ΜΕΣΗ ΓΗ part 59 ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΠΗΛΑΙΟVALGANA-VARESE!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 59 ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΠΗΛΑΙΟVALGANAVARESE!!!!

 

Πρόκειτε για ένα από τα ποιο διάσημα σπήλαια στην θεωρία της Μέσης Γης!!!! Ένα μυστήριο που περιβάλλει την πόλη της Βαρέζε της Ιταλίας, και ειδικά στα σπήλαια της Valganna ( Βαλγκάνα ): έχουν εμφανιστεί σκιώδεις παρουσίες!!!!

VALGANA 1

VALGANA 2

 

Η Valganna ( Βαλγκάνα ) είναι μια κοιλάδα της περιοχής “Varese” ( Βαρέζε ) η περιοχή είναι γνωστή για την παρουσία των πολυάριθμων σπηλαίων αλλά και των αναρίθμητων γαλαριών!!!! Τα σπήλαια της Valganna, η αλλιώς << Σφίγγα της Βαρέζε >>,  είναι ένα από τα πιο διάσημα σπήλαια στον κόσμο στους σπηλαιολόγους λόγο των διαστάσεων που έχει αλλά και των αναρίθμητων υπό σπηλαίων και γαλαριών που διαθέτει!!!! Η διαμόρφωση αυτών των σπηλαίων είναι εξαιρετικά ανεξήγητη ως σήμερα, γιατί αποτελείται από δωμάτια, φρεάτια, σήραγγες –γαλαρίες αλλά και κάποια πολύ μακριά σε μέτρα τούνελ!!!! Οι στοές είναι πολλές και μερικές είναι ακόμα ανεξερεύνητες, ενώ άλλα έχουν πλέον καταρρεύσει κάνοντας τους σπηλαιολόγους να μιλάνε για τεχνητές καταρρεύσεις!!!!!
Η ιστορία για την λειτουργία αυτών των σπηλαίων εξακολουθεί να καλύπτεται από μυστήριο, οι ερωτήσεις είναι διαφορετικές και ακόμα δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση.

VALGANA 3

VALGANA 4

 

Τρεις σπηλαιολόγοι, περίπου πριν από δύο χρόνια κατά τη διάρκεια μιας επιθεώρησης, εντόπισαν και προειδοποίησαν για παράξενες παρουσίες οντοτήτων στο κρησφύγετο!!!! Οι ιστορίες τους είναι τρομακτικές, είχαν συναντήσει λένε μια οντότητα που δεν ήταν ανθρωπόμορφη, που φαίνονταν να είχε ευφυή συμπεριφορά, με επίμηκες κεφάλι!!!!

Ο William Ronaghi, πρόεδρος της Σπηλαιολογικής της Ομάδας Prealpino ( Πρεαλπίνο ) του Clive ( Κλιβ ), έχει συλλέξει την μαρτυρία των τριών αυτόπτων μαρτύρων:

“Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, οι τρεις άντρες αισθάνθηκαν το έδαφος πάνω από τα κεφάλια τους, μέχρι που είδαν ένα παράξενο πλάσμα « κάτι » έκρυβε. Τρομοκρατήθηκαν οι σπηλαιολόγοι και το έβαλαν στα πόδια!!!!  Η προσπάθεια στο να αναδείξουν το ακριβές σημείο της παρατήρησης οι τρεις σπηλαιολόγοι ήταν μάταια, ο φόβος εξακολουθεί να είναι ισχυρός και από τότε δεν  πάτησε κανένας το πόδι του μέσα στις σπηλιές!!!!

Η ομάδα του Πάρη Σερπ (Μελέτης και Έρευνας για το παραφυσικό) διερεύνησαν τις σπηλιές για να προσπαθήσουν να εντοπίσουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Όμως η οθόνη δεν είχε την παραμικρή αντίδραση, και έδειξε ότι η ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα ήταν 0.0. Σύμφωνα με μια γεωλόγο στο σπήλαιο αναφέρει ότι σήραγγες έχουν την ικανότητα να απορροφάν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

VALGANA 5

 

VALGANA 6

VALGANA 7

Ένας εμπειρογνώμονας είπε πολλά χρόνια πριν, ότι κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εκπομπής  συνέβησαν κάποια παράξενα γεγονότα κοντά στο Βαρέζε, σε συνδυασμό με μια σπηλιά!!!! Ο εμπειρογνώμονας είπε ότι είχαν μελετήσει μια τρύπα από την οποία εμφανίστηκε μια βάση εξωγήινων και αναφέρθηκε ότι στο ορυχείο ήταν, μεταξύ των ετών 50 και 60 εργατών, και αρκετοί εργάτες πέθαναν από καρδιακή προσβολή, η στενή αυτή επαφή προκάλεσε το  θάνατό τους, ( αν και έψαξα στα τοπικά αρχεία δεν υπάρχει καταγεγραμμένο τέτοιο περιστατικό οι ντόπιοι όμως το γνωρίζουν!!!! ).

Δείτε αυτά τα 3 βίντεο για να δείτε πως είναι τα σπήλαια αυτά μέσα….

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_8LsT9_QKkA#t=75[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IRF34J_cQ6o[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W5vck-SvRi4[/youtube]

Τα σπήλαια αυτά είναι γνωστά κάποιοι λένε από την αρχαιότητα μα επίσημα αναγνωρισμένα είναι από το 1889!!!! Υπάρχουν πολλά σε αυτά τα σπήλαια τα οποία πλέον μέχρι και οι σπηλαιολόγοι φοβούνται να μπούνε!!!! Μην βιάζεστε ετοιμάζετε αποστολή σπηλαιολόγων και γεωλόγων αλλά και βιολόγων απλώς δεν έχει αναγγελθεί ποτέ θα γίνει!!!! Κατά προσωπική μου άποψη δεν θα ανακοινωθεί!!!!

 

Σε αυτά τα σπήλαια έχουν αναφερθεί τα εξής παράξενα γεγονότα από σπηλαιολόγους αλλά και ερασιτέχνες σπηλαιολόγους:

 

Α) Ριπές ανέμων στα ξαφνικά μεγάλης έντασης από τα βάθη των σπηλαίων όπου είναι ψυχροί άνεμοι και όχι ζεστοί όπως θα έπρεπε να ήταν!!!!

Β) Παράξενες ομιλίες άγνωστης προέλευσης γλώσσας!!!!

Γ) Εμφάνιση αγνώστων θηλαστικών μηρών διαστάσεων από το πουθενά!!!!

Δ) Άγνωστα είδη εντόμων μεγάλα σε μέγεθος όπου είναι μη αναγνωρίσιμα τα οποία χάνονται όπως εμφανίζονται!!!!

Ε) Περίεργα άγνωστα ιερογλυφικά χαραγμένα σε βράχους έχουν αναφερθεί και φωτογραφηθεί χωρίς όμως να γίνουν ποτέ γνωστά!!!!

Ζ) Περίεργες εμφανίσεις ανθρωποειδών ή ανθρωπίδων όπου σπέρνουν τρόμο!!!!

Η) Περίεργες σκιερές φιγούρες όπου δείχνουν να είναι ευφυείς!!!!

Θ) Παράξενες μπάλες φωτός ( Φωτεινοί ), αλλά και για πρώτη φορά αναφέρθηκε και για ιπτάμενες φωτεινές γραμμές μήκος 10 έως και 15 πόντων μήκος να αιωρούνται ανεξέλεγκτες και μετά να εξαφανίζονται!!!!

Ι) Υπάρχουν σκαλισμένα αρχαία γράμματα δηλώνοντας ότι υπήρχε κίνηση στην αρχαιότητα σε αυτά τα σπήλαια!!!!

Κ) Υπάρχει και μια μαρτυρία η οποία μιλάει για Λυκάνθρωπους ( Λυκάωνες ) όπου μπαινόβγαιναν εκεί, όπου και το 1908 έγινε ειδική λειτουργία από το Βατικανό για να σταματήσουν οι Λυκάνθρωποι να μπαινοβγαίνουν!!!! Βέβαια δεν σταμάτησαν και συνέχισαν να μπαινοβγαίνουν μέχρι το σεισμό που έγινε το 1929 στην περιοχη, από τότε δεν ξανά είδαν Λυκάωνες να βγαίνουν ή να μπαίνουν στα σπήλαια!!!!

Χάρτες σπηλαιολόγων μέχρι εκεί που έχουν φτάσει!!!!

XARTES SPILAION

XARTES SPILAION.1

Το πιο περίεργο όμως είναι οι γαλαρίες και τα μακροσκελή τούνελ τα οποία ακόμα είναι ανεξερεύνητα και τα οποία όλα δείχνουν να καταλήγουν κάτω!!!! Βέβαια για τους μελετητές και ερευνητές της Μέσης Γης είναι γνωστό αυτό το σπήλαιο ως μια φυσική δίοδος για την Μέση Γη!!!! Φανταστείτε ότι οι γαλαρίες αυτές δεν είναι φυσικές αλλά ούτε και τα τούνελ αλλά κάποιος τα έχει φτιάξει!!!! Το παράξενο όμως είναι ότι οι ειδικοί λένε ότι είναι φτιαγμένα και ανοιγμένα από μέσα προς τα έξω, έτσι άθελα τους διαπιστώνουν την ύπαρξη της θεωρίας της Μέσης Γης χωρίς βέβαια να συμφωνούν με αυτήν!!!!

Πολλά και ποιο τρελά πράγματα μπορεί κάποιος να ακούσει από τους ντόπιους τριγύρω από αυτά τα σπήλαια!!!! Πράγματα απίστευτα και τα οποία αγγίζουν τα όρια της φαντασίας!!!! Αυτό και μόνο δείχνει ότι κάτι υπάρχει εκεί το οποίο οι άνθρωποι δεν μπορούν να εξηγήσουν  πολλά παράξενα και παραφυσικά φαινόμενα και με πρώτη φορά  η σπηλαιολογική υπηρεσία να μιλά για παράξενα όντα!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


8 σκέψεις στο “ΜΕΣΗ ΓΗ part 59 ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΠΗΛΑΙΟVALGANA-VARESE!!!!

 1. Marebito!!!!

  XMMMMMM!!!!! EΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ Η ΑΛΑΣΚΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΚΟ Η ΜΑΛΤΑ Η ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ!!!!

  ΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ!;! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ!!!!

  ΟΜΩΣ!!!!

  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΓΚΟΜΠΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΘΡΑ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΙΔΟΝΕΣ ΠΑΙΔΕΣ ( 10.000 ΑΝΔΡΕΣ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΈΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ) ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ!;! ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ….. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ…ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με την μογγολια, εχω διαβασει το βιβλιο ανθρωποι, θεοι και κτηνη του οσσεντοφσκι καιρο τωρα! Μου εχει γεννηθει η απορια, τι συμβαινει στην μογγολια? Η αφρικη εργαστηριο πειραματων, ευρωπη οικονομικος πολεμος, αμερικη γνωστα πραγματα, αυστραλια-ωκεανια στον κοσμο τους, ιαπωνια ζημιες, κινα γνωστα πραγματα, ρωσια, συρια, κ.λ.π παντου υπαρχει αποσταθεροποιηση, παντου υπαρχει κατι για το οποιο συζηταμε, ντρεπομαστε, οργιζομαστε και σπανιως χαιρομαστε! Για την μογγολια ακρα του ταφου σιωπη! Ποια ειναι η αποψη σας? Για να τοποθετηθω! Να ειστε καλα!

Αφήστε μια απάντηση