ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΤΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!!

N.A.S.A. UFO

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΤΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!!

 Απίστευτα είναι τα μέχρι τώρα ΑΤΙΑ τα οποία δείχνουν να περνάνε κοντά στον Ήλιο αλλά και κάποιες φορές να περνάνε και μέσα από ηλιακές καταιγίδες!!!! Είναι απίστευτο γιατί σύμφωνα με την δική μας φυσική τίποτα δεν θα μπορούσε να διατηρηθεί σε τόση μεγάλη θερμότητα χωρίς να καεί!!!! Έτσι έχουμε τρία παράξενα ερωτήματα:

1) Τι ΑΤΙΑ είναι αυτά και από που προέρχονται;

2) Αλλά και από τι υλικό είναι φτιαγμένα που δείχνουν να μην επηρεάζονται από την τρομακτική θερμότητα του Ήλιου!!;!!

3) Σε όλα τα βίντεο που έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα όλα τα ΑΤΙΑ δείχνουν να είναι τεραστίων διαστάσεων, όταν λέμε τεραστίων εννοούμε τεράστια!!!! Είναι μητρικά σκάφοι ή κάποιοι οργανισμοί διαστήματος όπως λένε κάποιοι φυσικοί!!:!!

Στην φωτογραφία και το βίντεο που ακολουθεί δείχνει ένα αντικείμενο που συλλαμβάνεται από το τηλεσκόπιο SOHO, όπου φαίνεται να δείχνει ένα διπλό δακτύλιο σχήματος, με φάση  ένα αντικείμενο στο οπτικό πεδίο στο πάνω μέρος της οθόνης, στη συνέχεια, εκτινάσσετε με απίστευτη και ιλιγγιώδη ταχύτητα που ξεπερνά ότι ξέραμε και μπορούσαμε να υπολογίσουμε σε ταχύτητα μέχρι σήμερα!!!! Το βίντεο διέρρευσε τον προηγούμενο μηνά και τρεις μέρες μετά την ταυτοποίηση του…

Είναι ένα εξωγήινο σκάφος;

“Οι εν λόγω γραμμές είναι σύμφωνες με την ενεργητική επίπτωση σωματιδίων (πρωτονίων) για το CCD, κάτι που είναι εμφανές σχεδόν σε κάθε εικόνα. Αυτά τα αντικείμενα δεν υφίστανται από εικόνα σε εικόνα. Το γεγονός ότι οι γραμμές δεν επιμένουν σε άλλες εικόνες είναι απόδειξη ότι ο φερόμενος ως ΑΤΙΑ είναι μόνο ΕΝΑ « στιγμιαία ΤΑΚ στον αισθητήρα της κάμερας » και όχι ένα πραγματικό αντικείμενο στο οπτικό πεδίο ….. Αλλά αυτό είναι ό, τι θα έλεγε η NASA έτσι δεν είναι;

Ενημέρωση:

Υπόμνηση για το απίστευτο αντικείμενο να συλλαμβάνεται από το τηλεσκόπιο SOHO, που φαίνεται να δείχνει ένα διπλό δακτύλιο σχήματος με φάση στο αντικείμενο, στο οπτικό πεδίο στο πάνω μέρος της οθόνης, στη συνέχεια, εκτινάσσοντας από τον Ήλιο σε μια λάμψη που την προκαλεί σε ολόκληρη την επιφάνειά του.

Μήπως το ΑΤΙΑ συγκρούεται με τον Ήλιο ή θα μπορούσε να ήταν το αποτέλεσμα τεράστιων βαρυτικών και μαγνητικών δυνάμεων….

Όποιος και αν είναι ο λόγος, αυτό το βίντεο είναι η καλύτερη απόδειξη μέχρι σήμερα των ΑΤΙΑ να κυμαίνονται σε μικρή απόσταση από τον Ήλιο. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πολύ καλά και θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IU5IM94GlGc[/youtube]

 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lYGa8p-rwz8[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση