ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΒΟΥΡΙΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΧΑΒΑΗΣ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΒΟΥΡΙΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΧΑΒΑΗΣ!!!!

 “Η νότια ακτή του Oahu στην Χαβάη στις 15/6/2012 δέχτηκε  εισβολή από κάτι περίεργο από τη θάλασσα, όπου και τα καβούρια στην άμμο έτρεχαν να κρυφτούν. << Είναι η πρώτη φορά που τα βλέπω,  δεν τα έχω ποτέ δει πριν, λέει ο Bruce στην παραλία goer Kuwana.  << Είναι πραγματικά περίεργο, σας κάνει να  θέλετε να το φάτε σαν μικρά μούρα >>, λέει ο Goer Sonya στη παραλία Lake. << Υπάρχουν πιθανώς εκατομμύρια θα έλεγα >> είπε στη παραλία Goer oScott Paddock.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά το σύνολο της ακτογραμμής είναι διάσπαρτη με μικρά, μωβ πλάσματα τα οποία είναι όλα κουλουριασμένα.  << Έχουν  6 πόδια σε κάθε πλευρά >>. << Ναι, είναι σαν ένα καβούρι avatar >>.  << Όταν κάτι που ξεβράζεται σαν αυτό δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε, ίσως είναι  πλάσματα των τσουνάμι >>, λέει ο Kuwana. Είναι κάτι που πολλοί δεν έχουν δει ποτέ πριν. Και όταν τα βρήκαμε κανείς δεν ήξεραν τι ήταν.

<< Εγώ σίγουρα θέλω να ξέρω από πού προέρχονται και τι είναι όλα αυτά τα πλάσματα >>, λέει ο Paddock. Ακόμη και οι βιολόγοι στο Waikiki Aquarium ξύνουν τα κεφάλια τους για αυτά τα πλάσματα γιατί δεν τα έχουν ξανά δει αλλά και κανένας άλλος βιολόγος στον κόσμο τα έχει ξανά συναντήσει. Έχουν πάρει δείγματα από τα πλάσματα αυτά που έχουν μέγεθος μπιζέλι και μοιάζουν σαν καβούρια από Kahala στο Ala Moana. “Ο ναυαγοσώστης μιας παραλίας ρώτησε τι ήταν αυτά τα πράγματα επειδή είχε αναφορές από λουόμενους  που στην πραγματικότητα αυτά τα πράγματα είχαν συρθεί επάνω στις σανίδες τους και πάνω τους  >>, λέει ο Norton Chan, Waikiki Aquarium Βιολόγος. Δεν μπορεί να βρει ένα συγκεκριμένο όνομα για το ζώο. Το μόνο που φαίνεται να ξέρει είναι ότι είναι κάποιο είδος καβουριού ακόμα στο στάδιο των προνυμφών. << Αυτό που βλέπετε είναι ένα στάδιο παρανύμφων ας πούμε πιθανώς μερικά μωρά πριν έρθουν στο πραγματικό στάδιο των καβουριών >>, λέει ο Chan. Πιθανόν αυτά που έχουμε εντοπίσει στην άμμο θα είναι σύντομα νεκρά.

Εκτιμά ότι θα μπορούσαν να έχουν υπάρξει εκατομμύρια που ήρθαν στις παραλίες μας τις τελευταίες μέρες. << Δεν νομίζω ότι είναι κοινά, αλλά ποτέ τόσο συχνά, όταν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες τα άγνωστα αυτά ζώα πραγματικά έχουν αρχίσει να έρχονται >>, λέει ο Chan. Το Waikiki Aquarium οι αξιωματούχοι έχουν κάποια εξοικονόμηση, με την ελπίδα να τα κρατήσουν στη ζωή αρκετό καιρό για να δούνε πώς μεγαλώνουν και πως θα αναπτυχθούν. << Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε για τον ωκεανό, έτσι κάθε ευκαιρία σαν αυτή είναι μια μεγάλη εμπειρία μάθησης >>, λέει ο Chan . Σε αυτό το σημείο είναι ακόμα άγνωστο τα καβούρια αυτά από πού προήλθαν τι τρώνε και που ήταν τόσο καιρό ώστε να μην τα έχει εντοπίσει κανείς βιολόγος ή δύτης μέχρι σήμερα!!!!

Οι βιολόγοι λένε ότι υπάρχουν ακόμα εκατομμύρια είδη που δεν τα ξέρουμε στις θάλασσες και κάποιες χιλιάδες από αυτά λένε ότι ίσως ανήκουν στην προϊστορική εποχή!!!!!

Μέχρι την επομένη φορά να είστε όλοι καλά.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=043RpUhqHx4[/youtube]

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση