ΜΕΣΗ ΓΗ part 39

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 39

Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε στις αναφορές από την θρησκεία μας για την Μέση ΓΗ αλλά και από αρχαίους ιστοριογράφους που από τότε έκαναν αξιόλογες  αναφορές για το αν υπάρχει ή όχι…..!!!!

 Ο `Όσιος Ανδρέας ο δια Χριστόν σαλός στις προφητείες του αναφέρει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος έκλεισε τις πύλες των Ινδιών από τις οποίες κάποια στιγμή  θα βγουν 72 βασιλείς με τον λαό τους:

« Κατά το έτος εκείνο θ’ ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών ( στην έρημο Γκόμπι σημερινή Μογγολία την λεγόμενη αποβάθρα πύλη ) που έκλεισε ο  Μέγας Αλέξανδρος. Από την πύλη αυτή κάποτε θα βγουν από εκεί οι εβδομήντα δύο βασιλείς με τον λαό τους, τα λεγόμενα « βδελυρά έθνη », που είναι πιο σιχαμερά από κάθε αηδία και δυσωδία αλλά και τρομερά και φρικιαστικά στα μάτια των ανθρώπων. Αυτά τα έθνη θα κατακτήσουν όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους».

Οι 72 αυτοί βασιλείς δεν είναι άλλοι από τα 72 από τις υπόγειες καταχθόνιες φυλές της Μέσης γης. Οι 72 αυτοί βασιλείς είναι οι 72 συνωμότες που απέκτησε ο ερπετοειδής Τυφώνας!!! Αναφορά Πλούταρχου Περί `Ίσιδος και Οσίριδος, παράγραφος 356):

« Ο Τυφώνας απέκτησε συνωμότες εβδομήντα δύο άνδρες ». `Όσο για τα βδελυρά έθνη, αυτά είναι:

Οι Μαγώγ, οι Ανώγ, οι Αγώγ, οι Γάγ, οι Διφάρ, οι Εβιλιάζ, οι Φωτιναίοι, οι Λεβαίοι, οι Δεκέλμοι, οι Χαριζαίοι, οι Αννέοι, οι Δερματιανοί, οι Ζελματιανοί, οι Χαναναίοι, οι Αμαζαχαρτοί, οι Κυνοκέφαλοι, οι Γαρμηαδαίοι οι Σερβιοί, οι Αλανοί, οι Φισολονικίοι, οι Αρσυναίοι και οι Ασαρταριοί.

Για τα έθνη Γώγ και Μαγώγ διαβάζουμε στην αποκάλυψη του Ιωάννη (κεφάλαιον 20, στίχοι 7-9):

« Και όταν εκπληρωθούν τα χίλια χρόνια, θα λυθεί ο Σατανάς από τη φυλακή του ( γιατί έτσι το έχει κανονίσει ο θεός να γίνει ) και θα βγει για να εξαπατήσει τα έθνη που βρίσκονται στις τέσσερις γωνίες της γης, τον Γώγ και τον Μαγώγ. Αυτούς θα συγκεντρώσει στον πόλεμο και ο αριθμός τους θα είναι σαν την άμμο της θάλασσας. Θα ανέβουν στην επιφάνεια της γης και θα περικυκλώσουν το στράτευμα των αγίων και την πόλη την αγαπημένη. » Θα κατέβει  όμως φωτιά από τον ουρανό για να τους κατακάψει όπως έγινε τότε;

Ο Ιεζεκιήλ αναφέρει στις γραφές του ότι ο Γιαχβέ θα βγάλει τα έθνη Γώγ και Μαγώγ στα τέλη των καιρών από τη φυλακή τους για να επιτεθούν στη χώρα του Ισραήλ (κεφάλαια 38-39):

« Ο Κύριος μου είπε, ‘‘`Άνθρωπε, κοίταξε προς τον Γώγ στη χώρα του Μαγώγ, στον μεγάλο άρχοντα της Μεσέχ και της Τουβάλ και προφήτεψε εναντίον του. Πες του ότι εγώ ο Κύριος, ο Θεός, λέω:

Είμαι εναντίον σου, Γώγ, μεγάλε άρχοντα της Μεσέχ και της Τουβάλ!! Θα σε θέσω κάτω από τον έλεγχό μου. Θα βάλω άγκιστρα στα σαγόνια σου και θα σε βγάλω για πόλεμο εσένα και όλο τον στρατό σου, τα άλογα και τους καβαλάρηδες, όλους ντυμένους μεγαλόπρεπα, μεγάλο πλήθος πεπειραμένων πολεμιστών με θυρεούς και με ασπίδες. Μαζί σου θα έρθουν οι στρατοί της Περσίας, της Αιθιοπίας και της Λιβύης, οπλισμένοι με ασπίδες και περικεφαλαίες, κι επίσης τα στρατεύματα της Γόμερ και της Βαιθ Τωγαρμά ( χώρα της Μέσης Γης που πολλοί πιστεύουν ότι εκεί υπάρχει κάποιος αρχέγονος παλαιός όπως αυτούς που αναφέρει στην νεομυθολογία του « ΚΘΟΥΛΟΥ » ο Λάβκραφτ ), από τις εσχατιές του βορρά, καθώς και πολλοί άλλοι λαοί. Ετοιμάσου εσύ ως επικεφαλής και να έχεις έτοιμο και όλο το στράτευμά σου υπό τις διαταγές σου. `Έπειτα από πολλά χρόνια, στα τέλη των καιρών, θ’ αναλάβεις υπηρεσία και θα επιτεθείς εναντίον της χώρας του Ισραήλ. Οι κάτοικοί της, που θα έχουν γλιτώσει από τον πόλεμο, θα έχουν επιστρέψει από πολλές χώρες όπου ζούσαν και θα έχουν συγκεντρωθεί στα βουνά του Ισραήλ, τα οποία για πολύ καιρό ήταν έρημα. Κι ενώ όλοι θα κατοικούν εκεί με ασφάλεια, εσύ με τον στρατό σου και το πλήθος των συμμάχων σου θα προελάσεις σαν θύελλα και θα εισβάλεις στη χώρα τους σαν σύννεφο που έρχεται να καλύψει τη γη.

Την ημέρα εκείνη πολλές σκέψεις θα έρθουν στο μυαλό σου και θα συλλάβεις ένα ύπουλο σχέδιο. Θα σκεφτείς να εκστρατεύσεις εναντίον αυτών των φιλήσυχων ανθρώπων, που κατοικούν με ασφάλεια σε μία χώρα με ατείχιστες πόλεις και σε περιοχές δίχως πύλες και αμπάρες. Θα έρθεις να λεηλατήσεις και ν’ αρπάξεις πολλά λάφυρα. Θα επιτεθείς εναντίον ανθρώπων που εγκαταστάθηκαν σ’ ερημωμένους τόπους κι έχτισαν εκεί τα σπίτια τους, εναντίον ενός λαού που συνάχθηκε μέσα από τα έθνη κι απέκτησε κτήνη και άλλα αγαθά, και τώρα ζει στο κέντρο της γης. Οι κάτοικοι της Σαβά και της Δεδάν και οι έμποροι της Θαρσείς και των γύρω περιοχών της θα σε ρωτούν: Μάζεψες στρατό για να λεηλατήσεις και ν’ αρπάξεις λάφυρα; `Ήρθες για να πάρεις ασήμι και χρυσάφι, ν’ αρπάξεις κτήνη και αγαθά και πλούσια λεία; Εγώ Ο Κύριος ο Θεός το λέω. Γι’ αυτό, άνθρωπε, προφήτεψε εναντίον του Γώγ και πες του:

`Άκου τι έχει να σου πει ο Κύριος, ο Θεός:

« Εκείνο τον καιρό, τότε που ο λαός μου ο Ισραήλ θα ζει με ασφάλεια, θα σηκωθείς και θα έρθεις από τον τόπο σου, από τις εσχατιές του βορρά ( Βορράς; η υπερβόρεια χώρα του θεού Απόλλων; ), επικεφαλής ενός μεγάλου και δυνατού στρατού, ο οποίος θ’ αποτελείται από άνδρες πολλών εθνοτήτων και όλοι τους θα ιππεύουν άλογα. Θα επιτεθείς εναντίον του λαού μου, του Ισραήλ, σαν σύννεφο που έρχεται να καλύψει τη γη. Στα τέλη των καιρών θα γίνει αυτό. Θα σε στείλω, Γώγ, να κατακτήσεις τη χώρα μου, για να γνωρίσουν τα άλλα έθνη ότι εγώ είμαι Θεός άγιος. Αυτό θα τους το αποδείξω ενεργώντας μέσω εσού. Εγώ ο Κύριος, ο Θεός, δηλώνω ότι εσύ είσαι εκείνος για τον οποίο μίλησα στο παρελθόν με τους δούλους μου, τους προφήτες του Ισραήλ. Αυτοί για χρόνια προφήτευαν ότι θα σε έστελνα να πολεμήσεις τον Ισραήλ’’. »

Ο Κύριος, ο Θεός, λέει:

« Την ημέρα που ο Γώγ θα εισβάλει στη χώρα των Ισραηλιτών, θ’ ανάψει ο φοβερός θυμός μου. Και δηλώνω ότι μέσα στην αγανάκτηση και στον θυμό μου θα γίνει στη χώρα του Ισραήλ μεγάλος σεισμός. Από την παρουσία μου θα τρέμουν τα ψάρια στη θάλασσα, τα πουλιά στον ουρανό, τα άγρια θηρία, όλα τα ερπετά που σέρνονται στη γη και όλοι οι άνθρωποι που ζουν πάνω σ’ αυτή. Τα βουνά θα ισοπεδωθούν, οι γκρεμοί θα κατολισθήσουν και κάθε τείχος θα καταρρεύσει. Θα τον κατατρομάξω με κάθε τρόπο. Οι στρατιώτες του Γώγ θα αλληλοεξοντωθούν. Θα τον τιμωρήσω με επιδημίες και αιματοχυσίες. Θα ρίξω πάνω στον ίδιο, στον στρατό του και στο πλήθος των συμμάχων του καταιγίδες και χαλάζι, φωτιά και θειάφι. `Έτσι θα φανερώσω τη μεγαλοσύνη και την αγιότητά μου και θα κάνω γνωστό τον εαυτό μου στα ξένα έθνη. Θα μάθουν ότι εγώ είμαι ο Κύριος. »

Κι εσύ, άνθρωπε, προφήτεψε εναντίον του Γώγ και πες του:

`Άκου τι λέει για σένα ο Κύριος, ο Θεός:

« Είμαι εναντίον σου, Γώγ, μεγάλε άρχοντα της Μεσέχ και της Τουβάλ. Θα σε βάλω κάτω από τον έλεγχό μου και θα σε κατευθύνω. Θα σε ανεβάσω από τις εσχατιές του βορρά και θα σε φέρω να επιτεθείς στα βουνά του Ισραήλ. Μετά θα χτυπήσω κι εσένα, έτσι που να πέσει το τόξο σου από το αριστερό σου χέρι και τα βέλη σου από το δεξί. Θα πέσετε νεκροί στα βουνά του Ισραήλ, εσύ, ο στρατός σου και το πλήθος των συμμάχων σου. Θα σας δώσω για τροφή στα όρνεα κάθε είδους και στ’ άγρια θηρία. Θα πέσεις νεκρός στο χώμα, κατά πώς το λέω εγώ, ο Κύριος ο Θεός. Φωτιά θα στείλω στη χώρα του Μαγώγ και εναντίον αυτών που κατοικούν με ασφάλεια στις ακτές. Θα μάθουν ότι εγώ είμαι ο Κύριος. Θα κάνω να γνωρίσουν οι Ισραηλίτες, ο λαός μου, πόσο άγιος είμαι. Δεν θα τους αφήσω άλλο να με αγνοούν και τα έθνη θα μάθουν ότι εγώ είμαι ο Κύριος, ο άγιος Θεός του Ισραήλ. Να, έρχεται η μέρα που αυτό θα πραγματοποιηθεί, κατά πώς εγώ, ο Κύριος ο Θεός, το έχω προαναγγείλει. »

Ο Κύριος λέει:

« Οι κάτοικοι των πόλεων του Ισραήλ θα βγουν εκείνη την ημέρα έξω από τις πόλεις τους και θα κάψουν τα όπλα των εχθρών τους, τις ασπίδες, τους θυρεούς, τα τόξα, τα βέλη, τα ακόντια και τις λόγχες. Θα τα χρησιμοποιούν για καυσόξυλα επτά χρόνια. Δεν θα έχουν ανάγκη να φέρνουν ξύλα από τους αγρούς ούτε από τα δάση, γιατί θ’ ανάβουν φωτιά με τα όπλα. `Έτσι θα λεηλατήσουν εκείνους που τους λεηλάτησαν και θα λαφυραγωγήσουν εκείνους που τους λαφυραγώγησαν. `Όταν θα συμβούν αυτά, θα δώσω στον Γώγ τόπο ταφής εκεί, στη χώρα του Ισραήλ. Ο τόπος αυτός θα βρίσκεται ανατολικά της Νεκράς Θάλασσας και το νεκροταφείο θα κλείνει τον δρόμο στους ταξιδιώτες. Εκεί θα θάψουν τον Γώγ και όλο τον στρατό του και θα ονομάσουν τον τόπο εκείνο Κοιλάδα του Στρατού του Γώγ ».

Ο περιηγητής και ιστοριογράφος του 6ου αιώνα π.χ. Ο Σκύλαξ, ο οποίος περιόδευσε στην Ινδία έπειτα από εντολή του βασιλιά των Περσών Δαρείου για να καταγράψει τα έθνη και τις φυλές της, γράφει για τους Κυνοκέφαλους όπως έκανε και ο ψευδό-Καλλισθένης (Περί Ινδών):

« Στα βουνά του Ινδού ποταμού και της κεντρικής Ινδίας υπήρχαν όπου ζούσαν σε σπηλιές και υπόγειες στοές, άνθρωποι που είχαν κεφάλι σκύλου. Και όλοι τους, άνδρες και γυναίκες, είχαν μία μεγάλη ουρά ».

Στους Κυνοκέφαλους αναφέρεται επίσης και ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Μέγας Φώτιος (810-893 μ.Χ.):

«Στα βουνά του Ινδού ποταμού υπάρχουν άνθρωποι που ζουν εκεί και έχουν κεφάλι σκύλου. Τα ρούχα τους είναι από δέρμα άγριων ζώων. Δεν μιλούν καμία γλώσσα αλλά ωρύονται όπως τα σκυλιά και συνεννοούνται με τον τρόπο αυτό. Οι Ινδοί τους αποκαλούν Καύστριους ή Καύστριλιρις που στα ελληνικά σημαίνει Κυνοκέφαλοι. Τα δόντια τους είναι ισχυρότερα από εκείνα των σκύλων. Μπορεί και τους βρίσκει κανείς μέχρι και στον Ινδό ποταμό. Είναι μαύροι και έχουν βαθύ το αίσθημα της δικαιοσύνης, όπως οι άλλοι Ινδοί με τους οποίους άλλωστε είναι σε επαφή. Καταλαβαίνουν τη γλώσσα των άλλων, αλλά δεν μπορούν να μιλήσουν. Συνεννοούνται με νοήματα όπως οι κωφάλαλοι. Το έθνος τους αριθμεί εκατόν είκοσι χιλιάδες. Οι Κυνοκέφαλοι που κατοικούν στα βουνά δεν κάνουν καμία δουλειά. Ζουν από το κυνήγι, το κρέας του οποίου ξηραίνουν στον ήλιο. Δεν ζουν σε σπίτια. Ζουν σε σπήλαια και κυνηγούν τα θηρία με τόξα και ακόντια. Είναι τόσο γρήγοροι ώστε ξεπερνούν τα θηρία αυτά στο τρέξιμο. Οι γυναίκες τους λούζονται μία φορά τον μήνα όταν έρθει η περίοδός τους, ποτέ άλλοτε. Οι άνδρες δεν λούζονται, αλλά τρίβουν κάποιο λάδι που βγάζουν από το γάλα και σκουπίζονται με δέρματα. Ντύνονται με λεπτά δέρματα άνδρες και γυναίκες. Οι πλουσιότεροι φορούν λινά, αλλά είναι λίγοι. Δεν έχουν κρεβάτια. Κοιμούνται σε στρώματα από φύλλα δέντρων. `Όλοι τους, άνδρες και γυναίκες, έχουν ουρά, όπως τα σκυλιά. Οι άνδρες ενώνονται με τις γυναίκες τετραποδιστεί, όπως και πάλι τα σκυλιά. Είναι δίκαιοι και ζουν μέχρι διακόσια χρόνια».

Ο Κυνοκέφαλοι είναι οι Λυκάνθρωποι αυτό φαίνεται από το ότι ο ιατρός του 6ου αιώνα μ.Χ. Αέτιος Αμιδηνός, ο οποίος κάνει λόγο για ανθρώπους που κατέχονταν από κυνανθρωπία, ταυτίζει την κυνανθρωπία με τη λυκανθρωπία αν και είναι μέγα λάθος αυτό:

« Αυτοί που κατέχονται από κυνανθρωπία, δηλαδή από λυκανθρωπία, τον Φεβρουάριο μήνα, τη νύχτα, μιμούνται σε όλα τον λύκο ή τον σκύλο και περνούν την ώρα τους μέχρι να ξημερώσει στα μνήματα. Αυτοί που πάσχουν από κυνανθρωπία, δηλαδή από λυκανθρωπία, αναγνωρίζονται από τα εξής: Είναι ωχροί, κοιτάζουν με αδράνεια, έχουν ξηρούς οφθαλμούς και δεν δακρύζουν ».

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι Λυκάνθρωποι είναι οι λεγόμενοι Καλικάντζαροι ( Τραγικό και ηλίθιο λάθος ), καθώς οι Καλικάντζαροι συναντώνται στην Ελλάδα και ως Λυκοκάντζαροι ή Λυκοκάνθαροι ( Από δεισιδαιμονίες των απλοϊκών ανθρώπων προς το μυστήριο που δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν τους κάτοικους της Μέσης Γης πίστευαν ότι είχαν να κάνουν με τα λεγόμενα σκυλιά του διαβόλου, τους λύκους όπου τον μεσαίωνα κα μετά τους αφάνισαν όχι μόνο από την χώρα μας αλλά σχεδόν από όλη την Ευρώπη. ), ενώ σε ορισμένες περιοχές της Μακεδονίας συναντώνται ακόμα και ως Λύκοι. Η ονομασία Λυκοκάντζαρος συναντάται κυρίως στη Μεσσηνία, την Κυνουρία και την Κρήτη. Οι Καλικάντζαροι έχουν περίπου το ύψος του ανθρώπου ( και αυτό είναι μέγα λάθος!!! οι Καλικάντζαροι από πολλούς λαογράφους αλλά και αυτόπτες μάρτυρες ήταν λίγο πιο ψηλοί από τους διαβόητους νάνους!!! ), είναι μαύροι και μαλλιαροί, τα μάτια τους είναι κόκκινα και φωτεινά, έχουν αυτιά και πόδια σαν του τράγου, μακριά γλώσσα, μακριά και γαμψά νύχια ( και αυτή η περιγραφή είναι λάθος αλλά εκείνο τον καιρό έπρεπε να δοθεί η περιγραφή αυτή γιατί η εντολή είχε δοθεί από την εκκλησία όσο περίεργο και να σας φαίνεται. Γιατί τον διάβολο ή Σατανά τον έχουν οι αγιογράφοι ως τον θεό Πάνα και όχι όπως τον αναφέρει η γραφή; Μα για να έχουν τον φόβο οι τότε Έλληνες που πίστευαν στους αρχαίους θεούς!!!! Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό δηλαδή η χριστιανική θρησκεία να κατηγορεί άδικα αρχαίες Ελληνικές θεότητες για συμφέρον δικό της!!! ), έχουν μεγάλη δύναμη και τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα.

Η περιοχή όπου έκλεισε τις πύλες των Ινδιών ( έρημο Γκόμπι στην σημερινή Μογγολία ) ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν η `Αορνος Λας η Αποβάθρα πύλη κατά πολλούς, για την οποία λέει ο Φιλόστρατος (Τα ες τον Τυανέα Απολλώνιον, βιβλίον 2, παράγραφος 10):

«`Άκουσε όμως ότι την κατέλαβε ο Αλέξανδρος και ότι ονομαζόταν `Αορνος όχι γιατί είχε ύψος δεκαπέντε στάδια γιατί τα ιερά πτηνά πετούν πάνω από αυτό το ύψος, αλλά γιατί στην κορυφή της λένε πως υπάρχει ρήγμα που τραβάει τα πτηνά που πετούν από πάνω, κάτι που μπορεί να δει κανείς στην Αθήνα στον πρόδομο του Παρθενώνος »!!!!

Ο Στράβωνας λέει για το ρήγμα που υπήρχε στην κορυφή της Άορνου  Λας  (Γεωγραφικά, βιβλίον 14, παράγραφος 11):

« Είναι σπήλαιο ιερό, το οποίο λέγεται χαρώνιο, ολέθριο που έχει αποφράδα ».

Αποφράδα είναι η πύλη είναι μια από τις πύλες που οδηγεί στον Κάτω Κόσμο, να πω καλύτερα ήταν μια από τις κεντρικότερες πύλες που οδηγούσε στον κάτω κόσμο. Το αξιοσημείωτο είναι ότι μετά την τρανή μάχη όπου ο Μέγας Αλέξανδρος έχασε ένα πολύτιμο τάγμα μάχης τους λεγόμενους « Μακεδόνες Παίδες » ( κάτι σαν καταδρομικό και επίλεκτο τάγμα που αποτελείτο από 5.000 άνδρες άρτια εκπαιδευμένους ) άρχισαν από όλα τα έθνη του κόσμου να μην γίνονται πλέον αναφορές για τέρατα, δράκους, και ότι άλλο έβγαινε από εκεί. Παρά από τότε οι εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες μεμονωμένες και σπάνιες….!!!!

Ο Μέγας Αλέξανδρος, λοιπόν, έκλεισε την πύλη των Ινδιών ώστε να φυλακίσει στον Κάτω Κόσμο τα 72 υπόγεια βλεδυρά έθνη με τον λαό τους.

 Η Μέση Γη ( ο κάτω κόσμος ) έχει τεράστιες κοιλότητες στο εσωτερικό της Γης οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους με στοές και φυσικές γαλαρίες ή ακόμα και τεχνητές, ενώ στην επιφάνεια της Γης υπάρχουν στόμια τα οποία αποτελούν εισόδους που οδηγούν στο εσωτερικό της (Πλάτων, Φαίδων):

  «`Όσο για τις περιοχές στο εσωτερικό της γης, αυτές είναι συνέχεια των κοιλωμάτων της και υπάρχουν πολλές περιμετρικά σ’ όλη τη γη. `Άλλες είναι βαθύτερες και πιο ανοιχτές απ’ αυτήν που κατοικούμε εμείς, άλλες πάλι είναι πιο βαθιές, αλλά το χάσμα τους είναι μικρότερο από το χάσμα του δικού μας τόπου, υπάρχουν ωστόσο μερικές που είναι μικρότερες στο βάθος και πιο πλατιές από τον δικό μας τόπο. `Όλες αυτές οι περιοχές κάτω από τη γη συγκοινωνούν μεταξύ τους σε πολλά σημεία, με τρύπες άλλοτε στενότερες και άλλοτε φαρδύτερες και βγάζουν κάπου…. Στα σημεία όπου το νερό ρέει άφθονο από τη μία στην άλλη, όπως σε κρατήρες, υπάρχουν αστείρευτα ρεύματα ποταμών, τεράστιου μεγέθους, κάτω από τη γη, με θερμά αλλά και ψυχρά ύδατα. Εκεί που υπάρχει άφθονη φωτιά, μεγάλοι πύρινοι ποταμοί κι άλλοι από υδαρή λάσπη, άλλοτε πιο διαυγή, άλλοτε πιο λασπουδερή, όπως στη Σικελία οι ποταμοί λάσπης που κυλούν πριν από τη λάβα κι η ίδια η λάβα. Αυτοί οι ποταμοί πλημμυρίζουν κάθε φορά τους τόπους, ανάλογα με τη φορά που τυχαίνει να έχει το ρεύμα. `Όλες αυτές οι κινήσεις προς τα πάνω και προς τα κάτω γίνονται λες και υπάρχει μέσα στη γη μία αιώρηση κι αυτή η αιώρηση οφείλεται στο εξής, ανάμεσα στα χάσματα της γης υπάρχει κυρίως ένα που είναι όντως τεράστιο, διαμπερές και διασχίζει ολόκληρη τη γη, αυτό ακριβώς για το οποίο μίλησε ο `Όμηρος λέγοντας, ‘‘Πολύ μακριά, στο σημείο όπου κάτω από τη γη υπάρχει το πιο βαθύ βάραθρο’’, αυτό δηλαδή που και ο ίδιος σε άλλα σημεία και πολλοί από τους ποιητές έχουν αποκαλέσει Τάρταρο ».

Ο Ησίοδος (Θεογονία, στίχοι 720-721) αναφέρει ότι ο Τάρταρος απέχει από την επιφάνεια της γης όσο απέχει ο ουρανός από τη γη. Η απόσταση από την επιφάνεια της γης μέχρι το διάστημα, δηλαδή το πάχος της ατμόσφαιρας, είναι 1000 χιλιόμετρα. Αυτό σημαίνει ότι ο Τάρταρος απέχει από την επιφάνεια της γης 1000 χιλιόμετρα και άρα βρίσκεται ανάμεσα στον εσωτερικό και τον εξωτερικό μανδύα, καθώς το πάχος που έχει η ατμόσφαιρα είναι περίπου όσο και το πάχος που έχει ο στερεός φλοιός και ο εξωτερικός μανδύας μαζί.

Η Ελλάδα είναι γεμάτη από ανοίγματα τα οποία αποτελούν εισόδους που οδηγούν στο εσωτερικό της Γης. Όπως έχω ξαναπεί πολλά ιερά μάλιστα όπως ναοί, μαντεία, νεκρομαντεία και Ασκληπιεία είναι χτισμένα πάνω σε τέτοια ανοίγματα. Αλλά και αρκετές εκκλησίες είναι χτισμένες πάνω σε τέτοια ανοίγματα και μάλιστα οι εκκλησίες αυτές έχουν κωδικά ονόματα όπως πολλοί ερευνητές έχουν δηλώσει:

Η Παναγία η Φώτο-στοούσα, Παναγία η Τρυπητή, Παναγία η Εκατοντα-πυλιανή, Παναγία η Πάρα-πορτιανή, Παναγία η Φανερωμένη, Κοίμησης της Θεοτόκου, Ζωοδόχου Πηγής, Μεταμόρφωση του Σωτήρα, Προφήτης Ηλίας, Αγία Φωτεινή, `Άγιος Χαράλαμπος, `Άγιος Φανούριος, `Άγιος Αθανάσιος, Αγία Παρασκευή, Αγία Κυριακή, `Άγιος Γεώργιος, `Άγιος Δημήτριος και `Άγιοι Ανάργυροι. Οι εκκλησίες αυτές έχουν καταπακτή κάτω από την Αγία Τράπεζα ή κάπου κοντά στο ιερό, όπου υπάρχει πρόσβαση προς το υπέδαφος. Μάλιστα τα κυκλικά κηροπήγια τα έβαζαν παλιά στο κεφάλι ώστε να βλέπουν στο σκοτάδι και να έχουν ελεύθερα τα χέρια.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ανοιγμάτων τα οποία αποτελούν εισόδους που οδηγούν στο εσωτερικό της Γης και όχι μόνο είναι τα εξής:

« Στα Καλάβρυτα, μέσα στο Μεγάλο Σπήλαιο, υπάρχουν σφραγισμένα περάσματα και μάλιστα υπάρχει εκεί ένα εκκλησάκι στο οποίο πήγαιναν παλιά οι άνθρωποι να προσευχηθούν για να μην έρθουν οι Καλικάντζαροι ή Καρακάρκαλοι που έβγαιναν από εκεί.

`Έξω από το χωριό Βραχάς, στο Βελούχι της Ευρυτανίας, υπάρχει ο ναός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όπου πίσω από την Αγία Τράπεζα υπάρχει καταπακτή που οδηγεί σε στοές, οι οποίες οδηγούν βαθιά κάτω από το βουνό.

 Στο όρος `Όθρυς της Θεσσαλίας, πάνω από τη Μονή Ξενίας, υπάρχει μία πύλη που οδηγεί σε σύμπλεγμα στοών, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες των ντόπιων που λένε ότι στον πόλεμο οι γερμανοί είχαν ενδιαφερθεί πολύ για αυτό το υπόγειο σύμπλεγμα στοών….. Η είσοδος είναι σφραγισμένη και μπροστά από το σημείο αυτό υπάρχει μία εικόνα ενός Αγγέλου με σπαθί που φυλάει την πύλη και μία επιγραφή που λέει:

«`Όποιος τολμήσει να μπει εδώ μέσα θα δοκιμάσει το σπαθί μου».

Στην περιοχή της Οίτης όπου υπάρχει ολόκληρο σύστημα υπόγειων στοών υπάρχουν αναφορές για βρικόλακες και πολλές φορές έχουν βρεθεί στην εξοχή πτώματα αποστραγγισμένα από το αίμα τους πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε εφημερίδες της εποχής από το 1889 έως και το 1907. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Λαμία που βρίσκεται κοντά στην περιοχή της Οίτης πήρε την ονομασία της από τη λάμια, έναν θηλυκό βρικόλακα με ερπετοειδή χαρακτηριστικά την οποία και εξολόθρευσε ο Ηρακλής αν και κάποιοι ιστορικοί λένε ότι την ανάγκασε να κατέβει και πάλι στην υπόγεια κατοικία της…..

Στη Λαμπεία της Ηλείας υπάρχει η `Άπατη Τρύπα, στην οποία χύθηκε ολόκληρο το ποτάμι της Γαστούνης και εξαφανίστηκε!!!!

Στην Πάρο υπάρχει η Μαύρη Σπηλιά, η οποία φτάνει σε βάθη που κανείς δεν μπορεί να προσεγγίσει μια σπηλιά που μέχρι και σήμερα οι ντόπιοι την αποφεύγουν!!!! Στην σπηλιά αυτή λένε ότι έχουν δει πολλές φορές ερπετοειδή όντα να μπαινοβγαίνουν…..

Στη Σύρο υπάρχει ο Δρακόλακος, μία σπηλιά που φτάνει πάρα πολύ βαθιά κάτω από τη γη. Επίσης, υπάρχει η Δρακότρυπα στην Τριχωνία, η Δρακότρυπα στην Αράχωβα, η Δρακότρυπα στην Τριταία της Πάτρας, η Δρακοσπηλιά στην Κεφαλονιά και η Δρακοσπηλιά στον Πλατανιστό της Ευβοίας.

Τα κυριότερα, όμως, ανοίγματα στην Ελλάδα που οδηγούν στον Κάτω Κόσμο είναι τα εξής:

Το στόμιο που βρίσκεται στο Ταίναρο της Λακωνίας, από το οποίο κατέβηκε στον Κάτω Κόσμο ο Ηρακλής όπου οι Γερμανοί όλη την διάρκεια του πολέμου είχαν χαθεί εκεί μέσα και όταν έφυγαν έριξαν τόνους τσιμέντου και έκλεισαν το στόμιο. Τώρα μόνο από θαλάσσης μπορεί κάποιος να μπει , υποβρυχίως πράγμα το οποίο είναι πολύ δύσκολο και για τους πιο έμπειρους δύτες!!!!

Το στόμιο που βρίσκεται στον Θορίκιο βράχο, στον Κολωνό της Αττικής, από το οποίο κατέβηκε στον Κάτω Κόσμο ο Θησέας, το στόμιο που βρίσκεται στα σπήλαια της Ερμιόνης και το στόμιο που βρίσκεται στον ναό της Αρτέμιδος, στην Τροιζήνα……. Μάλιστα στην Τροιζήνα, στο όρος Αδέρες, στο σημείο όπου υπάρχει το Διαβολογέφυρο, υπάρχει δραστηριότητα όπως έχω ξανά τονίσει των Δέρος και μια από την κυρία έξοδο τους όπου φυλάσσετε νυχθημερόν από ειδικούς φρουρούς των Λευκών Ιερατείων και τους ονομάζουν « ΑΧΙΛΛΙΣΤΑΙΟΙ » τόσο παράξενο όνομα…… με πολλα μυστικά!!!!!!

 

Στην Αποκάλυψη του Ιωάννη γίνεται λόγος γι’ αυτούς που είναι κάτω από τη γη (κεφάλαιον 5, στίχος 3):

« Και κανείς δεν μπορούσε, ούτε απ’ αυτούς που είναι στον ουρανό, ούτε απ’ αυτούς που είναι στη γη, ούτε απ’ αυτούς που είναι κάτω από τη γη ν’ ανοίξει το βιβλίο, ούτε να το κοιτάξει ». Στο εσωτερικό της Γης δεν βρίσκονται φυλακισμένα μόνο τα 72 βλεδυρά έθνη με τον λαό τους. Σύμφωνα με το Βιβλίο του Ενώχ εκεί φυλάκισαν οι Ελοχίμ τους διακόσιους Ελοχίμ που ενώθηκαν με τις θυγατέρες των ανθρώπων. Επίσης, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία εκεί φυλάκισε ο Δίας τους Τιτάνες. Η δικαιοσύνη του Διός, όμως, ήταν τόση, που τον έκανε να δώσει χάρη στους Τιτάνες. Γι’ αυτό τους απελευθέρωσε και έκανε τον Κρόνο βασιλιά στα Νησιά των Μακάρων…….. Οι αναφορές για την Μέση Γη όπως βλέπετε δεν έχουν τελειωμό και όταν αρχίσω τις αναφορές για την Μέση Γη μέσω αναφορών από ολόκληρα χωριά θα μείνετε έκπληκτοι!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


2 σκέψεις στο “ΜΕΣΗ ΓΗ part 39

Αφήστε μια απάντηση