ΤΑ ΜΑΓΕΜΕΝΑ ΠΑΓΟΝΙΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΤΑ ΜΑΓΕΜΕΝΑ ΠΑΓΟΝΙΑ!!!!

Οι κάτοικοι της μικρής πόλης Μπανκς στα περίχωρα του Σάουθπορτ στη Μεγάλη Βρετανία βλέπουν συχνά πυκνά σε βάσιμη καθημερινότητα να <<τρομοκρατείτε >> η ακεραιότητα τους  από μία << μαγεμένη συμμορία >> παγωνιών όπως κάποιοι ηλικιωμένοι αναφέρουν. Τα παγώνια έρχονται στην πόλη προκειμένου να βρουν τροφή, << παρενοχλώντας >> ζώα και κατοίκους, οι οποίοι ψάχνουν διάφορους τρόπους για να αμυνθούν της περιουσίας τους. Ξεσκονιστήρια, μπουκάλια με νερό και σκούπες είναι τα μόνα τους όπλα σε αυτόν τον άνισο πόλεμο.

pEACOCK1

<< Δεν είναι λίγες οι φορές που τα βλέπω έξω στο κήπο μου να τσακώνονται τα αρσενικά άγρια και μετά όλο το κοπάδι να τρώει τα λαχανικά μου!!!! Αν δε κάνω ότι τα κυνηγώ τότε μου ορμάνε όλα μαζί αναγκάζοντας με να ξανά μπω στο σπίτι μου έως ότου φύγουν >>, λέει ένας κάτοικος ονόματι Άντονι Ρεντ. Κατά μία παράξενη σύμπτωση… περιστάσεων και γεωγραφίας, η ευρύτερη αγροτική κοινότητα του Lancashire ( Λάνκασαϊρ ) έχει γίνει ένα απίθανο καταφύγιο για πάνω από 150 παγόνια κάποιοι άλλοι μιλάνε για λιγότερα, που ταλαιπωρούν καθημερινά τους κατοίκους.

pEACOCK2jpg

<< Είναι πανέμορφα αλλά και πολύ ενοχλητικά. Κάνουν τόσο θόρυβο τις νύχτες. Τα κυνηγάμε με κάθε τρόπο αλλά αυτά δείχνουν να μην φοβούνται κανέναν >>, συμπληρώνει μια κάτοικος ονόματι Σόνια Μερινάιτ. Θορυβημένοι, ταλαιπωρημένοι και αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της πόλης γιατί τα πουλιά αυτά βρίσκονται κυριολεκτικά παντού και δεν δείχνουν, μάλιστα, καμία διάθεση να φύγουν…

pEACOCK3

Ο Γκρέικ Σαν ηλικίας 90 χρόνων έκανε μια δήλωση στον συνεργάτη μας Ντίκ Κάρισον όπου μας έστειλε αυτήν την απίστευτη ιστορία όπου μιλάει για μαγεμένα παγόνια!!!! Του είπε τα εξής:

<< Τα πουλιά αυτά δεν είναι από δω!! Έρχονται από πολύ μακριά ….ή να πω καλύτερα πολύ βαθιά!! Έρχονται από την Μέση Γη και τα έχουν στείλει τα Ξωτικά για να ενοχλούν εμάς εδώ στην συγκεκριμένη πόλη!! Και αυτό το έκαναν γιατί θύμωσαν με τον δήμαρχο της πόλης πριν πολλά χρόνια που είχε απαγορεύσει την περίοδο του Β Παγκοσμίου Πολέμου να έχει κάποιος παγόνια σπίτι του!! Να ξέρεις παλικάρι μου τα παγόνια είναι μεταφορικά μέσα των ξωτικών ….αυτά που δεν πετάνε!! Επειδή στο δάσος το δικό μας υπάρχει μια πύλη για κάτω εξαφανίζοντας τα παγόνια από την πόλη μας δεν ξανά ανέβηκαν τα Ξωτικά!! Τώρα μετά από χρόνια μας τα έστειλαν μαζεμένα για να μας εκδικηθούν με το να μην μας αφήνουν σε ησυχία….. >>

Αν και ψάξαμε να δούμε αν είναι αλήθεια το γεγονός αυτό με τον δήμαρχο της πόλης δεν βρήκαμε κάτι το οποιο να πιστοποιεί τα λόγια του γέροντα, όπως και να έχει ήταν μια όμορφη ιστορία μα η πραγματικότητα εξίσου παράξενη με αυτά τα ατρόμητα παγόνια να έχουν κάνει την ζωή της πόλης άνω κάτω. Ευχαριστούμε τον συνεργάτη μας Ντίκ για τις πληροφορίες που μας έστειλε. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση