ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

 

Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια περίπου 19 όπου πρώτο γνώρισα τον Saman Lycan, ήταν στην Φλώρινα σε ένα καφενείο όπου μαζί με κάποιους άλλους φίλους από την ομάδα θέλαμε να τον συναντήσουμε, να ακούσουμε και να μάθουμε κάποια πράγματα!! Από τότε γίναμε πολύ στενοί φίλοι, ερευνήσαμε πολλά μαζί και είδα πράγματα μαζί του όπου αν τα εξιστορήσω θα με περάσετε σίγουρα για φαντασιόπληκτο γλαφυρό και μυθομανή!! Βλέπετε κάποια πράγματα μπορούν να ειπωθούν κάποια άλλα όμως όχι….!! Σήμερα θα σας διηγηθώ κάποιες έρευνες του μεταφυσικού και του παράξενου που κάναμε μαζί με τον Saman Lycan όπου παρόλο ότι τα έζησα και τα είδα μέχρι και σήμερα δεν μπορώ να τα χωνέψω ως άνθρωπος….το μόνο που μου μένει είναι τα πιστέψω αν και πράγμα δύσκολο….!! Επίσης θα σας διηγηθώ και κάποιες ιστορίες από ανθρώπους όπου πήραμε μαρτυρίες για κάποια περίεργα γεγονότα ανά την Ελλάδα!! Όχι πολλά διότι θα πρέπει να γράφω μέρες…κάποιες από αυτές όπου εγώ θεωρώ τις ποιο περίεργες!! Το τι θα πιστέψετε από όλα αυτά είναι στο χέρι σας για κανέναν λόγο δεν θέλω να πείσω κανέναν ότι είναι έτσι…έχετε δικιά σας κρίση αλλά για μένα τουλάχιστον αυτά τα οποία έζησα εγώ είναι τελείως αληθινά!! Ας ξεκινήσουμε:

 

Η πρώτη εξόρμηση έρευνας με τον Saman lycan ήταν στην πανέμορφη Σαμοθράκη!! Λένε ότι η Σαμοθράκη είναι παράξενο νησί, ιδιαίτερο, μυστηριώδες. Και ότι όποιος πηγαίνει εκεί βιώνει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, το μυστήριo της… φτάνοντας εκεί ο Saman μου είπε:

<< Εδώ ήταν η έδρα των περίφημων Καβείριων Μυστηρίων, για τα οποία γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα. Το νησί αποτελεί πόλο έλξης εκείνων που αρέσκονται στον εναλλακτικό τουρισμό και συνήθως, λέγεται πως αποφεύγουν την κατασκήνωση κοντά στο ρέμα του φονιά, όπου πιθανώς να υπάρχει ισχυρό ενεργειακό πεδίο, το οποίο διαπιστώνει κανείς από τον αλλόκοτο τρόπο με τον οποίο εκφύονται οι κορμοί και τα κλαδιά των δέντρων.

Λέγεται επίσης ότι ο επισκέπτης που θα ανέβει στην κορυφή του όρους Σάος θα έρθει σε επαφή με παράξενα φαινόμενα, ενώ μπορεί ακόμη να δει και τις τρομερές μορφές των Καβείρων επάνω στους βράχους. Επίσης, λέγεται πως σε ένα αρχαίο τείχος υπάρχει εντοιχισμένη μια αρχαία πλάκα, που στην πραγματικότητα είναι χάρτης του νησιού όπως φαίνεται από ψηλά και η αλήθεια είναι πως η ομοιότητα είναι σημαντική. >>

Τα γυρίσαμε όλα και τα είδαμε τα ψάξαμε και τα φωτογραφίσαμε ακόμα και τα σκιτσάραμε κάτι που μου προξένησε πολύ μεγάλη περιέργεια πράγμα που έκανε ο Saman oπου μου είπε ότι για μένα καλύτερα να σκιτσάρω διότι μένουν καλύτερα στην ψυχή μου από μια απλή φωτογραφία….!!

Έτσι λοιπόν τριγυρνούσαμε στην Σαμοθράκη δυο ολόκληρες βδομάδες ώσπου φτάσαμε στην κορυφή του όρους Σάος όπου ονομάζεται φεγγάρι και είναι η ποιο ψηλή κορφή του βουνού!! Είδαμε κάποια περίεργα φώτα τα οποία δεν ήταν ΑΤΙΑ αλλά μικρά και παράξενα όπου ανέβαιναν από τους πρόποδες του βουνού μέχρι την κορφή…πραγματικά πολύ ωραίο γεγονός και παράξενο ο Saman μου τα ονόμασε Φωτεινούς εξηγώντας μου τι είναι…όποιος θέλει να μάθει τι είναι οι Φωτεινοί ας διαβάσει το άρθρο της ομάδας μας ΕΔΩ!! Δεν είδαμε κάτι άλλο το παράξενο εκεί και έτσι ξεκινήσαμε να κατεβαίνουμε με το ξημέρωμα.. όπου και κάπου το μεσημεράκι βρεθήκαμε στο ποτάμι που ακούει στο όνομα << Φονιάς >> (!!!!)  το οποίο κατεβαίνοντας δημιουργεί μια σειρά από μικρές και μεγάλες βάθρες – ιδανικές για κολύμπι στα πολύ κρύα νερά τους. Κάθε χρόνο, μάλιστα, έρχονται εδώ λίγοι κατασκηνωτές από όλο τον κόσμο για να απολαύσουν τη σκιά του βουνού και τη δροσιά των υδάτων του!!

Οι βάθρες είναι αρκετές και ο βαθμός δυσκολίας για να προσεγγίσετε τις ψηλότερες από αυτές μεγαλώνει, γι’ αυτό επιδείξτε σύνεση και προσοχή αν κάποιοι από εσάς θέλετε να πάτε εκεί!! Το όνομα του ποταμού, άλλωστε, τα λέει όλα!! Υπάρχουν όμως και άλλα σημεία με βάθρες, όπως η Γριά Βάθρα, που βρίσκεται πιο χαμηλά, στην περιοχή των Θερμών… εμείς όμως είχαμε επικεντρώσει την έρευνα μας στον πιο χαρακτηριστικό  υγρότοπο ονόματι Βδελολίμνη που σχηματίζεται στις εκβολές του Φονιά!! Είναι μια ρηχή λίμνη δίπλα στην θάλασσα που καλύπτεται στο μεγαλύτερο μέρος της από δάσος Σκλήθρου – Alnus glutinosa (https://en.wikipedia.org/wiki/Alnus_glutinosa ) είδος που σπάνια βρίσκει κανείς στα νησιά του Αιγαίου!! Εκεί κάποιοι ντόπιοι είχαν δει πολλές φορές παράξενα φαινόμενα αλλά και μυστηριώδεις…!! Μερικά από αυτά είναι οι μυστηριώδεις Τόπακες όπου είναι ένα πολύ μεγάλο μυστήριο για την Σαμοθράκη όπου άλλοι λένε ότι είναι ξωτικά άλλοι νεράιδες και άλλοι λένε ότι είναι κάτοικοι της Μέσης Γης… άλλο παράξενο είναι ότι κάθε δέκα χρόνια τα νερά που και που φαίνεται να βράζουν ενώ δεν είναι έτσι, όταν γίνεται αυτό πολλά κολεόπτερα πετάνε πάνω από τα νερά τα οποία αφήνουν μια παράξενη πράσινη χρωματιστή ομίχλη…αυτά τα παράξενα δεν τα είδαμε αλλά μας τα διηγήθηκαν οι ντόπιοι!! Μα το ποιο παράξενο γεγονός είναι της λίμνης αυτής είναι ο Σκυλόλακας όπου πάρα πολλοί λίγοι γνωρίζουν για αυτό και αυτό ήταν το παράξενο που θέλαμε να διερευνήσουμε!!

Ο Σκυλόλακας από ότι μου είπε ο Saman  προτού φτάσουμε εκεί ήταν μια ιστορία από την Τουρκοκρατία!! Ήταν ένα διαβολικό σκυλί το οποίο είχε επικαλεστεί ένας μουφτής της τουρκοκρατίας για να φοβίζει τον λαό εκείνης της εποχής τούρκους και Έλληνες!! Έβγαινε από την Βδελολίμνη όπου εκεί κάπου στα ρηχά δημιουργόταν ένας λάκκος όπου το νερό έβραζε και μετά από λίγο ξεπηδούσε ο Σκυλόλακας ένα σατανικό σκυλί της κολάσεως όπου δεν υπήρχε προηγούμενο του!! Επί τουρκοκρατίας πολλοί το είχαν δει μα από μακριά το περνούσαν για αγρίμι μα όταν το έβλεπαν από κοντά συνήθως αρρώσταιναν βαριά και μετά από λίγο πέθαιναν… κάποιοι όπως ο λαογράφος Άγγελος Δευταιρέος όπου και αυτός είχε πει στον Saman για τον Σκυλόλακα πίστευε ότι ήταν από την αρχαιότητα και ήταν ένα είδος φύλακας των Καβείρων!! Θυμάμαι τον Saman  που μου είπε τι του είχε πει ο Δευταιρέος:

<< … ξέρεις πόσα παράξενα έχει η χώρα μας; Τα μέρη μας και τα χωριά μας; Μα τι ρωτώ εσύ ψάχνεις μια ζωή και αν ήσουν λαογράφος θα είχες γράψει δέκα βιβλία, να όμως που δεν γνωρίζεις κάτι, τον Σκυλόλακα της Σαμοθράκης! Ένα ιδιαίτερο μαύρο σκύλο βγαλμένο από την κόλαση όπου είναι τόσο αρχαίο όσο και η ύπαρξη των Καβείριων αυτοί το είχαν φτιάξει και όποιος παρέμβαινε τον όρκο του αυτό έβγαινε από την Βδελολίμνη και όπου και να ήταν στον κόσμο έψαχνε και κατασπάραζε αυτόν που είχε σπάσει τον όρκο του! >>

Έτσι λοιπόν του είχε γίνει του Saman έμμονη ιδέα και είχε έρθει η ώρα να ψάξουμε τριγύρω την περιοχή !! Όπου και να ρωτάγαμε όμως για τον Σκυλόλακα κανείς δεν έδειχνε να γνωρίζει ώσπου βρήκαμε έναν ηλικιωμένο όπου μόλις του είπαμε για τον Σκυλόλακα άνοιξε τα ματιά του και μας ρώτησε όλο απορία:

<< Που ξέρετε εσείς για το διαβολόσκυλο!;! Μήπως είσαστε από αυτούς που κάνουν σατανιστηκά πράγματα!;! >>

Εφόσον του εξηγήσαμε καθησύχασε και μας είπε να μην αναφέρουμε το όνομα του διότι η Σαμοθράκη είναι μικρή και πολλοί θα πίστευαν ότι ίσως έχει σχέση με μαγείες….έτσι μας είπε:

<< Πηγαίνετε στο σπίτι του Χρήστου του …….όπου είχε ένα ψιλικατζίδικο εξηγήστε του τι ψάχνετε και γιατί αυτός έχει πολλά να σας πει και να σας δείξει …. >>

Πράγματι την επόμενη μέρα πήγαμε, ήταν ένας ηλικιωμένος άνθρωπος γύρω στα 80 μας καλοδέχτηκε η γυναίκα του και ο ίδιος, μα όταν του είπαμε γιατί είχαμε πάει το πρόσωπο του έλαμψε αλλά και δημιουργήθηκε ένα είδος φόβου μαζί!! Στην αρχή αντέδρασε άσχημα με το να μας λέει να φύγουμε αλλά τελικά καταφέραμε και τον πείσαμε να μας πει τι ήξερε…και ήξερε πολλά!! Εφόσον του είπαμε ότι δεν πρόκειται ποτέ να αναφέρουμε το επώνυμο τους ξεκίνησε να μας λέει:

<< Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει σε τέτοια πράγματα η λογική δεν σε αφήνει αλλά κάπου η λογική κάνει και λάθη .Ήταν λοιπόν πριν ξεκινήσει ο πόλεμος Αύγουστος το 1940 ημερομηνία δεν θυμάμαι και τόσο καλά. Η Σαμοθράκη δεν ήταν όπως την ξέρουμε σήμερα αλλά και τότε είχε όμως την αίγλη της! Πηγαίναμε συχνά στην Βδελολίμνη σαν παιδιά και επειδή οι γονείς φοβόντουσαν μην πνιγούμε μας έλεγαν ιστορίες για τον Σκυλόλακα…. Ιστορίες όχι παράξενες μα τρομαχτικές ότι κάπου κάπου τα νερά βράζανε και άνοιγε ένας λάκκος στα ρηχά και έβγαινε ο Σκυλόλακας ένα παράξενο σκυλί από την κόλαση όπου ένας τούρκος μουφτής επί τουρκοκρατίας είχε φέρει από την κόλαση για να τρομοκρατεί τους Έλληνες αλλά και τους τούρκους…!

Ο πατέρας μου ήταν τότε γύρω στα 20 χρόνων και εκείνο τον Αύγουστο είχε πάει να ξαποστάσει ή και να κάνει μπάνιο δίπλα στην θάλασσα με κάποιους φίλους του, ενώ ήταν μέσα στο νερό άκουσαν και είδαν σε ένα σημείο της λίμνης προς τα δένδρα το νερό να βράζει….! Βγήκαν από την θάλασσα όλο απορία για το τι γινόταν πήγαν γύρω γύρω την λίμνη και έφτασαν στο σημείο αυτό. Είδανε από ότι μου είπε ο πατέρας μου στο σημείο αυτό να έχει δημιουργηθεί ένας λάκκος μέσα στο νερό στον πάτο της λίμνης όπου είχε βάθος περίπου ένα μέτρο και άνοιγμα το ίδιο. Από τον πάτο του λάκκου έβγαιναν φυσαλίδες όπως βράζει μια κατσαρόλα με νερό! Δεν μπορούσαν να εξηγήσουν το γεγονός το τι μπορεί να ήταν ώσπου από μέσα εκεί στον πάτο του λάκκου άρχισε να βγαίνει σιγά σιγά ο Σκυλόλακας πρώτα το απαίσιο κεφάλι του… τους έπιασε πανικός ειδικά από τις ιστορίες που είχαν ακούσει ….άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι! Ο πατέρας μου είχε φτάσει μαζί με τους φίλους του περίπου γύρω στα 300 με 400 μέτρα μακριά από την λίμνη όπου σταμάτησε και γύρισε πίσω να δει. Τότε είδε τον Σκυλόλακα όπου είχε βγει από την λίμνη και στεκότανε έξω από το νερό είχε ύψος όσο ένα πρόβατο περίπου μόνο που ήταν κοκαλιάρικο και αποκρουστικό στην όψη. Αυτό το έκανα να αρχίσει να τρέχει και πάλι ακολουθώντας τους φίλους του γεμάτος τρόμο! Ο Σκυλόλακας όμως δεν ήθελε αυτούς και αυτό φάνηκε όταν τους προσπέρασε από δίπλα τους όπως μου είπε ο πατέρας μου… δεν είχε καθόλου τρίχα επάνω του και αυτό το κεφάλι του ήταν απαίσιο με απαίσια χαρακτηρίστηκα και δόντια ….δεν είχε ξανά δει κάτι τέτοιο ποτέ του! Καθώς τους προσπερνούσε μια απαίσια μυρωδιά βούρκου και θαφιού γέμισε όλη την περιοχή όπου έκανε τον πατέρα μου και τους φίλους του να κάνουν εμετό αμέσως. Ο Σκυλόλακας χάθηκε από τα μάτια τους και δεν τον ξανά είδαν εκείνη την ημέρα. Μετά από ένα μήνα όμως κάπου στα τέλη του Σεπτέμβρη ακούστηκε ότι ο << ….. >> ( μας παρακάλεσε να μην πούμε το όνομα του….) όπου και ήταν ο φωτογράφος τους νησιού τον είχε φωνάξει η χωροφυλακή να φωτογραφήσει ένα περίεργο ζώο όπου κοίτονταν νεκρό εκεί στην λίμνη κοντά στα δένδρα. Το παράξενο αυτό ζώο που δεν το είδε κανείς εκτός χωροφυλακής και του φωτογράφου αλλά και του παπά που φωνάξανε δεν ξέρεις κανείς τι απέγινε. Λένε κάποιοι ότι ο πάπας τότε είπε ότι είναι δαιμόνιο σκυλί και το τεμάχισαν και το έκαψαν με μια ειδική λειτουργία, άλλοι είπανε ότι το πήρανε να το πάνε στην Θεσσαλονίκη για περεταίρω έρευνες ….πολλά ακούστηκαν! Αυτό όμως που έλεγαν τότε είναι ότι ήταν ο Σκυλόλακας! Μετά τον πόλεμο το 47 ο πατέρας μου ήταν 37 χρονών όπου μια μέρα ο φωτογράφος πέθανε και μαζί με άλλους του χωριού έσπευσαν να τον ετοιμάσουν να τον πάνε για να τον θάψουν μια και δεν είχε συγγενείς. Εκεί στις φωτογραφίες που κοιτάζανε όπου πολλές από αυτές έχει το λαογραφικό μουσείο της Χώρας βρήκε και την φωτογραφία του Σκυλόλακα! Ήταν ακριβώς όπως τον θυμότανε…>>

Το διέκοψε ξαφνικά ο Saman λέγοντας του:

<< Πείτε μου ότι την έχετε την φωτογραφία !;! >>

Άνοιξε διάπλατα τα μάτια του ο ηλικιωμένος και χωρίς να απαντήσει σηκώθηκε αργά αργά άνοιξε ένα παλιό κομό και έβγαλε ένα φάκελο, τον έφερε κοντά μας…ο φάκελος έγραφε από έξω << φωτογραφίες μητέρας πατέρας >> τις άδειασε πάνω στο τραπεζάκι με τα τρεμάμενα χέρια του και άρχισε να ψάχνει μια μια ώσπου την βρήκε!! Την κοίταξε για λίγο και την έδωσε στον Saman..!!

<< Αυτή εδώ είναι και έχει μαζί και το αρνητικό της φωτογραφίας…τώρα αν είναι ο Σκυλόλακας ή κάτι άλλο αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο πατέρας μου δεν ξανά πήγε ποτέ στην Βδελολίμνη να κάνει μπάνιο! >>

BDELOLIMNI

Η Βδελολίμνη όπως είναι σήμερα

Ο Saman μου έδειξε την φωτογραφία λέγοντας μου:

<< Τι έχεις να πεις φίλε μου!;! >>

Πήρα την φωτογραφία στα χέρια μου και δεν πίστευα το τι έβλεπα!! Ένα είδος κυνοειδούς όπου ποτέ μου δεν είχα ξανά ματαδεί!! Είπαμε πολλά αλλά αυτό όμως το οποίο μου έκανε εντύπωση ήταν ότι την ιστορία γενικώς του Σκυλόλακα δεν την γνώριζαν οι Σαμοθρακιώτες ειδικά οι νέοι οι παλαιοί γνώριζαν από ότι μας είπε ο γέροντας αλλά δεν την μετέδιδαν όπως είπε για να ξεχαστεί και να μην ξανά εμφανιστεί όπως είχε δώσει ο τότε παπάς οδηγίες σε όλους…

Εδώ η γνήσια φωτογραφία του Σκυλόλακα που μας έδωσε ο γέροντας!! Υπάρχει το αρνητικό όπου έχει στην διάθεση του ο Saman, δεν το αναρτώ για ευνόητου λόγους!!

SKILILAKAS

 

Από τότε ειδικά με τον Σκυλόλακα είχα μια παράξενη αίσθηση ότι θα τον ξανά συναντούσα στην ζωή μου κάπως όπως και έγινε όταν πριν λίγο καιρό ο Saman Lycan  ανάρτησε ένα άρθρο με ένα ίδιο περίπου ον κάπου στην Νότιο Αμερική φωτογραφία ποιο κάτω. Όποιος θέλει να διαβάσει το άρθρο αυτό ας πατήσει ΕΔΩ!!!

CREATURE 1

 

Τι να είναι άραγε αυτά τα ζώα!;! Ζώα κρυπτοζωολογίας!;! Ζώα από κάποια παράξενα πειράματα!;! Από άλλες διαστάσεις ή άλλους κόσμους!;! Η μήπως είναι κάτι το πάρα φυσικό το αδιανόητο το μεταφυσικό ή το αποκρυφιστικό!;! Δεν μπορώ να δώσω κάποια απάντηση αλλά πιστεύω ότι ίσως στο μέλλον να μάθουμε κάποια στιγμή…αν όχι εγώ κάποιοι άνθρωποι θα μάθουν….βέβαια υπάρχει και περίπτωση να μην μαθευτεί ποτέ!!

Μια άλλη ιστορία που μας διηγήθηκαν ήταν στο Μαλαντρένι Αργολίδος το 2005 όταν είχαμε βρεθεί στην περιοχή ψάχνοντας για υπολείμματα από ιστορίες από παλαιότερους για ότι είχε σχέση να κάνει με το υπερφυσικό!!

Εκεί λοιπόν βρήκαμε τον Ιωάννη Δαγρέ όπου και μας διηγήθηκε μια ιστορία:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΓΡΕΣ

<< Ρωτάτε να σας πουν ιστορίες για νεράιδες και φαντάσματα ε; θα σας πω εγώ τι έχω πάθει με τον φίλο μου τον Ρουπέση και τον ξάδελφο μου Δημήτρη Δαγρέ από το Πανόραμα Κουτσοποδίου που είναι εδώ λίγο ποιο κάτω το χωριό αυτό. Πάνε τώρα καμιά 20ρια χρόνια όπου είχαμε πάει για κυνήγι λαγού. Πρέπει να ήταν Σάββατο αν θυμάμαι καλά και μήνα Οκτώβρη, είχε ένα ψιλόβροχο και έκανε αρκετό κρύο. Δεν είχε ξημερώσει για τα καλά η ώρα ήταν περίπου 6:40 είχαμε πιάσει τις παγάνες και περιμέναμε το Δημήτρη να φέρει προς τα εμάς τον λαγό όπου είχαν πιάσει τον ντορό τα σκυλιά. Τα ακούγαμε που γλαφουνάγανε τα ρημάδια… δυο ελληνικά γκέκικα πολύ καλά σκυλιά. Τότε προτού κάνει να ξεμυτίσει ο λαγός ο ουρανός φωτίστηκε λες και άναψαν τα φώτα ενός σταδίου…στην αρχή εκτυφλωτικά και μετά ποιο ήπια! Τα σκυλιά σταμάτησαν το κυνήγι αμέσως το ίδιο και εμείς …είχαμε μείνει άφωνοι να κοιτάζουμε ένα φως στον συννεφιασμένο ουρανό σαν το φεγγάρι στο μέγεθος! Ξαφνικά από αυτό το φως άρχισαν να βγαίνουν πολλά ποιο μικρά φώτα όπου θύμιζαν σταυρούς… φωτεινούς σταυρούς! Είχε γεμίσει όλος ο ουρανός φωτεινούς σταυρούς…το φως που ήταν σαν το φεγγάρι στο μέγεθος έγινε και αυτό ένας τεράστιος σταυρός στα καλά καθούμενα διέσχισαν τον ουρανό μέχρι το Άργος και μετά χαθήκανε όπως ακριβώς είχαν έλθει! Αμέσως τα μαζέψαμε και πήγαμε στο καφενείο να εδώ που είμαστε και είπαμε την ιστορία αυτή αλλά κανείς δεν μας πίστεψε το τι είχαμε δει και ούτε από εσάς περιμένω να με πιστέψετε >>.

Είπαμε και άλλα πολλά… είχα ακούσει πολλές μαρτυρίες για ΑΤΙΑ αλλά αυτή μπορώ να πω ήταν μια από τις ποιο παράξενες ιστορίες με ΑΤΙΑ σε σχήμα σταυρού!;!

Μια άλλη ιστορία έρχεται από την Σαλαμίνα ( ΣΑΛΑ-ΜΙΝΑ ) όπου μας την διηγήθηκε ο Σωτήρης Φασουλής από την περιοχη Άγιος Νικόλαος της Σαλαμίνας!!

ΣΩΤΗΡΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ

<< Το σπίτι μου είναι εδώ πιο πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου όπως βλέπετε εδώ μπροστά στην θάλασσα. Το 1962 ήμουνα νέο παληκάρι και είχα το καΐκι μου να αυτό εδώ που βλέπετε. Κάθε μέρα πήγαινα και έριχνα δίχτυα και κάθε μέρα τα μάζευα. Έτσι ένα πρωί του 62 και μήνα Ιούλιο είχα ρίξει τα δίχτυα μου και τα μάζευα. Ο καιρός ήταν καλός είχε μπουνάτσα και η ώρα ήταν 9 το πρωί. Είχα κάνει την ψαριά μου και γυρνούσα πίσω όταν στα μισά από την πλευρά που είναι τα Μέγαρα είδα κάτι να έρχεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα και έπεσε στην θάλασσα! Δεν έμοιαζε με αεροπλάνο ήταν τετράγωνο …μάλλον παραλληλόγραμμο και είχε το μέγεθος ενός επιβατικού αεροπλάνου! Δεν είχε φτερά ένα τεράστιο παραλληλόγραμμο πράγμα! Η πρόσκρουση στο νερό ήταν μεγάλη δημιουργώντας έναν τεράστιο πίδακα από την πρόσκρουση! Είχε πέσει περίπου γύρω στο μισό μίλι από εμένα! Τα χρειάστηκα διότι δεν ήξερα τι ήταν! Αμέσως έκανε να σπεύσω σε αυτό το σημείο διότι πίστευα ότι δεν είχα δει καλά και ίσως ήταν κάποιο αεροπλάνο όπου του είχαν κοπεί τα φτερά! Ειδοποίησα αμέσως και το λιμεναρχείο όπου και αυτό ξεκίνησε για εκεί που ήμουν εγώ. Προτού όμως φτάσω στο σημείο μετά από καμιά διακοσαριά μέτρα πορείας η θάλασσα μπροστά μου είχε αρχίσει και είχε ένα τεράστιο φως όπως το αντικείμενο που είχε πέσει στο νερό …παραλληλόγραμμο! Μετά από λίγο ήταν από κάτω μου…ήταν τεράστιο! Κοίταζα δεξιά αριστερά, μπρος, πίσω, ήταν απλά τεράστιο και πρέπει να ήταν σε βάθος τουλάχιστον είκοσι με τριάντα μέτρα! Ήταν τόσο τεράστιο όσο το μεταγωγικό του πολεμικού ναυτικού Ναυκρατούσα! Η μηχανή μου έσβησε ξαφνικά και δεν μπορούσε να ξανά πάρει μπρος… πήγαινα με το καΐκι μου όπου πήγαινε αυτό όπου κάποια στιγμή όλο το καΐκι άρχισε να τρέμει και το ποιο περίεργο που ξέρω ότι δεν θα με πιστέψτε ότι τα ψάρια που είχα ξεψαρίσει και ήταν πεθαμένα είχαν αρχίσει να σπαρταράνε λες και τα είχα βγάλει εκείνη την ώρα! Δεν ήξερα τι να κάνω…τότε είδα την καταδίωξη του λιμενικού που πλησίαζε αλλά και αυτό σταμάτησε ξαφνικά…δεν δούλευε τίποτα ούτε μηχανές ούτε τα vhf ( ασύρματος σκάφους ) τίποτα απολύτως! πρέπει να έμεινα με αυτό το πράγμα από κάτω μου περίπου γύρω στα είκοσι λεπτά όλη αυτήν την ώρα το καΐκι μου έτρεμε σαν να ήθελε να σπάσει και τα ψάρια!;! Για είκοσι λεπτά σπαρταρούσαν σαν να είχαν βγει από το νερό εκείνη την ώρα…μετά ξαφνικά χάθηκε….χάθηκε μέσα στο νερό! Δεν το ξανά είδα ποτέ μου! Η μηχανή άρχισε και πάλι να δουλεύει! Με πλησίασε η καταδίωξη βλέπανε και αυτοί το τι είχε γίνει! Μου είπαν να δώσω κατάθεση.. δέχτηκα… όταν όμως είπαμε τι είχε γίνει στον λιμενάρχη μας είπε να το αφήσουμε όπως έχει το θέμα διότι ήθελε να κάνει καριέρα και άμα ανάφερε ότι είχαμε δει στους ανωτέρους  θα τον περνούσαν για τρελό που μας πίστεψε! >>

Πραγματικά πολύ απίστευτη ιστορία ενός ανθρώπου όπου δεν είχε ανακατευτεί ποτέ με το παράξενο!!

Θα σας πω και μια τελευταία ιστορία όπου έχει να κάνει σχέση με τον στρατό!! Το 2007 βρεθήκαμε στην Ξάνθη ψάχνοντας πάλι μαρτυρίες για παράξενα πράγματα και θέματα ώσπου βρεθήκαμε στο <<….. >> στρατόπεδο όπου αρχίσαμε να συνομιλούμε με ένας στρατιωτικός όπου ήταν μεγάλος στο αξίωμα, αυτά που μας είπε μας άφησαν άναυδους!! Όπως καταλαβαίνετε ούτε το όνομα του στρατοπέδου θα αναφέρω ούτε και του στρατιωτικού για ευνόητους λόγους:

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ

<< Το 2000 είχε μεταφερθεί στην μονάδα μας κάποιος Αγγέλου όπου ήταν αθίγγανος και ήθελε να υπηρετήσει. Αυτό το παιδί φαινότανε από την αρχή ότι δεν είχε σχέση με αθίγγανους όχι από τον τρόπο ομιλίας του αλλά είχε κάτι επάνω του όπου μόνο αθίγγανο δεν θύμιζε ήταν λες και είχε τελειώσει τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου! Ένα πρωινό κάναμε άσκησή στο <<….. >> ο Αγγέλου ήταν νοσοκόμος στην άσκηση αυτήν έγινε ένα φριχτό ατύχημα και μια οβίδα έσκασε δίπλα σε τρία παιδιά τα οποία δεν σκοτώθηκαν αμέσως αλλά ούτε και ακρωτηριάστηκαν αλλά είχαν πολλές πληγές επάνω τους και φαινότανε καθαρά ότι θα ξεψυχούσαν…. Καταλαβαίνετε την κατάσταση των πραγμάτων και το τι είχε γίνει…η άσκηση δεν σταμάτησε διότι ήταν με πραγματικά πυρά… φωνάζαμε σαν τρελοί τον γιατρό όλοι όπου δεν άργησε να έλθει και μαζί με αυτόν ο Αγγέλου! Πρέπει να είμαστε περίπου 10 άτομα εκεί και 3 οι βαριά τραυματισμένοι, ειδοποίησα αμέσως να έλθει ελικόπτερο συγκομιδής, ο γιατρός τα είχε χάσει με τα τραύματα και ξεκίνησε την ακολουθία περίθαλψης, τους έκανε μορφίνη να μην πονάνε κτλ. κτλ. μα η ατμόσφαιρα από όλους ήταν τεταμένη ήταν ξεκάθαρο ότι θα πεθαίνανε οι στρατιώτες αυτοί…. Τότε ήρθε ο Αγγέλου στάθηκε μπροστά μου και μου είπε:

<< ……. Θέλετε να γίνουν τα πράγματα ξανά όπως ήτανε; >>

Δεν έδωσα βάση σε αυτά που μου είπε και τότε με έπιασε από τα μπράτσα και με ξανά ρώτησε με ποιο δυνατή φωνή:

<< Κύριε ……ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝΕ!;! >>

Παρόλο ότι υπήρχε μεγάλη ένταση εκείνη την στιγμή χωρίς να το θέλω ..μου βγήκε του είπα ΝΑΙ!!

Αμέσως ο Αγγέλου άρχισε να λάμπει ολόκληρος ώσπου η λάμψη του σκέπασε τα πάντα ακόμα και εμένα…. Μετά σκοτάδι…ώσπου βρέθηκα να είμαι μέσα στο όχημα όπου πηγαίναμε για την άσκηση! Θυμήθηκα τα πάντα, σταμάτησα τον λόχο μου…βρήκα τα παιδιά που είχαν χτυπηθεί από την οβίδα… περίμενα …άλλαξα πορεία και περίμενα…θυμόμουνα τα πάντα. ..τα πάντα! Πίστεψα ότι ήταν ένα όνειρο ένα όραμα και μετά από 10 λεπτά εκεί που έπρεπε να ήταν οι τρεις στρατιώτες όπου και τους είχα σταματήσει μην πάνε…… έπεσε η οβίδα! Έμεινα με το στόμα ανοιχτώ…τελείωσε η άσκηση και ζήτησα τον Αγγέλου να έλθει στο γραφείο μου όπως και έκανε! Τον κοίταξα στα μάτια στεκότανε εκεί ακίνητος σαν να μην είχε γίνει τίποτα από αυτά. Του είπα τότε:

<<Μπορείς να μου εξηγήσεις τι έγινε εάν θέλεις σε παρακαλώ!;! >>

Μου απάντησε ότι δεν καταλάβαινε τι του έλεγα…. Σάστισα…τα είχα ζήσει…δεν ήταν φαντασία μου! Τότε του είπα:

<<Δεν πρόκειται να πω σε κανέναν κάτι ..αυτό που θέλω να σου πω είναι ένα ευχαριστώ δεν θέλω να μάθω πως και τι.

Και τότε μου απάντησε:

<< Πραγματικά κύριε << ….. >> εσείς οι άνθρωποι δεν ξέρετε πολλά για το είδος σας, αλλά, και σκοτώνεται το δικό σας είδος! Αν σας έλεγα τι είμαι δύο δεινά θα μπορούσαν να γίνουν. Ένα, να μην με πιστεύατε το τι είμαι ,δυο, θα με δίνατε για να με ερευνήσουν οι επιστήμονες σας… αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι είδος σας πρέπει να μάθει πάρα πολλά ακόμα…τόσα που ούτε καν τα έχετε σκεφτεί το τι θα μπορούσατε να κάνετε! Σας χαιρετώ δεν έχω πλέον καμία δουλειά εδώ >>.

Προτού προλάβω να κάνω οτιδήποτε ή να πω τον τύλιξε μπροστά στα μάτια μου η ίδια λάμψη που μας είχε τυλίξει και χάθηκε με μιας!

Είπαμε και άλλα πολλά με τον στρατιωτικό τα οποία δεν είναι του παρόντος και με τον Saman  βγάλαμε ένα συμπέρασμα το οποίο μπορεί και να είναι και λάθος για αυτήν την απίστευτη ιστορία!! Η πρέπει να ήταν ένα είδος εξωγήινου ή κάποιος Λέρτης ( όσοι θέλετε να διαβάσετε για αυτούς πατήστε ΕΔΩ!! Η κάποιο είδος Χρονίρ όποιος πάλι θέλει να διαβάσει και να μάθει τι είναι τα Χρονίρ ας πατήσει ΕΔΩ!! Η κάποιο είδος νοήμον όντος όπου ούτε καν έχουμε φανταστεί ότι μπορεί να υπάρχει!!

Θα σας πω και μια ακόμα ιστορία και θα τελειώσω με αυτήν μας την διηγήθηκε ο συνεργάτης της ομάδας και πολύ στενός φίλος μου αλλά και του Saman Lycan Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος:

 

Στην Αργολίδα είχανε πάει για κυνήγι στο όρος Ορθολίθι απέναντι από το όρος Αδέρες μια ομάδα γουρουνοκυνηγών!! κυνηγούσαν αγριογούρουνα όπου εδώ και μια δεκαετία τα έχουν ρίξει!! περιοχή δεν είχε γουρούνια δεν είχε και έχουν αυγατίσει και έχουν γίνει πολλά αλλά λόγο του δύσβατου και κακοτράχαλου της περιοχής δύσκολα κυνηγιούνται!! πριν λοιπόν 7 χρόνια μια ομάδα 10 ατόμων ντόπιοι κυνηγοί από το Κρανίδι και το Πόρτο χέλι βρέθηκαν στους πρόποδες στο Ορθολίθι και Αδέρες….ενώ το κυνήγι ήταν σε εξέλιξη και καταδίωξη από τα σκυλιά ενός μεγάλου κάπρου ένιωσαν ένα απότομο ρεύμα αέρα απότομα και μια παράξενη μυρουδιά η οποία άφηνε μια ξινίλα στο στόμα!! Μετά από λίγο τα σκυλιά σταμάτησαν να γλαφουνίζουν απότομα!! το κυνήγι σταμάτησε έτρεξαν κάποιοι από αυτούς στο σημείο και αντίκρισαν τα σκυλιά λουφαγμένα και τρομοκρατημένα δεν κουνιόντουσαν από την θέση τους με την ουρά στα σκέλια!! στα 30 μέτρα ποιο πέρα κοίτονταν ο κάπρος όπου πρέπει να ζύγιζε γύρω στα 250 κιλά!! με την μόνη διαφορά κάτι το είχε κόψει βίαια και άγαρμπα στην μέση και έλειπε από την κοιλιακή χώρα και μπρος όλο το γουρούνι!! η αιμορραγία ήταν έντονη και μόνο εκεί μπροστά όπου ήταν το πτώμα από το γουρούνι!! όταν το αντίκρισαν είχε ακόμα σπασμούς μικρούς το μισό πτώμα!! ήταν σαν κάτι τεράστιο να το έχει δαγκώσει!! δεν είδαν τίποτα άλλο!! ακόμα μέχρι και σήμερα αναρωτιούνται όλη η ομάδα τι ήταν αυτό που το έκανε μια χαψιά ολόκληρο γουρούνι και το άφησε στην μέση!! διότι τα σημάδια του ακρωτηριασμού έδειχναν ότι κάτι το δάγκωσε!! κανείς δεν τους πίστεψε και ούτε τους πιστεύει μέχρι και σήμερα!! τα σκυλιά 8 στο νούμερο όπου κοστίζουν 4.000 ευρώ το ενα δεν ξανά κυνήγησαν χάλασαν είπανε τέρμα!! τι ήταν δεν μπορώ να το γνωρίζω!! μην ξεχνάμε όμως ότι εκεί κοντά είναι το διαβολογέφυρο από την άλλη πλευρά……!! η ομάδα πήρε άλλα σκυλιά και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα το κυνήγι στην περιοχή χωρίς να έχουν ξανά δει κάτι το παράξενο…!! όμως πολλοί κυνηγοί στην περιοχή από γαλατά Μέθανα Πόρο Κρανίδι Ερμιόνη Πόρτο χέλι αναφέρουν πολλές φορές εμφανίσεις περίεργων φωτισμών από ΑΤΙΑ και τα έχουν φωτογραφήσει και βιντεοσκοπήσει….να είναι αυτό!;!

θα μπορούσα να σας πω και άλλες παρόμοιες ιστορίες ίσως να το κάνω στο μέλλον!! καταλαβαίνω ότι όλα αυτά ακούγονται παράξενα και απίστευτα μα είναι η πραγματική αλήθεια!! αν είναι αληθινές αυτές οι ιστορίες δεν μπορώ να το γνωρίζω όμως όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι υπεράνω υποψίας στο να έφτιαχναν μια ψεύτικη ιστορία… όπως βέβαια σας είπα εάν θέλετε τις πιστεύετε!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


8 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

 1. Υπάρχουν παράξενα και στην Φλώρινα? ?? Μακάρι …είμαι από εκεί και όταν κατέβω Ελλάδα θα πάρω “συνέντευξη “από κάθε γερό που θα συναντήσω οπωσδήποτε …μακάρι να ανακαλύψω κάτι ….Ευχαριστώ για το πολύ όμορφο άρθρο daylight

     1. Σαμαν καλησπέρα ,,έχω μια ερώτηση που δεν έχει να κάνει με την παραπάνω συζήτηση…έψαχνα στο Ίντερνετ για κάποια στοιχεία και βρήκα κάτι που με προβλημάτισε …γνωρίζεις κάτι για το γένος ΑΝΤΡΑΛ ?????σου παραθέτω το βίντεο το αναφέρουν στο σημείο 7/16 …….Μαχ Τανέ / Σίτρι / Παιδική Πορνεία / Αντράλ – Λιακόπουλος you Tube …….Λεει ο κύριος αυτός ότι ειναι άνθρωποι με κεφάλι Λύκου με μεγάλο μίσος απέναντι στην ανθρωπότητα όπου τρέφονται με αίμα κτλ κτλ κτλ
      Θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν μπορούσες να τοποθετηθείς ….Ευχαριστω

     2. vula!!!!

      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΚΕΦΑΛΙ ΛΥΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΜΑΛΤΣΕΧ ΟΙ ΤΣΑΚΑΛΟΘΕΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ!!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΟΥΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!! ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΣ ΤΠΟΥΣ ΕΧΩ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ!!!! ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΙΧΕΣ ΧΕΤΗ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΤΛ ΚΤΛ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!!! ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΑΛΟΘΕΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!!! ΚΑΜΑ ΣΧΕΣΗ!!!! ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!

      ΝΑ ΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Η Σαμοθράκη είναι ζωντανή και ας μην το πιστεύουν οι περισσότεροι!Άν δεν σε θέλει θα βρεί τρόπο να σε διώξει και το αντίστροφο φυσικά,άν σε θέλει θα σου προσφέρει τα πάντα με το που φτάσεις!Η ιστορία με τον σκυλόλακα μου θυμίζει κάτι που είχα διαβάσει για τα τάγματα μαγείας που στην τελετή μύησης βάζουν τους καινούργιους να ορκιστούν παρουσία κάποιου πνεύματος φύλακα το οποίο κάνει την ίδια δουλειά με τον σκυλόλακα,δηλαδή βρίσκει αυτόν που πάτησε τον όρκο του και τον σκοτώνει όπου και άν βρίσκεται!

Αφήστε μια απάντηση