μυστήριο», και έχει τροφοδοτήσει αυτές τις θεωρίες. Θα μπορούσε να είναι ένας εξωγήινος κομήτης ο οποίος προσπαθεί να επικοινωνήσει!;! Της από της εικόνες που αποστέλλονται από το όχημα προσεδάφισης Φίλαε της δείχνει περισσότερα αφύσικα φαινόμενα.

KOMITIS 67P 8

Οι φωτογραφίες δείχνουν μερικά από τα σημάδια που αποκαλύπτουν κάποιες παρατυπίες στο έδαφος. Επιπλέον, σε μία από της εικόνες, μπορείτε να δείτε ένα είδος καλωδίου που φαίνεται να προέρχεται από την βραχώδη επιφάνεια του κομήτη, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την περιέργεια και της αμφιβολίες. Τι συμβαίνει πραγματικά στο κομήτη 67Ρ; Ποιοι είναι οι στόχοι της ΕΟΔ;

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=amGB6gbfbmk[/youtube]

Τι να πω. Αν είναι αλήθεια όλα αυτά τα οποία δείχνουν να είναι τότε είναι σίγουρο ότι κάτι θα αλλάξει στην διαστημική τεχνολογία!! Όχι βέβαια με την δική μας βοήθεια αλλά με την βοήθεια των εξωγήινων που τελικά δείχνουν ότι αυτοί είναι πίσω από αυτό. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


1 σκέψη στο “Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “THE GUARDIAN” ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΗΤΗΣ 67Ρ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΙΑ!!!!

 1. SAMAN LYCAN!!!

  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΙΡΠΤΟΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!

  ΗΔΗ ΞΕΚΕΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΤΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ!!!! ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ Η ΝΑSA ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΑΣΤΙΜΗΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!!!!

  ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΜΟΣ ΦΙΛΕ ΝΤΕΗ ΛΑΗΤ ΠΑΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ!!!! ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΛΧΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!! ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ!!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΚΟΜΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΔΑΦΙΣΗ!!;!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΞΗΔΙ!!;!!

  ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΙΠΟΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΛΕΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗ!!!! ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ!!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΛΕΝΕ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΡΙΑΣ ΟΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΡΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!!

  ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!! ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!;!! ΗΔΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΕΙΝΗΣΕΙ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΨΕΛΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! ΜΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΗΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΤΑΝ!!!! ΟΠΟΤΕ!!;!!

  ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΦΑΜΦΑΡΟΛΟΓΟ…ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!!;!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση