ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΟΜΙΚΣ!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΟΜΙΚΣ!!!

Μια από της πιο όμορφες, διασκεδαστικές καλλιτεχνικής φύσεως εφευρέσεις είναι τα λεγόμενα κόμικς. Διασκεδάζουν εκατομμύρια ανθρώπους διαβάζοντας τα πάσης ηλικίας σε όλη την γη. Υπάρχουν κόμικς για όλες τις ηλικίες και ότι ιστορία μπορεί ο καθένας να φανταστεί.

Σε αυτό το άρθρο σας παραθέτουμε ένα βιντεάκι με πολλές φωτογραφίες από προσωπικές μας συλλογές με τα πιο παράξενα κόμικς που έχουν βγει ποτέ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ!! Όχι ότι δεν υπάρχουν άλλα παράξενα κόμικς, υπάρχουν αλλά για εμάς αυτά ήταν τα πρωτότοκα της παραξενιάς από το 1928 έως και το 1975. Από τότε βέβαια έχουν βγει πολλά άλλα παράξενα κόμικς στα οποία θα αναφερθούμε σε άλλο μας άρθρο.

Οι παλιοί βέβαια που τα έχουν διαβάσει θα τα νοσταλγήσουν βλέποντας τα, οι νέοι πιστεύω ότι θα ψάξουν να τα αναζητήσουν, βέβαια αυτά τα κόμικς τα οποία δημοσιεύουμε θεωρούνται πλέον σπανιότατα και συλλεκτικά και μπορεί να κοστίζουν από μερικές εκατοντάδες δολάρια έως και χιλιάδες δολάρια. Εάν ποτέ καταφέρεται και βρείτε τουλάχιστον και ένα από αυτά ρίχτε του μια ματιά να δείτε το πόσο παράξενα ήταν αλλά και τις κάποιες αληθοφάνειες που έκρυβαν μέσα τους. Απολαύστε αυτό το όμορφο φανταστικό γεμάτο παραξενιά αλλά και νοσταλγία βίντεο που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι αν και κάποιοι από εσάς δεν τα έχετε δει ποτέ σας βλέποντας τα ότι θα διεγείρει την περιέργεια σας.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DLA5pRzqZHE[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΟΜΙΚΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση