ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΖΩΟ ( !;! ) …ΝΕΚΡΟ ΣΕ ΔΑΣΟΣ …!!!! ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑΣ!;;! Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!;!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

 

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΖΩΟ ( !;! ) …ΝΕΚΡΟ ΣΕ ΔΑΣΟΣ …!!!! ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑΣ!;;! Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!;!

 

Η Chasity Neal ( Κάσιτι Νίαλ ) από το Λούκας του Κεντάκι από τις Η.Π.Α. είχε πάει για μια βόλτα στο δάσος κοντά στο σπίτι της με τα παιδιά της όταν ανακάλυψε αυτό το ανατριχιαστικό πλάσμα!!!! Τράβηξε τρεις φωτογραφίες αυτού του νεκρού πλάσματος!!!!

CREATURE 1
Ρωτούσε στο διαδίκτυο τα εξής: “Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το πράγμα; Έχει μόνο τρίχες στην πλάτη του ( φυσικά πυκνά μαλλιά σαν πετονιά ), χωρίς μπροστινά πόδια .. και σε μία από αυτές τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε πόσο μεγάλο είναι με το πόδι μου δίπλα του. Το μόνο που μπορώ να πω είναι είμαι ευτυχής που ήταν ήταν νεκρό όταν το βρήκαμε,  αυτό το πράγμα είναι τρομακτικό!!!!”Εξήγησε ότι το βρήκε” όχι μακριά από το σπίτι της ». Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της έχει δεχθεί πάνω από 45.000 χρήστες αφού δημοσιεύτηκε νωρίτερα αυτό το μήνα με το να ρωτούν πολλά …όπως το που βρέθηκε…αν μύριζε…αν ήταν φρέσκο πεθαμένο κτλ. κτλ. !!!!

CREATURE 2
Οι άνθρωποι ήταν όλοι συγκλονισμένοι με αυτό που έβλεπαν!!!!!Ένα άτομο έγραψε: “Πεθαίνω για να μάθω τι είναι αυτό τόσο ανατριχιαστικό ζώο …” Και ένας άλλος είπε: «Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μια ποταμίσια βίδρα από το σχήμα και το μέγεθος του κεφαλιού της, αλλά έκανα λάθος….

CREATURE 3

Άλλοι πήραν άλλες θέσεις, κάποια πρότεινε να είναι ένας εξωγήινος με τέτοια μορφή και άλλοι είπαν ότι πρόκειται για είδος φιδιού από τη θάλασσα!!!!

Εδώ είναι και η ηλεκτρονική διεύθυνση της οπού το είχε ανεβάσει στο Φέης Μπουκ https://www.facebook.com/chasity.neal.7/posts/878532482212650

Η Κάσιτι έχει ανακοινώσει ότι θα φτιάξει μια σελίδα για αυτό το πλάσμα και το ανέβασε στο Φέης Μπουκ στις 8 Ιουλίου…μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο για αυτό το πλάσμα ούτε αν έχει φτιάξει την ιστοσελίδα που έλεγε….. το τι έγινε το πλάσμα αυτό κανείς δεν γνωρίζει εκτός της ίδιας…..!!!!

Πραγματικά αν με το καλό δει κανείς αυτό το πλάσμα θυμίζει από αυτά τα θαλάσσια τέρατα που εξιστορούσαν οι ιστορικοί τον μεσαίωνα….!!!!

CREATURE 4

CREATURE 5

CREATURE 6

CREATURE 7

 

Ειδικά η τελευταία φωτογραφία δείχνει να μοιάζει κάπως …..!!!!

Πραγματικά η θάλασσα δείχνει να κρύβει πολλά αλλά ένα τέτοιο πλάσμα στο Κεντάκι είναι κάπως παράξενο εκτός και κάποιος να το είχε πιάσει και να το πέταξε εκεί για πολλούς λόγους!!!!

Από την άλλη αν δεν πρόκειται περί θαλασσίου τέρατος τι μπορεί να είναι!;! Δεν έχει πάνω άκρα και όλη του η δομή είναι πολύ παράξενη σαν έμβιο ον!!!! Μήπως είναι ένα γεννητικό πείραμα οπού πήγε στραβά και αν ναι γιατί να πετάξουνε το πτώμα του εκεί ενώ θα μπορούσαν να το αποτεφρώσουν!;! Εκτός και τους το έσκασε…..!!!! κάποιοι κάνανε για λόγο ότι πρόκειται για σκύλο όπου γεννήθηκε χωρίς άκρα ( τερατογέννηση ) αλλά η δομή του κρανίου και τα κάτω άκρα του δεν θυμίζουν τίποτα από σκύλο!!!!

Μήπως είναι κάποιο πλάσμα από έναν παράλληλο κόσμο ή μια άλλη διάσταση όπου πέρασε στην δικιά μας διάσταση και στον δικό μας κόσμο!;! Το ον αυτό δεν δείχνει να είναι και πολύ φιλικό διαθέτοντας τόσους κυνόδοντες ….. σίγουρα κάποιοι θα πούνε ότι είναι το Τσούπα Κάπρα….μπορεί!!!! κανείς πλέον δεν μπορεί να γνωρίζει τι γίνεται σε τέτοιες περιοχές σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα σε δάση και βουνοκορφές!!!!

Ένα είναι όμως το σίγουρο ότι οι εμφανίσεις τέτοιων πλασμάτων όλο ένα τα τελευταία χρόνια και αυξάνονται!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση