SAMAN LYCAN H AΠΑΝΤΗΣΗ!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

SAMAN LYCAN

H AΠΑΝΤΗΣΗ!!!

Δέχτηκα ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από έναν αναγνώστη το οποίo μου έγραφε τα εξής:

[  Ποιος είσαι ρε φίλε; Που τα έχεις μάθει όλα αυτά; Εσύ πρέπει να ζεις τουλάχιστον πάνω από τρακόσια χρόνια για να ξέρεις όλα αυτά; Η είσαι βαμπίρ……( κοροϊδευτικά το εννοώ ) η έχεις ξεφύγει τελείως. Το μόνο που  μπορώ να σου πω είναι ότι κάτι τρέχει με σένα και πιστεύω ότι ίσως μας κοροϊδεύεις όλους.]

Όπως καταλαβαίνεται ο αναγνώστης είναι λίγο είρωνας προς το άτομο μου, με την σειρά μου αποφάσισα να του απαντήσω δημόσια. Για να δείξω ότι δεν έχω να κρύψω τίποτα αλλά και για να του δώσω την απάντηση που αρμόζει. Επίσης δεν δημοσιεύω την ηλεκτρονική του διεύθυνση γιατί πιστεύω ότι έτσι είναι το σωστό……… να ξέρεται ότι στην ομάδα μας δεχόμαστε τα πάντα αλλά θα δίνουμε απαντήσεις και στα πάντα……

Η απάντηση.

Φίλε αναγνώστη αν και οι ερωτήσεις σου είναι λίγο ειρωνικές προς το πρόσωπο μου θα σου απαντήσω. Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6/9/1969, όπως βλέπεις δεν είμαι κανένας που με επήρανε τα χρόνια!! Το ποιος είμαι δυστυχώς δεν θα το μάθεις γιατί στην ομάδα είμαστε όλοι INVISIBLE, όποτε δεν θα σου δώσω αλλά στοιχεία για μένα. Όπως έγραψα στην αρχή έτσι θα στο πω και σε σένα. Από παΐδι μου άρεσαν το παράξενο αλλά και το μυστήριο. Πιο πολύ από όλα μου άρεσαν οι ιστορίες για Λυκάωνες ( λυκάνθρωπους ) αλλά και είχα αλλά και είμαι γοητευμένος με την μέση γη ή κούφια γη ή κοίλη γη, ονόμασε το όπως θέλεις είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα!! Όταν λοιπόν έφτασα σε μια ηλικία γύρω στα 17 αντί να κάνω διακοπές όπως όλοι οι άλλοι εγώ τις διακοπές μου τις έκανα σε μέρη που ήθελα να πάω και πίστευα ότι υπάρχει μυστήριο. Όταν κάποιος άλλος έκανε οικονομίες σκληρές σε σημείο να μην βγαίνει έξω να πιει ένα καφέ για να πάρει μια μοτοσυκλέτα ή ένα αυτοκίνητο το ίδιο έκανα και εγώ για να μπορέσω να βγάλω το εισιτήριο αλλά και την διαμονή στην χώρα ή στο μέρος της Ελλάδος που θα πήγαινα!!! Εσένα το χόμπι σου μπορεί να είναι να παίζεις μπόουλινγκ ή να είσαι κυνηγός ή σκιέρ ή να μαζεύεις γραμματόσημα ή να μαζεύεις μπουκάλια για την συλλογή σου η κ.τ.λ. αλλά μπορεί και να μην έχει χόμπι……..

Εγώ δεν το βλέπω σαν χόμπι αλλά σαν τρόπο ζωής, είναι κάτι που μου πρόσφερε πολλούς κινδύνους, πολλές γνώσεις, αλλά και στέρηση προσωπικής ζωής φίλε μου, το ήθελα βεβαία και αυτή ακόμα επιδιώκω!! Το αν έχω ξεφύγει δηλαδή να έχω χάσει τα λογικά μου; Ίσως ναι και ίσως όχι. Όλοι εμείς οι ερευνητές για εσάς τους απλούς ανθρώπους ή είμαστε ψεύτες ή είμαστε τρελοί. Θυμάμαι όταν ο Παντελής Γιαννουλάκης έγραψε το περίφημο βιβλίο του Κούφια Γη, υπήρξαν τόσοι πολλοί που τον αποκαλούσαν ότι είναι τρελός και φαντασιόπληκτος!!! Σιγά σιγά όμως κέρδισαν τον σεβασμό του…….. Ημείς αυτό που κάνουμε το κάνουμε γιατί το αγαπάμε αγαπητέ φίλε!! Σου απαντώ δημόσια γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα. Σε λίγο καιρό θα δημοσιεύσω τα διαβατήρια μου με τα μέρη που έχω πάει αλλά και έχω ερευνήσει ανά τον κόσμο, φυσικά το πρόσωπο μου αλλά και η φωτογραφία μου θα λείπει. Αν θες να μάθεις ποιος είμαι δεν έχεις παρά να στείλεις στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση μήνυμα και να ζητήσεις να συναντηθούμε. Θα σου πω που βρίσκομαι και αν μπορέσεις πολύ ευχαρίστως έλα να τα πούμε!!! Στο μέλλον θα αναρτήσω και φωτογραφίες από τα μέρη που έχω βρεθεί με σβησμένο όπως πάντα το πρόσωπο μου!!! Αν είμαι βαμπίρ!;! Όχι αν και θα προτιμούσα να είμαι Λυκάωνας το βρίσκω πιο συναρπαστικό και πιο ρομαντικό!!

Σίγουρα κάτι τρέχει με μένα φίλε μου, είναι ο πόθος και η όρεξη για γνώση για το παράξενο αλλά και το μυστήριο, πάντα όπως μέχρι εκεί που μπορώ και δεν θα κινδυνεύω!! Το που τα βρίσκω όλα αυτά που έχω αναρτήσει αλλά και θα αναρτήσω γιατί όπως τονίζεις θα πρέπει να είμαι τρακόσια χρόνια σου λέω τα έξης: Είναι φυσικό να μην ξέρω τα πάντα, δεν είπα κάτι τέτοιο!! Αλλά έχω ένα τεράστιο κύκλο από όλο τον κόσμο που είναι επαγγελματίες ερευνητές αλλά και ερασιτέχνες, έτσι είναι εύλογο ότι ανταλλάσουμε καθημερινά απόψεις για πολλά ζητήματα, όταν θεωρήσω ότι οι πληροφορίες τους είναι σωστές αλλά και αληθινές τότε κάποια από αυτά τα δημοσιεύω εφόσον διαπιστώσω ότι είναι έτσι, που τις πιο πολλές φορές για να το διαπιστώσω πρέπει να πάω στο μέρος οπού υπάρχει η πληροφορία!!!

Δεν έχω σκοπό να κοροϊδέψω κανέναν, αλλά ούτε και να πείσω κανέναν, αν κάπου έχω κάνει λάθος σε κάτι θα βγω και όπως απαντώ δημόσια σε σένα θα απαντήσω και θα παραδεχτώ το λάθος που θα έχω κάνει!! Το τι θα πιστέψεις εσύ είναι δικό σου ζήτημα, αλλά και όλοι οι άλλοι αναγνώστες, εγώ ποτέ δεν πίεσα κανέναν να πιστέψει κάτι εκτός θελήσεως του!! Αυτό που έχω όμως να σου πω είναι ξεκόλλα από το κατεστημένο, κράτα τις παλιές ιδέες αλλά μελέτα και τις καινούριες, ψάξε!!! Κοίτα!!! Μάθε!!! Γίνε σφουγγάρι γνώσεων ακόμη και για πράγματα που δεν σε ενδιαφέρουν!!! Ψάξε!!! Ψάξε!!!  Βγες από την πνευματική φυλακή σου και ψάξε ……..ψάξε ……ψάξε!!!! Μέχρι την επόμενη φορά αν μας ξανά επισκεφτείς, που εύχομαι να το κάνεις έστω και για να μας πεις τα αρνητικά σου ή ειρωνικά σου σχόλια, ελπίζω να είσαι καλά….. θα σε αφήσω εν ειρήνη όπως κλείνω κάθε φορά τα άρθρα μου.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!! Μα αν δεν ψάξεις για αυτό το κάτι ……….!!!!!;;;;;!!!!!  

                INVISIBLE LYCANS TEAM!!!!!


12 σκέψεις στο “SAMAN LYCAN H AΠΑΝΤΗΣΗ!!!

  1. Σαμαν καταλαβαίνεις τώρα γιατι σε λέω ΣΑΜΑΝΟ;;;;;;;; Γιατι εισαι ψυχάρα…έχεις υπομονή ,ψυχή αισθήματα ,γνώση ,λογική …ότι χαρακτηρίζει έναν Leader….λυπάμαι που στερήθηκες προσωπική ζωή αλλά σευχαριστω που μοιρασιές τις γνώσεις σου μαζί μας ….Ο ΘΕΟΣ να έχει εσένα την οικογένεια σου και την ομάδα σου καλα..

Αφήστε μια απάντηση