Σχετικά με την μέση γη part 25

ΜΕΣΗ ΓΗ

MEΣΗ ΓΗ part 25

Πολλά είναι τα περίεργα φαινόμενα που τώρα τελευταία αποδίδοντα από κάποιους επιστήμονες προς την μέση γη. Αυτό γίνεται γιατί τα τελευταία 10 χρόνια έχουν συμβεί πολλά παράξενα και πολύ περίεργα συμβάντα που κάποιοι ( λίγοι ) τα αποδίδουν σε εξωγήινους μα οι υπόλοιποι σε εσωγήινους!! Θα αναφέρω μερικά από τα περίεργα αυτά συμβάντα. Ας ξεκινήσω με τα πολύ καινούρια και θα πάω στα πολύ πολύ παλιά!!

Τώρα τελευταία σε πολλά σημεία της γης στα καλά καθούμενα ανοίγουν σε διάφορα σημεία της γης κάποιες τρύπες!! Αυτές οι τρύπες ποικίλουν σε βάθος αλλά και σε μέγεθος, θα μου πείτε που είναι το περίεργο αλλά και το παράξενο. Οι τρύπες αυτές ανοίγονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου χωρίς να υπάρξουν έργα στις περιοχές που ανοίγονται, δεν ακούγονται εργαλεία να τις ανοίγουν, μα ούτε κάποια κίνηση από πριν ότι θα γίνει κάτι στην περιοχή που θα προδώσει την θέση ή την ύπαρξη της τρύπας που θα γίνει.

Το πιο περίεργο από όλα είναι ότι όλες αυτές οι τρύπες ανοίγονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!!! Σε όλες αυτές τις τρύπες που ξεκινούν από διάμετρο ανοίγματος από 30 πόντους  μέχρι και 40 μέτρα, αλλά και από βάθος 100 μέτρων μέχρι και 1200 μέτρων έχει κάνει τους γεωλόγους οπού είναι και οι πιο αρμόδιοι να μην μπορούν να δώσουν μια λογική εξήγηση με το τι συμβαίνει σε αυτές τις τρύπες. Αυτό που τους προβληματίζει ιδιαίτερα σε όλες αυτές τις τρύπες είναι τα εξής φαινόμενα:

Α) Οι τρύπες, στα τοιχώματα τους δεν υπάρχουν σημάδια διάνοιξης από κάποιο εργαλείο, είναι τελείως λεία με  κυκλική φορά προς τα δεξιά ή σε κάποιες άλλες προς τα αριστερά!!

Β) Μετά από τέτοια διάνοιξη μια τέτοιας τρύπας θα έπρεπε να υπάρχουν μπάζα δηλαδή τα χώματα, πετρώματα που έβγαλαν από την τρύπα. Μα δεν υπάρχει απολύτως τίποτα, ούτε στην επιφάνεια που ξεκινά η τρύπα αλλά ούτε στον πάτο της τρύπας!!

Γ) Τι εργαλείο είναι αυτό που μπορεί να κάνει τέτοιες τρύπες σε οιοδήποτε βάθος χωρίς να ακουστεί αλλά και να αφαιρέσει πετρώματα σε κάποια βάθη που θα χρειαζόταν μέρες για να τα περάσει; Υπάρχουν τόσο σκληρά πετρώματα που κάποια τρυπάνια έχουν ειδικές κεφαλές εξοπλισμένες από την τεχνολογία της NASA τα οποία τα χρησιμοποιούν για να ανοίγουν τρύπες για τις πετρελαϊκές εταιρίες. Πολλά από αυτά τα τρυπάνια έχουν σπάσει προσπαθώντας  να προχωρήσουν παρά κάτω. Αυτό είναι μια επίπονη δουλεία και για τα πιο τέλεια τρυπάνια του κόσμου και για να φτάσουν σε βάθος 500 μέτρων μπορεί αν πέσουν σε σκληρά πετρώματα να περάσουν πολλές  μέρες για να την ανοίξουν. Για τις τρύπες όμως που αναφέρω εγώ εδώ δεν είναι έτσι τα πράγματα, ανοίγουν σε δευτερόλεπτα!!!!

Δ) Δεν ξέρουν για πιο λόγο ανοίγονται οι τρύπες αυτές, έχουν αποκλείσει την φυσική καθίζηση γιατί αν ήταν έτσι θα υπήρχαν τα μπάζα από τα χώματα και τα πετρώματα στον πάτο της  τρύπας.  Έτσι αποκλείουν το φαινόμενο της καθίζησης ή των σεισμών, είναι ένα φαινόμενο που έχει έξαρση τα τελευταία 6 χρόνια. Στην αρχή δεν το είχαν πάρει σοβαρά μα τώρα τελευταία όλο και πιο πολλοί γεωλόγοι είναι προβληματισμένοι με το τι μπορεί να προκαλεί αυτές τις τρύπες.

Ε) Σε κάποιες από τις μεγάλες και βαθιές τρύπες  από 500 μέτρα έως και 1200 μέτρα κατεβαίνοντας οι γεωλόγοι ανακάλυψαν ότι δεν άλλαζε η θερμοκρασία της τρύπας αλλά ούτε και η ποσότητα οξυγόνου ( !!;;!! ) δοκίμασαν ότι τεχνολογία διέθεταν όπως μετρητές για ραδιενέργεια, φασματοσκόπια, μα όταν δοκίμασαν ηχητικά σόναρ παρατήρησαν ότι το σήμα αντί να έρθει πίσω στο μηχάνημα όπως έπρεπε να έρθει γρήγορα, καθυστερούσε τουλάχιστον 30 με 35 δευτερόλεπτα!! Αυτό είναι ένα φαινόμενο που δεν μπορούν να τα εξηγήσουν μέχρι και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές. Σε όλες αυτές τις παράξενες τρύπες συμβαίνει αυτό το συγκεκριμένο φαινόμενο!!

Βεβαία δεν άργησαν να έρθουν οι θεωρίες από πολλούς ερευνητές και επιστήμονες, οι επιστήμονες μιλάνε για κάποια εξελιγμένη τεχνολογία που μπορεί να δοκιμάζετε και να ανοίγει τις τρύπες αυτές!!  Εγώ όπως και πολλοί άλλοι δεν συμφωνούμε με αυτήν την εξήγηση για τους εξής λόγους:

Α) Που είναι τα χώματα και τα πετρώματα από αυτές τις τρύπες;

Β) Η τεράστια τρύπα που ανοίχτηκε σε πολύ πυκνοκατοικημένη περιοχή στην Γουατεμάλα, δεν ανάφερε κανείς μηχανήματα, μα ούτε κανείς άκουσε κάτι έγινε σε δευτερόλεπτα!!! Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τι μηχάνημα είναι αυτό που θα έκανε τόσο μεγάλη τρύπα 950 μέτρων βάθος; Ας πούμε ότι υπάρχει τα χώματα και τα πετρώματα που πρόκειται για εκατοντάδες χιλιάδες τόνους τι έγιναν;

Κάποιοι ερευνητές πιστεύουν ότι πρόκειται για τρύπες που ανοίγονται μέσω δορυφόρων και ότι πρόκειται για δοκιμές καινούριων όπλων!! Εγώ αν ήμουν αυτός που θα έφτιαχνε ένα τέτοιο όπλο αν υπάρχει δεν θα έκανα δοκιμές στην γη αλλά θα τις έκανα στο φεγγάρι που έχει πιο σκληρά πετρώματα από την γη και δεν θα γινόμουν από κανέναν αντιληπτός!!

Κάποιοι άλλοι ερευνητές μιλάνε για εξωγήινη παρεμβολή σε αυτό το θέμα, μιλάνε ότι παίρνουν στοιχεία από τον πλανήτη μας για διαφόρους λόγους. Όπως για να δουν τα συστατικά της γης για μια ενδεχόμενη αποίκηση τους για να δουν αν μπορούν να επιζήσουν στην γη.

Μιλάνε ότι παίρνουν δείγματα για να δουν πόσο έχει μολυνθεί η γη και ότι θα παρέμβουν για αυτό!!! Και κάποιοι άλλοι μιλάνε για Α.Τ.Ι.Α. τα οποία ήταν θαμμένα χιλιάδες χρόνια στην γη!! Να συμφωνήσω ότι ήταν θαμμένα χιλιάδες χρόνια στην γη, γιατί τις μεγάλες τρύπες σε διάμετρο, για αυτές που έχουν διαμέτρημα 30 πόντων μέχρι και 1 μέτρου τι γίνετε;

Υπάρχουν και πολλοί ερευνητές που πιστεύουν ότι κάτι γίνετε από την μέση γη ( αν και είμαι ένθερμος υποστατικής της μέσης γης μου είναι λίγο δύσκολο να συμφωνήσω μαζί τους ). Κάποιες από τις θεωρίες για τις τρύπες ότι γίνονται από την μέση γη είναι οι εξής:

Α) Τις φτιάχνουν οι εσωγήινοι πολιτισμοί για να απομαγνητιστεί το μαγνητικό πεδίο της γης ώστε όταν οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος ευθυγραμμιστούν όλοι στις 21 / 12 / 2012 να μην υπάρχει τόση μαγνητική βαρύτητα στην μέση γη και δημιουργηθούν φυσικές καταστροφές όπως σεισμοί και να ενεργοποιηθούν τα εσωτερικά ηφαίστεια!!

Β) Κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι ίσως με κάποιο τρόπο οι εσωγήινοι έχουν φτιάξει κάποιους διόδους ώστε να βγαίνουν από κι μέσα με τα Α.Τ.Ι.Α. τους. Ότι είναι δηλαδή έξοδοι κινδύνου διαμορφωμένοι ειδικά ώστε να μην αναζητήσουμε την σημασία τους εμείς οι γήινοι στην επιφάνεια!! Εδώ θα κάνω την εξής ερώτηση πάλι. Τι γίνεται με τις τρύπες που έχουν διάμετρο 30 πόντων έως και 1 μέτρου; Τι είδους Α.Τ.Ι.Α. μπορεί να βγει από εκεί;

Υπάρχουν πολλές τρελές θεωρίες που κάποιοι ερευνητές ξεφεύγουν από τα όρια της λογικής ή για να εντυπωσιάσουν ή για να γεμίσουν σελίδες από κάποια βιβλία που ετοιμάζουν. Εγώ δεν συμφωνώ μαζί τους στις τρελές τους θεωρίες αλλά μ αρέσει να ψάχνω και να βρίσκω κάποιες παλιές ιστορίες έστω και μύθους που να λένε κάτι. Έτσι ψάχνοντας έφτασα στις ιστορίες κάποιων Βραχμάνων οι οποίες είναι από τον καιρό πριν γεννηθεί ο θεός Κρίσνα. Θα σας την παραθέσω  όπως ακριβώς την βρήκα.

<< Εγώ ο Νταεηλέν είχα πάει να κάνω προσφορές στις θεότητες φρούτα, κρέας, και κρασί, το έκανα αυτό γιατί οι δαίμονες της κάτω γης είχαν αρχίσει και άνοιγαν παντού τρύπες. Στα βουνά, σε χωράφια, και σε ποτάμια και λίμνες!! Τρύπες πολύ παράξενες για τα μάτια μας ώσπου ένα πρωί είδα έναν μικρό λευκό δαίμονα να βγαίνει από κει μέσα. Δεν τρόμαξα γιατί δεν είχε άγρια όψη, μα στα χέρια του κρατούσε ένα μεγάλο βράχο για το μέγεθος του που τον έτρωγε σαν το καλύτερο γεύμα του κόσμου. Τον πλησίασα με φόβο στην κάρδια αλλά και θάρρος. Δεν πρόλαβα να του πω γιατί  ανοίγουν τις τρύπες αυτές και ποιος είναι ο σκοπός τους  ο μικρός λευκός δαίμονας γύρισε και με αντίκρισε γεμάτος απορία. Το δέρμα του ήταν λευκό όπως το αλεύρι τα μάτια του ήταν και αυτά λευκά όπως οι τυφλοί, το ύψος του δεν ξεπερνούσε τους 50 πόντους, ρούχα δεν φορούσε, γεννητικά όργανα δεν είχε ούτε και μαλλιά ούτε και αυτιά αλλά ούτε και μύτη, μόνο ένα μεγάλο στόμα με σαρκώδη λευκά χείλη. Τα δόντια του ήταν όλα μυτερά και κοφτερά ακόμη και η γλώσσα του ήταν ολόλευκη!! Μόλις με αντίκρισε γεμάτο απορία έβγαλε μια στριγκλιά που δεν είχα ξανακούσει, αμέσως από την τρύπα αυτή βγήκαν εκατοντάδες ολόιδιοι μικροί δαίμονες και με κοίταζαν και αυτοί με απορία σαν να μην είχαν ξαναδεί άνθρωπο ποτέ τους!! Παρ’ όλο ότι ο φόβος το τι θα απογίνω μου είχε κάνει τα πόδια μου να τρέμουν δειλά ρώτησα γιατί ανοίγουν τις τρύπες αυτές και ποιοι είναι. Αμέσως όλοι οι άσπροι δαίμονες βούτηξαν στην τρύπα εκτός από έναν τον πρώτο που είχα δει, αμέσως πήρε τον λόγο μέσα στο μυαλό μου. Τον άκουγε το μυαλό μου και όχι τα αυτιά μου. Είμαστε οι Γκι-Γκιλάρ από τα βάθη της γης. Εκεί μένουμε με πολλά αλλά πλάσματα, δεν θέλουμε το κακό σας μα πρέπει να ανοιχτούν κάποιες τρύπες για να φύγει το κακό που κουβαλά η γη. Αυτό το κάνουμε κάθε 30.000 χρόνια γιατί άμα δεν το κάνουμε η γης θα χαθεί. Μάθε λοιπόν άνθρωπε ότι είμαστε όλοι παιδιά της θεοί, θνητοί, ζώα, έντομα, ακόμα και τα δένδρα…….. Έκανε μια βουτιά στην τρύπα και χάθηκε και αυτός, εγώ έκανα την προσφορά μου στους θεούς και οι τρύπες σταμάτησαν να γίνονται από τους άσπρους δαίμονες πλέων, οι θεοί με άκουσαν και δεν τους άφησαν να ανοίξουν άλλες….. >>

Η ιστορία αυτή αν κάτσει κάποιος και την αποκωδικοποιήσει θα βρεθεί προ εκπλήξεως, η ιστορία αυτή έχει να κάνει με όντα από την μέση γη!! Δεν μπορούσα να την αγνοήσω, αλλά υπάρχει και μια σύντομη ιστορία από την Αμερική από μια φυλή Ινδιάνων τους ονομαζόμενους Τσεροκε!! Η ιστορία έχει ως εξής:

<< Πριν πολλά φεγγάρια πίσω, τόσα πολλά που πλέων δεν μετριούνται οι Ναη-Στάχα ( πνεύματα  της υπόγειας γης ) είχαν βγει στην επιφάνεια και άνοιγαν πολλές τρύπες, άλλες μεγάλες άλλες μικρές. Όταν ρωτήθηκαν από τους προ προ προ προγόνους μας γιατί ανοίγουν τόσες πολλές τρύπες και βαθιές τους απάντησαν. Αυτό πρέπει να γίνεται μια φορά στα χιλιάδες χρόνια!! Η γη πρέπει να παγώσει για να πεθάνει το κακό γιατί άμα δεν γίνει τότε η γης θα πεθάνει….!!! Υστέρα από αυτά που είπαν στους προγόνους μας , μετά από κάποια χρόνια η περιοχή που ζούσαν πάγωσε τόσο που δεν υπήρχε ζωή εκεί πλέων. Έτσι αναγκάστηκαν να φύγουν από εκεί και να πάνε σε αλλά μέρη που ήταν λιγότερο κρύα >>.

Ένα είναι σίγουρο από αυτήν την ιστορία ότι οι Τσεροκε δεν είναι τόσο παλαιά φυλή ώστε να ζούσε στους παγετώνες . Σίγουρα ήταν κάποια πιο παλαιά φυλή  που σιγά σιγά εξελίχτηκε στην φυλή των Τσεροκε. Μην ξεχνάτε ότι οι ινδιάνοι της Αμερικής δεν είχαν γραπτό λόγο αλλά μόνο προφορικό, έτσι έχουν διασώσει πολλές ιστορίες των λαών τους που πηγαίνουν πραγματικά πολύ πίσω…..!!!

Οι τρύπες αυτές εγώ από αυτές τις δυο ιστορίες δυο διαφορετικών λαών μου δίνουν την εντύπωση ότι έχει να κάνει με την μέση γη! Αν είναι όπως τα λένε ήδη το κλίμα στην γη έχει αρχίσει και αλλάζει. Λέτε να είχαν δίκιο; Αυτό θα το δείξει μόνο το μέλλον…….. Όσοι από εσάς ξέρουν να χειρίζεστε το Google map ψάχτε και θα βρείτε πολλές και περίεργες ανεξήγητες τρύπες που παίρνω το θάρρος να της ονομάσω Τρύπες Φαντασμάτων……..

Ένα άλλο παράξενο συμβάν που παρατηρείτε εδώ και χιλιάδες χρόνια μέχρι και σήμερα είναι η εμφάνιση κάποιων ζώων τα οποία δεν υπάρχουν επάνω στην γη. Κάποιοι τα συγκαταλέγουν στην κρυπτοζωολογία, εγώ θα συμφωνήσω μαζί τους αλλά όχι για όλα!!

 

Δηλαδή, υπάρχουν ζώα τα οποία πράγματι μπορεί να υπάρχουν και να μην τα ξέρουμε γιατί μπορεί να έχουν μείνει πολύ λίγα. Μα όταν υπάρχει αναφορά ότι τα είδαν εκεί σίγουρα τα βρίσκουμε και τα τοποθετούμε στα είδη υπάρχων του πλανήτη μας και ας μην ξέρουμε τι είναι!! Υπάρχουν και τα παράξενα ζώα τώρα τελευταία που λένε ότι κάποιοι γενετιστές τα φτιάξανε και τα ονομάζουν υβρίδια!! Έτσι τουλάχιστον λένε οι ειδικοί. Μα υπάρχουν αναφορές από χιλιάδες χρόνια πίσω για κάποια περίεργα πλάσματα που είναι αλλόκοτα και αλλά προϊστορικά τα οποία όχι μόνο δεν έπρεπε να υπάρχουν αλλά και να υπήρχαν δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν σήμερα στο πλανήτη μας!!

Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτά έρχονται από άλλες διαστάσεις, δηλαδή καθώς το πλάσμα αυτό είναι αμέριμνο στην διάσταση την οποία βρίσκετε για έναν άγνωστο λόγο μια χρονοπύλη ανοίγει και το φέρνει στην δικιά μας διάσταση και ύστερα από λίγο ξανά ανοίγει η πύλη εδώ σε εμάς και το ξανά στέλνει πίσω στην δικιά του διάσταση!! Αυτό αν πράγματι είναι έτσι τότε γιατί να μην έχουν έρθει από την μέση γη; Θα μου πείτε πως; Μα γιατί η μέση γη είναι και αυτή μια άλλη διάσταση υπαρκτή μεν αλλά διαφορετική από την δική μας!!

Πόσες αναφορές έχουμε για το τέρας του Λοχ-Νες  που όλες οι φωτογραφίες μα και τα υποβρύχια σόναρ που το έχουν εντοπίσει δείχνουν να είναι ένα προϊστορικό ζώο που έχει εκλείψει εδώ και εκατομμύρια χρόνια!! Το ίδιο γίνεται και με το τέρας του Κογκό , το ίδιο και με τον μεγαλοπόδαρο ή τα Γιέτι στα Ιμαλάια, και με πολλά αλλά τέτοια πλάσματα!! Εμφανίζονται και χάνονται χωρίς να αφήνουν ίχνη πίσω τους. Δεν είναι απαραίτητο να έρχονται από την μέση γη αλλά λόγου ότι πολλοί ερευνητές αλλά και συγγραφείς έχουν αναφέρει πολλές φορές για την ύπαρξη αυτών των παράξενων πλασμάτων αλλά όχι μόνο αυτοί αλλά και πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί αναφέρουν ότι πολλά από αυτά είναι από την κάτω γη έτσι και εγώ με την σειρά μου πιστεύω ακράδαντα ότι έρχονται από εκεί!! Σας παραθέτω κάποιες φωτογραφίες από κάποια παράξενα πλάσματα που έχουν βρεθεί τα συμπεράσματα είναι μόνο δικά σας ….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “Σχετικά με την μέση γη part 25

  1. ΑΙΣΧΧΥΛΕ ΝΑΙ!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΜΕΣΗ ΓΗ Ν10 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ!! ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΧΕΊΛΙΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ….. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!! ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ!! ΡΟΥΦΥΧΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΡΟΥΦΥΧΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΥΚΛΙΚΗ ΡΟΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ!!! ΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΥΚΛΗΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!! ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ, ΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΊ Η ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΤΡΥΠΑ!! ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΌ ΒΟΥΝΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ!! ΜΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ!! ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΜΕΤΡΟ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΘΕΙ……. ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΆΔΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!! ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ……. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΓΟΡΤΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥΣ Η ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ…… ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΜΕΧΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΆ ΜΕΣΑ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ Η ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΕΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΆ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ(!!!!!;;;!!!!!) ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Αφήστε μια απάντηση