ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ!!!!

Κάτι πολύ ανατριχιαστικό ζει στους υπονόμους του Raleigh ( Ραλέιγκχ ) στην Βόρεια Καρολίνα. Ένας καθαριστής υπονόμων το είδε που κινιότανε και ειδοποίησε τον τομέα υγιεινής όπου και ανέλαβε να βρει το παράξενο αυτό πλάσμα!!!! Παρ’ όλες τις έρευνες δεν κατάφεραν να βρουν τίποτα, έτσι τα παράτησαν λέγοντας ότι ο καθαριστής τα είχε χαμένα. Δεν τελείωσε εκεί όμως και άλλοι καθαριστές άρχισαν να κάνουν καταγγελίες για το ίδιο πλάσμα το οποίο και το παρομοίαζαν με << ζωντανή κουράδα >>!!!! Για μια ακόμη φορά ξεκίνησαν έρευνες χωρίς να βρουν κάτι έτσι έστησαν κάμερες παγίδες όπου ενεργοποιούνται με την κίνηση και τα κατάφεραν!!!! Το αποτέλεσμα είναι η φωτογραφία κάτω όπου διέρρευσε από το όλο βίντεο!!!!

1

Σας παραθέτουμε και ένα κομμάτι από το βίντεο διάρκειας δυο λεπτών για να το δείτε και εσείς με τα μάτια σας.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uzWcd6W3DA4[/youtube]

Το παράξενο αυτό πλάσμα μοιάζει στην κυριολεξία με ακαθαρσίες ανθρώπινες και έχει μήκος γύρο στο ένα μέτρο, μπορεί να μαζευτεί και να φτάσει τους δέκα πόντους………..!!!!

 Ένας εκπρόσωπος από την Αμερικάνικη Υπηρεσία Λοιμώξεων Δήλωσε και επιβεβαίωσε ότι το πλάσμα αυτό φαίνεται να είναι ένα ζωντανό πλάσμα, αλλά δεν έχει ιδέα για το τι θα μπορούσε να είναι. Κάποιοι δήλωσαν ότι είναι εξωγήινος οργανισμός και κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι γενετικά πειραματικό πλάσμα!!!! Λένε ότι ένα τέτοιο πλάσμα αιχμαλωτίστηκε και έχει σταλεί στο Κέντρο Λοιμώξεων των ΗΠΑ για περεταίρω έρευνες!!!!

Τους Υπονόμους ανέλαβε να καθαριστούν εις το πυρ το εξώτερον από ειδικές ομάδες στρατού με ειδικά φλογοβόλα όπως δήλωσαν κάποιοι ντόπιοι….. Το θέμα είναι ενδιαφέρον για το τι πρόκειται και ότι νεότερο μάθουμε θα σας το ανακοινώσουμε. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση