ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! ΜΕΣΗ ΓΗ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ!!!!! ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! ΜΕΣΗ ΓΗ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ!!!!!ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ

Αυτό το απολιθωμένο δάκτυλο που βρέθηκε σε ασβεστολιθικό ασβεστόλιθο, ανήκε σε έναν «προϊστορικό» άνθρωπο!!;;!! Κομμένο από τη μεσαία άρθρωση, έχει μήκος 7,6 cm!!!! Αν ήταν ολόκληρο θα ήταν περίπου 15 cm!!!! Στη φωτογραφία, συγκρίνεται με ένα κανονικό δάχτυλο πλήρους μήκους!!!! Οι ανασκαφές αυτού αποκάλυψαν επίσης το δόντι ήταν ενός παιδιού και μια ανθρώπινη τρίχα!!!! 

Η διατομή αποκαλύπτει την τυπική δομή πορώδους οστού που αναμένεται σε ανθρώπινο δάκτυλο!!!! Η γενική σάρωση και η μαγνητική τομογραφία αναγνώρισαν αρθρώσεις και εντοπίστηκαν τένοντες καθ΄ ‘όλη τη διάρκεια του απολιθώματος!!!! 

Η σάρωση δείχνει σκούρες περιοχές που ερμηνεύονται ως το εσωτερικό των οστών και του μυελού!!!! Περιοχές λιγότερο πυκνές από τις πέτρες που το περιβάλλαν κατά την ανασκαφή, εύκολα περνούν οι ακτίνες, προκαλώντας σκίαση της εικόνας!!! Η μαύρη περιοχή προκαλείται από την τομή!!!!Αυτό είναι ένα  αποτύπωμα δεινοσαύρου σε ασβεστολιθικό ασβεστόλιθο στις όχθες του ποταμού Παλούξι είναι περίπου 30 εκατοστά, και βρίσκεται ανάμεσα με παρόμοια ίχνη!!!! Οι πρώτες ανασκαφές σε αυτήν την περιοχή αποκάλυψαν ανθρώπινα ίχνη μέσα στα μονοπάτια των δεινοσαύρων που οδήγησαν σε φήμες ότι οι άνθρωποι ζούσανε μαζί με αυτά τα τεράστια ζώα. Αργότερα οι ανασκαφές αποκάλυψαν ανθρώπινα ίχνη έως και 64 εκατοστά δηλαδή γίγαντες δίπλα στα χνάρια των δεινοσαύρων. Αυτό μείωσε τους αμφισβητίες όπου και δεν έχουν τίποτα να πουν αλλά βέβαια δεν το παραδέχονται δημοσίως!!!! Έχει βρεθεί αποτύπωμα επίσης από ένα ανθρώπινο χέρι!!!! Αυτό επιβεβαιώνει ότι οι δεινόσαυροι ότι ζούσανε στην αυθαίρετη και ψευδή «κρητιδική» περίοδο της γεωλογικής ιστορίας!!!!! Ανθρώπινα αποτυπώματα σύγχρονα με αυτά από τους δεινόσαυρους έρχονται σε αντίθεση με τις σύγχρονες θεωρίες εξέλιξης επειδή η ανθρωπότητα δεν έπρεπε να έχει εξελιχθεί για τα επόμενα 75 έως 100 εκατομμύρια χρόνια!!!!

Αυτή η πέτρα 140 κιλών βρέθηκε τον Ιούλιο του 2000 στην όχθη ενός ποταμού που τροφοδοτεί τον ποταμό Παλούξι κοντά στο Γκλεν Ρόουζ, 100 χιλιόμετρα νότια του Φορντ Γουόρθ, στο Τέξας!!!! Τα χνάρια δείχνουν ότι ο δεινόσαυρος πέρασε κατά μήκος της πορείας μετά τον άνθρωπο, υποδεικνύοντας ότι ο άνθρωπος και ο δεινόσαυρος συνυπήρχαν!!!! 

Τα απολιθώματα υπάρχουνε στο μουσείο δημιουργίας τεκμηρίων του Δρ. Carl Baugh ( Καρλ Μπάουχ )!!! Αυτό το γιγαντιαίο αποτύπωμα σύγχρονο με τους δεινόσαυρους βρέθηκε επίσης στο πάρκο δεινοσαύρων στο Glen Rose!!!! Η εικόνα με το πόδι, υπερβαίνει τα 45 cm σε μήκος!!!! Οι εγκάρσιες τομές που προσδιορίστηκαν από τις μελέτες συμπίεσης ήταν ότι ήταν αποτύπωμα μιας γυναίκας!!!! Οι εκτιμήσεις δείχνουν το ανάστημα της ήταν περίπου 3.05 μέτρα  και 454 κιλά!!!! Αρκετά στρώματα ανθρώπινων χαρακτικών με αποτυπώματα δεινοσαύρων έχουν ανασκαφεί σε αυτό το πάρκο!!!! Σύμφωνα με τον Δόκτορα Καρλ Μπάουχ που είναι ο αρχαιολόγος που συντονίζει τις ανασκαφές, αυτά τα στρώματα ορίστηκαν κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της πλημμύρας του Νώε, όταν τα επίπεδα νερού ήταν αρκετά χαμηλά ώστε να επιτρέπουν στις καθημερινές παλιρροιακές αλλαγές να σχηματίσουν στρώματα λάσπης!!!! Τα ανώτερα στρώματα δεν έδειξαν κάποια αποτυπώματα!!!!

Προφανώς, οι άνθρωποι που ζούσαν με τους δεινοσαύρους ήταν έξυπνοι και τα ίχνη δείχνουν ότι ήταν αρκετά ανθρώπινα, καθώς το μεγάλο δάκτυλο των πρωτευόντων βρίσκεται κοντά στη φτέρνα για να διευκολύνει την προσκόλληση σε κλάδους!!!!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς αυτές οι γιγαντιαίες μορφές ζωής θα μπορούσαν να έχουν επιβιώσει στο παρελθόν!!;;!! Στο Δυτικό Τέξας, έχει βρεθεί ένα απολιθωμένο ερπετό, γνωστό ως πτεροδάκτυλος, με πτερύγια ανοίγματος 15 μέτρων!!!! Δεν υπάρχει τρόπος που ένα τέτοιο πλάσμα θα μπορούσε να πετάξει με τη σημερινή ατμοσφαιρική πίεση, που είναι 14,7 λίβρες ανά τετραγωνική ίντσα σε επίπεδο θάλασσας!!!! Ωστόσο, δεν θα είχε καμία δυσκολία με ατμοσφαιρική πίεση περίπου 32 λίβρες ανά τετραγωνική ίντσα!!!! Το στερέωμα πάνω από τη γη θα είχε αυξήσει σημαντικά την ατμοσφαιρική πίεση κορεσμού του αίματος με οξυγόνο, το οποίο το απολιθωμένο αρχείο βρέθηκε να είναι 30% σε σύγκριση με το 20% σήμερα!!!!

Ο Δρ. Μπάουχ είπε: “Έχουμε κάνει εκτενή έρευνα σχετικά με την αρχαία ατμόσφαιρα που βρίσκεται στο απολιθωμένο αρχείο . Η έρευνα δείχνει ότι ουσιαστικά τα πάντα ήταν μεγαλύτερα στο παρελθόν . Για παράδειγμα, τα κλαδιά από τα βρύα που σήμερα φθάνουν 16 έως 18 ίντσες συχνά πλησιάζουν τα 200 πόδια στο απολιθωμένο αρχείο. “Οι μεγάλοι δεινόσαυροι, με τη σχετικά μικρή τους χωρητικότητα πνευμόνων, έφτασαν στο τεράστιο ύψος. Ο Σεισμόσαυρος θα μπορούσε να φτάνει το κεφάλι του σχεδόν 70 πόδια στον αέρα. Κάτι πρέπει να εξηγήσει αυτή την ανωμαλία όσον αφορά τη σημερινή ατμόσφαιρα. Αν είχαμε αυτές τις συνθήκες σήμερα, θα μπορούσαμε να τρέξουμε 200 μίλια χωρίς κόπωση. “

Ο Δρ. Hilton Hinderliter ( Χίλτον Χαϊντερλίτερ ) της Πανεπιστημιούπολης Apollo Pennsylvania,  ( Απόλλο Πενσυλβάνιας ) μελέτησε τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο Glen Rose, από τις ανασκαφές και δήλωσε:

 «Θα έπρεπε να πω ότι η πίστη στην εξέλιξη βρίσκεται σε κατάσταση τελικής ασθένειας, αλλά ο θάνατός της θα γίνει δεκτός μόνο από μια νέα γενιά επιστημόνων, των οποίων τα μυαλά δεν έχουν προκαταληφθεί από το είδος της εκπαίδευσης που κυριαρχεί σήμερα στα δημόσια σχολεία του έθνους, μια εκπαίδευση που ξεκινά με την πεποίθηση ότι έχει συμβεί εξέλιξη, η οποία ερμηνεύει όλα τα στοιχεία σύμφωνα με αυτή την πίστη και απλώς απορρίπτει οποιαδήποτε απόδειξη που δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο εξελικτικό πλαίσιο “(Αναφέρεται για τους” Δεινόσαυρους “του Δρ. Carl E. Baugh, 1987. Promise Publishing Co., Orange, CA 92667)!!!!!

Αυτή η ενδιαφέρουσα φωτογραφία είναι ενός σφυριού που βρίσκεται σε παρόμοια στρώματα!!!! Η σιδερένια κεφαλή και η ξύλινη λαβή στερεοποιούνται σε ψαμμίτη!!!!Μεταλλουργικές μελέτες δείχνουν ότι κατασκευάστηκε από ένα είδος σιδήρου που δεν θα μπορούσε να έχει κατασκευαστεί υπό τις παρούσες ατμοσφαιρικές συνθήκες, έχουμε γράψει για αυτό ΕΔΩ!!!! Πιστεύεται ότι πριν από την πλημμύρα Όχι του  Νώε αλλά του Δευκαλίωνα η ατμόσφαιρά μας συμπιέστηκε σε περίπου διπλάσια πυκνότητα ρεύματος και όχι υπεριώδη ακτινοβολία!!!!! 


Τον Ιούνιο του 1934, η οικογένεια Χαχν ανακάλυψε ένα βράχο που στεκότανε χαλαρά σε μια άκρη δίπλα σε έναν καταρράκτη έξω από το Λονδίνο του Τέξας!!!! Ο τόπος αποτελείται κυρίως από  πεντακόσια εκατομμύρια χρόνων κρητιδικών βράχων!!!! Παρατηρώντας ότι στον  ξεπερασμένο βράχο προεξείχε ένα ξύλο και για αυτό το έσπασαν, εκθέτοντας το κεφάλι του σφυριού!!!! Για να βεβαιωθούν ότι το σφυρί ήταν κατασκευασμένο από μέταλλο, το έκοψαν λοξά από τις πλευρές του!!! Το λαμπερό μέταλλο από ψευδάργυρο είναι ακόμα εκεί, χωρίς ανιχνεύσιμη διάβρωση!!!! Η ασυνήθιστη μεταλλουργία είναι 96% σίδηρος, 2,6% χλώριο και 0,74% θείο (χωρίς άνθρακα)!!!!!!!!!!! Οι δοκιμές πυκνότητας υποδεικνύουν εξαιρετική ποιότητα χύτευσης!!!!!!!!! 

Η πυκνότητα του σιδήρου σε ένα κεντρικό επίπεδο διατομής δείχνει ότι το εσωτερικό του μετάλλου είναι πολύ καθαρό, χωρίς φυσαλίδες!!!!!!!!!!

Η σύγχρονη βιομηχανία μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να παράγει σταθερά σιδηρούχα καλούπια με αυτή την ποιότητα, όπως αποδεικνύεται από αποτελέσματα δοκιμών που δείχνουν φυσαλίδες και μεταβολές πυκνότητας που έχουν προκαλέσει σπάσιμο της αντλίας και των σωμάτων των βαλβίδων!!!! Το σφυρί χειρίζεται μερικώς ανθρακοποιημένο με κρυσταλλικά εγκλείσματα χαλαζία και ασβεστόλιθο, ωοειδούς σχήματος και περίπου 1 “χ 1/2”!!!!

Μια προσωπική μαρτυρίαΠριν από μερικά χρόνια, άκουσα για τα ανθρώπινα ίχνη που βρέθηκαν μαζί με τις διαδρομές δεινοσαύρων σε ένα ασβεστολιθικό ασβεστόλιθο κοντά στο Γκλεν Ρόουζ, στο Τέξας!!!! Υπήρχαν άρθρα εφημερίδων και στο Φόρτ Γουόρθ – Star-Telegram – Σταρ Τέλεγκραμ (17 Ιουνίου 1982) και στο The Dallas Morning News – Δε Ντάλας Μόρνινγκ Νιους!!!! Επίσης, οι τηλεοπτικοί σταθμοί Dallas Channel 5 και Channel 8  ανέφεραν τα ευρήματα!!!! Δεν το σκέφτηκα πολύ εκείνη την εποχή, αλλά αργότερα, λόγω της εκτεταμένης ανάγνωσής μου στο θέμα της εξέλιξης, μου το υπενθυμίθηκα!!!! Τον Ιανουάριο του 1995, πραγματοποίησα ένα ταξίδι στο Glen Rose ειδικά για να επισκεφτώ το Μουσείο Δημιουργίας αποδείξεων και να μάθω ότι μπορώ για αυτά τα ίχνη!!!!

Ανακάλυψα ότι η ανασκαφή πραγματοποιείται για περίπου δύο εβδομάδες το καλοκαίρι κάθε χρόνο, καθώς ο ποταμός Παλούξι είναι πολύ ψηλός τις άλλες εποχές!!!! Επίσης, ο γαιοκτήμονας επιτρέπει το σκάψιμο να προχωρήσει μόνο για αυτόν τον περιορισμένο χρόνο!!!! 

Επισκέφθηκα την περιοχή της όχθης του ποταμού και παρατήρησα  τα μεγάλα και καθαρά αριστερά-δεξιά μονοπάτια των 
αποτυπώσεων δεινοσαύρων!!!! Πολλά έχουν βάθος 6-10 ίντσες, έχουν μήκος 2-3 ποδιών και παρουσιάζουν τρία πόδια!!!!! Αποφάσισα να επισκεφθώ το μουσείο και να μάθω τι μπορώ για αυτά τα ίχνη!!!! 

Κατά τη διάρκεια μιας μακράς συνομιλίας εκείνο το απόγευμα στο μουσείο, έμαθα ότι ανθρώπινες διαδρομές είχαν αποκαλυφθεί στην περιοχή από το 1910 τουλάχιστον!!!! Ο 
γεωλόγος Clifford Burdick, Ph.D., επαλήθευσε ανθρώπινες διαδρομές εδώ στη δεκαετία του 1940!!! Το έργο των ατόμων που συνδέονται τώρα με το μουσείο άρχισε περίπου το 1982!!!! Έκτοτε, 57 αποτυπώματα ανθρώπου έχουν βρεθεί σε ανασκαφές κατά μήκος του ποταμού Παλούξι και σε τουλάχιστον μία άλλη τοποθεσία στην ίδια γενική περιοχή!!!! Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου, μου δείχτηκαν κάποιες από τις αποτυπώσεις που βρέθηκαν στο παρελθόν!!!! Εμφανίζεται ένα τμήμα βράχου το οποίο κόπηκε από το μέρος του ποταμού επειδή περιέχει ένα από τα καθαρότερα αποτυπώματα που βρέθηκαν μέχρι σήμερα!!!! Εμφανίζεται επίσης μια διατομή ενός από τα καλύτερα ευρήματα!!!! Οι πλάκες πίεσης που είναι σύμφωνες με ένα ανθρώπινο αποτύπωμα στη λάσπη παρουσιάζονται σαφώς!!!!

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας, μου δείχτηκαν κάποιες από τις αποτυπώσεις που είχαν βρεθεί στο παρελθόν!!!! Εμφανίζεται ένα τμήμα βράχου το οποίο κόπηκε από το μέρος του ποταμού επειδή περιέχει ένα από τα καθαρότερα αποτυπώματα που βρέθηκαν μέχρι σήμερα!!!!  Εμφανίζεται επίσης μια διατομή ενός από τα καλύτερα ευρήματα!!!! Οι πλάκες πίεσης που είναι σύμφωνες με ένα ανθρώπινο αποτύπωμα στη λάσπη παρουσιάζονται σαφώς!!!!

Αρκετοί επιστήμονες υψηλής ειδίκευσης ήταν μάρτυρες και μαρτυρούν την γνησιότητα των ανακαλύψεων!!!! Τα μέσα ενημέρωσης από όλη τη χώρα δημοσίευσαν τουλάχιστον μερικά από αυτά αλλά μετά σιώπησαν!!!!! Οι εξελικτικοί, ωστόσο, απέρριψαν τα ανθρώπινα ίχνη ως ινδικά γλυπτά, κομμάτια ενός άρρωστου δελφινιού, περίπτωση κακής ταυτοποίησης ή απλή απάτης!!!!!!  Ένας αρχαιολόγος ήταν τόσο απειλημένος από τις ανακαλύψεις όπου πήρε πραγματικά ένα σφυρί, πήγε στον ποταμό και κατέστρεψε μερικά από τα ίχνη για να τα κάνει άχρηστα για σπουδές για να μην μάθει ο σύγχρονος άνθρωπος τι υπήρχε τότε!!!!

Μερικά από τα ανθρώπινα ίχνη έχουν βρεθεί δίπλα σε αυτά ενός δεινοσαύρου!!!! Κάποιοι βρεθήκαν  μάλιστα μέσα στην τροχιά των ζώων!!!! Ο σχετικά μαλακός ασβεστολιθικός βράχος υπόκειται σε ταχεία αντοχή στην έκθεση!!!! Τα ανθρώπινα ίχνη είναι ρηχά και μοιάζουν με αποτύπωμα που γίνεται σε λάσπη ή υγρό τσιμέντο!!!! Εξαιτίας αυτού, οι λεπτομέρειες των ανθρώπινων χαρακτικών χάνονται μέσα σε λίγες ημέρες από την στιγμή της έκθεσης!!!! 

Ήξερα ότι τα ανθρώπινα ίχνη, που βρέθηκαν δίπλα δίπλα στις διαδρομές δεινοσαύρων, εάν ήταν γνήσια, κατέστρεφαν τη θεωρία της εξέλιξης από μόνα τους και δεν είναι έτσι όπως μας τα έχουν μάθει!!!!  Δείτε 
agoracosmopolitan.com

Μαζί με δύο φίλους μου, τον Τεντ και Jorge Gomez ( Τζωρτζ Γκόμεζ )  πήγα στο 
Glen Rose να παρακολουθήσουμε και να συμμετάσχουμε σε μια ανασκαφή στις 19 Ιουνίου 1995!!!! Βοηθήσαμε να αφαιρέσουμε το εκτεθειμένο βράχο στην θέση εργασίας!!!! Αυτή η προεξοχή κάλυψε το ασβεστολιθικό στρώμα στο οποίο είχαν προηγουμένως ανακαλυφθεί τα ίχνη σε άλλες τοποθεσίες κατά μήκος του ποταμού!!!! Κάθε τμήμα της ράβδωσης που αφαιρέσαμε (περίπου 5τμ) ζύγιζε τουλάχιστον 2000 κιλά!!!! Η απομάκρυνση του κάθε κομματιού ήθελε αρκετούς άνδρες με σφυριά και τρία βαριά ράουλα για να πετύχουν την μεταφορά!!!! Κανένας Ινδιάνος δεν είχε σηκώσει ποτέ και στη συνέχεια να αντικατέστησε αυτό το κάλυμμα βράχου ώστε να το σκαλίσει!!!! Μια διαδρομή δεινοσαύρων, αλλά καμία ανθρώπινη πορεία, ανακαλύφθηκε την πρώτη μας μέρα!!!!

Ο Τζωρτζ και εγώ επιστρέψαμε να δουλέψουμε σε άλλη τοποθεσία στις 29 Ιουνίου 1995!!!! Αυτή η περιοχή ήταν περίπου 150 μέτρα κάτω από τον ποταμό από την προηγούμενη θέση μας!!!! Και οι δύο τοποθεσίες επιλέχθηκαν επειδή τα προηγούμενα ευρήματα έδειξαν ότι ένα ίχνος αποτυπώσεων μπορεί να επεκταθεί σε αυτά!!!! Ο Δρ. Καρλ Μπάουχ (Ανθρωπολόγος Διδάκτωρ, Αρχαιολογία) ήταν υπεύθυνος για την ανασκαφή!!!! Πολλοί από τους ανθρώπους εκεί εργάστηκαν για ολόκληρη την περίοδο των δύο εβδομάδων!!!!

Όταν φτάσαμε, ο Δρ. Μπάουχ άρχισε να ανασκάπτει προσεκτικά πηλό από μια οπή στον ασβεστόλιθο !!!! Αρκετοί από εμάς δούλεψαν με σπάτουλες χειρός για να αφαιρέσουμε τις 10 πόντους πηλού που επικάλυπτε το απολιθωμένο στρώμα!!!! Αυτός ο πηλός είχε αποκαλυφθεί όταν η εκτεθειμένη πέτρα κάλυψης είχε αφαιρεθεί την προηγούμενη ημέρα!!!! Ήταν προφανές ότι η στρώση αργίλου δεν είχε ποτέ διαταραχθεί από την δομή της!!!! 
Αφού υποψιάστηκε ότι η περιοχή στην οποία εργαζόταν θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι μια ανθρώπινη τροχιά, όλες οι άλλες δραστηριότητες στην περιοχή σταμάτησαν!!!! Κατόπιν, όλοι εστίασαν την προσοχή τους στο έργο του!!!! Ο Δρ. Μπάουχ απομάκρυνε τον πηλό με μεγάλη προσοχή και δεν προέκυψαν σπασίματα ή γλυπτά!!!!! Αρκετοί από τους συμμετέχοντες κατέθεσαν αυτό το θέμα στη φωτογραφική μηχανή και ότι ο χώρος προηγουμένως δεν είχε εκτεθεί ούτε είχε διαταραχθεί με κανέναν τρόπο!!!! Ο πετρώδες βράχος και ο πηλός είχαν καλύψει πλήρως το κύριο θέμα μέχρι να τα αφαιρέσουμε!!!!

Το αποτύπωμα στον ασβεστόλιθο είναι  σαφώς από ένα γιγαντιαίο ανθρώπινο πόδι!!!! Ήταν ένα δεξί πόδι!!!! Το μεγάλο δάκτυλο των ποδιών και τα τρία δεξιά δάχτυλα έκαναν πολύ ξεκάθαρες εντυπώσεις και πετραδάκια βρέθηκαν μεταξύ των σημείων των ποδιών!!!! Το δεύτερο δάκτυλο έκανε μια μικρότερη στάμπα που είναι σύμφωνη με τον τρόπο με τον οποίο περπατούν οι άνθρωποι!!!! Υπήρξε ένα χτύπημα βράχου μπροστά από κάθε ένα από τα δάχτυλα που φτιάχνονται όταν έσπρωξαν τη λάσπη!!!! Το σχήμα ταιριάζει στην αψίδα και επίσης στη δεξιά πλευρά ενός ποδιού!!! Η φτέρνα δεν ήταν ξεκάθαρη, αλλά φαινόταν σαν να είχε γλιστρήσει ο άνθρωπος στη λάσπη!!!! Το βάθος των αποτυπωμάτων ήταν σύμφωνο με το βάθος των διαδρομών που έκανε κάποιος περπατώντας στη λάσπη!!!!! Τα δάχτυλα των ποδιών ήταν στρογγυλά και λεία!!!! Όλα ήταν στο σωστό ποσοστό!!!!

Δεδομένου ότι είχα το μεγαλύτερο πόδι στην παρουσία, μεγέθους 45, το γυμνό πόδι μου χρησιμοποιήθηκε ως σύγκριση για τις εκτεταμένες βιντεοκασέτες και τις φωτογραφίες που τεκμηρίωσαν την ανασκαφή!!!! Καθώς το πόδι μου ήταν δίπλα στο αποτύπωμα και σε αυτό για αρκετό διάστημα, ήμουν σε θέση να το εξετάσω πολύ στενά!!!! 

Χωρίς αμφιβολία, ήταν ένα ανθρώπινο αποτύπωμα από άνθρωπο τουλάχιστον 3.50 μέτρα ύψος και βάρος 465 κιλών!!!!!!! 

Πιστεύω ότι όλα όσα είχα βιώσει έχω αναφέρει πιστά και χωρίς υπερβολή. 

Μ. Coppedge


Γύψινες εκβάσεις παρόμοιων αποτυπώσεων που βρέθηκαν στην Αυστραλία βρίσκονται στην κατοχή του Rex Gilroy ,( Ρεξ Γκίλροϊ ) μαζί με πολλά άλλα ενδιαφέροντα αντικείμενα!!!! Στις όχθες του ποταμού κοντά στο Bathurst ( Μπάθραστ ) έχουν βρεθεί τεράστια πέτρινα αντικείμενα –  σφυρίδες, χόρτα, μαχαίρια αλλά και τμήματα χεριών –  βρίσκονται διάσπαρτα σε μια μεγάλη περιοχή!!!! Αυτά ζυγίζουν οτιδήποτε από 8, 10, 15, έως 21 και 25 κιλά, τα οποία θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν κάνει και να χρησιμοποιήσουν μόνο άνδρες τεράστιων αναλογιών!!!!! Οι εκτιμήσεις για το πραγματικό μέγεθος αυτών των ανδρών κυμαίνονται από 2,80 έως 3,95 μέτρα ύψους και άνω, βάρους από 500 έως 600 κιλά!!!!! 

Ένας χρυσοθήρας που έψαχνε τον ποταμό Winburndale βόρεια του Μπάθραστ ανακάλυψε ένα μεγάλο χαλαζιανό απολιθωμένο ανθρώπινο δόντι, πολύ μεγάλο για κάθε φυσιολογικό σύγχρονο άνθρωπο!!!! Ένα παρόμοιο εύρημα βρέθηκε κοντά στο Dubbo ( Ντάμπο )!!!!!

Οι άνθρωποι που εργάζονται στην περιοχή Μπάθραστ στη δεκαετία του 1930 ανέφεραν συχνά ότι συναντούσαν απολιθωμένα  μεγάλα ανθρώπινα αποτυπώματα  σε τμήματα κόκκινου ιάσπη!!!! 

Ακόμη πιο εντυπωσιακά ήταν τα απολιθωμένα κοιτάσματα που βρήκαν ο φυσιοδίφης Rex Gilroy ( Ρεξ Γκίλροϊ ) γύρω από το Μπάθραστ!!!! Έκανε Ανασκαφές από βάθος 2 μέτρων, κάτω από την επιφάνεια ένα ορυκτό με  μήκος κατά 50 mm. x 42 mm. Αν οι μετρήσεις του είναι σωστές, ο άνθρωπος αυτός θα ήταν τουλάχιστον 6 μέτρα ψηλός, ζυγίζοντας πάνω από 1.000 κιλά!!!!!!!!!!!

Στο Gympie του Queensland ( Κουίνσλαντ ) ένας αγρότης ο Keith Walker ( Κέιθ Γουόκερ ) όργωσε το χωράφι του όταν βρήκε το μεγάλο κομμάτι του οπίσθιου τμήματος μιας γνάθου που εξακολουθούσε να έχει το κοίλωμα από ένα χαμένο πίσω δόντι!!!! Αυτό είναι τώρα στην κατοχή του Ρεξ Γκίλροϊ!!!! Ο άνθρωπος αυτός πρέπει να είχε ύψος τουλάχιστον 3,50 μέτρα!!!! 

Στην κοιλάδα Megalong ( Μέγκαλονγκ ) στα μπλε βουνά, ο κ. P. Holman ( Π. Χόλμαν ) βρήκε σε ένα σιδηρόβραχο που προέξεχε από μια όχθη ενός κολπίσκου μια στάμπα ενός μεγάλου γιγάντιου ανθρώπινου ποδιού!!!! Το αποτύπωμα είχε γίνει με σαφήνεια όπου φαινόντουσαν τέλεια και τα 5 δάκτυλα!!!! Αυτό το αποτύπωμα ήταν σε μέγεθος πατούσας ως στα δάκτυλα των ποδιών!!!! Αν το αποτύπωμα ήταν πλήρες, θα ήταν τουλάχιστον 70 εκατοστά σε μήκος, κατάλληλο για έναν γιγαντιαίο άνθρωπο!!!! Ωστόσο, το μεγαλύτερο αποτύπωμα που βρέθηκε στα Μπλε βουνά πρέπει να ανήκει σε έναν άνδρα όπου η πατούσα του όλη ήταν 1.10 μέτρα μήκος!!!!!!!

Ένα σύνολο 3 τεράστιων αποτυπωμάτων ανακαλύφθηκε κοντά στο Mulgoa ( Μαλγκόα ), νότια του Penrith ( Πενρίθ )!!!! Αυτά τα αποτυπώματα, το κάθε ένα ήταν  90 πόντους μήκος!!!!!! Αυτά τα αποτυπώματα διατηρήθηκαν από ηφαιστειακές λάβες και ροές τέφρας που «εμφανίστηκαν εκατομμύρια χρόνια» προτού υποτεθεί ότι ο άνθρωπος έχει εμφανιστεί στην αυστραλιανή ήπειρο (αν κάποιος πιστεύει στην εξελικτική θεωρία): Ο Noel Reeves ( Νόελ Ριβς )βρήκε τερατώδη ίχνη κοντά στο Kempsey ( Κίμπσεϊ ) σε ψαμμίτη στον ποταμό Upper Macleay ( Άπερ Μακλέι ). Ένα αποτύπωμα δείχνει ένα δάχτυλο των 10 εκατοστών και το συνολικό μήκος των δακτύλων είναι 10 ίντσες (25 εκατοστά) – γεγονός που υποδηλώνει ότι ο ιδιοκτήτης του αποτυπώματος μπορεί να είχε ύψος ύψος 4,80 μέτρα!!!!

Είναι βέβαιο ότι οι Αβοριγίνες –
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%B8%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82_%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%91%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82  δεν ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στην Αυστραλία!!!! Ανθρωπολόγοι λένε ότι  Αβοριγίνες στην πραγματικότητα πήγαν εκεί από την Νέα Γουινέα!!!!

Οι ίδιοι οι παραδέχονται στην αρχαία τους λαογραφία ότι αυτή η γη κατοικήθηκε από αρκετές ομάδες ανδρών, καθώς και γίγαντες, πριν εγκατασταθούν εκεί!!!! Απολιθωμένα ανθρώπινα ίχνη έχουν επίσης ανακαλυφθεί στη 
Σουηδία και στο Μεξικό !!!!Γιγάντιοι σκελετοί έχουν ανακαλυφθεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες!!!! Γίγαντες !!!! Φωτογραφίες από τους γίγαντες των τελευταίων χρόνων !!!!

Ένα άρθρο από το περιοδικό Strand ( Στράντ Δεκέμβριος 1895) με τίτλο το “Ίχνη των Πρεσβυτέρων Πίστεων της Ιρλανδίας” από την WG Wood-Martin  ( Γούντ Μάρτιν ) αναφέρει αυτόν τον απολιθωμένο γίγαντα που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των εξορυκτικών εργασιών στην κομητεία Antrim ( Άντριμ ) της Ιρλανδίας: « ο εξέχον ιρλανδός γίγαντας, ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο Λονδίνο!!!! Η μεγάλη τεράστια αποθήκη εμπορευμάτων της Βορειοδυτικής Σιδηροδρομικής Εταιρείας και η φωτογραφία της αναπαράγεται εδώ … Αυτή η τερατώδης φιγούρα φημολογείται ότι έχει εκσκαφή από τον κ. Dyer ενώ έψαχνε για σιδηρομετάλλευμα στην κομητεία Άντριμ!!!! Οι κύριες μετρήσεις είναι: ολόκληρο το μήκος, 3.80 μέτρα το ύψος του θώρακα 2,1!!!!! Υπάρχουν έξι δάχτυλα στο δεξί πόδι Το συνολικό βάρος είναι 2 τόνοι, δώδεκα άντρες και ένας ισχυρός γερανός χρειάστηκε για να τοποθετήσει αυτό το γιγαντιαίο λείψανο για φωτογράφιση!!!! Ο Dyer, αφού έδειξε τον γίγαντα στο Δουβλίνο, ήρθε στην Αγγλία με το περίεργο εύρημα του και το έδειξε στο Λίβερπουλ και το Μάντσεστερ για έξι πένες, προσελκύοντας επιστήμονες καθώς και εκκεντρικούς περιηγητές !!!!!

Η Γραφή λέει ότι ένας από αυτούς τους γίγαντες είχε δεκατέσσερα δάχτυλα!!!! Τώρα, κλείστε το δάχτυλό σας, είναι τόσο μακρύ όσο το κλειστό χέρι σας!!!! Ανοίξτε το αυτό θα ήταν το μπροστινό δάχτυλο από ένα χέρι γίγαντα!!!! 

Η εβραϊκή λέξη “Nephilim” ( Νεφιλίμ ) είναι για τους “γίγαντες” αλλά η μορφή της λέξης υποδηλώνει ένα λεκτικό επίθετο ή ουσιαστικό παθητικό ή ουδέτερο σημάδι, από το Naphal, ( Ναφάλ εξού και η αγγλική λέξη φόλ που σημαίνει πέφτω ) “να πέσει” και σημαίνει “πεσμένος” πολλοι πιστεύουν ότι είναι οι απόγονοι του Κάιν!!!! Στη συνέχεια ο όρος μεταφέρεται στους απογόνους τους!!!!

Στην κακή αναφορά της γης Χαναάν,  δέκα κατασκόπους λένε: «Όλοι οι άνθρωποι που είδαμε ήταν μεγάλοι άνδρες και εκεί είδαμε ότι οι Νεφίλοι , οι γιοι του Ανάκ, κατέβηκαν από τους Νεφίλους · και φάνηκε ότι εμείς οι ίδιοι είμαστε σαν ακρίδες, και εμείς σε αυτούς “ (Αριθ. 13: 32-33)!!!! 

Ωστόσο, οι ρίζες της ελληνικής λέξης, δεν έχουν καμία αναφορά σε μεγάλο ανάστημα και σημαίνει «γη που γεννήθηκε»!!!! Η έννοια των “γιγάντων” κατά την έννοια του όρου είναι δευτερεύουσα, που προκύπτει από το γεγονός ότι αυτά τα όντα μεικτής γέννησης λέγεται ότι έχουν επιδείξει τερατώδη ανάπτυξη και αντοχή του σώματος!!!! 

Σύμφωνα με τους προγονικούς μύθους των Μακούξι ( όποιος θέλει να διαβάσει για αυτούς ας πατήσει ΕΔΩ ) είναι απόγονοι των παιδιών του ήλιου, ο δημιουργός της φωτιάς και της ασθένειας, και είναι οι προστάτες της «Μέσης Γης»!!!! Οι προφορικοί θρύλοι τους μιλούν για είσοδο στη Μέση Γη!!!!

Μέχρι το 1907, οι Macuxies εισέρχονται σε μια άγνωστη σε μας σπηλιά και ταξιδεύουν από 13 έως 15 ημέρες μέχρι να φτάσουν στο εσωτερικό της Γης!!!!

Οι Ινδιάνοι Μακούξι είναι αυτόχθονες που ζουν στον Αμαζόνιο, σε χώρες όπως η Βραζιλία, η Γουιάνα και η Βενεζουέλα!!!! Σύμφωνα με τους θρύλους τους, είναι απόγονοι των παιδιών του Ήλιου, του δημιουργού της Φωτιάς και των ασθενειών και των προστατών της «Μέσης γης»!!!!!

Οι προφορικοί θρύλοι τους μιλούν για είσοδο στη Μέση Γη!!!! Μέχρι το έτος 1907, οι Μακούξι έμπαιναν σε ένα είδος σπηλαίου γαλαρίας και ταξίδευαν από 13 έως 15 ημέρες μέχρι να φτάσουν στο εσωτερικό!!!! Είναι εκεί, “στην άλλη άκρη του κόσμου, στην Μέση Γη” όπου ζουν οι Γίγαντες, πλάσματα που έχουν ύψος μεταξύ 3 και 7 μέτρων!!!!

Σύμφωνα με τους Μακούξι, τους ανατέθηκε να παρατηρούν έξω από την είσοδο και να εμποδίζουν τους αμύητους να εισέλθουν στην “Μέση Γη”!!!! Οι μύθοι ( !!;;!! ) του λαού των Μακούξι λένε ότι όσοι εισέρχονται στο μυστηριώδες σπήλαιο για τρεις μέρες, κατεβαίνουν μόνο μια γιγαντιαία σκάλα που μετρά περίπου 80 εκατοστά ανά βήμα!!!!!!!!!!!!

Μετά την τρίτη ημέρα, αφήνουν πίσω τους τους δαυλούς και συνεχίζουν το ταξίδι τους “μέσα” στη Γη που φωτίζεται από τα φώτα που υπήρχαν ήδη στις σπηλιές!!!! Γιγάντια φανάρια, στο μέγεθος ενός καρπουζιού, έλαμπαν σαν τον ήλιο!!!!

Μετά από 4 έως 5 ημέρες ταξιδιού, εκείνοι μέσα στο σπήλαιο θα χάσουν βάρος και σωματική μάζα, γεγονός που θα τους επιτρέψει να κινηθούν πολύ πιο γρήγορα και πρώτα περνάνε από την χώρα των ανθρωπόλυκων που είναι σύμμαχοι και φίλοι με τους γίγαντες!!!!

Κάνουν λόγο για τα ξωτικά τα οποία δεν μοιάζουν με ανθρώπους αλλά περίπου και τα οποία είναι πολύ σοφά, για νάνους και περίεργα άλλα όντα και ένα ζωικό βασίλειο ξεχασμένων άλλων εποχών με παράξενα ζώα όπου και από αυτά επίσης κάποια είναι τεραστίων διαστάσεων….!!!!

Η ύπαρξη γιγαντιαίων όντων που κατοικούν στον πλανήτη μας είναι ένα άλλο γεγονός που εμφανίζεται σε δεκάδες αρχαίους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο, ακόμα και σε θρησκευτικά κείμενα όπως η Βίβλος!!!!

Είναι δυνατόν οι μύθοι των Μακούξι να είναι πραγματικοί και ότι κάπου στον Αμαζόνιο υπάρχει είσοδος στο εσωτερικό της Γης!!!;;!!! Οι ιστορικοί δεν έχουν τελειώσει ακόμα με τις ιστορίες και θρύλους των Μακούξι που προσέξτε οι ίδιοι λένε ότι είναι αληθινοί και ότι πολύ σύντομα θα βρούνε το σπήλαιο αυτό!!!!

Θα ξανά επανέλθω στο ζήτημα γίγαντες σε μελλοντικό άρθρο μας με ποιο πολλές αποδείξεις!!!! Ίσως η ιστορία μας πρέπει να ξανά γραφτεί τονίζουν πολλοί αρχαιολόγοι και επιστήμονες με τέτοιες αποδείξεις άλλα και εταιρίες όπως οι καταραμένοι Μισθόνιανς δεν αφήνουν να γίνει κάτι τέτοιο διότι είναι βαλτοί από τους δρακόντειους ο άνθρωπος να μην μάθει ποιος και τι ήταν κάποτε!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση