ΤΟ ΧΩΡΙΟ PLUCKLEY TOY KENT ΣΤΗΝ AΓΓΛΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΤΟ ΧΩΡΙΟ PLUCKLEY TOY KENT ΣΤΗΝ AΓΓΛΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ!!!!

 

Περίεργα, ανεξήγητα συμβάντα έχουν να διηγηθούν όλοι στο Pluckley ( Πλάκλεϊ ) του Kent ( Κέντ ). Το Pluckley είναι στοιχειωμένο. Εδώ έχουν καταγραφεί οι περισσότερες ιστορίες φαντασμάτων από τους κατοίκους στον κόσμο, που λατρεύουν να τις διηγούνται.

PLUCKLEY VILAGE 1

PLUCKLEY VILAGE 2

PLUCKLEY VILAGE 3

PLUCKLEY VILAGE 4

PLUCKLEY VILAGE 5jpg

 Από την: http://en.wikipedia.org/wiki/Pluckley

Από την http://www.telegraph.co.uk/travel/destinations/europe/uk/3278642/Pluckley-the-most-haunted-village-in-England.html

 

Εδώ υπάρχουν οι περισσότερες καταγεγραμμένες αναφορές για ανατριχιαστικούς φόνους και μετέπειτα εμφανίσεις φαντασμάτων δολοφονημένων.

Μάλιστα, το 1998 είχε κερδίσει και μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness ( Γκίννες ), ενώ τα περισσότερα συμβάντα έλαβαν χώρα σε ένα συγκεκριμένο σταυροδρόμι, το οποίο είναι γνωστό με το όνομα << σταυροδρόμι του τρόμου >>.

 

 •     Ο άνδρας που ουρλιάζει – η ιστορία του άντρα που πέθανε όταν κατέρρευσε ο τοίχος στο λατομείο στο οποίο εργαζόταν. Ο άντρας γυρνά στο χωριό και ουρλιάζει τα βράδια.

 

 •     Ο ληστής Ρόμπερτ Ντι Μπουά – ο άντρας αυτός κρυβόταν στον κορμό ενός δέντρου και τρόμαζε τα θύματά του. Ώσπου τον ανακάλυψε κάποιος χωρικός και τον σκότωσε, καρφώνοντας το σπαθί στον κορμό του δέντρου.

 

 •     Η τσιγγάνα γριά – κάηκε ζωντανή όταν αποκοιμήθηκε με την πίπα της αναμμένη και άρπαξαν φωτιά τα ρούχα της, ενώ εμφανίζεται συνήθως στο ρέμα της περιοχής.

 

 •     Το κάρο με τα άλογα – το βράδυ ένα κάρο-φάντασμα με 2 ή 4 άλογα κάνει βόλτες στο δάσος – ή τουλάχιστον έτσι λένε οι κάτοικοι.

 

 •     Η στοιχειωμένη εκκλησία – η Λαίδη Ντέρινγκ, η λεγόμενη << Κόκκινη Κυρία >>, είχε ταφεί σε επτά φέρετρα, σε μια απεγνωσμένη προσπαθεί του συζύγου της να προσπαθήσει να κρατήσει το σώμα της ανέπαφο από τη σήψη, ενώ η ίδια ψάχνει να βρει τον τάφο του αδικοχαμένου παιδιού της, αναβοσβήνοντας τα φώτα στην κεντρική εκκλησία και χτυπώντας τις πόρτες.

 

 •     Η Λευκή Κυρία – την εκκλησία φέρεται να στοιχειώνει και ακόμη μία γυναίκα, η << Λευκή Κυρία >>, η οποία θάφτηκε επίσης σε τρία φέρετρα και πιθανότατα ήταν αδερφή της προαναφερθείσας << Κόκκινης Κυρίας >>…

 

 •     Η στοιχειωμένη πάμπ – στην παμπ Black Horse ( Μπλακ Χόρς ) πολλές φορές μετακινούνται τα έπιπλα, ενώ υπάρχει ο δεύτερος όροφος, στον οποίο αποφεύγουν να πλησιάσουν τα σκυλιά. Ένα κορίτσι ισχυρίζεται ότι είδε κάποτε μια << όμορφη γυναίκα με κόκκινο φόρεμα να γυρνά στους διαδρόμους >>…

 

 •     Ο δάσκαλος – το 1800 ένας δάσκαλος κρεμάστηκε από ένα δέντρο και το φάντασμά του κυκλοφορεί στο δάσος.

 

 •     Ο καλόγερος – στοιχειώνει ένα σπίτι που ονομάζεται Greystones ( Γκρέιστοουνς ). Ο λόγος που στοιχειώνει το συγκεκριμένο σπίτι είναι άγνωστος, αν και, απ’ ότι λέγεται, πέθανε σε αυτό.

 

 •     Η Κυρία του Ρόουζ Κόουρτ – το φάντασμα πρέπει να ανήκε σε μια ερωμένη ενός μέλους της οικογένειας Ντέρινγκ και στοιχειώνει το σπίτι που ονομάζεται Rose Court (η αυλή των Ρόδων). Ίσως συμμετείχε σε ένα ερωτικό τρίγωνο που περιλάμβανε και τον καλόγερο του Greystones. Αυτοκτόνησε τρώγοντας δηλητηριώδη βατόμουρα. Στοιχειώνει το σπίτι και τους κήπους και λέγεται ότι την ακούνε να φωνάζει τα δύο της σκυλιά.

 

 

 •     Ο συνταγματάρχης του δάσους Park ( Παρκ ) – τo φάντασμά ενός συνταγματάρχη κυκλοφορεί με στρατιωτική στολή και είναι εντελώς άκακο.

 

 •     Το φάντασμα των μύλων – μια ολόμαυρη σιλουέτα που εμφανίζεται κυρίως πριν από μια καταιγίδα.

 

 •     Το δάσος που ουρλιάζει – όποιος θαρραλέος περάσει τη νύχτα του εκεί θα ακούσει ουρλιαχτά.

 

Αν ποτέ βρεθείτε στην Αγγλία και είναι ο δρόμο σας κοντά σε αυτό το χωριό ρίξτε του μια ματιά και θα διαπιστώσετε και μόνοι σας εκτός από τα παλιά κάστρα και αρχοντόσπιτα που διαθέτει η ατμόσφαιρα του έχει όντος κάτι το παράξενο! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση