ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πρόκειται για την αφρόκρεμα  της Ελληνικής  κοινωνίας  τα οποία είναι μέλη της μασονίας για να αναρριχηθούν την κορυφή της ηγεσίας στην Ελλάδα αλλά ελπίζοντας και μια καλή θέση στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Οι πολιτικοί μας που έχουν τα ινία αυτής της χώρας εδώ και πολλά χρόνια από τους νεότερους έως και τους παλαιότερους είναι μέλη την μεγάλης μασονικής στοάς της Ελλάδος.

Ανάμεσα στους μασόνους πολιτικούς της νεότερης ιστορίας μας είναι ο πρώτος κυβερνήτης της χώρας μας Ιωάννης Καποδίστριας , ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Ιωάννης Μεταξάς.

Ναι ο Ιωάννης Καποδίστριας ο οποίος δολοφονήθηκε από τους αδελφούς Μαυρομιχάλη οι οποίοι είχαν πάρει την εντολή εκτέλεσης από την Δούκισσα Πλακεντία….. Τι!;! Το ξέρετε αλλιώς!;! Και όμως έτσι έχουν τα πράγματα και αύτη είναι η αληθινή ιστορία και ας την κρύβουν κάποιοι και ας την παραποιούν και ας την διαστρεβλώνουν. Μα για να δούμε όμως πως είχαν τα πράγματα και πως εξελίχτηκαν για να καταλάβετε και εσείς.

Όλα ξεκίνησαν με την γνώστη πλέον σε όλους << Φιλική Εταιρία >> γιατί όμως να ονομαστεί << εταιρία >> Ελληνική ομάδα ή ελεύθερη ομάδα Ελλήνων ή Έλληνες ενωμένοι ή κάτι τέτοιο ή παρόμοιο παρά είχε τον όρο << εταιρία >>!;! Μα ήταν και είναι φως φανάρι ότι είχε να κάνει με την μασονία και το πως θα καθόριζαν την τύχη της Ελλάδος οι τότε μασόνοι!

Όταν λοιπόν ιδρύθηκε αυτή η ομάδα έπιασαν τους οπλαρχηγούς όπου δίψαγαν για ελευθερία και τους έταξαν αν τυχόν ελευθερωνόταν η Ελλάς κτηματική περιουσία, δόξα,  τσιφλίκια, αρχηγιλίκι, ακόμη και να είναι παρόν στην καινούρια κυβέρνηση της Ελλάδος. Πράγματι αδέλφια μου Έλληνες δεν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί κανένας από τους τότε οπλαρχηγούς δεν πήρε μέρος στην κυβέρνηση όπου και θα ήταν το πιο λογικό.

Ο Κολοκοτρώνης κυνηγήθηκε μέχρι εσχάτων και φυλακίστηκε μα γιατί δεν ήταν ήρωας!;! Ο στρατηγός Δεληγιάννης πέθανε στην ψάθα μα γιατί δεν ήταν ήρωας!;! Ο Καραϊσκάκης δολοφονήθηκε άνανδρα και πισώπλατα στην μάχη στο Παλαιό Φάληρο….. Η Μπουμπουλίνα και καλά δολοφονήθηκε από τον συμπέθερο της γιατί δεν ήθελε την κόρη της για νύφη και άλλοι πολλοί.

Ο Παπαφλέσσας για λίγο γλυκάθηκε από την τότε πολιτική μα όταν είδε τις αδικίες που η καινούρια κυβέρνηση έκανε αλλά και τον κίνδυνο της Τουρκίας να ξανά σκλαβωθεί η Πελοπόννησος μάζεψε ξανά το ασκέρι του και πήγε και έπεσε μέχρι ενός για την πατρίδα μουντζώνοντας την τότε μασονική κυβέρνηση!

Μια πολύ καλή αναπαράσταση με πολύ λίγα στοιχεία είναι η κινηματογραφική επιτυχία με τον ηθοποιό Δημήτρη Παπαμιχαήλ με τον τιτλο << Παπαφλέσσας >> που βάζει συχνά η τηλεόραση.

Αλλά και όταν έφαγαν όλους τους ήρωες του 1821 συνέχυσαν να κυνηγάνε και τα παλληκάρια τους μετέπειτα και τους κατονόμασαν ληστές! Τους ανάγκασαν και βγήκαν στα βουνά από το κυνήγι που υπέστησαν και αυτοί με την σειρά τους έκαναν του κόσμου τα εγκλήματα αν και δεν ήταν όλοι τους έτσι όπως τα λένε. Μερικοί από αυτούς Ο λήσταρχος Νταβέλης που τόσα έχουν πει για αυτόν, ο Λήσταρχος Κωτσαδάμ και άλλοι πολλοί! Γιατί όμως μιας και ήταν όλοι τους ληστές και δολοφόνοι όπως θέλουν να μας τους παρουσιάζουν έχουν γραφτεί ένα σορό δημοτικά τραγούδια για την μνήμη τους και ο κόσμος τα τραγουδάει μέχρι και σήμερα!;! Απλώς θέλανε να σβήσουν από την μνήμη του κόσμου και τον παραμικρό ακόμη και παρακατιανό που είχε λάβει μέρος στην απελευθέρωση για να μην έχουν να λένε……

Όσο για την Δούκισσα Πλακεντία ήταν Γαλλίδα με μεγάλη λατρεία για την χώρα μας και ήταν επίσης ιέρεια του θεού Ήλιου! Μια θρησκευτική κρυφή οργάνωση στην Γαλλία εκείνης της εποχής όπου λάτρευαν τον θεό Απόλλωνα με όλα του τα μεγαλεία. Έτσι όταν απελευθερώθηκε η Ελλάδα η Πλακεντία ήρθε στην Ελλάδα που τόσο αγαπούσε αλλά και λάτρευε με σκοπό να αναβιώσει την γνώση αλλά και να πάρει γνώσεις για την λατρεία του θεού Ήλιου!

Η μυστική θρησκευτική οργάνωση όπου και άνηκε την είχε προειδοποιήσει για τον Καποδίστρια όπου με λίγα λόγια έλαβε δράση η ίδια για να τον δολοφονήσει με σκοπό ότι κάποιος Έλλην θα αναλάμβανε τα ινία της χώρας μας και όχι κάποιος μασόνος, δυστυχώς πράγμα που δεν έγινε! Ύστερα για να αμαυρώσουν την μνήμη της έβγαλαν την ιστορία  έρωτα με τον λήσταρχο Νταβέλη αν και υπήρξε ο Νταβέλης μετά από 80 χρόνια από την Δούκισσα Πλακεντία! Βεβαία αυτό είναι μια άλλη ιστορία η οποία είναι αληθινή 100% όπου και θα γράψω άρθρο για όλα αυτά τα οποία θα είναι τεκμηριωμένα από ιστορικά γεγονότα.

H Φιλική Εταιρεία

Ιδρύθηκε στην Οδησσό, στις 14 Σεπτεμβρίου 1814 από τους εμπόρους Νικόλαο Σκουφά, Εμμανουήλ Ξάνθο και Αθανάσιο Τσακάλωφ. H οργάνωση της Εταιρείας τελειοποιήθηκε στα τέλη του 1817, στην Κωνσταντινούπολη, όπου μεταφέρθηκε η έδρα της. H δύναμη της Εταιρείας βασιζόταν στη μυστικότητα της «Αόρατης ή Kινητικής Αρχής». H Φιλική Εταιρεία είχε αρχικά πέντε βαθμίδες: των αδελφοποιητών, των συστημένων, των ιερέων, των ποιμένων και των αρχιποιμένων. Αργότερα προστέθηκαν οι βαθμίδες των αφιερωμένων και των αρχηγών των αφιερωμένων για τους στρατιωτικούς. H διαδικασία της μύησης διαρκούσε αρκετές ημέρες. Όταν ο μυημένος έδινε το «Mεγάλο Όρκο» ακολουθούσε η «καθιέρωση», δηλαδή η αποδοχή του νέου φιλικού ως μέλους της Εταιρείας και του δινόταν το «εφοδιαστικό» γράμμα. Τυπικά της μασονίας εκείνου του καιρού.

Kώδικας Αδελφοποιητών

H Φιλική Εταιρεία χρησιμοποίησε κωδικοποιημένη γλώσσα και συνθηματικές χειρονομίες, (τα σημεία), για την αναγνώριση και επικοινωνία των μελών της κάθε βαθμίδας. H Εταιρεία φανέρωνε ελάχιστα από τα μυστικά της στα μέλη του πρώτου βαθμού (αδελφοποιητοί). Παράλληλα, απαγορευόταν στους αδελφοποιητούς να γνωρίζουν ότι αφορούσε στα μέλη που είχαν βαθμό ανώτερο από το δικό τους.

‘Όρκος της Φιλικής Εταιρείας, επανάσταση του 1821

 «Τέλος πάντων, ορκίζομαι εις Σε, ω Ιερά πλην τρισάθλια Πατρίς! Ορκίζομαι εις τας πολυχρονίους βασάνους Σου, ορκίζομαι εις τα πικρά δάκρυα, τα οποία τόσους αιώνας έχυσαν και χύνουν τα ταλαίπωρα τέκνα Σου, εις τα ίδια μου τα δάκρυα, χυνόμενα κατά ταύτην την στιγμήν και εις την μέλλουσαν ελευθερίαν των ομογενών μου, ότι αφιερώνομαι όλως εις Σε. Εις το εξής Συ θέλεις είσαι η αιτία και ο σκοπός των διαλογισμών μου. Το όνομά Σου ο οδηγός των πράξεών μου και η ευτυχία Σου η ανταμοιβή των κόπων μου. Η Θεία δικαιοσύνη ας εξαντλήσει επάνω εις την κεφαλήν μου όλους τους κεραυνούς της, το όνομά μου να είναι εις αποστροφήν, και το υποκείμενόν μου το αντικείμενο της κατάρας και του αναθέματος των ομογενών μου, αν ίσως λησμονήσω εις μίαν στιγμήν τας δυστυχίας των και δεν εκπληρώσω το χρέος μου. Τέλος, ο θάνατός μου ας είναι η άφευκτος τιμωρία του αμαρτήματός μου, δια μη μολύνω την αγνότητα της εταιρείας με την συμμετοχήν μου.»

Τώρα όσο για το ποιοι πολιτικοί είναι οι μασόνοι σήμερα θα το δείτε στα παρακάτω βίντεο τα οποία δείχνουν  τους πολιτικούς μας σε συναγωγές  , τελετές  και βραβεύσεις  στις διάφορες στοές που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Z3DNiSL8pZU

 

https://www.youtube.com/watch?v=Y_-g492Yd3Q

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=3Q9a4yKygM8

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  1. Αγαπητέ Lycan. O Kαποδίστριας ένα μήνα πριν δολοφονηθεί έβγαλε εγκύκλιο οπου επιβάλει σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους να ορκισθούν οτι δεν είναι μέλη μυστικών οργανώσεων. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ. Έστω και αν ήταν μασόνος απαρνήθηκε την ιδιότητα αυτή επειδή κανένας μασόνος δεν φανερώνει άλλους μασόνους.Όσο για την δολοφανία του Καποδίστρια ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ε.α. και ερευνητής συγγραφέας ΑΥΦΑΝΤΗΣ Γ. στο βιβλίο του παρουσιάζει στοιχέια που αποδεικνύουν οτι οι Μαυρομιχάληδες ηταν αθωοι και ζητά
    αναθεώρηση της δίκης όπως έγινε πρόσφατα με την δίκη των εξι εκτελεσθέντων για την μικρασιατικη καταστροφή. Ο Μεταξάς πρόσφερε ανεκτήμητες υπηρεσίες στην πατρίδα γι’ αυτο τον
    λόγο και τον δολοφονήσαν με διλητήριο.Για τον βενιζέλο θα πω οτι ηταν πατριώτης και εθνάρχης αλλά για τους εβραίους μόνο αφού και ο ίδιος ηταν εβραιος στην καταγωγή και ολετήρας του ελληνισμού. Ο Καποδίστριας ηταν ο αρχηγός και ιδρυτης της φιλικής εταιρίας μια οργάνωσης μυστικής στην αρχή αλλά μετά γνωστή σε όλο το ελληνισμό ασχετα αν υοθέτησε στην αρχή τους
    μεθόδους της μασονίας για να κρατηθεί μυστικη μόνο στην αρχή. Για την δουκισα της πλακεντίας δεν μπορώ να πω οτι εχω την καλήτερη άποψη.Και μόνο που χαρακτηρίσθηκε σατανίστρια κάπιο υποπτο παρελθόν θα έχει.

Αφήστε μια απάντηση