ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! 800.000 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!!!!

ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! 800.000 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!!!!

Τα 800.000 χρόνια παλιά χνάρια στο Ηνωμένο Βασίλειο της Αγγλίας δείχνουν ότι η ιστορία θα πρέπει να ξαναγραφτεί, και αυτό είναι κάτι που στο σύστημα δεν αρέσει!!!!

Σύμφωνα με μια ομάδα αρχαιολόγων, μια σειρά από πατημασιές ανθρώπων και όχι Νεάντερνταλ ή κάτι παρεμφερές ανακαλύφθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο που μαρτυρούν ότι οι άνθρωποι ως έχουν σήμερα ζούσαν στη Γη πολύ νωρίτερα από ό, τι κανονικά οι μελετητές και οι επιστήμονες προτείνουν!!!! Τα μυστηριώδη ίχνη που πιστεύεται ότι έχουν μείνει από μια ομάδα ενηλίκων και παιδιών έγιναν σχεδόν ένα εκατομμύριο χρόνια πριν!!!!

Τα απίστευτα αποτυπώματα πράγματι καταγράφηκαν για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια στο Norfolk ( Νόρφολκ https://en.wikipedia.org/wiki/Norfolk ) της Αγγλίας!!!!

<< Στην αρχή δεν ήμασταν σίγουροι για το τι βλέπαμε, αλλά όταν απομακρύναμε κάθε υπόλοιπο άμμου και βρύα από το θαλασσινό νερό, ήταν σαφές ότι οι κοιλότητες έμοιαζαν χνάρια από ανθρώπινα αποτυπώματα,” είπε ο Δρ Nick Ashton ( Νικ Άσχτον – http://www.britishmuseum.org/about_us/departments/staff/prehistory_and_europe/nick_ashton.aspx ) από το Βρετανικό Μουσείο!!!!

ANCIENT FOOTAGE 1

Με τη βοήθεια μιας τεχνικής που ονομάζεται Φωτογραμμετρία (η οποία είναι η χρήση της φωτογραφίας στις τοπογραφικές μετρήσεις και χαρτογράφηση εξακριβώσει μεταξύ των αντικειμένων  https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B1  ), οι ερευνητές ήταν σε θέση να καταγράψουν την επιφάνεια όπου τα αποτυπώματα βρέθηκαν πριν η θάλασσα τα διαβρώσει!!!! Μεταγενέστερη ανάλυση έδειξε ότι οι επιμήκεις κοιλότητες που εντοπίζονται στην επιφάνεια ήταν εκείνα των αρχαίων ανθρώπων που περπάτησαν σε όλη την περιοχή πριν από 800.000 χρόνια!!!!

Οι ειδικοί ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν ότι τα αποτυπώματα ανήκαν σε μια ομάδα έως και πέντε άτομα!!!!

“Σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσε να μετρηθεί με ακρίβεια το μήκος και το πλάτος από τα ίχνη και να εκτιμήσουμε το ύψος των ατόμων που τα έκανε. Στους περισσότερους πληθυσμούς σήμερα και στο παρελθόν το μήκος ενός ποδιού είναι περίπου 15 τοις εκατό του ύψους, “εξήγησε η συν-συγγραφέας Δρ Isabelle De Groote ( Ισαμπέλ Ντε Γκρούτ – https://www.ljmu.ac.uk/about-us/staff-profiles/faculty-of-science/natural-sciences-and-psychology/isabelle-de-groote ) από το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ Τζων Μούρς – https://www.ljmu.ac.uk/ )!!!!

“Ως εκ τούτου, μπορούμε να εκτιμήσουμε ότι τα ύψη κυμαίνονταν από περίπου 0,9 m έως 1,7 m Αυτή η σειρά ύψους προτείνει ένα μείγμα από ενήλικες και παιδιά με τη μεγαλύτερη εκτύπωση στην τότε άμμο πιθανόν να είναι ένα από αρσενικό. ”

Σύμφωνα με τις δηλώσεις, διάφορες τοποθεσίες στην περιοχή έχουν αποδώσει λίθινα εργαλεία και απολιθωμένα οστά που χρονολογούνται 800.000 χρόνια και η τελευταία ανακάλυψη από τα μυστηριώδεις αποτυπώματα πιστεύεται ότι είναι από τα ίδια άτομα!!!!

<< Αν ξέραμε ότι τα ιζήματα ήταν παλιά, έπρεπε να είμαστε βέβαιοι ότι οι κοιλότητες ήταν επίσης αρχαίες και δεν είχαν δημιουργηθεί πρόσφατα,” είπε ο συν-συγγραφέας Δρ Simon Lewis ( Σίμον Λούις ) από το Πανεπιστήμιο Queen Mary ( Κουήν Μερη – http://www.qmul.ac.uk/ ) του Λονδίνου!!!!

ANCIENT FOOTAGE 2

“Δεν υπάρχουν γνωστές διαβρωτικές διαδικασίες που δημιουργούν αυτό το μοτίβο. Επιπλέον, τα ιζήματα είναι πολύ συμπιεσμένα για τα βαθουλώματα να έχουν γίνει πρόσφατα. Δήλωσε ο Σίμον.”

Αλλά πως ακριβώς οι ερευνητές καταλήξαν σε μια ηλικία 800.000 χρόνων!;! Η ηλικία του  βασίζεται στη γεωλογική θέση που βρίσκεται κάτω από τις παγετώδεις αποθέσεις που κάνουν τα βράχια, και συνδέονται επίσης με την εξαφάνιση ζώων!!! Στο χώρο, οι ειδικοί έχουν βρει λείψανα φυτών, σκαθάρια, κοχύλια και άλλα είδη τα οποία τους επέτρεψε να ανασυνθέσουν με ακρίβεια το αρχαίο τοπίο της περιοχής!!!! Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ιστορίας, η Βρετανία συνδεόταν με την ξηρά στην Ευρώπη!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tHFFMyBb1O8[/youtube]

Βλέπετε όμως η συμβατική αρχαιολογία – ανθρωπολογία δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι υπήρχε άνθρωπος τόσα χρόνια πίσω!!!! Ο λόγος!!;!! Το έχω ξαναπεί…αυτό βέβαια που θα ενθυμίσω για όσους διαβάζουν τα άρθρα μου είναι ότι η γη είχε 15 πολιτισμούς όπου και εξολοθρεύθηκαν  από τους Δρακόντειους κάθε φορά….αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί όσο απίστευτο και να ακούγεται είναι ότι Ρώσοι παλαιοντολόγοι και ανθρωπολόγοι λένε ότι ο άνθρωπος ως άνθρωπος με την έννοια την σημερινή υπάρχει εδώ και 900.000.000 χρόνια πάνω στην γη!!!! Απίστευτο έτσι!!;!! Και όμως τα στοιχεία δείχνουν ότι έτσι είναι σιγά σιγά και ας μην θέλει το σύστημα να δείξει την αλήθεια!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! 800.000 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση