Σχετικά με την μέση γη part 5

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 5

Τα όντα τα όποια αναφέρω σε αυτές τις ενότητες που ήδη έχω γράψει δεν είναι παρά μόνο η κορυφή του παγόβουνου!! Θα συνεχίσω με αυτά που έχω αναφέρει και στο μακρύ μέλλον και ενδιάμεσα θα αναφέρω και πολλά αλλά όντα που δεν είναι και τόσο γνωστά!!!

Δρακονιανοί.

 

Δρακονιανοί είναι το πιο γνωστό τους όνομα γιατί έχουν και αλλά όπως  σαυρήτες, φολιδήτες, ερπετήτες. Πιστεύεται σχεδόν από όλους τους ερευνητές και μελετητές της μέσης γης, ότι αυτοί είναι οι πρώτοι κάτοικοι της γης!! Έχουν ύψος 2,50 μέτρα τα αρσενικά και 2.30 τα θηλυκά!! Όλο τους το σώμα είναι καλυμμένο από φολίδες όπως οι σαύρες, είναι σκληρές δίνοντας μια  θωράκιση στο σώμα τους. Στέκονται στα δύο πόδια όπως εμείς οι άνθρωποι αλλά μπορούν και τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα, εάν το θελήσουν στα τέσσερα κάνοντας τεραστία άλματα!! Το κεφάλι τους θυμίζει έντονα τυρανόσαυρο, αλλά σε μικρογραφία, τα χέρια τους είναι σαν τα ανθρωπινά τα οποία είναι οπλισμένα με απίστευτα μακριά νύχια τα οποία εκτός από τα δόντια τους χρησιμοποιούν και αυτά σαν όπλα!! Δεν υπάρχει χώρα στην αρχαιότητα που να μην τους αναφέρει!! Από την αρχαία Ελλάδα έως την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου από την βόρειο Αμερική έως την νότιο  και από την βόρειο Ευρώπη έως και την Αφρική!! Στην αρχαία Ελλάδα ο Κέκρωπς , ηταν ο πρώτος βασιλιάς  και ιδρυτής της Αθήνας, κυβέρνησε με σοφία και τόλμη. Είχε κάτι το αξιοπερίεργο και από ότι έχω διαβάσει οι φιλόσοφοι, οι σοφοί και οι λόγιοι της εποχής εκείνης αλλά και μετέπειτα όταν αναφερόντουσαν στον Κέκρωπα δεν ανάφεραν το πως ήταν ή το τι αξιοπερίεργο είχε πάνω του, αλλά μιλάγανε για το πόσο δίκαιος ήταν και πόσο ωραία και καλά κυβερνούσε την Αθήνα. Στην αρχή αναφέρουν ότι ήταν μίσος άνθρωπος και από την μέση και κάτω ήταν από φίδι!!!! Το αναφέρουν έτσι λες και βλέπαμε κάθε μέρα τέτοια όντα…. αν κάποιος διαβάσει την Ελληνική μυθολογία αλλά και ιστορία θα βρει πολλά όντα που ταιριάζουν στους Δρακονιανούς με κάποιες παραλλαγές. Θα αναφερθώ και για τους Δρακονιανούς σε άλλες ενότητες γιατί είναι τεράστιο το θέμα που φτάνει και μέχρι τις μέρες μας!!

 

Αγκαθόμορφοι.

Δεν είναι και τόσο γνωστοί στο ευρύ κοινό που ασχολείται με την μέση γη. Είναι λίγοι οι ερευνητές που ξέρουν για τους αγκαθόμορφους , τις λίγες πληροφορίες που έχω θα τις μοιραστώ μαζί σας. Οι πρώτη αναφορά για αυτούς είναι από τους Ρωμαίους κάπου στην Ρουμάνια. Η δεύτερη το 1707 σε κάποια βιβλία αλχημείας  όπου είναι σχεδιασμένα …..  η τελευταία αλλά πιστεύω και μοναδική στην Ελλάδα είναι στο Άγιο όρος το 1690, υπάρχει σε χειρόγραφο του πάτερα Αμβρόσιου και βρίσκεται στην μονή Εσφυγμένου!! Το χειρόγραφο αναφέρει τα εξής ( … ασκήτευαν εις την δυτικήν πλευράν του Άγιου τούτου βουνού, το σπήλαιον ήταν μεγάλων, ο διαλογισμός μου προς τον Κύριον μας γινότανε πάντα με προσευχές πρώην, μεσημέρι και βράδυ. Ένα χειμωνιάτικο πρωί  στο διπλανό σπήλαιον αν και ερημικών ακούστηκαν περίεργες φωνές, έκανα να δω τι ηταν αυτές οι φωνές. Αμέσως αντίκρισα πέντε δαιμόνια όπου δεν είχαν ύψος πάνω από το έναν μέτρων. Είχαν χρώμα μαυριδερών  και δεν φορούσαν ρούχα. Επερπάταγαν σκυφτοί και οι πέντε, στους αγκώνας τους αλλά και στους γόνας τους είχαν από έναν τεράστιο άγκαθο το ίδιο είχε και η σπονδυλική τους στήλη. Πηρά δύναμιν από τον Κύριον μας και άρχισα να λέγω δυνατά εξορκισμούς για να τραπούν τα δαιμόνια σε φυγή. Αμέσως γύρισαν εις στο σπήλαιον και εχάθει από τους οφθαλμούς μου. Στο βάθος του σπηλαίου τούτου υπήρχε μιαν τρύπα όπου χώραγε μόνο η γροθιά μου. Την σφράγισα με βράχο μέγα και ράντισα με άγιο ύδωρ για να μην ξανά ανέβουν από την κάτω γη…. ) Το Άγιο Όρος η αλλιώς όρος Άθωνας από τον τιτάνα Άθωνα έχει επάνω του πολλούς αρχαίους ναούς μα και απέραντα αρχαία τούνελ μα και μυριάδες σπήλαια. Για το Άγιο όρος και τα μυστήρια του θα μιλήσω σε μεμονωμένο θέμα το οποίο θα σας αφήσει άναυδους με το τι γίνεται εκεί από αρχαιοτάτους χρόνους, είναι ένα θέμα και αυτό έχει να κάνει με την μέση γη αλλά και με αλλά πολλά …..

 

Σελήνιοι.

Ακούγοντας την ονομασία αυτή μου έρχεται στο μυαλό ότι οι αρχαίοι Αρκάδες πίστευαν ότι προϋπήρχαν της Σελήνης κι αυτοονομαστήκαν ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΟΙ !!!! Αυτό το ζήτημα το προ και το μετά θα το κοιτάξουμε αργότερα γιατί έχει τεράστιο ενδιαφέρον , εφόσον αφήνει να διανοηθεί ότι η Σελήνη δεν υπήρχε με λίγα λόγια  και ότι ίσως εμφανίστηκε η ήρθε…….. Οι Σελήνιοι που αναφέρω εγώ αναφέρονται το 1907 έως το 1913 στο νησί της Τήνου. Στο χωριό Βόλακα στην νότια πλευρά του υπάρχει μια φυσική στοά αν και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι την φτιάχνανε οι  Γελιλούδες  ( οι γελαστές νεραΐδες όπως τις αποκαλούν οι ντόπιοι ) έχει απίστευτους ωραίους γρανιτένιους σχηματισμούς, μα το πιο παράξενο από όλα είναι οι τεράστιοι βόλοι που φτάνουν μέχρι και τα 2.80 μέτρα διάμετρο. Σε αυτήν την περιοχή του νησιού  και στο συγκεκριμένο χωριό ήταν κοινό μυστικό για εκείνη την περίοδο οι Σελήνιοι όπως τα είχαν ονομάσει τα πλάσματα.

 

Από το 1907 έως το 1913 από τον Φλεβάρη έως και τον Μάιο όταν είχε πανσέληνο εμφανιζόντουσαν οι Σελήνιοι από την στοά των Γελιλουδών ανέβαιναν επάνω στους βόλους και άρχιζαν έναν περίεργο χορό μέχρι το πρωί!! Το ύψος τους δεν ξεπερνούσε τα 70 εκατοστά είχαν κανονική ανθρώπινη διάπλαση. Το μόνο ότι το κεφάλι τους ήταν πολύ πιο μεγάλο από το σώμα τους με λαμπερά άσπρα ματιά που λαμπίριζαν μέσα στο σκοτάδι τόσο που δημιουργούσαν στο μισό μετρό μπροστά τους φως φωτίζοντας τους βόλους!!!! Το χρώμα τους σώματος τους ήταν λευκό σαν αλεύρι με πολλές ζάρες!!!  Έκαναν την εμφάνιση τους για πέντε ολόκληρα χρόνια στην περιοχή αυτήν κάνοντας το ίδιο πράγμα αυτούς τους τρεις μήνες,  κάθε φορά που είχε πανσέληνο. Από τότε εξαφανίστηκαν όπως ακριβώς εμφανίστηκαν. Οι ντόπιοι τους ονόμασαν Σελήνιους γιατί εμφανίζονταν μονάχα όταν το φεγγάρι είχε πανσέληνο. Από τις λίγες αναφορές των λιγοστών ντόπιων δεν πείραξαν κανέναν στο χωριό μα ούτε κάνανε αλλού την εμφάνιση τους. Λαογραφικά δεν υπάρχει πουθενά η αναφορά των Σελήνιων του χωρίου Βόλακα εκτός από τις αναφορές των λιγοστών ντόπιων ας υποθέσουμε ότι είναι ένας μύθος ή θρύλος οι αναφορές είναι εκεί. Μην ξεχνάμε ότι οι πιο πολλές αναφορές στην λαογραφία μας έχουν γίνει από απλούς ανθρώπους. Στο χωριό αυτό όπως και σε πολλά μέρη της Τήνου υπάρχουν πολλά παράδοξα αλλά και παράξενα γεγονότα και πράγματα που θα αναφερθώ κόπια άλλη φορά…. ΑΑΑ!! Μην ξεχνάτε ότι η Τήνος ανήκει στις Κυκλάδες που για μένα αλλά και για άλλους ερευνητές είναι σαν σύνθετη λέξη που μας δίνει την ερμηνεία οι Κύκλοι του ΑΔΗ!!!!

 

Φωτεινοί.

Είναι όντα από καθαρό φως!! Τις πιο πολλές φορές εμφανίζονται ως καθαρές μπάλες φωτός που δεν ξεπερνάνε σε μέγεθος την μπάλα μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Αν και υπάρχουν πολλές αναφορές από αρχαιοτάτους χρόνους σε όλη την Ελλάδα δεν γνωρίζω πολλά για αυτά τα όντα. Συνήθως βγαίνουν πετώντας από σπήλαια πηγάδια κάρκαρους ακόμα και από φαράγγια!! Κάθε Ιούνη στην Πελοπόννησο στον Ταΰγετο γίνεται ένα γεγονός που το ξέρουν πολλοί αλλά και το έχουν δει παρά πολλοί. Το φαινόμενο αυτό τράβηξε την προσοχή πολλών επιστημόνων Ελλήνων και μη χωρίς να καταφέρουν να αποδείξουν το τι είναι. Για λίγες μέρες τον Ιούνιο αρχές  ή μέσα αλλά και κάποιες φορές προς το τέλος του μηνός εμφανίζεται από τους νοτίους πρόποδες του βουνού μια φωτεινή μπάλα από το πουθενά σε μέγεθος μπάλας. Εμφανίζεται όταν αρχίζει και πέφτει ο ήλιος αιωρόντας από το έδαφος από 2 έως και 3 μέτρα ύψος αρχίζει την ανάβαση του βουνού έως την κορυφή του προφήτη Ηλία και ξανά κατεβαίνει. Άλλες φορές μπορεί να κάνει την διαδρομή αυτήν από 3 έως και 5 φορές όλο το βραδύ  ή να το κάνει μοναχά μια να ανέβει και να κατέβει και μετά να χαθεί. Οι ντόπιοι πιστεύουν αλλά και οι τσοπάνηδες που πολλές φορές ήταν αυτόπτες μάρτυρες ότι βγαίνει από μια μικρή σπηλιά στους πρόποδες του βουνού που χωράει μονάχα δύο ανθρώπους όρθιους και χωρίς να έχει συνεχίζει  προς τα μέσα. Αν όμως λένε κοιτάξεις καλά την σπηλιά δεξιά κάτω υπάρχει μια φυσική τρύπα που έχει γύρω στους 30 πόντους άνοιγμα και ότι από κει βγαίνει ο Φωτεινός ή φωτεινή μπάλα!!!! Αν και κατάγομαι από την Μάνη όσο και να έψαξα το 1993 με κάποιους  φίλους για κάμποσες μέρες την γύρω περιοχή που λένε ότι υπάρχει η σπήλια δεν κατάφερα να την βρω, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι για λίγες στιγμές και εγώ αλλά και η παρέα μου είδαμε την φωτεινή αυτήν μπάλα να ανεβαίνει τις πλαγιές του βουνού μα όταν κάναμε να την βιντεοσκοπήσουμε ή να την φωτογραφήσουμε χάθηκε λες και το περίμενε ότι θα το κάναμε αυτό!! Από όσο ξέρω κάποιοι επιστήμονες γεωλόγοι από τον Δημόκριτο έχουν στην κατοχή τους ολόκληρο βίντεο με την ανάβαση της φωτεινής αυτής μπάλας αν και ήρθα σε επικοινωνία μαζί τους για να το δω δεν μου επέτρεψαν δυστυχώς να το δω με την δικαιολογία ότι είναι επιστημονικό υλικό προς μελέτη. Φωτεινοί ή φωτεινές μπάλες υπάρχουν σε όλο τον κόσμο το τι ακριβώς είναι δεν μπορώ να το γνωρίζω, αυτό όμως που ξέρω είναι ότι οι αρχαίοι μας τους θεωρούσαν ως πνεύματα που το έχανε σκάσει από την κάτω γη…. την γη που ονόμαζαν Άδη το βασίλειο του θεού Πλούτωνα.   Εδώ θα ήθελα να κάνω μια παρέμβαση σε πολλά χολιγουντιανά έργα ονομάζουν τον θεό Πλούτωνα Άδη. Αυτό είναι μέγα λάθος!!! ΑΔΗΣ είναι το βασίλειο του θεού ΠΛΟΥΤΩΝΑ!! Άδη οι αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν τον κάτω κόσμο οπού κατοικούσαν οι νεκροί.

Βουρβούλακες.

Πολλοί τους θεωρούν κάτοικους της μέση γης. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό γιατί είναι οι απέθαντοι της Ελλάδος, είναι ένα ξεχωριστό θέμα που θα ασχοληθώ αργότερα με αυτό. Έπρεπε να τους αναφέρω λόγο ότι έχουν αναφερθεί κάποιες φορές ως όντα της μέσης γης  ενώ δεν είναι.

Όπως είπα και πιο πάνω δεν τελειώσαμε με τα όντα της μέσης γης έκανα αναφορά σε αυτά που είχα αναφέρει στην πορεία θα δού

με και αλλά πολλά τα όποια μπορεί να βρίσκονται στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμιος. Θα συνεχίσω με το να ονομάσω με τα ονόματα που έχουν δώσει παγκόσμιος  τις πόλεις της μέσης γης. Οι ονομασίες που θα διαβάσετε υπάρχουν σε βιβλία λαογραφίας ή σε αρχαία συγγράμματα ή σκαλισμένα σε αρχαίους ναούς ή ακόμα σε διάφορες φυλές ή νομάδες ανά τον κόσμο.

Ονομασίες από πόλεις της μέσης γης.

ΑΓΚΑΡΘΑ, ΣΑΜΠΑΛΑ,ΟΥΡΣ-ΠΡΑΤΣΕ,

ΕΣΠΕΡΥΔΕΣ, ΣΑΝΓΚΡΙ-ΛΑ, ΝΑΡΝΙΑ,

ΑΝΤΙΛΙΑ, ΟΖ, ΘΟΥΛΗ, ΥΣ

ΑΒΑΛΟΝ, ΕΔΕΜ, ΕΛ-ΝΤΟΡΑΝΤΟ

ΚΑΝΤΑΘ Η ΚΑΝΤΑΑΘ, ΟΥΤΟΠΙΑ

ΙΡΕΜ, ΑΣΓΚΑΡΝΤ, ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ

ΥΠΕΡΒΩΡΕΙΑ, ΕΝΤΙΝΟΥ, ΕΡΙΝΤΟΥ

ΛΕΜΟΥΡΙΑ, ΣΙΝΤΑΝΤΕ ΕΝΚΑΝΤΑΝΤΑ

ΕΛΝΤΙΛΑ, ΛΑΜΠΕΘ,

Ανάφερα τις πιο φημισμένες  χώρες  ή πόλεις της μέσης γης λέω φημισμένες γιατί υπάρχουν και άλλες παρά πολλές αλλά για να τις πω θα ήθελα παρά πολύ χώρο. Σιγά σιγά θα αναφέρω και τις άγνωστες ονομασίες και από που προέρχονται. Όσο για αυτές που ανάφερα ήδη ψάξτε, ψάξτε και θα μάθετε θαυμαστά πράγματα…… Να είστε όλοι καλά μέχρι την άλλη φορά και μην ξεχνάτε. Άμα δεν πιστευτέ σε κάτι αυτό το κάτι δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


10 σκέψεις στο “Σχετικά με την μέση γη part 5

 1. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!

  ΔΕΝ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΟΎΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!! ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ!!!!

  ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΡΑΤΟΥΣ!!!!!

  Η ΦΩΤΟ ΑΥΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΧΩΡΕΜΈΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΙΔΗ…..ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟΦΑΤΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΑΑΑΑ!!!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Saman Lycan στο πιο πανω σχολιο μου(αλλαξα ψευδονυμο) μου ειχες πει πως οι δρακονιανοι δεν πολεμανε μεταξυ τους! Ειναι οντως ετσι? Η παλια και η νεα ταξη πραγματων δεν αποτελειται απο δρακονιανους? Αυτοι δεν συγκρουονται μεταξυ τους?

  Επισης στη πρωτη φωτογραφια που η οποια μπορω να πω πως δειχνει εναν αληθινο δρακονιανο αν επιτρπεπεται πως ετυχε και τον βρηκες? Λογικα πιστευω θα τον βρηκες μπροστα σου σε καποιο σπηλαιο η γαλαρια κθως ερευνιυσες. Παντως ειναι πολυ ασχημοφατσας!

 3. Greek Warrior!!!!

  MHN ZHTAΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΩ ΑΠΑΝΤΩ!!!!

  ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΑΥΤΗΝ!!!! ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!;! ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!! ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ!;! ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΛΕΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 7% ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΜΑΣ!!!! ΑΡΑΓΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ!!!!!

  ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ….. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ…… ΑΣΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΖΕΣΑΙ!!!!

  ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

 4. Καταλαβαινω πως δεν εχεις πολυ χρονο λογο ερευνων, συγνωμη αλλα δεν ειχα διαβασει σε αρθρο σου ακομα πως υπαρχει και το 19% που ειναι ειρηνικοι, μαλλον πρεπει να εξαντλησω ολα τα αρθρα σου και μετα να κανω ερωτησεις, συγνωμη και παλι που ημουν τοσο βιαστικος!

 5. Greeke Warrior!!!!

  ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ!!!!

  ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΧΑΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΙΛΟΙ!!!! ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ 19% ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΗΠΑΡΞΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ EIΔΗ!!!!

  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΗΤΕΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Ο ΚΕΚΡΟΠΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΗΓΕΤΕΣ ΗΤΑΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ!!!!

  ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ…..

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 6. Saman Lycan αναφερεις πως ο Κεκρωπας ο οποιος ηταν δικαιος βασιλιας και τα λοιπα ηταν δρακονιανος, εδω ομως κανει μια αντιφαση, πως γινεται ενας απο τους δρακονιανους οι οποιοι θελουν να μας εξοντωσουν να διοικει την Αθηνα με δικαιοσυνη? Και πως εφτασε να γινει βασιλιας της Αθηνας ενας Δρακονιανος και οχι ενας ανθρωπος?

 7. Demetra!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!! ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΕΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…. ΜΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ( ΠΡΑΓΜΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ) ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟ!! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ…ΠΑΡΑ-ΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΑΡΑ-ΜΥΘΙΑ = ΚΑΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ. ΜΥΘΟΣ; = ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΠΟΧΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΠΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΓΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑ….ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΕΙΝΕ….ΚΑΠΟΤΕ…ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…..ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΟΣ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ Η ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ….ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΟΙΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΕΡΝΑ ΞΥΣΤΑ……ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

 8. Τρομερο???Τελειο αρθρο!!!Μου εκανε τρομερη μα παρα πολυ τρομερη εντυπωση τα ονοματα μερικων πολεων στη μεση γη…Ναρνια πχ.Ειναι απιστευτο αλλα εδω εχει βγει σειρα βιβλιων το χρονικο της ναρνια αν εχετε ακουστα.Και ταινιες επισης.Παλι με μια μαγικη χωρα εξω απο την πραγματικοτητα.’Η παλι ο μαγος του ΟΖ.Το Ελ Ντοραντο.Πως μπορουν να γνωριζαν αυτα τα ονοματα στον κοσμο μας?Μηπως κρυβουν καποια νοηματα αυτες οι ταινιες?Συγκλονιστικο αρθρο μπραβο!

Αφήστε μια απάντηση