PROJECT BLUE BEAM

N.A.S.A.

PROJECT BLUE “BEAM”–ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΛΕ ΑΣΤΡΑΠΗ

Από τα αρχαία χρόνια ο άνθρωπος είχε την τάση να εφευρίσκει καινούργια εργαλεία είτε για ειρηνικό σκοπό είτε για πολεμικό σκοπό. Tταυτόχρονα υπήρχαν και μυστικές τεχνολογίες όπως παραδείγματος χάρη κατά τον Ηρόδοτο που μας λέει ότι κατά το 480 π.χ. ο Ξέρξης έστειλε ένα σώμα στρατού στους Δελφούς για να την λεηλατήσουν, καθώς πλησίαζαν ξαφνικά ξέσπασε μια φοβερή καταιγίδα και τεράστιοι βράχοι ξεκόλλησαν και καταπλάκωσαν τους εισβολείς, λίγοι κατάφεραν να γλιτώσουν. Αυτό συνέβη και αργότερα όταν οι Γαλάτες επιχείρησαν και αυτοί να λεηλατήσουν τα ιερά των Δελφών. Όλα αυτά  έγιναν με την επέμβαση αγνώστων οπλών της τότες εποχής.

Σήμερα η ανθρωπότητα έχει εξελιχτεί παρά πολύ στον τεχνολογικό τομέα, σκεφτείτε μόνο στις αρχές του 20 αιώνα υπήρχαν μέρη πάνω στην γη όπου δεν είχαν ανακαλυφθεί ακόμα και μέσα σε λίγα χρόνια ο άνθρωπος κατάφερε και ξεπέρασε τα όρια της γης στέλνοντας δορυφόρους σε πολλά μέρη του ηλιακού μας συστήματος με σκοπό την εξερεύνηση και όχι ΜΟΝΟ. Έτσι και σήμερα όπως και στην αρχαιότητα υπάρχει και η μυστική τεχνολογία, ορισμένα από αυτά έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας ένα από αυτά είναι και το project blue “beam”. Η τεχνολογία αυτή είναι ένα υπερσύχρονο όπλο της ΝΑΣΑ όπου έχει σκοπό να παραπλάνηση τους ανθρώπους  σε όλο τον πλανήτη γη. Η τεχνολογία αυτή φέρεται να είναι στα χέρια των Σιωνιστών και στόχο έχει την εξάλειψη των θρησκειών όλου του κόσμου και την επικράτηση της παγκόσμιας θρησκείας .

Η πρώτη φορά που ακούστηκε για το εν λόγο project ηταν την δεκαετία του 60′ σε θεωρητική βάση. Το 1994 ο καναδός δημοσιογράφος SERGE MONAST έβγαλε στο φως της δημοσιότητας ύστερα από μεγάλη μελέτη το εν λόγο πρόγραμμα, λίγες μέρες μετά την δημοσίευση ο MONAST πέθανε μυστηριωδώς από ανακοπή καρδίας, κατόπιν μετά από 4 μέρες πέθανε και ένας στενός του συνεργάτης από ανακοπή καρδιάς και αυτός. Δεν νομίζετε ότι αυτές οι συμπτώσεις είναι περίεργες?

Οι δυνατότητες του προγράμματος αυτού είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει διάφορες προβολές στον ουρανό και αυτό γίνεται με συνδυασμό δορυφόρων μέσο του blue “beam”, υπάρχει και η δυνατότητα μέσο των κεραιών όπως τηλεφωνικών κεραιών να ακούμε και την φωνή τους μέσα στο κεφάλι μας κυρίως όταν κοιμόμαστε. Ο MONAST είχε πει ότι μετά τις προβολές και το θρησκευτικό χάος που θα επακολουθήσει θα μεταδοθεί ένα ψευδομύνημα εισβολής εξωγήινων ώστε να προκληθεί πανικός που θα καταπέσει με την παρέμβαση των Η.Ε. που θα απαιτήσει την άμεση καταστροφή των πυρηνικών οπλών σε όλο τον πλανήτη, και όταν θα γίνει αυτό τότε θα έχουν στόχο του χριστιανούς του πλανήτη, δείτε ότι τα 3\4 των ισχυρών χωρών είναι χριστιανοί κάνοντας τους να νομίζουν ότι ήρθε η ώρα της δευτέρας παρουσίας.

Στην εξέγερση της Αιγύπτου εμφανίστηκε ένα ολόγραμμα blue “beam” δείχνοντας έναν καβαλάρη να περνά πάνω απ τον κόσμο και αυτό μεταδόθηκε ζωντανά σε όλον τον κόσμο ,και σε αλλά σημεία σε διάφορα μέρη του κόσμου έχουν εμφανιστεί τέτοια φαινόμενα καθώς και θρησκευτικού περιερχόμενου, όλα αυτά τα φαινόμενα θα είναι ποιο συχνά καθώς πλησιάζουμε στην τελειοποίηση της νέας τάξης πραγμάτων.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


12 σκέψεις στο “PROJECT BLUE BEAM

  1. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ!!! ΓΡΑΦΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ!!! ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΥΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΗΔΕΥΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ!!! ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ!! ΚΟΥΝΗΣΟΥ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Ο ADMIN ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΥΣΗΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ……….. ΥΠΟΛΟΓΥΖΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΥΝΗΣΟΥ!!! ( ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ )……!!!!

Αφήστε μια απάντηση