ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΪΜΠΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΪΜΠΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ!!!!

     

Στην Paraiba ( Παραϊμπα https://en.wikipedia.org/wiki/Para%C3%ADba  –  ), περιοχή βορειοανατολικά της Βραζιλίας τον Ιούνιο του 2011, Στην αγροτική ζώνη της Lagoa Seca ( Λαγκόα Σέκα – https://pt.wikipedia.org/wiki/Lagoa_Seca_(Para%C3%ADba) )  πόλη, μια ομάδα νέων που κυνηγούσε εκείνο το βράδυ βρήκε, ανάμεσα σε θάμνους και δέντρα, ενα παράξενο ανθρωποειδές ον!!!! Η εμφάνισή του θύμιζε σαν να είναι παραμορφωμένο!!!! Δεν ήταν όμως έτσι είναι τερατώδες, αν και έχει τη βασική δομή ενός δίποδου θηλαστικού – κεφάλι, τον κορμό και τα άκρα!!!! Το δέρμα είχε ενα υγρό, γλοιώδες!!!! Θα μπορούσε να ήταν το αποτέλεσμα μιας παράξενης εγκυμοσύνης που απέτυχε….!!!!

SUPOSTO CORPO CRIATURA ESTRANHA Paraiba BRASIL 1

 

SUPOSTO CORPO CRIATURA ESTRANHA Paraiba BRASIL 2
Οι κυνηγοί είχαν  ήδη βρει το πλάσμα νεκρό, με σημάδια  σοβαρού τραυματισμού!!!! Τα πόδια του ήταν ατροφικά τα χέρια του κάπως καλύτερα, στην πλάτη του είχε αναπτυχθεί προσαρτήματα οπού έδειχναν ότι γινόντουσαν ένα είδος φτερών!!!! Οι κυνηγοί μιλούσαν αργότερα για ένα πλάσμα το οποίο έπεσε από τον ουρανό….( !!! ;;;; !!! )….

Δεν υπάρχουν αποδείξεις αν το πλάσμα το άφησαν εκεί ή το πήρανε μαζί τους!!!! Διάφορες ιστοσελίδες της Βραζιλίας λένε ότι το πλάσμα δόθηκε για εξέταση σε κάποιους κρατικούς φορείς και χάθηκε άλλοι λένε ότι ποτέ δεν έφτασε στα χέρια των αρχών και ότι το πλάσμα αυτό πουλήθηκε σε συλλέκτες περίεργων πραγμάτων….!!!!

Πράγματι το πλάσμα αυτό μοιάζει εξωπραγματικό σαν να έχει έρθει από άλλη διάσταση ή παράλληλους κόσμους το τι είναι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά!!!! Αυτό όμως που έγινε γνωστό είναι ο τομέας  της κρυπτοζωολογίας ενδιαφέρθηκε για την περιοχή πολύ έντονα και από τότε γίνονται πυκνά συχνά αποστολές για εύρεση ζώων όπου δεν έχουν γίνει ποτέ γνωστά!!!! Μέχρι όμως στιγμής δεν έχει βρεθεί τίποτα στην περιοχή!!!!

Θα μπορούσε να είναι ένα εσωγήινο ον ή ακόμα και εξωγήινο το πώς βρέθηκε εκεί κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά!!!! Υπήρξαν και αυτοί όπου έτρεξαν να πουν ότι οι κυνηγοί έφτιαξαν αυτό το πλάσμα ότι δηλαδή είναι μια κούκλα και τίποτα παραπάνω για προσωπική τους δόξα και χρήμα!!!! Αυτό όμως δεν είναι σωστό διότι από την παρέα των κυνηγών δεν έχει βγει κανένας από αυτούς σε κανένα κανάλι περιοδικό ή και ιστοσελίδα και να πει εμείς είμαστε που βρήκαμε το πλάσμα!!!!

Στην εν λόγο περιοχή πολλοί είναι οι κάτοικοι που εδώ και 200 χρόνια λένε ότι πυκνά συχνά εμφανίζονται πολλά παράξενα πλάσματα από το δάσος, πλάσματα τα οποία θυμίζουν απόκοσμα και κακομούντρουχα!!!! Κατά έναν περίεργο τρόπο στην περιοχή αυτή δεν έχει κάνει την εμφάνιση του το λεγόμενο  Ελ Τσούπα Κάπρα όπου έχουμε κάνει σχετικό άρθρο για αυτό!!!!

Τελικά τι θα μπορούσε να είναι αυτό το τόσο περίεργο πλάσμα:

Α) Εσωγήινο!;!

Β) Εξωγήινο!;!

Γ) Βιογενητικά τροποποιημένο!;!

Δ) Κάποια παράξενη τερατογέννηση!;! Και αν ναι από ποιο ζώο εφόσον δεν θυμίζει κανένα γνωστό ζώο!;!

Ε) Μήπως έχει έρθει από άλλες διαστάσεις ή παράλληλους κόσμους!;!

Μάλλον όπως με όλες αυτές τις παρόμοιες περιπτώσεις δεν θα το μάθουμε ποτέ!!!! Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι ότι για το παράξενο το παραφυσικό και το περίεργο δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα με σχέση την τεχνολογία που κατέχουμε στα χέρια μας!!!!

Δείτε το βίντεο με το πλάσμα και κρίνετε μόνοι σας το τι μπορεί να είναι!!!!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TfrINey-u0A[/youtube]

ΠΗΓΗ:
SUPOSTO CORPO CRIATURA ESTRANHA Paraiba BRASIL

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση