ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ 74 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ( !!;;!! ) ΤΗΣ ΝΑSA ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΤΥΧΑΙΟ!;!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ 74 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ( !!;;!! ) ΤΗΣ ΝΑSA ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΤΥΧΑΙΟ!;!

AIRCRAFT CRASH

 

Ο επιστήμονας της ΝASA Alberto Behar ( Aλμπέρτο Μπίχερ )  σκοτώθηκε  σε αεροπορικό δυστύχημα τον Ιανουάριο του 2015) στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ– φτάνοντας τα θύματα των επιστημόνων στα 74 στα 2 τελευταία χρόνια!!!! Ο Αλμπέρτο είχε αποδείξει ότι υπάρχει νερό στον Άρη δουλεύοντας σε δύο αποστολές στον Άρη!!!! Ήταν επίσης ένας από τους ποιο ειδικευμένους στο θέμα ρομποτικής της ΝΑSA!!!! Mε ειδικότητα σε ρομπότ που μπορούν να μπουν ακόμα και σε ηφαίστεια!!!!!

Αυτοί οι θάνατοι των επιστημόνων κάνει εύλογα τους ανθρώπους να αναρωτιούνται αν πράγματι συμβαίνει κάτι ή όχι!!!! Μα για να το δούμε λίγο!!!!

Ο Αλμπερτ ήταν ένας πολύ καλός πιλότος, ήταν ένας εκπαιδευτής πτήσεων και για  αεροπλάνα και ελικόπτερα – οι καιρικές συνθήκες ήταν σαφείς και για κάποιο λόγο το αεροπλάνο του έχασε ύψος!!!! Το πιλοτικό Van Nuys Airport Kashif Khursheed ( Βαν Ναγς Έρπορτ Κασίφ Κράστ ) – εμπειρογνώμονες είπαν τι ανάφερε ο Αλμπέρτο: << Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε και να δω ποια είναι η αιτία για κάτι τέτοιο. Όλα δείχνουν να είναι τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα!!!!

Αυτή είναι μόνο μία από τις πιο πρόσφατες περιπτώσεις ενός εξέχον επιστήμονα όπου είχε ένα ύποπτο θάνατο, κατά τα τελευταία δύο χρόνια συν των 74 κορυφαίων ιατρών και επιστημόνων της NASA όπου βίαια σκοτώθηκαν, και σχεδόν όλα τα συμβάντα είναι χαρακτηρισμένα επισήμως ως αυτοκτονία ή ατύχημα!!!!

Για να δούμε τι λένε για τον Γκλεν Τόμας!!!! Glenn Thomas was a World Health Organisation spokesperson!!!! Ήταν ένας ιατρός ερευνητής επιστήμονας όπου όχι μόνο ερευνούσε τον ιό Ebola  και του AIDS, αλλά είχε ανακοινώσει ότι κόντευε να βρει την θεραπεία ειδικά στον ιό Έμπολα!!!! Όταν σκοτώθηκε πετούσε με ένα MH17 when it was shot down και έχασαν την ζωή τους σε αυτήν την πτήση άλλοι 100 ερευνητές!!!!

 

Ο Joep Lange ( Τζόεπ Λεντζ ), ήταν ο αρχηγός ερευνητής του φαρμάκου του AIDS και πρώην πρόεδρος της Διεθνούς AIDS παγκοσμίου ινστιτούτου το (ΔΛΠ), ήταν επίσης ερευνητής της MH17!!!! Ήταν εν πτήση σε μια διεθνή διάσκεψη για το AIDS!!!! Δυστυχώς ένας από τους κορυφαίους ειδικούς μαζί με κάποιους άλλους για το AIDS σκοτώθηκαν προτού να μπορέσουν να παραστούν σε μια παγκόσμια διάσκεψη!!!!

1

 

 

Η Melissa Ketunuti ( Μελίσσα Κετουνούτι ετων35 ), ήταν ένας παιδίατρος που ειδικεύεται στον καρκίνο!!!! Έχει, επίσης, εργαστεί με μια υποτροφία για τον ιό του AIDS στην Μποτσουάνα!!!! She was hogtied and set on fire – στο υπόγειο του σπιτιού της στη Φιλαδέλφεια!!!!! Η Κετουνούτι βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο  London ( Λονδίνο ) τον Δεκέμβριο του 2013!!!! Ο σύζυγός μαζί με την αστυνομία προσπαθούσαν πολύ ώρα να σπάσουν την πόρτα που είχε κλειδώσει από μέσα, όταν την βρήκαν ήταν νεκρή, κανείς δεν ξέρει τι την σκότωσε!!!! Μια έρευνα για το θάνατό της  αλλά τίποτα πειστικό δεν βρέθηκε μέχρι σήμερα το τι την σκότωσε – no one knows what killed her!!!!

Ίσως ένας από τους πιο αμφιλεγόμενα θανάτους επιστήμονα κατά τα τελευταία λίγα χρόνια ήταν του  Shane Τρούμαν Todd ( Σέην Τρούμαν ετών 31 ) – In June 2012 he was found dead!!!! Τον Ιούνιο του 2012 βρέθηκε νεκρός, ήταν ηλεκτρολόγος μηχανικός!!!! Δούλευε σε ένα άκρως απόρρητο σχέδιο… ” ένα είδος” μηχανής για τους κινέζους όπου πιστεύεται ότι επρόκειτο ένα αμυντικό όπλο!!!! Ο Σέην είχε πει στην οικογένειά του, ότι δεν ήταν ευχαριστημένος με αυτό που έκανε και ότι φοβόταν για τη ζωή του, ο ίδιος φέρεται να είχε πει ότι ασφάλεια των ΗΠΑ ήταν αυτή που τον παρενοχλούσε….. και απειλούσε!!!! Εγκατέλειψε την εργασία του και επρόκειτο να φύγει από την Κίνα ώστε να γυρίσει στην πατρίδα του, αλλά πέθανε μία εβδομάδα πριν από την πτήση του μετά την τελευταία ημέρα του στην εργασία οικοδόμησης αυτής της άγνωστης συσκευής….. που κάποιοι λένε ότι η κατασκευή της είναι ότι το μισό της μηχανής πρόκειται για εξωγήινο ζωντανό οργανισμό!!!!

Αυτά τα οποία σας αναφέρω εδώ δεν είναι  παρά μόνο ένα μικρός αριθμός επιστημόνων που πέθαναν κάτω από ύποπτες και ανεξήγητες συνθήκες, μπορείτε όμως να διαβάσετε σχετικά με τους μυστηριώδεις θανάτους επιστημόνων σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση – http://www.stevequayle.com/index.php?s=146 !!!! Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είτε είναι κορυφαίοι ειδικούς γιατροί ή κορυφαίοι μηχανικοί θα πρέπει να αναρωτηθούμε τι θα μπορούσαν να γνώριζαν που θα οδήγησε στο θάνατό τους!!;!! Ή μήπως όλα είναι απλώς τελικά μια σύμπτωση!!!;;;!!!

Σε μια εποχή όπου η συνωμοσία είναι κοινός τόπος μη πιστευτής πραγματικότητας  είναι όλο και πιο δύσκολο να γίνει διάκριση μεταξύ το ότι θα μπορούσε να είναι μια συνωμοσία και να μην είναι απλά ένα ατυχές γεγονός!!!!  Είναι απίστευτα ύποπτο γιατί τόσοι πολλοί από αυτούς τους θανάτους είναι τόσο περίεργοι…..

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0wUtRzP6hD0[/youtube]

Δεν μπορώ να γράψω για όλους τους  θανάτους για τους επιστήμονες της ΝASA μπορείτε να καταλάβετε εύκολα το γιατί!!!! Για όσους όμως έγραψα είχαν περάσει από την NASA αν και πλέον έχουν αλλοιώσει τα στοιχεία τους!!!! Μπορείτε όμως να βρείτε πληροφορίες για αυτούς τους φουκαράδες από εφημερίδες αλλά και ιστοσελίδες ειδικά των επιστημόνων που χάθηκαν τα τελευταία 2 χρόνια και δούλευαν για την NASA!!!! Θα σταματήσω εδώ, εσείς απλά αναρωτηθείτε, γιατί να σκοτώνουν όλους αυτούς τους επιστήμονες!;! Για ποιο λόγο!;! Τι ξέρανε!;! Και γιατί οι ποιο πολλοί ανήκουν στην ΝASA!;! Αν αναρωτηθούμε ότι μπορεί να είναι μια απλή σύμπτωση είναι!;! Θυμάμαι τα λόγια του Τσόρτσιλ που είχε πει: << Το πρώτο γεγονός είναι τυχαίο. Το δεύτερο σύμπτωση. Το τρίτο αν γίνει πάλι το ίδιο είναι αιτία πολέμου. >> Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα τι θα έλεγε για ένα τόσο τεράστιο νούμερο επιστημόνων που έχουν βρεθεί νεκροί τα τελευταία χρόνια και όλοι τους ή δούλευαν ή είχαν δουλέψει χρόνια για την ΝΑSA!!!!

Θα σας δώσω κάποια λινά ώστε να δείτε ότι είναι χειρότερα από όσο νομίζεται!!!! Αλλά και για τους γνωστούς <<  ξερόλες >> που θα πούνε ότι τα έβγαλα από το μυαλό μου!!!!

Τα λίνκ:

http://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/2txw2l/another_dead_nasa_scientist_74_scientists_dead_in/

http://www.rense.com/general39/death.htm

http://www.neonnettle.com/features/415-why-have-74-prominent-scientists-been-murdered-in-the-past-ten-years-

http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2011/12/a-list-of-115-dead-scientists-assassinated-1468927.html

Έχει και άλλα πολλά στοιχεία αλλά και ονόματα επιστημόνων όπου μπορείτε να βρείτε αυτά είναι λίγα από τα πολλά!!!!

Mέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ 74 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ( !!;;!! ) ΤΗΣ ΝΑSA ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΤΥΧΑΙΟ!;!

 1. Παρακατω παραθετω το link σε ενα συντομο βιογραφικο ενος μεγαλου Ελληνα και μιας τεραστιας διανοιας, βασει ολων οσων τον εζησαν και συμφωνα με τα επιτευγματα του, στον συντομο βιο του.
  Αγνωστος στο ευρυ κοινο, ο Ελληνας πυρηνικος φυσικος που το πανεπιστημιο Columbia χαρακτηρισε ως: “την μεγαλυτερη διανοια που περασε ποτε απ’ αυτο” και που αδικως δεν του δοθηκε το νομπελ φυσικης λογω νεαρης ηλικιας, προωρου θανατου του η’ σκοπιμως..
  Τον Ελληνα αυτον επιστημονα, τον “αρπαξε” η NASA πριν ακομη τελειωσει τις σπουδες του και οπως μου ειχε εκμυστηρευθει Α’ βαθμου συγγενης του: “Τον εφαγαν” (NASA)..

  greeksurnames.blogspot.gr/2011/04/columbia.html

  1. Αδελφε μου Saman, μια παρατηρηση: Στα σχολια δεν μπορουμε να βαλουμε καποιο λινκ ενω επισης δεν γινεται κοπυ πεϊστ..

   Καταλαβαινω οτι το δευτερο μπορει να συμβαινει λογω των “κλεφτων” που καραδοκουν (ειναι κατι που συμβαινει σε ολο το σαιτ και ειναι λογικο
   απο τη στιγμη που υπαρχουν ατομα που οικειοποιουνται τις ερευνες και πληροφοριες αλλων για πλακα)!!!

   Αν μπορειτε φτιαξτε την παραθεση λινκ στα σχολια ομως γιατι διαφορετικα δεν μπαινει ευκολα στον κοπο καποιος να γραψει μια ολοκληρη ηλεκτρονικη
   διευθηνση προκειμενου να εχει μια παραπερα ενημερωση, οπως εδω.

   Καλως ηλθες αδελφε!!!

Αφήστε μια απάντηση