ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΙΧΝΗ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ 14 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΙΧΝΗ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ 14 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ!!!!!

 

Αυτό το συγκεκριμένο άρθρο θα ανατρέψει πάρα πολλά για την αρχαιότητα αλλά και τους πολιτισμούς που πέρασαν όπου το Παγκόσμιο Σύστημα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποκρύψει από τους ανθρώπους όπου τους θέλει να είναι ναρκωμένοι στην ίδια τους την γνώση!!!!

Σύμφωνα από μια δήλωση από έναν Ρώσο γεωλόγο: τα ίχνη αυτά έγιναν από οχήματα που ανήκαν σε ένα προηγμένο αρχαίο πολιτισμό που κατοίκησαν τον πλανήτη μας 14 εκατομμύρια χρόνια πριν!!!! Αυτό έρχεται να ταράξει τα νερά της παγκόσμιας Ιστορίας αλλά και από πλευράς θρησκείας συνάμα, αποδεικνύοντας την θεωρία που υποστηρίζουν κάποιοι επιστήμονες ερευνητές όπως και εγώ όπου λεμέ ότι η γη είχε πολιτισμούς ανθρώπων και ίσως κάποιων άλλων ειδών ( εξωγήινων ) εδώ και εκατομμύρια χρόνια!!!!

Όλοι λοιπόν γνωρίζουμε ότι πολλά θρησκευτικά κείμενα μιλούν για γίγαντες που περιπλανιόταν στη Γη στο μακρινό παρελθόν!!!! Ακόμα κι αν οι εμπειρογνώμονες σε διάφορους τομείς έχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με τη δυνατότητα αυτή, υπάρχουν άλλοι που πιστεύουν ότι οι αρχαία οι Γίγαντες υπήρχαν και ότι μπορούμε να βρούμε πολλά ίχνη της ύπαρξής τους σήμερα!!!! Ήδη έχουμε γράψει ως ομάδα τόσα άρθρα με αποδείξεις για τους Γίγαντες όπου δεν χωράει καμία αμφιβολία υπάρξεως τους!!!!

IXNHUETES 1

Σύμφωνα με τον Δρ Kόλτιπαην, αυτές οι ιχνηθέτες στην φωτογραφία έγιναν από μηχανοκίνητα οχήματα 14 εκατομμύρια χρόνια πριν!!!!

Ο Γεωλόγος Αλέξανδρος Kόλτιπαην πιστεύει ότι τα μυστηριώδη σημάδια που εκτείνονται κατά μήκος της κοιλάδας, στην κεντρική Τουρκία, έγιναν μεταξύ 12 και 14 εκατομμύρια χρόνια πριν!!!!

Λέει:

“Μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτά αρχαία μηχανοκίνητα οχήματα με ” τροχούς όπως τα σημερινά οχήματα οδηγήθηκαν στο μαλακό έδαφος, ίσως ήταν τότε μια υγρή επιφάνεια.”  “Λόγω του μεγάλου βάρους των οχημάτων αυτών, άφησαν πίσω τους πολύ βαθιά αυλάκια που τελικά απολιθώθηκαν και μετατράπηκαν σε αποδεικτικά στοιχεία.”

Γεωλόγοι είναι εξοικειωμένοι με τέτοια φαινόμενα καθώς έχουν βρεθεί απολιθωμένα ίχνη των δεινοσαύρων που διασώθηκαν με τον ίδιο τρόπο!!!!

Μαζί με τους συναδέλφους των τριών, ο Δρ Kόλτιπαην, ο διευθυντής του Επιστημονικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών στο Διεθνές Ανεξάρτητο Οικολογικό-Πολιτικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας, ταξίδεψε στην περιοχή της Ανατολίας, στην Τουρκία, όπου μπορεί κάποιος να βρει αυτά τα απίστευτα ίχνη!!!! Μετά την επιστροφή του από το ταξίδι του, τα περιέγραψε  ως << απολιθωμένες αυλακιές παρακολούθησης στη βραχώδη έκταση όπου έμειναν σε αυτήν την κατάσταση από τη συμπιεσμένη ηφαιστειακή τέφρα ως σημερινές   αποδείξεις ύπαρξη τους!!!!

IXNHUETES 2

Απόδειξη των προϊστορικών πολιτισμών!!!!

Ο Δρ Kόλτιπαην είπε:

<< Όλες αυτές οι βραχώδεις εκτάσεις καλύφθηκαν με τις αυλακιές που άφησαν μερικά εκατομμύρια χρόνια πριν … Εμείς δεν μιλάμε για ανθρώπινα όντα. Έχουμε να κάνουμε με κάποιο είδος αυτοκίνητων ή οχημάτων παντός εδάφους. Τα ζεύγη από τις αυλακιές διασχίζουν η μια την άλλη από καιρό σε καιρό και κάποιες αυλακιές είναι πιο βαθιές από ό, τι οι άλλες  >>.

Σύμφωνα με τον Δρ Kόλτιπαην αυτές οι μυστηριώδεις  αυλακιές έγιναν μεταξύ 12 έως 14.000.000 χρόνια πίσω!!!!!

<< Η μεθοδολογία καθορισμού της ηλικίας των ηφαιστειακών πετρωμάτων είναι πολύ καλά μελετημένη για να μας δώσει την ηλικία που πρέπει >> είπε!!!!

Ο Δρ Kόλτιπαην είναι ένας από τους λίγους ειδικούς που πιστεύει πραγματικά ότι η επιστήμη πρέπει να αλλάξει την προσέγγισή της σε διάφορα θέματα!!!! Πιστεύει ότι υπάρχουν πολλοί αρχαιολόγοι που αποφεύγουν να αγγίξουν αυτό το ζήτημα, δεδομένου ότι θα καταστρέψει όλες τις κλασικές θεωρίες!!!!  Δεν έχει καθόλου άδικο σε αυτό….!!!!

<< Ως γεωλόγος, σίγουρα μπορώ να σας πω ότι αυτά τα πανάρχαια άγνωστα [προ-Βιβλικά] οχήματα παντός εδάφους οδηγούσαν γύρω από κεντρική Τουρκία περίπου 12-με-14 εκατομμύρια χρόνια πριν. >> δήλωσε ο Δρ Kόλτιπαην!!!!

IXNHUETES 3

Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι υπάρχουν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν προς την ύπαρξη των εξαιρετικά προηγμένων αρχαίων πολιτισμών που υπήρχαν στη Γη πριν από εκατομμύρια χρόνια!!!!

Είπε:

<< Νομίζω ότι βλέπουμε τα σημάδια του πολιτισμού που υπήρχαν πριν από την κλασική δημιουργία αυτού του κόσμου.” Ίσως τα πλάσματα του προ-πολιτισμού δεν ήταν σαν τον σύγχρονο άνθρωπο, αλλά κάτι παραπάνω….>>

Σύμφωνα με τον Δρ Kόλτιπαην αλλά και πολλοί άλλοι αρχαιολόγοι και  εμπειρογνώμονες έχουν υιοθετήσει πλέον νέους τρόπους σκέψης βάση αυτών των αρχαίων << αποδείξεων από ίχνη αυτοκίνητων >> είναι ένα από τα καλύτερα διατηρημένα στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν αναμφισβήτητα την ύπαρξη των εξαιρετικά προηγμένων αρχαίων πολιτισμών που κατοίκησαν τον πλανήτη μας στο μακρινό το παρελθόν!!!! Θυμάστε που είχα πρώτος αναφέρει ότι 15 φορές έχουν καταστραφεί προηγμένοι πολιτισμοί στην γη επάνω από τους Δρακόντειους από την συγκομιδή που κάνουν κάθε φορά που φτάνει σε έναν αριθμό η ανθρωπότητα!;!

<< Δεν υπήρχε σύστημα κατανοητό για τα ίχνη, αλλά η απόσταση μεταξύ κάθε ζεύγους από τα ίχνη που έχουν γίνει από λάστιχα είναι πάντα η ίδια >>. πρόσθεσε ο Δρ Kόλτιπαην!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fjFT7-Yvekg[/youtube]

<< Το μέγιστο βάθος μια αποτελμάτωσης είναι περίπου τρία πόδια (ένα μέτρο)!!!!! Στις πλευρές από τις αυλακιές εκεί μπορεί κάποιος να δει οριζόντιες  αυλακιές, όπου φαίνεται σαν να είχαν μείνει από τα άκρα των αξόνων που χρησιμοποιούνται από αυτούς τους αρχαίους τροχούς.  Βρήκαμε πολλές αυλακιές με τέτοια χτυπήματα >> είπε!!!!!

Είναι πιθανό ότι ο Δρ Kόλτιπαην να είναι σωστός!;! Μα βέβαια γενικά οι επιστήμονες έχουν αγνοήσει αυτά τα γιγαντιαία αποδεικτικά στοιχεία με τις ελπίδες της διατήρησης των κλασικών και παλαιών μεθόδων σκέψης τους!!!! δεν πρέπει να ταραχθεί το σύστημα της Παγκόσμιας Ελίτ…..!!!!! Είναι πιθανό ότι γενικά οι εμπειρογνώμονες φοβούνται την υιοθέτηση μιας νέας προσέγγισης για την αρχαία ιστορία!;! Όχι διότι είναι καθοδηγούμενη από τους Δρακόντειους!!!! Όμως υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι με την κλασική προσέγγιση, η επιστήμη γίνεται ολοένα και λιγότερο αντικειμενική!!!!

Όταν είχα γράψει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έφερα αποδείξεις με το άρθρο μου << Πυρηνικοί Πόλεμοι στην Αρχαιότητα >> ( όποιος θέλει να διαβάσει το άρθρο αυτό ας πατήσει ΕΔΩ!!! ), κάποιοι ερευνητές και σκεπτικιστές του πρωκτού έτρεξαν τότε να με γελοιοποιήσουν και να πούνε τα δικά τους …. Να όμως που εκτός αυτό του άρθρου αλλά και άλλων όπως για αντικείμενα όπως βίδες γρανάζια ακόμα και μπουζί εκατομμυρίων ετών που βρέθηκαν από ανώτερους πολιτισμούς ( μπορείτε να διαβάσετε  το άρθρο αυτό ΕΔΩ!!! ). Αλλά και όπως με τους μεγάλιθους της Ρωσίας ( και αυτό μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ!!!! ) όπου δείχνει ότι κάποιος ανώτερος πολιτισμός υπήρχε εκατομμύρια χρόνια πίσω εκεί….όπως και με τον περίφημο πέτρινο βράχο χάρτη όπου έδειχνε να έχει σχεδιαστεί με λέιζερ  και δείχνει μια σύγχρονη πόλη εκατομμυρίων ετών… όποιος θέλει να διαβάσει και για αυτό το άρθρο ας πατήσει ΕΔΩ!!!!  Αλλά και άλλες πολλές αποδείξεις έρχεται τώρα και αυτό το άρθρο με τα αρχαία ίχνη αυτοκινουμένων οχημάτων να μας αποδείξει ότι υπήρχαν ποιο σύγχρονοι πλουτισμοί από τον δικό μας εδώ και εκατομμύρια χρόνια πίσω!!!! Κάποια στιγμή θα κάνω ένα εμπεριστατωμένο άρθρο για όλα αυτά όπου θα μείνετε έκπληκτοι!!!!

Υ.Γ.

Το συγκεκριμένο άρθρο αφιερώνεται στον πολύ καλό μου φίλο και αείμνηστο Λαογράφο και πρώην διευθυντής της λαογραφίας και Ακαδημίας Αθηνών Άγγελο Δευταιρέο ( Να είσαι καλά εκεί που είσαι φίλε μου ακόμα προσπαθώ…. )!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΙΧΝΗ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ 14 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ!!!!!

 1. Σαμαν ζητω προκαταβολικα συγγνωμη για τα επομενα…. Πιστευεις οτι ο καθε μπαγλαμας απο τους λεγομενους επιστημονες(ειναι επιστημονες δε το αμφισβητω,εχουν φαει και καποια χρονια στα θρανια παραπανω απο μενα αλλα κατι ηθελα να πω) αυτους θα βγει στο ευρυ κοινο για να ανακοινωσει επωνυμα ή ανωνυμα καποια μελετη που αντιτιθεται στο καυεστημενο;;; φυσικα οχι και το ξερουμε ολοι εδω μεσα που σε διαβαζουμε. Σιγα μη χασουν τις θεσουλες τους με τους παχυλους μισθους που παιρνουν + τα εκτος εδρας κτλ κτλ απο το δημοσιο και στο τελος μεινουν με τη τσαπου ανα χειρας.

  Η κοινωνια μας γενικα εχει πολυ στραβο δρομο, ελπιζω και ευχομαι καποια στιγμη να το παρει αλλιως γιατι στο τελος θα βρει…

  1. kitsoklis!!!!

   ΤΣΑΠΟΥ!;! ΟΑΧΟΧΟΑΟΧΟΟΑΧ ΚΑΛΟ!!!!

   ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΗΜΕΝΟ!!!! ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΕΤΗΣΗ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΟΗΔΙΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!

   ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ…!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση