ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΡΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΜΟΥΜΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΝΈΜΠΡΑ!!!!

UFO ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

 ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΡΙΩΝ  ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΜΟΥΜΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΝΈΜΠΡΑ!!!!

 

 

Κοντά στην τοποθεσία όπου ανακαλύφθηκε το 2001 ο τόσο παράξενος δίσκος Νέμπρα στην Γερμανία οι αρχαιολόγοι έκαναν μια απίστευτη  ανακάλυψη!!!! Βρήκαν μια μούμια όπου δεν θυμίζει άνθρωπο με τίποτα 3000 ετων!!!! Πιστεύουν ακράδαντα ότι πρόκειτε για εξωγήινο είδος αν και κάποιοι άλλοι έκαναν ακόμα λόγο και για εσωγήινο υβρίδιο!!!!

 

 

 ALIEN

Οι ερευνητές του θέματος περιγράφουν το εύρημα αυτό ως μη ανθρώπινο!!!! Το οποίο δεν έχει γεννητικά όργανα!!!! Αυτό το λένε διότι η κατάσταση της μούμιας δεν δείχνει κάποια ενέργεια αφαίρεσης των γεννητικών οργάνων οπότε πρόκειτε για πλάσμα που απλά δεν έχει γεννητικά όργανα!!!! Αυτό πιστοποιεί ότι το πλάσμα αυτό εξωγήινο ή εσωγήινο πρέπει να έχει φτιαχτεί μέσο γεννητικής αρχαίας τεχνολογίας!!!!

 ALIEN 2

 Το πλάσμα σε πλήρη φωτογραφία!!!!

 Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι το ον αυτό βρέθηκε κοντά στον δίσκο ονόματι Νέμπρα.Έτσι πιστοποιείτε και ο τόσο παράξενος αυτός δίσκος ότι έχει φτιαχτεί από ανώτερα όντα από τον άνθρωπο χιλιάδες χρόνια πίσω και ειδικά πριν χιλιάδες χρόνια όπου δεν είχαν ιδέα καν που ήταν οι Πλειάδες!!!!

NEBRA DISK

 Ο δίσκος Νέμπρα και η μούμια του τόσο περίεργου και παράξενου πλάσματος πιστοποιεί ότι εκτός τον άνθρωπο υπήρξαν και υπάρχουν και άλλα όντα ποιο εξελιγμένα!!!! Ίσως εξωγήινοι ή εσωγήινοι!!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zFe9O7NIf98[/youtube]

Το άρθρο αναφέρεται επίσης σε ένα άλλο βίντεο που δημιουργήθηκε πριν βρέθηκαν τα λείψανα μουμιοποιημένο, δηλώνοντας ότι “δίνει μια εξαιρετική θέα πάνω από ό, τι ο ουρανός δίσκου Nebra είναι και τι αντιπροσωπεύει.”

Ένα άλλο βίντεο που αναφέρεται στα λείψανα της μούμιας το οποίο είναι το αμέσως μετά με αξιοπερίεργο ενδιαφέρον.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ovU-WO6AGKM[/youtube]

 

Ελπίζουμε όλοι οι ερευνητές να μην χαθεί και αυτό το εύρημα όπου οι Γερμανοί επιστήμονες και αρχαιολόγοι έχουν δηλώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στην κυριολεξία του έχουν αλλάξει τα φώτα στις εξετάσεις όλων των τύπων!!!! Από αξονικές εξετάσεις ως DNA τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με τον καινούριο χρόνο!!!! Άλλες πληροφορίες δεν υπάρχουν ούτε καν που το έχουν πάει για να γίνουν αυτές οι εξετάσεις!!!! Ας ελπίσουμε ότι οι Μισθόσιανς δεν θα εμπλακούν να πάρουν και να εξαφανίσουν αυτό το εύρημα που είναι τόσο σημαντικό!!!!

Ότι νεότερο υπάρχει θα σας το ανακοινώσουμε….!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΡΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΜΟΥΜΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΝΈΜΠΡΑ!!!!

 1. Αυτό το άρθρο σου Saman Lycan, όπως και τόσα πολλά που μας έχεις χαρίσει, είναι η επιβεβαίωση του ρητού ότι : η Ανθρώπινη Ιστορία που διδασκόμασταν εμείς από μικρά παιδιά, αλλά και η Ιστορία που διδάσκεται η σημερινή γενιά, πρέπει να ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ !!
  Να΄σαι καλά για τα θέματα που αναρτείς, μια θεματολογία που ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ταμπού, υπό τον φόβο να μην αμαυρώσει το ψεύτικο κοινωνικό του προφίλ….

  1. Μastermind!!!!\

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΗΤΕ ΑΜΑΥΡΩΣΟ Η ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΟΣΗ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση