ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΠΑΤΟΥΣΑΣ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΠΑΤΟΥΣΑΣ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ!!!!

 Οι αποδείξεις για το αν υπήρξαν οι Γίγαντες ολοένα αυξάνονται συνεχώς αφήνοντας άναυδους όλους αυτούς που θέλουν να υποστηρίζουν ότι πρόκειται μόνο για μύθους ή για φαντασία κάποιων. Το πρώτο θέμα έρευνας μου είναι η Μέση Γη, δεύτερο οι Λυκάονες και τρίτο οι Γίγαντες, το οποίο δεν είναι μακριά από το πρώτο!!!!

 Είναι πολλές οι αναφορές ότι οι Γίγαντες υπάρχουν στην Μέση Γη, αλλά και πολλά οικοδομήματα αρχαίας κατασκευής που αποδεικνύουν ότι μόνο γίγαντες θα μπορούσαν να τα έχουν φτιάξει….. αλλά βλέπετε αυτή η εξήγηση δεν αρέσει σε κάποιους…!!!!

Επίσης πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι Γίγαντες πρέπει να μοιάζουν όπως τους δείχνει το Χόλυγουντ δηλαδή άγριους και γυμνούς χωρίς ρούχα. Στο άρθρο μου « ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ!!! » υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει κάποια όντα όπου για εμάς είναι γίγαντες. Αυτό το λέμε διότι οι αναλύσεις των βίντεο αυτό δείχνουν…. μπορεί όμως και να μην είναι έτσι και να είναι μια καλοστημένη απάτη… μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο βέβαια. Είδα ένα σχόλιο που είδα το πόσο ανεγκέφαλος μπορεί να είναι κάποιος:

« … από πότε φοράνε οι γίγαντες ρούχα; δεν είναι τίποτα άλλο από Αλβανό που βγάζει την μπλούζα του… »

Δεν είναι τίποτα άλλο από ανεγκέφαλους που θα πουν την κάθε ηλιθιότητα την οποία κληρονόμησαν από την οικογένεια τους. Όχι μόνο για το συμβάν αυτό αλλά για όλα τριγυρνώντας κάθε ιστοσελίδα για να πουν την ηλιθιότητα τους. Έχω ξανά πει είναι δεκτό το κάθε σχόλιο όχι όμως να χαρακτηρίζουμε έθνη ή να υβρίζουμε, αυτό μας ξεχωρίζει σαν λαό από όλους τους άλλους, έτσι δείχνουμε το μεγαλείο της παιδείας μας.

Ο Μιχαήλ Tέλλινγκερ αναδεικνύει ένα από τα καλύτερα αποδεικτικά στοιχεία που υπάρχουν στο κόσμο όλο, ότι υπήρξαν γίγαντες στη γη πριν από πάρα πολύ καιρό . Οι γεωλόγοι έχουν θαυμάσει μα και έχουν προβληματιστεί αφάνταστα με αυτό το τεράστιο αποτύπωμα ποδιού πάνω στον βράχο από ακατέργαστο γρανίτη, όπου είναι περίπου 4 μέτρα μήκος!!!! Βρίσκεται στη Νότια Αφρική, κοντά στην πόλη της Mpaluzi ( Μπαλούζι ), κοντά στα σύνορα της Ζουαζηλάνδης. Εκτιμάται ότι κυμαίνεται μεταξύ 200 εκατ. και 3 δισ. ετών, λόγω της τρέχουσας κατανόηση του σχηματισμού των γρανιτών στην ιστορία της Γης!!!!

Αυτή η χρονολόγηση προκαλεί αμέσως μεγάλη συζήτηση και επιχειρηματολογία για αυτούς που πιστεύουν στην ύπαρξη των Γιγάντων ή όχι!!

Αυτό το καταπληκτικό αποτύπωμα σε γρανίτη ανακαλύφθηκε το 1912 από έναν κυνηγό που ονομάζεται Stoffel Coetzee ( Στόφελ Κοέτζε ), ενώ βρισκόταν για κυνήγι στην απομακρυσμένη περιοχή. Την εποχή εκείνη αυτή η περιοχή ήταν μια βαθιά απομακρυσμένη  περιοχή της Νότιας Αφρικής γνωστή ως ανατολικής Transvaal ( Τράνσβααλ ), γεμάτη με άγρια ζωή, συμπεριλαμβανομένων αντιλόπες και λιοντάρια. Παραμένει στην ίδια κατάσταση που ήταν όταν ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά και η πιθανότητα ότι αυτό το εύρημα είναι μια φάρσα, δηλαδή ότι σκαλιστικέ είναι εξαιρετικά χαμηλή λόγω της απομακρυσμένης θέσης του. Ακόμα και σήμερα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί.

Στο βίντεο που ακολουθεί είναι από την περιοχή αυτή με το τεράστιο αποτύπωμα στον βράχο, και χάρη στον Μιχάλη Tέλλινγκερ το βλέπει όλος ο κόσμος σήμερα!! Αυτό το λέω γιατί το 1973 οι « ειδικοί » επειδή δεν μπορούσαν να το βρουν στην περιοχή είχαν πει ότι πρόκειται για μύθο ή φαντασία κάποιων στο να αποδείξουν ότι κάποτε υπήρξαν οι Γίγαντες!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dRuxw-nZoJw[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΠΑΤΟΥΣΑΣ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ!!!!

  1. Ας τα βλέπουν οι αρχαιολόγοι,αλλά τι λέω, οι
    περισσότεροι είναι ελεγχόμενοι απ το σύστημα!
    Αρκετά καλό θέμα πολύ αξιόλογης σημασίας,ιδίως
    στο θέμα της χρονολόγησης.
    Μπράβο φίλε Saman.

Αφήστε μια απάντηση