SAMAN LYCAN ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΡ!!!!

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ

SAMAN LYCAN

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΡ!!!!

Μετά από επικοινωνία την οποία και επιδίωξε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπαντίδης από το κανάλι της τηλεόρασης ASTRA TV στον Βόλο στην ιστοσελίδα μας, δέχτηκα να μιλήσω για τους Χρονίρ!!!!

Θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν δέχτηκα καμία αμοιβή αλλά ούτε από το κανάλι μου πρότειναν κάποια αμοιβή. Δέχτηκα με τον όρο να μην φαίνεται το πρόσωπο μου και έτσι μίλησα με τον αγαπητό δημοσιογράφο για το τόσο όσο και νέο παράξενο αυτό θέμα για τους Χρονίρ ή Χρόνιους!!!

Η εκπομπή του αξίζει πολλά συγχαρητήρια διότι αν και μικρό το κανάλι δίνει την δυνατότητα στον κάθε καλεσμένο να πει αυτά που θέλει χωρίς κάποιες παρεμβάσεις!!!! Αν και δεν το επισήμανα και είναι λάθος μου αυτό αγαπητέ Βασίλη Μπαντίδη εκτός από πρώτη πανελλήνια αναφορά ήταν συνάμα και πρώτη παγκόσμια τηλεοπτική μετάδοση το θέμα για τους Χρονίρ όπου και μετάδωσες!!!! Συγγνώμη που παρέλειψα να το πω!!!!

Επειδή κάποιοι μου έστειλαν μηνύματα για τον Στράβων και που τα λέει αυτά και ότι ίσως τα έχω βγάλει από το στομάχι μου όλα αυτά, τους ξανά λέω ότι είναι αντίγραφο από Άραβες Λόγιους και χρονικογράφους όπου αντέγραφαν τα πάντα από την τότε βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας!!!! Στην δικιά μας αρχαία Ελληνική γραμματεία δεν αναφέρει πουθενά για αυτό το συμβάν!!!! Μην ξεχνάτε όμως και το ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΟ του Αριστοτέλη προ ήλθε από χειρόγραφα Αράβων!!!! Και μέχρι και σήμερα δεν είναι γνωστό σε πολλούς Έλληνες αλλά και δεν υπάρχει πουθενά αν κάποιος θέλει να το βρει και να το διαβάσει εκτός Αγγλίας και μετά από πολλές προσπάθειες και αιτήσεις!!!!

Θα ξανά επανέλθουμε σε λίγους μήνες με φωτογραφίες από το χειρόγραφο όπου κατέχουν αυτήν την στιγμή οι Νεστοριανοί καλόγεροι στα χέρια τους αλλά και με ποιο εντεταμένη έρευνα για το θέμα των Χρονίρ ή των Χρόνιων όπως τους αναφέρει ο Στράβων!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hxnqfegf-u4[/youtube]

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


3 σκέψεις στο “SAMAN LYCAN ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΡ!!!!

 1. Searcher!!!!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΆ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ!!!!

  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ!!!!
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΜΑΣ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

 2. Πολύ ωραία παρουσία!
  Πραγματικά όμως για μένα ευτυχώς που υπάρχουν και τα εδώ γραπτά σου (αλλά και της υπόλοιπης ομάδας) και ενημερωνόμαστε περισσότερο αλλά και καταλληλότερα.
  Αυτό που πάντα δεν μου άρεσε σε αυτές τις εκπομπές είναι το ότι δεν αφήνουν τον ερευνητή / γνώστη του θέματος να μιλήσει και να εξηγήσει μέχρι τέλους. Ομολογώ ότι στην συγκεκριμένη ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα. Αυτές οι διακοπές όμως με σκοπό (που είναι κατανοητός βέβαια) να κάνει πιο απλά τα πράγματα για τον υπόλοιπο κόσμο ο δημοσιογράφος, πολλές φορές κόβουν τον ειρμό του ομιλητή.
  Φυσικά για τον κόσμο που δεν ξέρει και για αρχή καλά είναι, όποιος θέλει θα μπει εδώ και θα μάθει περισσότερα.

  Εύχομαι μόνο η αποκάλυψη σου για τα στοιχεία που πρόκειται να σου δοθούν να μην φέρει αρνητικά αποτελέσματα και κάνουν πίσω, προσωπικά δεν θα το έλεγα, αλλά φαντάζομαι ξέρεις τι κάνεις.

Αφήστε μια απάντηση