ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!

 Υπήρχαν φήμες εδώ και καιρό για δυο αεροπλάνα των Ρώσων όπου για την εποχή τους ήταν κάτι το άπιαστο, κάτι το εξωπραγματικό, από εμφάνιση, αλλά και το τι μπορούσαν να κάνουν τα αεροπλάνα αυτά. Είναι από τα πιο παράξενα αεροπλάνα που πέταξαν ποτέ στο αέρα της γης, αλλά και θρύλος για πολλούς λέγοντας ότι αυτά είναι φαντασία κάποιων και ότι ποτέ δεν υπήρξαν.

Εμείς σαν ομάδα ψάξαμε και τα βρήκαμε, όχι μόνο δεν είναι η φαντασία κάποιων ώστε να τρομάξουν ή να εντυπωσιάσουν τους εχθρούς τους μα πρόκειται για πραγματικότητα!! Σας παρουσιάζουμε τα πιο παράξενα, και φανταστικά αεροπλάνα του κόσμου με φωτογραφίες!!!

Αυτό είναι ένα από τα πιο περίεργα εκθέματα του Μουσείου της Πολεμικής Αεροπορίας στο Monino ( Μονίνο ), στην Περιφέρεια της Μόσχας:

« Ένα αεροπλάνο Bartini ( Μπαρτίνι ) που μετατράπηκε σε Εkranoplan ( Εκράνοπλαν ) ».

Το αεροπλάνο VVA-14 έγινε με βάση να είναι αμφίβιο, κατασκευάστηκε το 1962 με σκοπό να είναι κυνηγός υποβρυχίων, συγκεκριμένα πυρηνικών υποβρυχίων. Ο κύριος κατασκευαστής  RL Bartini ( ΡΛ Μπαρτίνι ) είναι ο  δημιουργός των αεροπλάνων αυτών τα οποία ήταν αρκετά ασυνήθιστα για την εποχή τους…!!!

Λέγεται ότι κατασκευάστηκαν δέκα τέτοια αεροπλάνα, και ότι ήταν υπαίτια για τις καταστροφές κάποιων πυρηνικών υποβρυχίων των συμμάχων στην περίοδο του ψυχρού πολέμου Αμερικής Ρωσίας!! Οι Αμερικάνοι γνώριζαν την ύπαρξη τους αλλά δεν τα είχαν δει ποτέ στην ζωή τους παρά μόνο όταν είχε λήξει η κρίση….

 Η τεχνολογία που διέθεταν τότε τα αεροπλάνα αυτά μπορεί να συγκριθεί με την σημερινή, μέχρι και σήμερα το τι έκαναν αυτά τα αεροπλάνα είναι εφτασφράγιστο μυστικό!! Βρήκαμε το ένα και μοναδικό που υπάρχει ακόμα. Από το πιλοτήριο μέχρι και τις μηχανές και τον εξοπλισμό που διέθετε το σκάφος αυτό έχει αφαιρεθεί επίτηδες….. είναι άγνωστος ο οπλισμός που διέθετε αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι είχε ηλεκτρομαγνητικά όπλα για να σταματάνε χτυπώντας με αυτά τα πυρηνικά υποβρύχια και να τα θέτουν σε ακινησία με αποτέλεσμα να πηγαίνουν ακυβέρνητα στον βυθό της θάλασσας!!!

 ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥ 1930!!!

 Το 1930 ο ρωσικός στρατός ήταν υπό την ιδέα της δημιουργίας θεόρατων πολεμικών μηχανών. Στα αεροπλάνα εκείνη την εποχή είχαν προταθεί να έχουν έλικες όσο το δυνατόν περισσότερο για να βοηθήσει στην πτήση αυτών των τεράστιων φρούριων που πετούσαν στον αέρα….

Δεν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες των αεροπλάνων αυτών, λόγω των υψηλών επιπέδων απορρήτου των εν λόγω έργων και επειδή βέβαια έχει περάσει πολύς χρόνος……  Στις φωτογραφίες παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα από τα εν λόγω αεροπλάνα  ένα βαρύ βομβαρδιστικό Κ-7.

 Παρ’ όλο το βάρος τους ήταν ευέλικτα αεροπλάνα και ήταν ο φόβος και ο τρόμος του εχθρού!!! Επειδή οι Ρώσοι ήξεραν για το πρόγραμμα των Ναζί για τους ιπτάμενους δίσκους Βρίηλ προσπάθησαν με αυτά τα αεροπλάνα να δώσουν την δική τους απάντηση!!!

 Οι δυο αυθεντικές φωτογραφίες δεν είναι από το Κ-7 αλλά πρόκειται για τον απόγονο του MV-15

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία πληροφορία για το τι βόμβες είχαν επάνω τους αυτά τα αεροπλάνα έκτος ότι σαν χωρητικότητα έπαιρναν γύρο στις τριακόσιες!!!!

 Το αεροπλάνο είχε παντού πολυβόλα τα οποία είχαν και από έναν πυροβολητή. Λέγεται ότι είχε πάνω του το κάθε αεροπλάνο σαράντα οπλοπολυβόλα!!! Επίσης είχε επάνω του δεκαοκτώ κανόνια ( !!! ) κάνοντας το το πρώτο αεροπλάνο στον κόσμο που είχε τέτοιο οπλισμό!!!

Κανείς δεν ξέρει τι έγιναν αυτά τα αεροπλάνα, αν και πιστεύετε ότι τα κατέρριψαν στην Σιβηρία οι Ναζιστικοί δίσκοι σε ένα άγνωστο και κρυφό πόλεμο που είχε γίνει τότε με την ονομασία « Σιδερένια Πουλιά »!!! Πόλεμος που κράτησε μόνο πέντε μέρες και δεν έγινε ποτέ γνωστός και είχε να κάνει μόνο με αερομαχίες!!! Ε αν εκείνη την εποχή υπήρχαν τέτοια αεροπλάνα όπως και ιπτάμενοι δίσκοι άραγε τι να υπάρχει σήμερα;  Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση