Ο ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Ο ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ!!!!

Έχουμε γράψει τόσα πολλά για τον Άρη και έχουμε να γράψουμε ακόμα άλλα τόσα!! Αλλά εμένα ένα από τα σημεία που έχει πολύ ενδιαφέρον στον πλανήτη Άρη είναι ο μονόλιθος που έχει βρεθεί σε αυτόν!!

MONOLITHOS ARIS 1

Η << Ξένο- αρχαιολογία >> είναι μια υποθετική μορφή της αρχαιολογίας που υπάρχει κυρίως σε έργα επιστημονικής φαντασίας!! Ο τομέας ασχολείται με τη μελέτη των υλικών καταλοίπων που ανακατασκευάζει για να ερμηνεύσουν το παρελθόν τη ζωή ως τρόπους έρευνας σε εξωγήινους πολιτισμούς!! Η ξενοαρχαιολογία όπου είναι μόνο και μόνο για εξωγήινα τεχνουργήματα  δεν εφαρμόζεται σήμερα από αρχαιολόγους με κύρος λόγω της τρέχουσας έλλειψης οποιουδήποτε υλικού αλλα και την πειθαρχία με τη μελέτη του θέματος!!

Σύμφωνα με πολλούς ιστότοπους , ο δορυφόρος  NASA , Mars Reconnaissance ή Orbiter  ( Μαρς Ρεκονάισενσ ή Όρμπιτερ ) πήρε μια πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα ενός αντικειμένου στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη!! Η εικόνα δείχνει ένα μονόλιθο στην επιφάνεια του Άρη, που σύμφωνα με τους ειδικούς στα ΑΤΙΑ είναι ένας τεχνητός ορθογώνιος ογκόλιθος!!  Πρώτα απ ‘όλα την τοποθέτηση αυτού του μονόλιθου είναι πολύ περίεργη, γιατί βρίσκεται στο κάτω μέρος του γκρεμού συνοδεύεται από πολλές άλλες, κυρίως  μικρότερες πέτρες!! Είναι πολύ πιθανό ότι στην πραγματικότητα αυτός “εξωγήινος ογκόλιθος” να ανήκε σε μια διαφορετική χώρα στο παρελθόν, και αυτή να είναι η τρέχουσα θέση του και να οφείλεται στο γεγονός ότι στην πραγματικότητα αποσυντίθεται από ένα πολύ μεγαλύτερο κομμάτι βράχου από τον Άρη, λόγω των σκληρών συνθηκών που διέπουν στον Άρη, στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα!!

Λαμβάνοντας μετρώντας το χρονικό πλαίσιο, όταν λήφθηκε η φωτογραφία, θα πρέπει να λάβει μετρήσει η θέση του Ήλιου και του Άρη αξιοπρεπώς!! Σύμφωνα με την ομάδα αναλυτών της ΠΚΑ, η εικόνα λήφθηκε όταν ο ήλιος ήταν κοντά στον ορίζοντα, οπότε η σκιά του εαυτού του το βράχο φαίνεται εξαιρετικά επιμήκη από το ύψος που φωτογραφήθηκε!!

Όσο για την κάμερα << HiRISE του Reconnaissance Orbiter και Mars >> τις ιδιότητες της…!! Η HiRISE κάμερα που πραγματικά φωτογραφήθηκε αυτό το αντικείμενο στον Άρη έχει μια αναλογία των περίπου 30 εκατοστά ανά pixel που είναι εκπληκτικό όταν παίρνει από όπου ελήφθη η εικόνα, 300 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια του Άρη, αλλά η ίδια η φωτογραφική μηχανή δεν προσφέρει πολλή ευκρίνεια για να συλλάβει τις απόκρημνες πλαγιές και τα άνισα χαρακτηριστικά του ογκόλιθου!!

<< Όταν η αναλογία είναι πολύ χαμηλή για να επιλύσει πλήρως ένα αντικείμενο, τείνει να κοιτάξουμε το ορθογώνιο, διότι τα εικονοστοιχεία της εικόνας είναι τετράγωνα!! Κάθε καμπύλη θα μοιάζει με μια σειρά από ευθείες γραμμές, αν μειώστε την ανάλυση αρκετό >>, είπε ο Τζόναθαν Χιλ ένας τεχνικός όπου έρευνα το σχεδιασμό της αποστολής στην εγκατάσταση του Άρη της διαστημικής πτήσης στο κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα, είπε ότι   ζωή είναι μυστήρια !!

Ακόμα κι αν οι περισσότεροι από εμάς περιμένουν ακριβώς τη στιγμή που κάποιο  ρομποτικό εξερευνητής της NASA βρίσκει κάτι στον Άρη που δείχνει προς νοημόνων ζωή, ο ογκόλιθος που εμφανίζεται στην εικόνα εδώ όλοι συμφωνούν ότι είναι τεχνητός!! Ορισμένοι επικριτές θα πουν ότι ο ίδιος ο ογκόλιθος είναι εκτός τόπου, το οποίο σαφώς είναι, για αυτό δεν τον καθιστά τεχνητό, μόνο που η φύση δεν χτίζει σε τρίγωνα, παραλληλόγραμμα, τετράγωνα!! Λαμβάνοντας την μέτρηση την ποιότητα της εικόνας,  μπορούμε να εκτιμήσουμε πλήρως το αντικείμενο και έτσι μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το αντικείμενο είναι ευφυούς σχεδιασμού!! Εδώ στη Γη έχουμε αρκετά μια σειρά από εξαιρετικά περίεργους ογκόλιθους!! Εδώ είναι μερικοί που μοιάζουν με κάτι που ο άνθρωπος θα είχε κάνει, αλλά είναι πραγματικά ένα αριστούργημα της φύσης!!

Goreme Valley

Στο Goreme Valley ( Γκορέμ Βάλει ) όπου τα ονομάζουν τους μονόλιθους αυτούς καπνοδόχοι των νεράιδων – Τουρκία!!

Όπως όμως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο μονόλιθος του Άρη είναι στην πραγματικότητα κάτι το πολύ τεχνητό, πρόκειται για τεχνούργημα όπου ίσως πριν χιλιάδες ή και εκατομμύρια χρόνια να είχε φτιαχτεί από κάποιον εξωγήινο πολιτισμό!! Αυτό και μόνο δείχνει ότι υπήρχε πολιτισμός στον πλανήτη αυτόν κάποτε όπου χάθηκε….. για το πως χάθηκε θα σας πω σε άλλο άρθρο μου και το τι λένε οι επιστήμονες!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση